11 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 14.995,-
FRA 13.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Glæd jer til at fylde kufferten med uforglemmelige ferieminder. Costa Rica skaber de perfekte rammer om en eventyrlig familierejse. På denne rejse vil I opleve alt fra landets rige dyreliv og dybe jungle til betagende kyststrækninger og azurblåt havvand. Har I mod på det, kan I endda tilsætte rejsen et besøg til en vulkan.

I får en blid landing i form af to overnatninger i San José. Her har I mulighed for at udforske hovedstaden på egen hånd eller tage på en dagstur til den imponerende Irazú Volcano National Park. Med minivan går turen til Tortuguero National Park ved den caribiske kyst. Nationalparken går for at være Centralamerikas Amazonas grundet sit fantastiske og mangfoldige dyreliv. Her har I base på Laguna Lodge, der ligger inde i nationalparken. Hen over de næste par dage skal I sammen med en naturvejleder udforske nationalparkens floder og kanaler, hvor I kan være heldige at se Costas Ricas unikke dyreliv f.eks. caymanere, bæltedyr, dovendyr, aber samt et væld af fuglearter og krybdyr. Flodsafarierne foregår både morgen og aften. I perioden fra juli til oktober kan I endda opleve de grønne havskildpadder lægge æg ved nationalparkens kyststrækning.

Fra junglens dyb går rejsen videre i minivan til landsbyen Puerto Viejo, der bl.a. byder på et skønt jamaicansk islæt. Byen er desuden kendt for sine hyggelige restauranter, musik og velsmagende mad fra det afrocaribiske køkken. I kommer til at bo ca. seks kilometer udenfor byen på Shawandha Ecolodge, hvor I har jeres egen bungalow. Lodgen er omgivet af frodig jungle, hvor I kan spotte dovendyr og papegøjer, og I kan let komme til smukke Playa Chiquita. Her kan I nyde dagene med at bade ved stranden eller i poolen, snorkle eller prøve forskellige aktiviteter i området f.eks. zipline eller vandreture. Efter nogle fantastiske dage i Puerto Viejo slutter rejsen i San José, hvorfra I bliver fragtet i lufthavnen og rejser mod Danmark.

Få information og fakta om Costa Rica her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Costa Rica her

Bedste rejseperiode

Du kan rejse i Costa Rica hele året.
November til april er den tørre sæson.
Fra maj til oktober er det regntid, men landet kan sagtens besøges i denne periode alligevel.

