1,5 mdr.
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 19.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Oplev Asien sammen med andre backpackere. Rejsen starter i Vietnams hovedstad Hanoi efterfulgt af en 3-dages sejltur ud til det naturskønne Halong Bay. I fortsætter selv rejsen igennem Vietnam og igennem Cambodia, inden I slutter rejsen af i Thailand, hvor I skal ud at cykle i Bangkok og på trekkingtur i junglen. Rejsen slutter med frihed til at backpacke på egen hånd.

Unikt backpacker-koncept hos Jysk Rejsebureau
 • Grupperejse for unge backpackere
 • Frihed til at backpacke på egen hånd
 • Muligheden for at dele oplevelserne med de andre i gruppen
 • Bestem selv hvor meget, du vil rejse sammen med gruppen
 • Flybilletter, ankomstpakker og udvalgte ture er altid inkluderet
 • Infomøde før afrejse med praktisk information og rejseinspiration
 • Få hjælp på din rejse via vores servicecentre


Hjælp inden, under og efter rejsen fra din rejsekonsulent
 • Rådgivning undervejs på rejsen via mail og telefon
 • Døgnbemandet nødtelefon under rejsen
 • Rådgivning om rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Rådgivning om din billet ved f.eks. ændringer, afbestilling osv.
 • Rådgivning om visumprocedurer
 • Rådgivning om realistisk rejsebudget
 • Rabat på udstyr og guidebøger og mulighed for at leje en rygsæk for 100 kr. pr. måned


Dagsprogram

Fold program ud

VIETNAM

1-3. dag: Ankomstpakke, Hanoi
I Vietnams hovedstad Hanoi bliver I selvfølgelig også hentet i lufthavnen og indlogeret på guesthouse i to nætter.
3. dag: Hanoi - Halong Bay
Fra morgenstunden bliver I hentet på hotellet for at tage på en gruppetur til Halong Bay. Køreturen tager ca. 4 timer med et kort stop på vejen. I ankommer til Halong by og går ombord på båden ved middagstid. Imens I spiser en dejlig frokost, kan I nyde en formidabel udsigt over Halong Bay og Ga Choi bjerget. Efter frokost lægger båden til, og der er mulighed for at gå på opdagelse i den smukke Surprise-grotte eller tage en kajaktur i Trong-grotteområdet. Efter en fantastisk oplevelse er I tilbage på båden til aftensmad. Efter maden kan I bruge aftenen på at slappe af, se film, fiske efter blæksprutter eller fordybe jer i stjernehimlen. (F,A)
4. dag: Halong Bay – Lan Ha Bay
I dag skal I udforske et område af Halong Bay ikke mange turister finder vej til. I står op til den fantastiske solopgang, og efter morgenmaden bliver I sejlet i en mindre båd langs den fredfyldte bugt, hvor I blandt andet ser de fantastiske kalkstensklipper i Lan Ha Bay. Senere er der stop ved Dark and Light Cave, hvor der er mulighed for at udforske området i kajak, inden I sejler videre til Ba Trai Dao området. Her er der tid til at bade, highjumpe fra båden eller dase i sandet og nyde den unikke natur. Frokost vil blive serveret på båden, hvorefter I kan slappe af på soldækket, mens I sejler tilbage mod Halong bugten. Aftensmaden bliver serveret på bådens restaurant - nyd resten af aftenen ombord på båden, inden I kryber til køjs. (M,F,A)
5. dag: Halong Bay - Hanoi
Nyd solopgangen tidligt om morgenen eller sov lidt længere. Efter morgenmaden er vi fremme ved en af Halong Bays bedste strande, hvor I kan tage en dukkert og klatre op ad et af de smukke bjerge for at nyde udsigten. Frokosten spiser I på båden med udsigt til Halong Bays flotte klippeformationer, imens der sejles til fastlandet. Tilbage på land går turen mod Hanoi, hvor I ankommer sidst på eftermiddagen. (M,F)
6-14. dag: På egen hånd med servicekontoret i ryggen
Tag på trekkingtur i de smukke risterrasser i Sapa og bo i en lokal minoritetslandsby ved en familie. Tag med et nattog til det centrale Vietnam og besøg byerne Hue, Hoi An og Da Nang. 3 hyggelige byer, hvor I blandt andet kan opleve kongepaladser, skræddere, Unesco-fredede områder, smukke ruiner, lækre strande og storbyer med alt, hvad det indebærer. Tag videre til Nha Trang og tag derfra til Saigon på en 3 dages tur bag på en motorcykel. Oplev nationalparker og plantager med gummitræer, cashewnøddetræer, teplantager, tobaksplantager og alt det som man ikke oplever, hvis man tager nattog eller flyet til Saigon. I Saigon kan I opleve krigsmuseet, Cu Chi tunnellerne og de fantastiske markeder med alt fra fisk, grøntsager, smykker og stof. Tag videre til Mekong-deltaet, hvor I kan se det flydende marked og oplev det lokale liv.
15. dag: Med bus fra Ho Chi Minh City til Phnom Penh i Cambodja
I dag går turen med bus fra Ho Chi Minh City til Phnom Penh. Vær forberedt på en del ventetid ved grænseovergangen.

