Jysk Rejsebureau tilbyder aktive rejser med dansk rejseleder til Indien.

På vores aktive rejser med dansk rejseleder til Indien får du indsigt i landets interessante og anderledes kultur og får naturen helt ind under huden.

Du introduceres for spændende oplevelser, som du på egen hånd ikke ville kunne opleve på samme tid og med samme intensitet. Gruppestørrelsen er typisk på mellem 10-20 personer.


Se alle aktive rejser med dansk rejseleder her

AKTIVE RUNDREJSER MED DANSK REJSELEDER

Trekking i Indiens Himalaya og Taj Mahal

Trek i Indisk Himalaya og besøg Taj Mahal

Tag med Jysk Rejsebureau til det Indiske Himalaya, hvor vi trekker i det flotte Markha Valley område. Vi kommer forbi små landsbyer og smukke dale, brusende floder og får undervejs nogle fantastiske udsigter. Herefter besøges nogle af Indiens mest ikoniske kulturelle steder såsom hektiske Delhi, spændende Jaipur og majestætiske Taj Mahal.
Læs mere
17 dage
17-07-2020
fra 17.995,-
topbillede stok kangri

Trek til toppen af Stok Kangri

Tag med Jysk Rejsebureau til det Indiske Himalaya på dette storslåede bjergtrek til toppen af Stok Kangri (6.153 meter). Vi kommer forbi små landsbyer, smukke dale, høje bjergpas, brusende floder og helt fantastiske udsigter.
Læs mere
17 dage
17-07-2020
fra 18.995,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Indien

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Servicecenter Delhi, Indien

Indien, Delhi

Jysk servicecenter i Delhi finder du centralt placeret i byen, midt i et populært område for backpackere, tæt på Delhi togstation og shoppemuligheder. Servicekontoret er i helt nye, lækre lokaler fra november 2014.

Læs mere
Servicecenter, Sydindien

Sydindien

Jysk servicecenter i Kerala er centralt beliggende i hjertet af Fort Kochi, på samme gade som den berømte Tea Pot restaurant. Det charmerende Kerala byder blandt andet på spændende oplevelser i Kelala's Backwaters, trekking i bjergene og afslapning på standen. Området er også et godt udgangspunkt for din rejse i Indien - du kan f.eks. kombinere dit ophold i Kerala med Goa, Nordindien eller Sri Lanka.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top