15 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 14.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Fra San Jose går turen til den caribiske kyst ved Puerto Viejo de Talamanca, hvor du kan nyde afslappede stemning og de smukke bountystrande. Herfra går turen til San Carlos, hvor du får en unik oplevelse på homestay. Arenalvulkanen venter som næste stop, og her er der rig mulighed for at prøve kræfter med adventuresport, bl.a. white water rafting og rapelling ned af vandfald. Området lader dig også opleve Costa Ricas unikke dyreliv med bl.a. dovendyr, tukaner, flere øglearter og pilegiftfrøer. Monteverde er næste stop på rejsen, hvor du kan vandre over områdets smukke hængebroer i tågeregnskoven, omgivet af kolibrier. Det er også det bedste sted i Costa Rica (og måske i verden) at prøve ziplining. Efter nogle dage med adventure i junglen ender du i Santa Teresa med sine smukke strande, der er perfekte til surfing. Her kan du også dyrke yoga. Rejsen slutter tilbage i San Jose, hvor du enten kan rejse tilbage til Danmark eller fortsætte din turen rundt i Central- og Sydamerika.

Denne rejse er en grupperejse med andre backpackere og en turleder, der kan hjælpe dig under rejsen med bl.a. at booke dagsture og komme med gode anbefalinger til oplevelser. Der er inkluderet alt transport rundt i Costa Rica samt alle overnatninger og selvfølgelig den internationale flyvning til Costa Rica og tilbage til Danmark igen inkl. bagage.

Få information og fakta om Costa Rica her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Costa Rica her

Bedste rejseperiode

Du kan rejse i Costa Rica hele året.
November til april er den tørre sæson.
Fra maj til oktober er det regntid, men landet kan også sagtens besøges i denne periode.

Vær opmærksom på at tropiske storme påvirker områderne ud til Stillehavskysten og til den caribiske kyst fra juni til november.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til San Jose
Afgang fra Danmark mod Costa Rica, hvor du ved ankomst tager til dit hotel/hostel og møder de andre medrejsende backpackere og rejsens turleder, som du skal udforske Costa Rica sammen med de næste to uger. Oplev La California barrio med dine medrejsende. Hold ind på en af de mange barer for at lære din gruppe at kende over et par drinks - skål for nye venner og nye eventyr!
2. dag: Med bus fra San José til Puerto Viejo de Talamanca
Eventyret begynder med en bustur over bjergene til den caribiske kyst. Den maleriske landsby Puerto Viejo de Talamancas hvide og sorte sandstrande er omgivet af tropisk landskab. Her kan du nyde dagen ved de smukke caribiske strande.
3-4. dag: Afslapning og på eventyr i Puerto Viejo de Talamanca
De næste dage er på egen hånd, og du kan frit vælge, om du vil udforske områdets smukke strande, snorkle, leje en cykel eller tage på opdagelse i området eller på vandretur i Manzanillo National Wildlife Refuge.
5. dag: Minivan fra Puerto Viejo de Talamanca til San Carlos
Med minivan rejser du og gruppen fra den caribiske kystlinje til højlandet ved San Juan, hvor der venter dig en lokal og unik oplevelse på homestay. Her vil du opleve den lokale gæstfrihed, forsøge at snakke spansk med de lokale, fiske, cykle og prøve autentisk mad. (F)
6. dag: Minivan fra San Carlos til La Fortuna
Efter morgenmaden i San Carlos rejser gruppen til La Fortuna. Udforsk det smukke område ved foden af Arenal-vulkanen. Der er masser af aktiviteter som f.eks. at nyde Arenals varme kilder eller få adrenalinen til at pumpe med rafting eller rappelling ned ad vandfald. (M)
7. dag: På eventyr i La Fortuna
Der er masser at se og lave i La Fortuna, og du vil kunne tilkøbe ture og aktiviteter som f.eks. canyoning, white water rafting og paddleboard. Din turleder har flere ideer, hvis du har brug for dem.
8. dag: Med minivan og båd til Monteverde
I dag rejser du og gruppen fra La Fortuna til Monteverde og ind i områdets kølige bjergluft. Stop ved Life Monteverde, et kaffekooperativ for kaffesmagning, og få en rundvisning på deres gård for at lære om bæredygtigt landbrug. Om eftermiddagen kan du udforske den bjergrige by Monteverde. Fra den centrale dal kan du tage op til Monteverde tågeregnskov, der er et rent paradis for fugleelskere.
9. dag: På eventyr i Monteverdes tågeregnskov
I dag er der mulighed for at tage på forskellige aktiviteter og ture som f.eks. en vandretur ad områdets hængebroer gennem tågeregnskoven, en kaffetur eller en adrenalinfyldt zipline på en af de berømte canopy tours.
10. dag: Med minivan og færge til Nicoya-halvøen
Rejsen går i dag med både minivan og færge til Stillehavskysten på den sydlige Nicoya-halvø, hvor du kan slappe af ved stranden efter et par aktive dage i La Fortuna og Monteverde.
11-12. dag: Tid til oplevelser og afslapning ved Santa Teresa og Montezuma
Surf eller svøm i bølgerne, øv yoga på stranden eller slap af i områdets rolige strandbyer. Fyld dine dage med så meget eller lidt, som du vil. Du kan f.eks. starte med en tidlig yogatime, før du begiver dig ud for at udforske nærliggende strande på jagt efter et perfekt, roligt sted til en dag med afslapning ved vandet langs den smukke Stillehavskyst. Du kan også tage en dagstur til den smukke Isla Tortuga, hvor du kan snorkle langs et vulkansk stenrev eller prøve kræfter med surfing ved Mal Pais og Santa Teresa. Adrenalinjunkier kan også vælge mellem aktiviteter som f.eks. ziplining, boogieboarding, ridning eller dykning. Vil du lære at surfe i Costa Rica? Så kan du tage surfundervisning ved Santa Teresa.
13. dag: Med bus til San Jose
Med bus går turen tilbage til Costa Ricas hovedstad, San Jose. Nyd aftenen med resten af gruppen på en af byens restauranter eller barer.
14. dag: Afrejse fra Costa Rica
Det er desværre blevet enden på dit eventyr i Costa Rica. Du sørger selv for en transfer til lufthavnen. Det er også muligt at forsætte rejsen til et andet land i Central-, Syd- eller Nordamerika.
15. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst tidspunkt i Danmark er afhængig af det valgte flyselskab.

Overnatninger

3 overnatninger på budget hoteller
9 overnatninger på hostel
1 overnatning på homestay

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Starter på udvalgte datoer året rundt. Kontakt en rejsrekonsulent for at få specifikke afrejsedatoer.

Gruppestørrelse

Du rejser i en gruppe med andre backpackere på max 18 personer.

December - april

Pakkeliste

 • Kikkert
 • Pandelampe
 • Tøj til både varme og kolde temperaturer i Monteverde
 • Håndklæde
 • Evt. snorklingsudstyr
 • Regnjakke
 • Gode sko

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - San Jose t/r (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Turleder på hele rejsen
 • Transfers og busbilletter mellem alle destinationer ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Ture der ikke er nævnt i programmet - din turleder vil kunne guide dig og hjælpe med at booke ture og oplevelser under rejsen
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkepenge - i Costa Rica er det god skik at give drikkepenge til guider og chauffører

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top