KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
Rejs til Costa Rica som backpacker og bestem selv hvor meget du vil have planlagt på forhånd. Måske vil du blot have flybilletter og en ankomstpakke booket hjemmefra. Eller måske vil du krydre rejsen med spændende ture i Costa Rica sammen med andre backpackere? Backpacking er den rejseform, hvor du kommer længst for pengene i Costa Rica og samtidig kommer tættest ind på landet.

Viser 3 oplevelser

Backpacking i Costa Rica

Backpacking i Costa Rica

Vulkaner, jungle og strande! Costa Rica har det hele - og denne backpackerrejse med andre unge lader dig opleve det bedste af landet. Slap af på caribiske strande, udforsk landets unikke natur og dyreliv, prøv kræfter med adventuresport og slut af med surfing ved Stillehavskysten.
Læs mere
15 dage
DECEMBER - APRIL
fra 14.995,-
Spanskundervisning & frivilligt arbejde i Costa Rica

Spanskundervisning & frivilligt arbejde i Costa Rica

Vil du være bedre til spansk og samtidig få Costa Rica ind under huden, mens du gør en forskel for lokalbefolkningen, naturen og det fantastiske dyreliv? Så er en rejse med frivilligt arbejde lige noget for dig. Dit ophold kan nemt forlænges eller kombineres med andre lande på en længere backpackerrejse.
Læs mere
16 dage
DECEMBER - APRIL
fra 18.495,-
Lær spansk og surfundervisning i Costa Rica

Surfcamp med spanskundervisning

Denne backpackerrejse kombinerer spanskundervisning med surfing og/eller yoga ved Costa Ricas smukke Stillehavskyst omgivet af landets unikke dyreliv og tropiske regnskov. Her vil du få undervisning af professionelle surfing-instruktører eller mulighed for at dyrke yoga på stranden.
Læs mere
16 dage
DECEMBER - APRIL
fra 20.995,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top