Søg
Søg
Working Holiday, Australien
Working Holiday, Australien
Der findes masser af sæson arbejde i Australien
Working Holiday, Australien

Working Holiday i Australien

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 11.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: Op til 12 måneder

Kombinér din ferie i Australien med et arbejdsophold og kom helt tæt på den australske kultur. Dette rejseforslag giver dig en flybillet med 12 måneders varighed, working holiday visum og 2 overnatninger på hostel.

Australien og Danmark har et samarbejde, der gør, at danske statsborgere har mulighed for at kombinere ferie og arbejde i Australien. Med et Working Holiday visum kan du være i Australien op til et år, og du må arbejde op til 6 måneder hos samme arbejdsgiver og studere i op til 4 måneder.

Det er et godt økonomisk supplement, hvis du ønsker at rejse rundt i Australien, men ikke helt har fået sparet nok op hjemmefra.

Ansøgningsprocessen foregår nemt og hurtigt. Når du har betalt for dit visum, bliver du ringet op af engelsktalende personale og sammen gennemgår I ansøgningsskemaet.

Jysk Rejsebureau kan hjælpe dig med at skaffe et tax file nummer, som er nødvendigt, så du ikke skal betale omkring 40 % i skat af det, du tjener. Vi kan også hjælpe med at oprette en bankkonto, så du kan få udbetalt løn af din arbejdsgiver, samt skaffe et australsk SIM kort, så du kan bruge din telefon, lige når du lander.

Hvis du er i tvivl om dine rettigheder i forbindelse med et arbejdsvisum, så kan du læse mere her.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Australien her

Sæson

Årstiderne i Australien er omvendte i forhold til de danske. Når det er vinter i Danmark, er det sommer i Australien. Men Australien breder sig over så mange klimazoner, at der både kan være sne og hedebølge på samme tid forskellige steder i landet. Det betyder også, at man kan besøge Australien året rundt alt afhængigt af, hvor man skal hen. Tal med din rejsekonsulent og få den bedste vejledning til, hvornår netop din rejse kan finde sted.

Sydney

Detaljeret beskrivelse

Dag 1: Afrejse Danmark
Afrejse fra Danmark mod Sydney.

Dag 2-4: Sydney
Efter ankomst i Sydney tager du til dit hostel i centrum. Herefter har du to overnatninger på Hostel i flersengsværelse. På dit hostel kan du finde information og hjælp til at finde job, gratis internet samt mulighed for gratis opbevaring af bagage i op til en måned.

Dag ?: Afrejse fra Sydney
I dag går turen fra Sydney til Danmark.

Dag ?: Ankomst i Danmark
Velkommen tilbage til Danmark med rygsækken fyldt med fantastiske oplevelser og ønsket om at komme tilbage til Australien hurtigst muligt.

Overnatning:
De 2 første overnatninger i dette rejseforslag foregår på hostel. Kontakt os, hvis du har særlige ønsker til hvor og hvordan, du gerne vil overnatte. Jysk Rejsebureau kan tilbyde et stort udvalg af både hostels og hoteller i alle kategorier.

-

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Et Working Holiday visum kan kun fås en gang i dit liv, dog er der den undtagelse, at det kan fås to gange, hvis du under dit første ophold har arbejdet min. tre måneder med sæsonarbejde som f.eks. frugtplukning.

Dit visum er elektronisk og registreret via dit pasnummer. Derfor er det VIGTIGT, at du rejser med det samme pas, som du har søgt visummet med.

Dit visum er gyldigt i 12 måneder og giver dig ret til at opholde dig i Australien i 12 måneder. Du må gerne rejse ind og ud af landet, inden for gyldighedsperioden.

Der findes nogle kriterier, som skal være opfyldt, for at du kan ansøge om et arbejdsvisum:
 • Du skal være mellem 18-31 år.(skal blot søges inden du fylder 31 år)
 • Du skal have et pas fra et af de lande, som Australien har et samarbejde med (Danmark, Belgien,Canada, Chile, Cypern, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Hong Kong, Irland, Japan, Korea, Malta, Holland, Norge, Sverige, Taiwan, Thailand, Tyrkiet eller Storbritannien).
 • Dit pas skal være gyldigt i minimum 18 måneder fra din indrejse til Australien.
 • Du må ikke være tidligere straffet.
 • Du skal have et godt helbred.
 • Du må ikke have børn.
 • Du skal have penge nok til at kunne forsørge dig selv, indtil du finder arbejde.

Læs evt. mere her

Behandlingen af din ansøgning kan trække ud, hvis nogle af ovenstående ting skal undersøges, så det er en god ide at søge i god tid.

Vær opmærksom på at behandlingen at et Working Holiday Visum også kan trække ud, hvis du:
 • Har et barn.
 • Skal arbejde indenfor hospitalsvæsenet og med yngre børn.
 • Har eller har haft/fejlet specielle alvorlige sygdomme.
 • Har gennemgået en sundhedsundersøgelse af en speciel grund.
 • Har opholdt dig mere end tre måneder inden for de sidste fem år i et land (Kina, Indien, Indonesien, Malaysia, Pakistan, Filippinerne, Rusland, Sydafrika, Sydkorea, Thailand og Vietnam), der vurderes til at have en høj sundhedsrisiko for tuberkulose, så kræves en lungescanning for at bevise, at du ikke er smittet. Lungescanningen skal foretages på udvalgte hospitaler. Forhør dig nærmere ved Jysk Rejsebureau.
 • Har været dømt for en ulovlig handling.
 • Er blevet deporteret eller bedt om at forlade et andet land.
 • Har været i militærtjeneste ud over den normale værnepligt.

Dette er blot et udvalg af priser/flymuligheder for rejser til Australien. Ring ind og hør om flere priser/flymuligheder.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 11.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Sydney t/r
 • 2 overnatninger på hostel
 • Working Holiday Visum
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: