17 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 19.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Sol, surfing, yoga, spanskundervisning, kultur og masser af fed backpackerstemning venter på denne fantastiske backpackerrejse i Costa Rica. Du holder til på Jakera Jungle Surf Camp i Santa Teresa - et jungleparadis med swimmingpool omringet af tropisk skov og med Costa Ricas magiske dyreliv som tætteste naboer, bl.a. røde egern, brøleaber og små kolibrier. Herfra er der 5 minutters gang til hyggelige caféer, barer og butikker samt kilometerlange bountystrande. Der vil være andre frivillige, som du kan være sammen med under spanskundervisningen og under det frivillige arbejde, så der er rig mulighed for at skabe nye venskaber og tage sammen på eventyr i weekenderne, når I har fri. Der findes masser af aktiviteter i og omkring Jakera Jungle Surf Camp, som white water rafting, ridning, kajakture, snorkling, hvalsafari og meget mere.

Hverdagene går med spanskundervisning og surf/yoga-lektioner samt tid til at hygge med de andre backpackere på campen. Hver onsdag erstattes surf/yoga-undervisningen med en vandretur i junglen, og hver lørdag kan man vælge at deltage i frivilligt arbejde med lokalsamfundet.

Dette rejseforslag inkluderer flybillet mellem Danmark og Costa Rica t/r (inkl. bagage), lufthavnstransfer, 1 overnatning i San Jose, transfer til og ophold på Jakera Jungle Surf Camp, morgenmad og frokost i hverdagene og brunch i weekenderne, 2 x 45 minutters spanskundervisning i hverdagene og 2 timers surf/yoga-undervisning fire dage om ugen.

Jysk Rejsebureau samarbejder med LaPoint surfcamp i Costa Rica, hvor der primært er fokus på surfing, så er du ikke interesseret i spanskundervisning er dette måske et bedre alternativ for dig – kontakt en rejsekonsulent for flere detaljer.

Det er muligt at kombinere dette rejseforslag med et længere ophold i Costa Rica og/eller fortsætte din backpackerrejse rundt til andre lande i Central-, Nord- eller Sydamerika. Er du interesseret i det, kan du kontakte vores rejsekonsulenter, så I sammen kan skræddersy drømmerejsen efter dine ønsker.

Få information og fakta om Costa Rica her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Costa Rica her

Bedste rejseperiode

Du kan rejse i Costa Rica hele året.
November til april er den tørre sæson.
Fra maj til oktober er det regntid, men landet kan også sagtens besøges i denne periode.

Vær opmærksom på at tropiske storme påvirker områderne ud til Stillehavskysten og til den caribiske kyst fra juni til november.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til San Jose
Afgang fra Danmark til Costa Rica, hvor du ankommer samme dag. Du bliver hentet i lufthavnen og kørt til dit hostel i San Jose. Resten af aftenen er til fri disposition.
2. dag: San Jose til Jakera Jungle Surf Camp ved Santa Teresa
I dag går turen til Jakera Jungle Surf Camp ved Santa Teresa. Du bliver afhentet på dit hostel og kørt til campen, hvor du har dagen til at møde campens ansatte og de andre frivillige og nyde at slappe af ved poolen.
3-15. dag: Spanskundervisning med surfing og/eller yoga
De næste 14 dage går med spanskundervisning og surfing eller yoga i hverdagene. Spanskundervisningen starter oftest efter morgenmaden med 2 x 45 minutters lektioner fra mandag til fredag. Derefter er der frokost, og så er det tid til 2 timers surf- eller yogaundervisning i fire af fem hverdage. Hver onsdag udforskes junglen på en vandretur. Den første uge byder på et 2-timers jungle-river-trek langs floden, der løber fra Jakera Jungle Surf Camp og ind i den tropiske skov, der omgiver campen. I uge 2 går vandreturen forbi flere af de smukke vandfald og floder, der snor sig gennem regnskoven og ud i Stillehavet. I weekenden er der fri, og her kan du booke lokale aktiviteter som f.eks. white water rafting, ridning, kajakture, snorkling og hvalsafari. Du vil møde en masse andre backpackere, der opholder sig på Jakera Jungle Surf Camp, så du kommer aldrig til at kede dig. Om aftenen kan du lave mad i fælleskøkkenet, og der vil nogle aftener være fællesspisning på campen. Jakera Club er et frivilligt projekt, du kan vælge at deltage i om lørdagen. Projektet går ud på at hjælpe børnene i Santa Teresa-samfundet. Projektet drives af internationale og lokale frivillige og omfatter sport, kunst og håndværk, engelskundervisning samt miljø- og sociale aktiviteter. Udenfor skoletiden og i weekender kan du hjælpe med f.eks. at lære børnene at surfe og undervise dem på stranden i forurening og naturbevarelse.
16. dag: Videre på eventyr i Costa Rica eller hjemrejse fra San Jose
Det er desværre blevet enden på dit eventyr på Jakera Jungle Surf Camp. Du kan vælge at forsætte rejsen på egen hånd rundt i Costa Rica eller booke en transfer tilbage til San Jose for at påbegynde din hjemrejse tilbage til Danmark. Det er også muligt at forsætte rejsen til et andet land i Central-, Syd- eller Nordamerika.
17. dag: Ankomst til Danmark
Tidspunkt for ankomst til Danmark er afhængig af det valgte flyselskab.

Overnatninger

1 overnatning på hostel i dormværelse i San Jose
14 overnatninger på Jakera Jungle Surf Camp i dormværelse i Playa Santa Teresa

Jakera Jungle Surf Camp har fælleskøkken, hvor du kan tilberede aftensmad, der ikke er inkluderet i dit ophold. Derudover ligger det smukt i junglen, og der er swimmingpool på stedet, hvor du kan slappe af og bade, når du har fri.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Surfcampen starter 2 gange i måneden året rundt - kontakt en rejsekonsulent for at få specifikke startdatoer for din ønskede rejseperiode.

December - april

Pakkeliste

 • Kikkert
 • Pandelampe
 • Håndklæde
 • Evt. eget snorklingsudstyr
 • Regnjakke
 • Gode sko og sandaler

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - San Jose t/r (inkl. bagage)
 • Lufthavnstransfer
 • 1 overnatning i San Jose på hostel i dormværelse
 • Transfer fra San Jose til Jakera Jungle Surf Camp
 • 14 overnatninger på Jakera Jungle Surf Camp i dormværelse
 • Morgenmad og frokost i hverdagene og brunch i weekenderne under opholdet på Jakera Jungle Surf Camp
 • 2 x 45 minutters spanskundervisning i hverdagene
 • 2 timers surf- eller yogaundervisning fire dage om ugen
 • 2 x vandreture
 • Mulighed for at deltage i frivilligt arbejde med lokalsamfundet hver lørdag
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Udgifter til aktiviteter som f.eks. white water rafting, surfing, kajakture, snorkling og hvalsafari - kan arrangeres og tilkøbes lokalt
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top