Rejseforslagene her på siden er eksempler på rejser til Dansk Vestindien (Jomfruøerne). Du kan få skræddersyet din rejse til Dansk Vestindien (Jomfruøerne) helt efter dine ønsker eller du kan købe et rejseforslag præcis som det ser ud.

Lad dig inspirere af rejseforslagene herunder som Jysk Rejsebureaus rejseeksperter har sammensat, eller kontakt os allerede i dag og lad os sammen planlægge din rejse til Dansk Vestindien (Jomfruøerne).

Viser 3 oplevelser

Nyd de lækre strande på øerne i Dansk Vestindien

Farverige Miami og skønne St. Croix

Start din rejse med et par dage i farverige South Beach, Miami inden du skal til St. Croix og indsnuse den særlige stemning i gaderne med de danske gadenavne og de historiske forter. Der bliver også tid til at nyde øens dejlige strande og slappe af i din hyggelige strandbungalow.
Læs mere
13 dage
DECEMBER - APRIL
fra 17.675,-
Danske gadenavne i Charlotte Amalie

Dansk Vestindien Deluxe

Denne tur er til dig, der vil opleve historien i Dansk Vestindien og samtidig bo i skønne omgivelser på St. Thomas og St. Croix. Du bor på hoteller i nærheden af Charlotte Amalie og Christianssted og samtidig tæt ved en dejlig strand. Begge steder indbyder til afslapning, når du vender hjem efter dagens sightseeing.
Læs mere
12 dage
DECEMBER - APRIL
fra 41.995,-
Mocko Jumbi dans

Historie, kultur og strande

I dette rejseforslag kommer du omkring det bedste af Dansk Vestindien. Du får masser af historie, caribisk stemning, kultur og smukke tropiske strande.
Læs mere
13 dage
DECEMBER - APRIL
fra 19.995,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top