Vær opmærksom på at tropiske storme påvirker områderne ud til Stillehavskysten og til den caribiske kyst fra juni til november.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Costa Rica er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Costa Rica kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt. Derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til San José
Afgang fra Danmark til Costa Rica med ankomst samme dag. I bliver hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel i San José, hvor I kan slappe af eller tage en svømmetur i poolen.
2. dag: På opdagelse i San José
I har dagen på egen hånd i San José. Plaza de la Cultura er byens kulturelle centrum med masser af caféer, små butikker og boder. Hovedstaden rummer også mange spændende museer, hvor I bl.a. kan få et indblik i landets historie, se moderne kunst eller lære mere om den præcolumbianske æra. Om aftenen kan I udforske El Pueblo, og her finder I mange forskellige slags restauranter og barer. Det vil også være muligt at tilkøbe dagsture udenfor San José, f.eks. til Irazú-vulkanen. (M)
3. dag: Med minivan fra San José til Tortuguero National Park
Denne morgen bliver I hentet på jeres hotel. Herfra fortsætter I med en fælles transfer ca. fire til fem timer til Tortuguero National Park ved den caribiske kyst. Tortuguero ligger isoleret, så selvom vejen herud kan være lang, er det det hele værd grundet den fantastiske natur og dyrelivet. På vejen kan I nyde udsigten til Costa Ricas flotte landskaber og farverige plantager. Efter ankomst til nationalparkens østlige passage sejler I videre ad de smukke vandveje gennem regnskoven. I løbet af bådturen kan I bl.a. spotte krokodiller og alligatorer i vandoverfladen samt opleve junglens mange fuglearter og aber. I ankommer til Laguna Lodge i tide til en sen frokost. Om eftermiddagen besøger I den hyggelige lille landsby Tortuguero sammen med en guide, som viser jer rundt i byen og fortæller om, hvordan det er at leve i en så afsidesliggende by. Tilbage på Laguna Lodge kan I nyde aftensmaden til lyden af junglens dyr. Det er også muligt at tilkøbe en natsafari, hvor I kan se dyrenes øjne lyse i lommelygtens skær. I perioden fra juli til oktober kan I være heldige at opleve nogle af ca. 2500 grønne skildpadder, der årligt går i land for at yngle. I denne periode kan I komme med en guide ud om natten og være heldig at se havskildpadderne lægge æg på stranden og senere følge de små, nyklækkede skildpaddeunger på deres tur mod havet. Det er vigtigt at sige, at Tortuguero National Park også er en stor oplevelse udenfor skildpadders yngleperiode, hvor der er tørtid i Costa Rica og dermed mindre regn. (M, F, A)
4. dag: Oplev Tortuguero på bådsafari og vandreture
Der venter jer en fantastisk dag på eventyr i Tortuguero National Park. Morgenen starter med en bådtur sammen med en naturguide, som tager jer med rundt på Tortugueros kanaler for at lede efter parkens spændende dyreliv. Husk derfor kikkert og kamera. I kan spotte dovendyr, kaimaner, flododdere, skildpadder, edderkoppeaber, brøleaber, kapucineraber, papegøjer, søkøer og masser af forskellige krybdyr. Ved middagstid kommer I tilbage på Laguna Lodge, hvor frokosten serveres i restauranten. Resten af dagen er til fri disposition og kan bruges på afslapning ved poolen eller gåture langs stranden eller ad små stier i regnskoven. Det er også muligt at tilkøbe ekstra udflugter. (M, F, A)
5. dag: Med minivan fra Tortuguero til Puerto Viejo de Talamanca
Fra enestående natur og dyreoplevelser i Tortuguero National Park går turen mod de lækre caribiske strande længere sydpå ved Puerto Viejo. Efter morgenmaden forlader I lodgen og transporteres først med båd og dernæst med minivan til Shawandha Ecolodge. Lodgen er omgivet af jungle, hvor I kan spotte dovendyr og papegøjer, og I vil kunne gå en tur ned til de smukke strande Playa Chiquita. Resten af dagen har I på egen hånd. (M)
6-8. dag: Afslapning og eventyr ved Puerto Viejo
Nyd dagene i de smukke omgivelser ved Shawandha Ecolodge. I har mulighed for at gå ned til stranden, dase ved poolen, leje cykler, zipline eller tage på dagstur til Manzanillo National Wildlife Refuge med smukke vandfald og strande. I kan også tage ind til Puerto Viejo og nyde den jamaicanske stemning og besøge byens mange hyggelige restauranter med velsmagende mad fra det afrocaribiske køkken. (M)
9. dag: Retur til San José
Fra Puerto Viejo fragtes i med minivan retur til hovedstaden San José. Her har I en enkelt nat, inden turen går mod lufthavnen dagen efter. (M)
10. dag: Afrejse fra Costa Rica
Det er blevet tid til at tage afsked med dette eksotiske paradis efter en skøn og ikke mindst oplevelsesrig familieferie. En transfer afhenter jer og kører jer til den internationale lufthavn i San José. (M)
11. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af det flyselskab, I flyver med.

Overnatninger

2 overnatninger hos La Sabana Hotel Suites Apartments i San José
2 overnatninger hos Laguna Lodge i Tortuguero National Park
4 overnatninger hos Shawandha Ecolodge ved Puerto Viejo
1 overnatning hos Hotel Auténtico i San José

Overnatninger foregår i familieværelser til fire personer.

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra budgethoteller til boutiquehoteller og luksusresorts.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Gruppestørrelse

Dette er en individuel rejse.

December - april

Pakkeliste

 • Evt. kikkert
 • Pandelampe
 • Håndklæde og badetøj
 • Evt. eget snorklingsudstyr
 • Regnjakke
 • Gode sko eller sandaler

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - San José t/r (inkl. bagage)
 • Transfers ifølge program
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Bådsafari og vandretur i Tortuguero Nationalpark inkl. guide med begrænset engelskkundskaber
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge - I Costa Rica er det god skik at give drikkepenge til guider og chauffører
 • Ture og oplevelser der ikke er nævnt i programmet
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top