3 mdr.
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 29.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Tag med på et uforglemmeligt eventyr i Sydøstasien. I skal blandt andet på cykeltur i Bangkok, besøge smukke vandfald og lokale landsbyer i Laos, opleve de imponerende Angkor Wat templer i Cambodja, sejle blandt de frodige klipper ved Halong Bay og på ø-hopping til de smukke hvide sandstrande i Filippinerne.

Unikt backpacker-koncept hos Jysk Rejsebureau
 • Grupperejse for unge backpackere
 • Frihed til at backpacke på egen hånd
 • Muligheden for at dele oplevelserne med de andre i gruppen
 • Bestem selv hvor meget, du vil rejse sammen med gruppen
 • Flybilletter, ankomstpakker og udvalgte ture er altid inkluderet
 • Infomøde før afrejse med praktisk information og rejseinspiration
 • Få hjælp på din rejse via vores servicecentre


Hjælp inden, under og efter rejsen fra din rejsekonsulent
 • Rådgivning undervejs på rejsen via mail og telefon
 • Døgnbemandet nødtelefon under rejsen
 • Rådgivning om rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Rådgivning om din billet ved f.eks. ændringer, afbestilling osv.
 • Rådgivning om visumprocedurer
 • Rådgivning om realistisk rejsebudget
 • Rabat på udstyr og guidebøger og mulighed for at leje en rygsæk for 100 kr. pr. måned


