KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
16 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 21.295,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Pura Vida og velkommen til Costa Rica! Denne eventyrlige rundrejse i egen lejebil starter med en nat i San José, hvorefter du kører ud i junglen. Her skal du bo i en trætophytte på Maquenque Eco Lodge. Vågn op til lyden af junglen, og fra din hytte i trækronerne kan du opleve Costa Ricas unikke dyreliv. Vi har også inkluderet en flodsafari langs San Carlos-floden. På Maquenque Eco Lodge kan du sejle kajak, vandre i junglen og dyrke yoga om morgenen.

Derefter fortsætter rejsen til La Fortuna ved foden af Arenal-vulkanen. Her venter dig fantastiske vandreture, vandfald, dyreliv og varme kilder. Næste stop er Monteverde, hvor du kan spotte farverige quetzal-fugle og kolibrier samt vandre over hængebroer i tågeregnskoven. Rincón de la Vieja National Park byder på flere smukke vandfald og vandring ved Costa Ricas mest aktive vulkan.

Sidste stop på rejsen er stillehavsbyen Sámara med svajende palmer og smukke sandstrande. Her er der rig mulighed for snorkel- og dykkerture, surfing, dybhavsfiskeri og kystvandring langs øde bugter. Nyd friskfanget seafood på en af strandrestauranterne i solnedgangens skær, mens du fordøjer alle de fantastiske oplevelser, du har fået på din rejse i Costa Rica.

Få information og fakta om Costa Rica her.
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Costa Rica her.

Bedste rejseperiode

Du kan rejse i Costa Rica hele året.
November til april er den tørre sæson.
Fra maj til oktober er det regntid, men landet kan sagtens besøges i denne periode alligevel.

Vær opmærksom på at tropiske storme påvirker områderne ud til Stillehavskysten og til den caribiske kyst fra juni til november.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Costa Rica er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Costa Rica kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt. Derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til San José
Afgang fra Danmark til Costa Rica med ankomst samme dag. Du bliver hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel i San José, hvor du kan slappe af, tage en svømmetur i poolen eller udforske Plaza de la Cultura, der er byens kulturelle centrum med masser af caféer, små butikker og boder. Hovedstaden rummer også mange spændende museer, hvor du bl.a. kan få et indblik i landets historie, opleve moderne kunst eller lære mere om den præcolumbianske æra. Om aftenen kan du udforske El Pueblo, hvor du finder mange forskellige restauranter og barer.
2. dag: Kør-selv til Maquenque Eco Lodge
I dag afhenter du din billeje i San José og kører mod Boca Tapada, hvor der venter dig et unikt ophold i din hytte i toppen af trækronerne på Maquenque Eco Lodge. Efter ankomst og indtjekning kan du nyde udsigten og dyrelivet fra din hytte, tage en svømmetur i poolen, udforske vandrestierne i junglen eller tage en sejltur i kajak på søerne ved lodgen. Ønsker du ikke at bo i trækronerne, så er der også mulighed for at bo i bungalows på jorden. Du kan tilkøbe aftensafari og jungletrek med naturguide, kajakture med guide samt besøg på kaffe- og chokoladefarm - enten på destinationen eller hjemmefra. (M)
3. dag: Maquenque Eco Lodge og flodsafari på San Carlos-floden
Du vågner op til regnskovens lyde i din hytte i toppen af trækronerne - en perfekt start på dagen. Der er herefter mulighed for morgenyoga. Efter morgenmaden er der afgang fra lodgens mole, hvor du går ombord på en båd og begynder din flodsafari med naturguide ned ad San Carlos-floden. Hold øjne og øre åbne, for der vil være mulighed for at spotte krokodiller, skildpadder, flagermus, hejrer, isfugle, kongegribbe og mange andre dyr. Tæt på grænsen til Nicaragua stopper båden for at besøge den lille by Boca San Carlos, hvor du har mulighed for at besøge landsbyen. Herefter går turen tilbage til Maquenque Eco Lodge, hvor dagens udflugt slutter om eftermiddagen. (M)
4. dag: Kør-selv til La Fortuna ved Arenal-vulkanen
Nyd morgenen på Maquenque Eco Lodge inden du kører videre til Costa Ricas højland ved byen La Fortuna ved Arenal-vulkanen. Om eftermiddagen ankommer du til dit hotel i La Fortuna, der ligger ved foden af Arenal-vulkanen. Her har du tre overnatninger, der giver dig god tid og masser af frihed til at udforske den smukke natur omkring byen med varme kilder og vandfald. (M)
5-6. dag: På eventyr i La Fortuna ved Arenal-vulkanen
Dagene ved Arenal-vulkanen er til fri disposition, og området rummer et utal af spændende aktiviteter og oplevelser for enhver smag. I egen lejebil er det muligt at udforske områdets naturreservater, vandfald og varme kilder på egen hånd. Du kan ikke bestige selve Arenal-vulkanen, men der er stadig mulighed for fantastiske vandreture i området af forskellig længde og sværhedsgrad. Søger du en vandrerute af mere udfordrende karakter, kan trekket ved Cerro Chato være en interessant mulighed for dig. Dette seks til syv timers trek tager dig op ad Arenals smukke søstervulkan. Her vandrer du igennem den tætte regnskov, og efter flere timers udfordrende trekking når du kraterkanten, der omkranser vulkanens azurblå sø midt i krateret. Dette trek kan være mudret og til tider glat, og derfor anbefaler vi gode vandresko eller støvler. Fra La Fortuna kan du desuden tage på flere oplevelsesrige mountainbiketure, rideture, kajakture eller udforske det vulkanske landskab på ATV. Der findes også flere andre adventureoplevelser, f.eks. rappelling, svævebaner og riverrafting. Mulighederne er mange, og synes du flere af oplevelserne lyder interessante, kan din rejsekonsulent uden problemer skræddersy turene til dig eller forlænge dit ophold. Vil du tæt på områdets dyreliv, findes der flere naturreservater udenfor byen, hvor du på egen hånd eller med en naturguide kan forsøge at spotte dovendyr, tukaner og pilegiftfrøer. Du kan også tage på en aftentur med naturguide for at spotte den ikoniske rødøjede træfrø, som er aktiv efter mørkets frembrud. Naturguiderne er fantastiske til at spotte dyr, og det er en god måde at lære om Costa Ricas unikke dyreliv. (M)
7. dag: Kør-selv til Monteverde
Efter morgenmaden kører du videre til den smukke tågeregnskov i Monteverde. Der venter en flot rejse i Costa Ricas højland langs Arenal-søens bred og derefter ad bjergveje til Monteverde. Du skal være opmærksom på, at vejene omkring Monteverde er en smule ujævne og hullede. Efter ankomst til dit hotel i Santa Elena har du resten af dagen på egen hånd. Monteverde ligger i 1400 meters højde, og derfor er det en god ide at medbringe en varm trøje og lange bukser, da temperaturen om aftenen falder ned til otte til ti grader. (M)
8. dag: På eventyr i Santa Elena og Monteverde
Denne dag er til fri disposition og kan bruges enten i Santa Elena, eller du kan booke en vandretur til Monteverdes smukke hængebroer eller en zipline-tur mellem trækronerne. Du kan også tage på udflugt med naturguide i Monteverde Cloud Forest Reserve, der huser mere end 2500 plantearter og 400 fuglearter. Guiden kan fortælle om fuglene og hjælpe dig med at spotte kolibrier, tukaner og den farvestrålende quetzal-fugl, som af flere kendte ornitologer beskrives som en af verdens smukkeste fugle. (M)
9. dag: Kør-selv til Rincón de la Vieja
I dag forlader du tågeregnskoven i Monteverde og kører mod Rincón de la Vieja. Rincón de la Vieja National Park er mest kendt for sine aktive vulkaner, varme kilder, mudderbade, billedskønne floder og mange smukke naturstier, der kan udforskes på egen hånd. Efter ankomst til din lodge har du dagen til fri disposition. (M)
10. dag: På eventyr i Rincón de la Vieja National Park
Dagen er til fri disposition, så du kan tage på eventyr i nationalparken, Rincón de la Vieja (vær opmærksom på at nationalparken er lukket om mandagen). Her finder du vulkanen Rincon de la Vieja, der er en af Costa Ricas mest aktive vulkaner. Den måler 1916 meter og har i alt ni sammenhængende kratere, hvor du ofte kan se røgskyer og dampe, der stiger op mod himlen. I Rincón de la Vieja National Park og i de omkringliggende områder finder du også vandfald, varme kilder, mudderbade, boblende vulkanske småsøer, billedskønne floder og mere ørkenagtige omgivelser. Her findes desuden et varieret dyreliv, hvor du bl.a. kan spotte bæltedyr, næsebjørne, aber og mange af Costa Ricas reptiler samt et bredt udvalg af landets eksotiske fuglearter. (M)
11. dag: Kør-selv til Sámara
Efter eventyr i junglen og udflugt med vulkaner og fantastiske dyreoplevelser kører du nu videre mod Stillehavskysten. Sámara ligger på Nicoya-halvøen ved en rolig bugt med svajende palmer og smukke strande. Efter check-in på dit hotel kan du tage til stranden og nyde en drink i solnedgangen. (M)
12-14. dag: Afslapning og eventyr i Sámara
De næste dage er der rig mulighed for at slappe af, men trænger du til mere eventyr, er der masser af muligheder ved Sámara. Du har din lejebil under hele opholdet og kan derfor udforske Nicoya-halvøen med hyggelige kystbyer og mange smukke strande samt vandfald og jungle. Det er også muligt at komme på snorkel- eller dykkerture og prøve kræfter med surfing eller dybhavsfiskeri. Pukkelhvaler migrerer langs kysten fra cirka juli til oktober og igen fra december til februar. Én ting er sikkert - du kommer ikke til at kede dig her. Der findes også masser af gode strandrestauranter, hvor du kan få masser af friskfanget seafood. (M)
15. dag: Kør-selv til San José Lufthavn
Det er blevet tid til at tage afsked med dette eksotiske paradis efter en skøn og ikke mindst oplevelsesrig ferie til mange af Costa Ricas højdepunkter. Du kører fra Sámara til lufthavnen i San José, hvor du afleverer din lejebil og påbegynder din hjemrejse til Danmark. (M)
16. dag: Ankomst til Danmark
I dag ankommer du til Danmark. Tidspunktet for ankomst i Danmark er afhængig af det valgte flyselskab.

Overnatninger

1 overnatning på Hotel KC i San José
2 overnatninger på Maquenque Eco-Lodge i Maquenque National Wildlife Refugee
3 overnatninger på Hotel Campos Arenal i La Fortuna ved Arenal-vulkanen
2 overnatninger på Hotel & Cabañas Valle Campanas i Monteverde
2 overnatninger på Rinconcito Lodge i Rincón de la Vieja
4 overnatninger på Hotel Giada i Sámara

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra budgethoteller til boutiquehoteller og luksusresorts.

Bemærkninger

Vær opmærksom på, at internetdækningen kan være svingende, når du begiver dig rundt i bil i Costa Rica. Derfor kan det være en god idé at downloade vejkort på dine mobile enheder, som du kan bruge offline.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Gruppestørrelse

Dette er en individuel rejse.

December - april

Pakkeliste

 • Evt. kikkert
 • Pandelampe
 • Håndklæde og badetøj
 • Evt. eget snorklingsudstyr
 • Regnjakke
 • Gode sko eller sandaler

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - San José t/r (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Bådsafari fra Maquenque Eco-Lodge inkl. guide
 • 14-dages billeje med afhentning i San Jose by og aflevering i San Jose lufthavn, inkl. wifi og GPS-enhed, fri kilometer, ekstra chauffør, kasko- og ansvarsforsikring med selvrisiko på 0 kr. - betingelser gælder. Kontakt os for nærmere information
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge (i Costa Rica er det god skik at give drikkepenge til guider og chauffører)
 • Ture og oplevelser der ikke er nævnt i programmet
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top