KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
Op til 12 måneder
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 17.195,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Australien og Danmark har et samarbejde, der gør, at danske statsborgere har mulighed for at kombinere ferie og arbejde i Australien. Med et Working Holiday visum kan du være i Australien op til et år, og du må arbejde op til 6 måneder hos samme arbejdsgiver og studere i op til 4 måneder.

Det er et godt økonomisk supplement, hvis du ønsker at rejse rundt i Australien, men ikke helt har fået sparet nok op hjemmefra.

Ansøgningsprocessen foregår nemt og hurtigt. Når du har betalt for dit visum, bliver du ringet op af engelsktalende personale og sammen gennemgår I ansøgningsskemaet.

Du kan hjælp med at skaffe et tax file nummer, som er nødvendigt, så du ikke skal betale omkring 40 % i skat af det, du tjener. Du kan også hjælpe med at oprette en bankkonto, så du kan få udbetalt løn af din arbejdsgiver, samt skaffe et australsk SIM kort, så du kan bruge din telefon, lige når du lander.

Hvis du er i tvivl om dine rettigheder i forbindelse med et arbejdsvisum, så kan du læse mere her.

Få information og fakta om Australien her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Australien her

Bedste rejseperiode

Årstiderne i Australien er omvendte i forhold til de danske. Når det er vinter i Danmark, er det sommer i Australien. Men Australien breder sig over så mange klimazoner, at der både kan være sne og hedebølge på samme tid forskellige steder i landet. Det betyder også, at man kan besøge Australien året rundt alt afhængigt af, hvor man skal hen. Tal med din rejsekonsulent og få den bedste vejledning til, hvornår netop din rejse kan finde sted.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse Danmark
Afrejse fra Danmark mod Sydney.
2.-4. dag: Sydney
Efter ankomst i Sydney tager du til dit hostel i centrum. Herefter har du to overnatninger på Hostel i flersengsværelse. På dit hostel kan du finde information og hjælp til at finde job, gratis internet samt mulighed for gratis opbevaring af bagage i op til en måned.
?. dag: Afrejse fra Australien
Dit arbejdsvisum er gældende i 12 måneder fra indrejsedatoen, og herefter er det på tide at sige 'på gesyn' til Australien.

Overnatninger

2 overnatninger på hostel i fællesværelse

Bemærkninger

Et Working Holiday visum kan kun fås en gang i dit liv, dog er der den undtagelse, at det kan fås to gange, hvis du under dit første ophold har arbejdet min. tre måneder med sæsonarbejde som f.eks. frugtplukning.

Dit visum er elektronisk og registreret via dit pasnummer. Derfor er det VIGTIGT, at du rejser med det samme pas, som du har søgt visummet med.

Dit visum er gyldigt i 12 måneder og giver dig ret til at opholde dig i Australien i 12 måneder. Du må gerne rejse ind og ud af landet, inden for gyldighedsperioden.

Der findes nogle kriterier, som skal være opfyldt, for at du kan ansøge om et arbejdsvisum:
 • Du skal være mellem 18-35 år.(skal blot søges inden du fylder 36 år)
 • Du skal have et pas fra et af de lande, som Australien har et samarbejde med (Danmark, Belgien,Canada, Chile, Cypern, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Hong Kong, Irland, Japan, Korea, Malta, Holland, Norge, Sverige, Taiwan, Thailand, Tyrkiet eller Storbritannien).
 • Dit pas skal være gyldigt i minimum 18 måneder fra din indrejse til Australien.
 • Du må ikke være tidligere straffet.
 • Du skal have et godt helbred.
 • Du må ikke have børn.
 • Du skal have penge nok til at kunne forsørge dig selv, indtil du finder arbejde.
Læs evt. mere her

Behandlingen af din ansøgning kan trække ud, hvis nogle af ovenstående ting skal undersøges, så det er en god ide at søge i god tid.

Vær opmærksom på at behandlingen at et Working Holiday Visum også kan trække ud, hvis du:
 • Har et barn.
 • Skal arbejde indenfor hospitalsvæsenet og med yngre børn.
 • Har eller har haft/fejlet specielle alvorlige sygdomme.
 • Har gennemgået en sundhedsundersøgelse af en speciel grund.
 • Har opholdt dig mere end tre måneder inden for de sidste fem år i et land (Kina, Indien, Indonesien, Malaysia, Pakistan, Filippinerne, Rusland, Sydafrika, Sydkorea, Thailand og Vietnam), der vurderes til at have en høj sundhedsrisiko for tuberkulose, så kræves en lungescanning for at bevise, at du ikke er smittet. Lungescanningen skal foretages på udvalgte hospitaler. Forhør dig nærmere ved Jysk Rejsebureau.
 • Har været dømt for en ulovlig handling.
 • Er blevet deporteret eller bedt om at forlade et andet land.
 • Har været i militærtjeneste ud over den normale værnepligt.

Dette er blot et udvalg af priser/flymuligheder for rejser til Australien. Ring ind og hør om flere priser/flymuligheder.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Hele året

Pakkeliste

 • Internationalt kørekort
 • Evt. guidebog

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Sydney t/r
 • 2 overnatninger på hostel
 • Working Holiday Visum

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider
 • Ture og oplevelser

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top