Dagsprogram

Fold program ud

THAILAND

1-3. dag: Ankomstpakke, Bangkok
Ved ankomst til Bangkok bliver I hentet i lufthavnen og indlogeret på jeres hostel i to nætter. I får også et bykort over Bangkok og kan altid søge hjælp og inspiration på servicekontoret, som ligger lige ved jeres hostel.
2. dag: Cykeltur i Bangkok
På denne cykeltur kommer I ind bag Bangkoks facade og oplever områder af millionbyen, som kun få rejsende finder frem til. På to hjul bliver I blandt andet guidet ad smalle gyder i ”Little Chinatown” og igennem Khlong Toey markedet. Afslutningsvis udfordres balanceevnen på de smalle stier over klongerne (kanalerne) i Phra Pradaeng - også kaldet 'Bangkoks lunger'. Omgivelserne her er grønne og frodige, luften er frisk og fuglene synger imellem palmerne.
3. dag: Start Umphang Trek: Natbus til Mae Sot
I dag starter jeres 6-dages trekkingtur til Umphang Wildlife Santuary. I mødes på jeres hostel (forhør jer dagen før hos serviceguiderne om det præcise tidspunkt). Herfra er der afgang med bil til busstationen, hvorfra I kører med natbus fra Bangkok til Maesot. Husk en varm trøje til natbussen, der har en effektiv aircondition. Ankomst tidligt næste morgen.
4. dag: Maesot – Umphang
I Maesot hentes I ved bussen af jeres lokale guide, og så får I mulighed for at sove et par ekstra timer på en madras i et gæstehus. Efter morgenmaden og et brusebad tager guiden jer med på en kort køretur til det thai-burmesiske grænsemarked ved floden Moi. Her foregår en livlig handel med bl.a. smykker, træhåndværk, tørrede svampe og billige kopicigaretter. Efter frokost kører I med offentlig songthaew (halvåben ladvogn) videre til Umphang i selskab med de lokale rejsende. Det er en meget smuk køretur (ca. 4 timer) gennem bjergene med over 1.000 vejkurver! Din rygsæk opbevares på taget af songthaewen, så tag din varme trøje og evt. regnslag ud inden afgang, da der kan være koldt i højderne. Det højeste punkt på køreturen er 1.400 meter over havet. Om aftenen er der indkvartering i den lokale landsby, hvorefter I mødes og spiser aftensmad med guiderne, der også giver en kort gennemgang af de kommende dage. (M,F,A)
5. dag: Rafting i gummibåd, trekking og Tee Lor Su-vandfaldet
Efter morgenmaden begynder rafting i gummibåd sydpå ad Mae Klong-floden (fra februar til maj benyttes bambustømmerflåder, hvis det er muligt). Floden veksler i hastighed afhængigt af årstiden. Her kan I sidde og slappe af og nyde de naturskønne omgivelser. Det er en god idé at opbevare kameraudstyr i en plastikpose og have solcreme, hat og sandaler klar til sejlturen. Efter et par timer stopper jeres både ved flodbredden, og I stiger ombord på en songthaew, der kører jer hen til lejrpladsen. Her kan I gå hen til det imponerende Tee Lor Su, Sydøstasiens største vandfald. Medbring et håndklæde og badetøj, så du kan tage en forfriskende svømmetur og (hvis vandstanden tillader det) springe ud fra toppen af vandfaldet. Tee Loi Su er også et populært udflugtsmål for thailænderne, så vær forberedt på, at her kan være mange turister i højsæsonen. Efterfølgende vender I tilbage til lejrpladsen, hvor I sammen med jeres guider vil slå telte op og forberede aftensmaden. (M,F,A) Bemærk venligst, at afhængigt af nationalparkens myndigheder kan I vandre i 3-4 timer til lejrpladsen i stedet for at rejse med en songthaew. Hvis det er tilfældet, vil I besøge Tee Lor Su på den følgende dag.
6. dag: Trekking til Karen stammelandsby
Trekkets fjerdedag starter med morgenmad, hvorefter I vandrer gennem store bambuslunde, over broer og gennem tæt jungle til Karenlandsbyen Ko Tha, hvor I overnatter i et traditionelt pælehus bygget af teaktræ og bambus. Der er mulighed for, at I kan gå en tur rundt i landsbyen og få et indtryk af Karenstammens dagligdag og levevis, og guiden vil fortælle om kultur og traditioner. Om eftermiddagen, afhængigt af vandstanden, vil der også være mulighed for at vandre til et vandfald i nærheden og derefter vende tilbage til landsbyen. (M,F,A) Bemærk venligst, at afhængigt af nationalparkens myndigheder kan I i stedet besøge Tee Lor Su om morgenen inden jeres vandretur til Karenlandsbyen. Hvis I gør det, vil I sandsynligvis ikke have tid til at vandre til det nærliggende vandfald.
7. dag: Umphang til Mae Sot
Dagen starter ud med morgenmad i landsbyen. Derefter begynder I jeres vandretur gennem junglen, over en lille bakke til en anden landsby. Herfra vender I tilbage til Umphang, hvor I har tid til en simpel frokost, inden I stiger ombord på en songthaew tilbage til Maesot, hvor I overnatter på et simpelt hotel. (M,F,A).
8. dag: Mae Sot - Chiang Mai
I tager lokalbussen fra Mae Sot til Chiang Mai, på stationen i Chiang Mai bliver I hentet og kørt til jeres hostel, hvor I vil have resten af dagen på egen hånd. Overnatning: I overnatter delvist i pælehuse (eller lignende budget overnatning) og delvist i telt på turen. Soveposer samt liggeunderlag kan lånes i Umphang. Pak en lille taske med det nødvendige til junglen – husk, at I selv skal bære jeres ting. Resten af jeres bagage kan i mellemtiden opmagasineres i enten Bangkok, Maesot eller Umphang.
8-10. dag: Overnatning i Chiang Mai
Chiang Mai er Thailands næststørste by, og her kan I blandt andet tage ud og opleve de mange autentiske templer eller den omkringliggende storslåede natur, som området er kendt for. Om det skal være med lokal bus eller på en guidet tur, hvor I kører jeres egen Tuk Tuk, er op til jer. I kan også udforske Chiang Mai på cykel, tage på thai madlavningskursus, dyrke yoga eller prøve kræfter med ziplining. Mulighederne er mange i denne pulserende storby.
10-26. dag: På egen hånd med Jysk Rejsebureau i ryggen
Når I har oplevet det, I gerne ville i Chiang Mai, kan I sætte kursen sydpå til en af Thailands mange smukke øer, hvor I kan slappe af på stranden, udforske øen og få fornemmelsen af rigtig ø-stemning, snorkle eller tage dykkercertifikat. Besøg Thailands ældste national park Khao Sok, hvor I kan tage en overnatning i et flodhus på Cheow Lan Lake søen. Brug de sidste dage i Bangkok på at få lavet tøj ved skrædderen eller besøg storcenteret MBK, hvor I kan købe alt, hvad hjertet begærer af tøj og souvenirs. Mulighederne er mange, og servicekontoret vil altid kunne hjælpe jer.
26. dag: Afrejse fra Bangkok til Luang Prabang
I dag siger I farvel til Thailand og flyver videre til Luang Prabang i Laos.