CAMBODJA

1-7. dag: På egen hånd med servicekontoret i ryggen
I er i Cambodja på egen hånd. I bestemmer selv, hvor meget tid I vil bruge de forskellige steder. Oplev blandt andet fortidens spændende kulturer og alvorlige rædsler i Phnom Penh. Tag til Siem Reap og se Khmerrigets ruinkompleks Angkor Wat. Cambodja er langt mere end blot historie - her er storslået natur og en vital befolkning, der ser fremad. På dag 7 bliver I afhentet i Siem Reap og bliver kørt til grænsen. Her skal I gå med jeres bagage over grænsen, hvorefter der vi stå en chauffør på den Thailandske side af grænsen og køre jer til Bangkok.

THAILAND

1-3. dag: Ankomstpakke, Bangkok
Ved ankomst til Thailand bliver I hentet ved grænsen, kørt til Bangkok og indlogeret på jeres hostel i to nætter. I får også et bykort over Bangkok og kan altid søge hjælp og inspiration på servicekontoret, som ligger lige ved jeres hostel.
2. dag: Cykeltur i Bangkok
På denne cykeltur kommer I ind bag Bangkoks facade og oplever områder af millionbyen, som kun få rejsende finder frem til. På to hjul bliver I blandt andet guidet ad smalle gyder i ”Little Chinatown” og igennem Khlong Toey markedet. Afslutningsvis udfordres balanceevnen på de smalle stier over klongerne (kanalerne) i Phra Pradaeng - også kaldet 'Bangkoks lunger'. Omgivelserne her er grønne og frodige, luften er frisk og fuglene synger imellem palmerne.
3. dag: Start Umpang Trek: Natbus til Mae Sot
I dag starter jeres 6-dages trekkingtur til Umphang Wildlife Santuary. I mødes på jeres hostel (forhør jer dagen før hos serviceguiderne om det præcise tidspunkt). Herfra er der afgang med bil til busstationen, hvorfra I kører med natbus fra Bangkok til Maesot. Husk en varm trøje til natbussen, der har en effektiv aircondition. Ankomst tidligt næste morgen.
4. dag: Maesot – Umphang
I Maesot hentes I ved bussen af jeres lokale guide, og så får I mulighed for at sove et par ekstra timer på en madras i et gæstehus. Efter morgenmaden og et brusebad tager guiden jer med på en kort køretur til det thai-burmesiske grænsemarked ved floden Moi. Her foregår en livlig handel med bl.a. smykker, træhåndværk, tørrede svampe og billige kopicigaretter. Efter frokost kører I med offentlig songthaew (halvåben ladvogn) videre til Umphang i selskab med de lokale rejsende. Det er en meget smuk køretur (ca. 4 timer) gennem bjergene med over 1.000 vejkurver! Din rygsæk opbevares på taget af songthaewen, så tag din varme trøje og evt. regnslag ud inden afgang, da der kan være koldt i højderne. Det højeste punkt på køreturen er 1.400 meter over havet. Om aftenen er der indkvartering i den lokale landsby, hvorefter I mødes og spiser aftensmad med guiderne, der også giver en kort gennemgang af de kommende dage. (M,F,A)
5. dag: Rafting i gummibåd, trekking og Tee Lor Su-vandfaldet
Efter morgenmaden begynder rafting i gummibåd sydpå ad Mae Klong-floden (fra februar til maj benyttes bambustømmerflåder, hvis det er muligt). Floden veksler i hastighed afhængigt af årstiden. Her kan I sidde og slappe af og nyde de naturskønne omgivelser. Det er en god idé at opbevare kameraudstyr i en plastikpose og have solcreme, hat og sandaler klar til sejlturen. Efter et par timer stopper jeres både ved flodbredden, og I stiger ombord på en songthaew, der kører jer hen til lejrpladsen. Her kan I gå hen til det imponerende Tee Lor Su, Sydøstasiens største vandfald. Medbring et håndklæde og badetøj, så du kan tage en forfriskende svømmetur og (hvis vandstanden tillader det) springe ud fra toppen af vandfaldet. Tee Loi Su er også et populært udflugtsmål for thailænderne, så vær forberedt på, at her kan være mange turister i højsæsonen. Efterfølgende vender I tilbage til lejrpladsen, hvor I sammen med jeres guider vil slå telte op og forberede aftensmaden. (M,F,A Bemærk venligst, at afhængigt af nationalparkens myndigheder kan I vandre i 3-4 timer til lejrpladsen i stedet for at rejse med en songthaew. Hvis det er tilfældet, vil I besøge Tee Lor Su på den følgende dag.