THAILAND - Sommerprogram for afgangen d.22-08-2024, 25-08-25

1-4. dag: Ankomstpakke, Bangkok
Ved ankomst til Bangkok bliver I hentet i lufthavnen og indlogeret på jeres hostel i tre nætter. I får også et bykort over Bangkok, og kan altid søge hjælp og inspiration på vores servicekontor, som ligger lige ved jeres hostel.
2. dag: Cykeltur i Bangkok
Dagen foregår primært på to hjul. Cykelturen I skal på tager jer bag Bangkoks hektiske facade. Her kommer I til at opleve områder af millionbyen, som kun få andre rejsende finder frem til. Mens I cykler, bliver I blandt andet guidet ned ad smalle gyder i ”Little Chinatown” og gennem det farverige Khlong Toey marked. Afslutningsvis udfordres balanceevnen på de smalle stier over klongerne (kanalerne) i Phra Pradaeng - også kaldet for 'Bangkoks lunger'. Omgivelserne her er grønne og frodige, luften er frisk og fuglene synger imellem palmerne. (M)
3. dag: Bangkok på egen hånd
Efter at have spist morgenmad på jeres hostel har I dagen til at udforske Bangkok. Dagen kunne bruges på at besøge nogle af de mange templer i byen, smutte forbi det pulserende China Town eller tage på shopping og nyde noget af det lækre mad fra byens mange restauranter. (M)
4. dag: Bangkok – Sai Yok National Park
Efter morgenmad bliver I hentet på jeres hostel og kørt til Thonburi Railway Station i Bangkok. Her venter en togrejse til Kanchanaburi, hvor I kører gennem et meget smukt og frodigt område af Thailand. I ankommer til Nam Tok stationen først på aftenen, hvor I bliver mødt af jeres guide. Herefter fortsætter I videre til Sai Yok National Park. Ved ankomsten til parken skal I være forberedt på at betale et indgangsgebyr, da dette ikke er inkluderet i turens pris og kun kan betales ved ingangen til Nationalparken. Senere bliver I indkvarteret i jeres flydende bungalows. Herefter er der tid til at slappe lidt af på egen hånd efter dagens rejse, inden en velfortjent middag venter med udsigt til det majestætiske Sai Yok vandfald. (M,A)
5. dag: Sai Yok National Park
Godmorgen. Håber I har sovet godt til lyden af det nærliggende vandfald som baggrundsmusik. I starter dagen ud med morgenmad i sceniske omgivelser, hvorefter I har lidt tid på egen hånd til at udforske området. Senere er det tid til, at I skal gøre jer klar til dagens jungleeventyr, som foregår på en rafte, der til at begynde med bliver trukket af en longtail båd. Efter et lille stykke tid slukker motoren på longtail båden, og jeres rafte flyder nu på floden omgivet af jungle og naturens lyde. Slap af, nyd sejlturen og tag en forfriskende dukkert i det kølige vand, inden frokosten serveres. Efter frokost venter et eventyr i kajakker. Padl med strømmen ned af River Kwai floden gennem den uberørte nationalpark, og nyd naturen langt fra civilisationen. Efter sejlturen på floden er det tid til at sige farvel til jeres guide og vende tilbage til jeres bungalows. Her kan I nyde den sidste tid i Sai Yok inden en velfortjent middag. (M,F,A)
6. dag: Sai Yok National Park – Surat Thani
Det er tid til at tage afsked med junglen. Efter morgenmaden går rejsen tilbage til pulserende Bangkok – nu fyldt med gode oplevelser fra de sidste to dages ophold i nationalparken. I ankommer til storbyen sidst på eftermiddagen – i god tid til lige at strække ben inden turen fortsætter sydpå i natbus til Surat Thani og videre eventyr på Koh Samui. (M)
7. dag: Surat Thani – Koh Samui
I ankommer i til busterminalen i Surat Thani tidligt om morgenen. Her bliver I hentet og kørt til færgelejet, hvorfra I sejler til Koh Samui. Nyd turen på det smukke hav og glæd jer til afslapning på en af Thailands smukke øer. Ved ankomst på Koh Samui bliver I hentet og kørt til jeres hoste, hvor I kan slappe af og nyde livet på stranden.
8-9. dag: Koh Samui
De næste to dage kan I nyde det afslappede ø-liv på Koh Samui. Jeres hostel ligger på en af de mest berømte strande på øen – Chaweng Beach. Herfra er der god mulighed for at starte dagen med en dukkert, og til at tage på evntyr på øen til nogle af de mange seværdigheder. (M)
9-26. dag: På egen hånd med Jysk Rejsebureau i ryggen
Når I har oplevet det, I gerne ville på Koh Samui, kan I sætte kursen mod andre af Thailands mange smukke øer, hvor I kan slappe af på stranden, udforske øen og få fornemmelsen af rigtig ø-stemning, snorkle eller tage dykkercertifikat. Besøg Thailands ældste national park Khao Sok, hvor I kan tage en overnatning i et flodhus på Cheow Lan Lake søen. Brug de sidste dage i Bangkok på at få lavet tøj ved skrædderen eller besøg storcenteret MBK, hvor I kan købe alt, hvad hjertet begærer af tøj og souvenirs. Mulighederne er mange, og servicekontoret vil altid kunne hjælpe jer.
26. dag: Afrejse fra Bangkok til Luang Prabang
I dag siger I farvel til Thailand og flyver videre til Luang Prabang i Laos.

LAOS OG CAMBODJA

1. dag: Med fly fra pulserende Bangkok til rolige Luang Prabang
I dag flyver I videre fra Bangkok i Thailand til Laos. I lander i Luang Prabang, hvor I bliver hentet og kørt til jeres hostel.
2. dag: Zipline-adventure i Nam Dong Nature Park
Selvom I befinder jer i Laos’ næststørste by Luang Prabang, hviler der en søvnig stemning over gaderne, og trafikken er meget begrænset. I modsætning til resten af Asien er det nemlig dårlig stil at bruge sit horn unødvendigt her. De næsten lydløse munke går deres morgenrunde i byerne med deres madskåle, modtager donationer fra folket og giver roen ekstra farve, så hvorfor ikke starte dagen tidligt med at overvære munkene modtage deres donationer. Om morgenen bliver I hentet på jeres hotel af en minivan eller en "songthaew", hvorefter I begiver jer mod den nærliggende Nahm Dong Park. Parken byder på vandfald, frodig jungle, smukke planter og spektakulære udsigter. Eventyret begynder med en vandretur gennem parken og bliver fulgt op af et adrenalinsus, når I skal zipline mellem trætoppene. Herefter har I mulighed for at udforske resten af parken og besøge "The Garden of Senses", inden I bliver kørt tilbage til Luang Prabang. Resten af dagen er på egen hånd. (M)
3. dag: Trekking og homestay i Khmu
I dag begynder en to-dages aktiv tur, hvor I skal vandre og bo på homestay i det uberørte landsbyliv omkring Luang Prabang og langs Nam Khan-floden. Oplev dagligdagen hos en lokal værtsfamilie og lær om deres unikke kultur i mødet med mennesker fra forskellige etniske minoriteter. Dagen begynder med en køretur til Nam Khan-floden, som I krydser for at begynde jeres opstigning i bjergene. Det er en heldags-vandretur, som følger en 13 km lang sti gennem kløfter, forbi afsidesliggende landsbyer og små søer. Forvent at denne vandretur vil tage seks til otte timer afhængigt af årstiden. Sent på aftenen ankommer I til Khmu-landsbyen, hvor I skal overnatte. I bliver budt velkommen med et varmt måltid, der er tilberedt af jeres guide. Hvis I har lyst, kan I nyde en drink med de lokale eller tilbringe aftenen med at udforske de unikke omgivelser. (M,F,A)
4. dag: Trekking og bådtur tilbage til Luang Prabang
Efter morgenmaden begiver I jer ud på en vandretur på ca. to timer til en Hmong-landsby. "The Hmong" er en af de største grupper af stammefolk i Thailand og i de omkringliggende lande. Når I er klar, fortsætter turen ned til en anden landsby ved Nam Khan-floden, hvor I vil stige ombord på en båd til Tad Sae-vandfaldet. I kan vælge at spise frokost enten i landsbyen eller ved vandfaldet. Efter besøget ved vandfaldet vil I vende tilbage med båd til turens startpunkt, hvor en minivan venter på jer og kører jer tilbage til Luang Prabang. (M,F)
5. dag: På opdagelse i naturen omkring Luang Prabang
Efter en sen morgenmad mødes I med jeres guide, hvor det nu er tid til at besøge det beundringsværdige vandfald Kuang Si. I kan gå på opdagelse i området omkring vandfaldet, og hvis I har lyst, kan I tage en dukkert i det krystalklare vand ved foden af vandfaldet - husk badetøj. I vil udforske området og lægge vejen forbi et "Bear Rescue Center", hvis mission er at befri fangede bjørne. På turen tilbage til Luang Prabang kommer I forbi bjerget Phou Si. For at nå toppen venter der 328 trappetrin, men når I når toppen, bliver I mødt af en fantastisk 360-graders udsigt over Luang Prabang. Nyd udsigten og roen inden turen går tilbage til jeres hostel i Luang Prabang, hvor I ankommer først på aftenen. (M)
6. dag: Luang Prabang
Nyd en stille morgenmad, inden I skal tjekke ud fra jeres hostel for at forsætte jeres rejse i Laos og Cambodja på egen hånd. (M)
6-22. dag: På egen hånd med servicekontoret i ryggen
Resten af dagene er I på egen hånd i Laos og Cambodja. I bestemmer selv, hvor meget tid I vil bruge de forskellige steder. Oplev buddhismen og roen i den gamle kongeby Luang Prabang, tag på adventure-tubing i Vang Vieng eller hop ”off the beaten track” og tag på kajaktur i det centrale Laos. Her vil I opleve fjerntliggende landsbyer med nysgerrige minoritetsstammer. Tag lokalbussen til Cambodja. Her møder I både fortidens spændende kulturer og alvorlige rædsler. Khmerrigets ruinkompleks Angkor Wat giver eksempelvis en spændende indsigt i den magtfulde og rige khmerkultur. Men Cambodja er mere end blot historie - her er storslået natur og en vital befolkning, der ser fremad.
22. dag: Phnom Penh, Cambodja - Hanoi, Vietnam
Fra Phnom Penh i Cambodja rejser I videre med fly til Hanoi i Vietnam.