6. dag: Trekking til Karen stammelandsby
Trekkets fjerdedag starter med morgenmad, hvorefter I vandrer gennem store bambuslunde, over broer og gennem tæt jungle til Karenlandsbyen Ko Tha, hvor I overnatter i et traditionelt pælehus bygget af teaktræ og bambus. Der er mulighed for, at I kan gå en tur rundt i landsbyen og få et indtryk af Karenstammens dagligdag og levevis, og guiden vil fortælle om kultur og traditioner. Om eftermiddagen, afhængigt af vandstanden, vil der også være mulighed for at vandre til et vandfald i nærheden og derefter vende tilbage til landsbyen. (M,F,A) Bemærk venligst, at afhængigt af nationalparkens myndigheder kan I i stedet besøge Tee Lor Su om morgenen inden jeres vandretur til Karenlandsbyen. Hvis I gør det, vil I sandsynligvis ikke have tid til at vandre til det nærliggende vandfald.
7. dag: Umphang til Mae Sot
Dagen starter ud med morgenmad i landsbyen. Derefter begynder I jeres vandretur gennem junglen, over en lille bakke til en anden landsby. Herfra vender I tilbage til Umphang, hvor I har tid til en simpel frokost, inden I stiger ombord på en songthaew tilbage til Maesot, hvor I overnatter på et simpelt hotel. (M,F,A)
8. dag: Mae Sot - Chiang Mai
I tager lokalbussen fra Mae Sot til Chiang Mai, på stationen i Chiang Mai bliver I hentet og kørt til jeres hostel, hvor I vil have resten af dagen på egen hånd. Overnatning: I overnatter delvist i pælehuse (eller lignende budget overnatning) og delvist i telt på turen. Soveposer samt liggeunderlag kan lånes i Umphang. Pak en lille taske med det nødvendige til junglen – husk, at I selv skal bære jeres ting. Resten af jeres bagage kan i mellemtiden opmagasineres i enten Bangkok, Maesot eller Umphang.
8-10. dag: Overnatning i Chiang Mai
Chiang Mai er Thailands næststørste by, og her kan I blandt andet tage ud og opleve de mange autentiske templer eller den omkringliggende storslåede natur, som området er kendt for. Om det skal være med lokal bus eller på en guidet tur, hvor I kører jeres egen Tuk Tuk, er op til jer. I kan også udforske Chiang Mai på cykel, tage på thai madlavningskursus, dyrke yoga eller prøve kræfter med ziplining. Mulighederne er mange i denne pulserende storby.
10-23. dag: På egen hånd med Jysk Rejsebureau i ryggen
Har I nået det, I gerne ville i Chiang Mai og måske brugt et par dage mere for at få det hele med, kan I nu sætte kursen sydpå til en af Thailands mange smukke øer, hvor I kan slappe af på stranden, udforske øen og få fornemmelsen af rigtig ø-stemning, snorkle eller tage dykkercertifikat. Besøg Thailands ældste national park Khao Sok, hvor I kan tage en overnatning i et flodhus på Cheow Lan Lake søen. Brug de sidste dage i Bangkok på at få lavet tøj ved skrædderen eller besøg storcenteret MBK, hvor I kan købe alt, hvad hjertet begærer af tøj og souvenirs. Mulighederne er mange, og servicekontoret vil altid kunne hjælpe jer.
23. dag: Afrejse fra Bangkok til København
Jeres rejse slutter, og I flyver til Kastrup Lufthavn i København.

Bemærkninger

Backpacker Adventure rejserne er delt op i tre alderstrin: 18-24 år, 18-30 år og 24-30 år. Hvis du er 24år, kan du selv vælge, hvilket alderstrin du ønsker at melde dig på. Du kan se hvilke afgange, der passer til din alder, under afrejsedatoer længere nede. Aldergruppeinddelingen er vejledende. Jysk Rejsebureau forbeholder sig retten til at give dispensation til rejsende udenfor de oplyste aldersgrupper, men du skal dog være mellem 18-30 år.

Det er muligt at kombinere denne rejse med andre Backpacker Adventure-rejser eller et højskoleophold. Du kan også vælge at begynde rejsen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd efterfølgende.

Vælger du at kombinere to eller flere rejser, vil du få 500 kr. i rabat pr. rejse samt rabat på de flybilletter, som ikke benyttes.