VIETNAM

1-3. dag: Ankomstpakke, Hanoi
I Vietnams hovedstad Hanoi bliver I selvfølgelig også hentet i lufthavnen og indlogeret på guesthouse i to nætter.
3. dag: Hanoi - Halong Bay
Fra morgenstunden bliver I hentet på hotellet for at tage på en gruppetur til Halong Bay. Køreturen tager ca. 4 timer med et kort stop på vejen. I ankommer til Halong by og går ombord på båden ved middagstid. Imens I spiser en dejlig frokost, kan I nyde en formidabel udsigt over Halong Bay og Ga Choi bjerget. Efter frokost lægger båden til, og der er mulighed for at gå på opdagelse i den smukke Surprise-grotte eller tage en kajaktur i Trong-grotteområdet. Efter en fantastisk oplevelse er I tilbage på båden til aftensmad. Efter maden kan I bruge aftenen på at slappe af, se film, fiske efter blæksprutter eller fordybe jer i stjernehimlen. (F,A)
4. dag: Halong Bay – Lan Ha Bay
I dag skal I udforske et område af Halong Bay ikke mange turister finder vej til. I står op til den fantastiske solopgang, og efter morgenmaden bliver I sejlet i en mindre båd langs den fredfyldte bugt, hvor I blandt andet ser de fantastiske kalkstensklipper i Lan Ha Bay. Senere er der stop ved Dark and Light Cave, hvor der er mulighed for at udforske området i kajak, inden I sejler videre til Ba Trai Dao området. Her er der tid til at bade, highjumpe fra båden eller dase i sandet og nyde den unikke natur. Frokost vil blive serveret på båden, hvorefter I kan slappe af på soldækket, mens I sejler tilbage mod Halong bugten. Aftensmaden bliver serveret på bådens restaurant - nyd resten af aftenen ombord på båden, inden I kryber til køjs. (M,F,A)
5. dag: Halong Bay - Hanoi
Nyd solopgangen tidligt om morgenen eller sov lidt længere. Efter morgenmaden er vi fremme ved en af Halong Bays bedste strande, hvor I kan tage en dukkert og klatre op ad et af de smukke bjerge for at nyde udsigten. Frokosten spiser I på båden med udsigt til Halong Bays flotte klippeformationer, imens der sejles til fastlandet. Tilbage på land går turen mod Hanoi, hvor I ankommer sidst på eftermiddagen. (M,F)
6-21. dag: På egen hånd med servicekontoret i ryggen
Tag på trekkingtur i de smukke risterrasser i Sapa og bo i en lokal minoritetslandsby ved en familie. Tag med et nattog til det centrale Vietnam og besøg byerne Hue, Hoi An og Da Nang. 3 hyggelige byer, hvor I blandt andet kan opleve kongepaladser, skræddere, Unesco-fredede områder, smukke ruiner, lækre strande og storbyer med alt, hvad det indebærer. Tag videre til Nha Trang og tag derfra til Saigon på en 3 dages tur bag på en motorcykel. Oplev nationalparker og plantager med gummitræer, cashewnøddetræer, teplantager, tobaksplantager og alt det som man ikke oplever, hvis man tager nattog eller flyet til Saigon. I Saigon kan I opleve krigsmuseet, Cu Chi tunnellerne og de fantastiske markeder med alt fra fisk, grøntsager, smykker og stof. Tag videre til Mekong-deltaet, hvor I kan se det flydende marked og oplev det lokale liv.
21. dag: Ho Chi Minh City, Vietnam - Manila, Filippinerne
Vietnam eventyret slutter i Ho Chi Minh City, hvor I flyver videre til Manila i Filippinerne.

FILIPPINERNE

1. dag: Ankomst Manila
Velkommen til Filippinerne. Når I har hentet jeres bagage, går I til ankomstområdet, hvor vores chauffør venter på jer. Turen går til jeres hostel i Manila, hvor I har en enkelt overnatning, inden I skal videre næste dag. Alt efter hvad tid i lander, kan I gå på eventyr i de pulserende gader i hovedstaden, dykke ned i den filippinske madkultur eller blot blive på jeres hostel og lade op til det eventyr, der venter forude.
2. dag: Manila – Puerto Princesa – El Nido
Efter morgenmaden vil I blive hentet på jeres hostel og kørt til Manila Lufthavn. Det er tid til at skifte den hektiske hovedstad ud med mere afslappede omgivelser på Palawan. I flyver til Puerto Princesa Lufthavn, hvorfra der venter en 4-5 timers køretur til det smukke El Nido. I kan forvente ankomst til jeres hostel sidst på eftermiddagen eller først på aftenen. Gå en tur på stranden, spis en bid mad og mærk stemningen i El Nido. (M)
3. dag: Ø-hop i El Nido
I dag skal I opleve El Nido til vands. Efter morgenmaden bliver I hentet foran jeres hostel og kørt til en båd, som danner rammerne for dagens eventyr. I vil opleve et bredt udsnit af alle de fantastiske oplevelser og naturområder, som El Nido er blevet så kendt for - smukke strande, kalkstensklipper og skjulte laguner. I får også mulighed for at hoppe i vandet og tage en snorkeltur i det krystalklare hav. Undervejs på turen tilbereder besætningen en simpel men lækker beach-barbeque. I vil være tilbage på jeres hostel inden aftensmadstid. (M, F)
4. dag: Udforsk El Nido
I dag har I tid til at udforske El Nido på egen hånd, og mulighederne er mange. I kan tage en tur til Nacpan Beach, som anses for at være en af verdens smukkeste strande, eller I kan begive jer på vandretur til Taraw Cliff for at nyde de prægtige udsigter. Hvis I bare trænger til at slappe af og trække stikket, anbefaler vi at hænge ud på en af de mange strandcafeer langs med den smukke kyststrækning. (M)
5. dag: El Nido – Patuyo Island i Linapacan
Det er blevet tid til at sige farvel til El Nido for nu og drage mod Patuyo Island, hvor der venter jer en autentisk ø-oplevelse. Efter en tidlig morgenmad vil I blive hentet foran jeres hostel og kørt en times tid nordpå, hvorfra I skal sejle til øgruppen Linapacan, som Patuyo Island er en del af. Øerne er omringet af det klareste vand og rummer de smukkeste, uberørte strande. I får fornøjelsen til at bo og overnatte i autentiske og hyggelige bungalows eller campingtelte. (M, F, A)
6. dag: Øhop, grotter og snorkling
Det er tid til at tage dit snorkeludstyr under armen og fordybe dig i den fortryllende og magiske verden under havoverfladen. Koralrevene i Linapacan ligger meget afsides, hvilket har ført til en særdeles rig biodiversitet, og havskildpadder er et meget almindeligt syn – så I kan godt glæde jer til at udforske det rige undervandsliv. I løbet af turen passerer I de uberørte strande ved Spanish Port, indtil I når indgangen til Señora-hulen. Her vil I opleve forbløffende kalkstensformationer og drypstensgrotter. Til frokost vil der være BBQ på stranden, hvorefter I har tid til at udforske det beskyttede marinereservat, inden turen går tilbage til lejren. (M, F, A)
7. dag: På fisketur med de lokale og walking-tour på Patuyo Island
For de morgenfriske er der mulighed for at starte dagen ud kl. 05.00 og deltage i en fisketur i selskab med lokale fiskere. Her vil man som oftest blive belønnet med en smuk solopgang og den helt unikke oplevelse af at overvære en tropeø, der langsomt vågner op. I vil også med lidt held have mulighed for at spotte delfiner og havskildpadder fra båden. Det er dog vigtigt at bemærke, at der ikke er nogen garantier eller mulighed for videre interaktion med havdyrene. Efter morgenmaden er det tid til at gå på opdagelse på øen og udforske naturen og det rige dyreliv til fods. Vandretempoet sættes efter gruppens niveau, men I skal være bevidste om, at det en tropeø med til tider glohede temperaturer, og at terrænet kan være kuperet og udfordrende. Medbring praktisk fodtøj og et par vandflasker. (M, F, A)
8. dag: Besøg i San Miguel
I dag er der planlagt en langsom morgen, hvor I kan få lov at nyde morgenmaden i roligt tempo. Herefter går turen til den hyggelige og rolige by San Miguel, der ligger en kort sejltur fra øen. I passerer den lokale landsbyskole og får mulighed for at interagere med skolebørnene og få et indblik i kulturen i det filippinske skolesystem. Måske er der mulighed for at deltage i en basket- eller volleykamp, eller også kan I få lov at overtage en times undervisning. Indholdet af et eventuelt skolebesøg kan variere fra tur til tur og planlagt efter, om det kan lade sig gøre med den lokale skole eller ej. Eftermiddagen er til fri afbenyttelse, hvor I kan bruge den sidste tid på øen, som I ønsker – måske en tur i bølgen blå eller med vandreskoene på. (M, F, A)
9. dag: Patuyo Island til El Nido
Efter nogle forhåbentligt mindeværdige dage på Patuyo Island langt væk fra hverdagens stress og jag, er det blevet tid til at rejse videre ud på eventyr. Tidligt om morgenen vil I blive sejlet tilbage til fastlandet og kørt retur til El Nido, hvorfra I kan udforske mere af Filippinerne på egen hånd. (M)
9–22. dag: På egen hånd med servicekontoret i ryggen
Filippinerne består af mere end 7.000 eventyrlige øer. Øerne rummer brusende floder, smukke kalkstensklipper, smaragdgrønne risterrasser, uberørt jungle og vidtstrakte sandstrande. Dertil kommer et overdådigt øhav med et betagende undervandsliv. Bevæg jer ned i Filippinernes fantastiske undervandsliv og få oplevelser for livet med verdensklassedykning. Se blandt andet hvalhajer, havskildpadder, hajer og fantastiske koraller. Vi anbefaler at i booker en enkelt overnatning i El Nido eller Puerto Princessa til når i kommer tilbage efter jeres tid på Patuyo Island og derefter booker et fly videre til Cebu fra Puerto Princessa. Her kan i blandt andet vælge at tage til Bohol, hvor I kan stå på stand up paddleboard (SUP) og køre mountain bike ved Loboc River, slap af ved de smukke strande på Panglao og se de sjove bakker kaldes Chocolate Hills. Prøv kræfter med canyoing og river climbing ved de flotte vandfald ved Moalboal. Herfra kunne i flyve videre til Legaspi, hvor det er muligt at snorkle med hvalhajer og bestige en vulkan. Eller tage op til Banaue og trekke i rismarkerne inden i flyver hjem igen. I flyver hjem fra Manilla. Tæt på Manilla ligger stranddestinationen Puerto Galera, hvor det er muligt at bo ved en lokal familie og tage på en mini overlevelsestur, hvor I sover i telt eller hængekøje på stranden og selv fanger fisk med harpun. Mulighederne er mange på Filippinerne, og vi anbefaler at flyve mellem de forskellige destinationer og have ca. én uge pr. destination.
22. dag: Afrejse fra Manila i Filippinerne
Jeres rejse slutter, og I flyver til Kastrup Lufthavn i København.