Har du brug for at vide mere, inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Denne tur vil være oplagt at kombinere med følgende Backpacker Adventure rejser:

Information

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Rejsen sælges som en hel ”pakke”, og hvis der ønskes individuelle ændringer, vil der ikke være mulighed for refundering af de ydelser, der ikke benyttes. Det er muligt at kombinere denne rejse med en anden Backpacker Adventure rejse eller vælge at begynde turen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd.

Gruppestørrelse

Minimum 4, maksimum 18 personer

Næste: 06-05-2024
Se alle afrejsedatoer

Afrejsedatoer

Status Rejseperiode Tilmeldingsfrist Aldersgruppe Pris
Lukket Rejseperiode04.03.24 - 17.04.24 AldersgruppeAlder: 18-24 år
Lukket Rejseperiode14.03.24 - 27.04.24 AldersgruppeAlder: 24-30 år
Udsolgt Rejseperiode19.03.24 - 02.05.24 Tilmeldingsfrist21-01-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
Udsolgt Rejseperiode03.04.24 - 17.05.24 Tilmeldingsfrist04-02-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
På forespørgsel Rejseperiode23.04.24 - 06.06.24 AldersgruppeAlder: 18-24 år
19.995,-
Kontakt os
Ledige pladser Rejseperiode06.05.24 - 19.06.24 Tilmeldingsfrist07-03-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
19.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode20.05.24 - 03.07.24 Tilmeldingsfrist21-03-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
19.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode06.06.24 - 20.07.24 Tilmeldingsfrist07-04-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
19.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode27.06.24 - 10.08.24 Tilmeldingsfrist28-04-2024 AldersgruppeAlder: 24-30 år
19.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode20.06.24 - 03.08.24 Tilmeldingsfrist21-04-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
19.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode03.07.24 - 16.08.24 Tilmeldingsfrist05-05-2024 AldersgruppeAlder: 24-30 år
19.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode10.07.24 - 23.08.24 Tilmeldingsfrist12-05-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
19.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode17.07.24 - 30.08.24 Tilmeldingsfrist20-05-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
19.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode31.07.24 - 13.09.24 Tilmeldingsfrist02-06-2024 AldersgruppeAlder: 24-30 år
19.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode06.08.24 - 19.09.24 Tilmeldingsfrist07-06-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
19.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode13.08.24 - 26.09.24 Tilmeldingsfrist16-06-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
19.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode09.09.24 - 23.10.24 Tilmeldingsfrist11-07-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
19.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode24.09.24 - 07.11.24 Tilmeldingsfrist26-07-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
19.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode07.10.24 - 20.11.24 Tilmeldingsfrist08-08-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
19.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode14.10.24 - 27.11.24 Tilmeldingsfrist15-08-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
19.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode21.10.24 - 04.12.24 Tilmeldingsfrist22-08-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
19.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode28.10.24 - 11.12.24 Tilmeldingsfrist29-08-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
19.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode05.11.24 - 19.12.24 Tilmeldingsfrist08-09-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
19.995,-
Reserver

Prisen er inklusiv

 • Flybillet København - Hanoi // Bangkok - København (inkl. bagage)
 • IYTC ungdomsrabatkort
 • Frihed til at opleve verden på egen hånd med din gruppe
 • Engelsktalende lokalguide på alle inkluderede ture
 • Online infomøde inden afrejse
 • Måltider ifølge program
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden
Vietnam
 • Afhentning i lufthavnen i Hanoi, Vietnam
 • 2 overnatninger på hostel i Hanoi, Vietnam
 • 3 dages tur til Halong Bay, Vietnam
Cambodja
 • Bus fra Saigon (Vietnam) til Phnom Penh
 • Bus fra Siem Reap til Bangkok (Thailand)
Thailand
 • 2 overnatninger på hostel i Bangkok
 • Cykeltur i Bangkok
 • 6 dages Umphang trek
 • 2 nætter på hostel i Chiang Mai

Prisen er eksklusiv

 • Overnatninger, transport, ture og oplevelser der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkepenge - det er god skik at give drikkepenge
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Vaccinationer
 • Drikkevarer
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Visum til Cambodja (købes lokalt ved indrejse)

Prisbemærkning

Hvis du vil sikre dig en plads på en bestemt tur, så klik på ”Reserver”. Der opkræves et depositum, som fratrækkes den samlede pris når turen betales (ca. 2 måneder inden afrejse). Har du brug for at vide mere inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Ønsker du at annullere inden tilmeldingsfristen, kan du modtage et personligt gavekort på det indbetalte beløb eller benytte det til en anden rejse.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top