Bemærkninger

Backpacker Adventure rejserne er delt op i tre alderstrin: 18-24 år, 18-30 år og 24-30 år. Hvis du er 24 år, kan du selv vælge, hvilket alderstrin du ønsker at melde dig på. Du kan se hvilke afgange, der passer til din alder, under afrejsedatoer længere nede. Aldergruppeinddelingen er vejledende. Jysk Rejsebureau forbeholder sig retten til at give dispensation til rejsende udenfor de oplyste aldersgrupper, men du skal dog være mellem 18-30 år.

Finder du ikke en rejseperiode, som passer dig, så har vi en anden rejse næsten magen til, dog hvor Filippinerne er erstattet med Indonesien og med andre rejseperioder.

Se rejsen THAILAND, LAOS, CAMBODJA, VIETNAM OG INDONESIEN og rejseperioderne her.

Det er muligt at kombinere denne rejse med andre Backpacker Adventure-rejser eller et højskoleophold. Du kan også vælge at begynde rejsen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd efterfølgende.

Vælger du at kombinere to eller flere rejser, vil du få 500 kr. i rabat pr. rejse samt rabat på de flybilletter, som ikke benyttes.

Har du brug for at vide mere, inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Denne tur vil være oplagt at kombinere med følgende Backpacker Adventure rejser:

Information

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Rejsen sælges som en hel ”pakke”, og hvis der ønskes individuelle ændringer, vil der ikke være mulighed for refundering af de ydelser, der ikke benyttes. Det er muligt at kombinere denne rejse med en anden Backpacker Adventure rejse eller vælge at begynde turen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd.

Gruppestørrelse

Minimum 4, maksimum 18 personer

Næste: 22-08-2024
Se alle afrejsedatoer

Afrejsedatoer

Status Rejseperiode Tilmeldingsfrist Aldersgruppe Pris
Ledige pladser Rejseperiode22.08.24 - 20.11.24 Tilmeldingsfrist23-06-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
29.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode04.09.24 - 03.12.24 Tilmeldingsfrist07-07-2024 AldersgruppeAlder: 24-30 år
29.995,-
Reserver
Udsolgt Rejseperiode10.09.24 - 09.12.24 Tilmeldingsfrist14-07-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
Få pladser Rejseperiode17.09.24 - 16.12.24 Tilmeldingsfrist21-07-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
29.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode08.10.24 - 06.01.24 Tilmeldingsfrist09-08-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
29.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode15.10.24 - 13.10.24 Tilmeldingsfrist16-08-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
29.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode29.10.24 - 27.01.25 Tilmeldingsfrist01-09-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
29.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode07.11.24 - 05.02.25 Tilmeldingsfrist10-09-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
29.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode21.11.24 - 19.02.25 Tilmeldingsfrist22-09-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
29.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode09.12.24 - 09.03.25 Tilmeldingsfrist10-10-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
29.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode02.01.25 - 02.04.25 Tilmeldingsfrist03-11-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
29.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode06.01.25 - 06.04.25 Tilmeldingsfrist07-11-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
29.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode13.01.25 - 13.04.25 Tilmeldingsfrist14-11-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
29.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode17.01.25 - 17.04.25 Tilmeldingsfrist18-11-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
29.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode22.01.25 - 22.04.25 Tilmeldingsfrist23-11-2024 AldersgruppeAlder: 24-30 år
29.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode29.01.25 - 29.04.25 Tilmeldingsfrist30-11-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
29.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode05.02.25 - 06.05.25 Tilmeldingsfrist07-12-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
29.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode12.02.25 - 13.05.25 Tilmeldingsfrist14-12-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
29.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode19.02.25 - 20.05.25 Tilmeldingsfrist21-12-2024 AldersgruppeAlder: 24-30 år
29.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode26.02.25 - 27.05.25 Tilmeldingsfrist28-12-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
29.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode25.08.25 - 23.11.25 Tilmeldingsfrist26-06-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
29.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode01.09.25 - 30.11.25 Tilmeldingsfrist03-07-2025 AldersgruppeAlder: 24-30 år
29.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode08.09.25 - 07.12.25 Tilmeldingsfrist10-07-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
29.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode15.09.25 - 14.12.25 Tilmeldingsfrist17-07-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
29.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode13.10.25 - 11.01.26 Tilmeldingsfrist14-08-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
29.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode20.10.25 - 18.01.26 Tilmeldingsfrist21-08-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
29.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode27.10.25 - 25.01.26 Tilmeldingsfrist28-08-2025 AldersgruppeAlder: 24-30 år
29.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode03.11.25 - 01.02.26 Tilmeldingsfrist04-09-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
29.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode10.11.25 - 08.02.26 Tilmeldingsfrist11-09-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
29.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode17.11.25 - 15.02.26 Tilmeldingsfrist18-09-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
29.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode24.11.25 - 22.02.26 Tilmeldingsfrist25-09-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
29.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode01.12.25 - 01.03.26 Tilmeldingsfrist02-10-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
29.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode08.12.25 - 08.03.26 Tilmeldingsfrist09-10-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
29.995,-
Reserver

Prisen er inklusiv

 • Flybillet København - Bangkok / Bangkok til Luang Prabang // Phnom Penh - Hanoi // Ho Chi Minh City - Manila / Manila - København (inkl. bagage)
 • IYTC ungdomsrabatkort
 • Frihed til at opleve verden på egen hånd med din gruppe
 • Engelsktalende lokalguide på alle inkluderede ture
 • Måltider ifølge program
 • Online infomøde inden afrejse
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden
Thailand
 • Afhentning i lufthavnen i Bangkok
 • 2 overnatninger på hostel i Bangkok
 • Cykeltur i Bangkok
 • 6 dages Umphang trek
 • 2 overnatninger på hostel i Chiang Mai
Thailand - Sommerprogram for afgangen d.22-08-2024
 • Afhentning i lufthavnen i Bangkok
 • 3 overnatninger på hostel i Bangkok
 • Cykeltur i Bangkok
 • 3 dages Sai Yok National Park-tur
 • 1 overnatning i natbus
 • 2 overnatninger på hostel på Koh Samui
  • Laos
   • Afhentning i lufthavnen i Luang Prabang
   • 4 overnatninger på hostel i Luang Prabang
   • Dagstur med ziplining
   • 1 overnatning i homestay
   • Dagstur til vandfald
   Vietnam
   • Afhentning i lufthavnen i Hanoi
   • 2 overnatninger på hostel i Hanoi
   • 3 dages tur til Halong Bay
   Filippinerne
   • Afhentning i lufthavnen i Manila
   • 1 overnatning på hostel i Manila
   • Transport fra Manila til El Nido
   • 3 nætter på hostel i El Nido
   • Ø-hop tur i El Nido
   • Transport til Patuyo Island
   • 4 nætter på Patuya Island inklusiv fuldt program
   • Transport tilbage til El Nido

Prisen er eksklusiv

 • Overnatninger, transport, ture og oplevelser der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkepenge - det er god skik at give drikkepenge
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Vaccinationer
 • Indgangsgebyr til Sai Yok National Park (ca. 60 kr.-gælder kun for sommerprogrammet)
 • Visum til Laos (købes lokalt ved indrejse)
 • Visum til Cambodja (købes lokalt ved indrejse)

Prisbemærkning

Hvis du vil sikre dig en plads på en bestemt tur, så klik på ”Reserver”. Der opkræves et depositum, som fratrækkes den samlede pris når turen betales (ca. 2 måneder inden afrejse). Har du brug for at vide mere inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Ønsker du at annullere inden tilmeldingsfristen, kan du modtage et personligt gavekort på det indbetalte beløb eller benytte det til en anden rejse.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top