18 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 23.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Rejsen starter med et par dage i Ecuadors smukke hovedstad Quito. Herfra sætter du kursen mod Tena, hvor du skal på 3 dages lodgeophold i Amazonas med guide, måltider og aktiviteter inkluderet.
Fra Tena rejser du videre over land til den hyggelige by Baños. Baños er kendt for sine varme kilder, som opleves bedst ved La Piscina de La Virgen. Lej cykler i byen og oplev de imponerende vandfald ad vejen som de lokale kalder Ruta de las cascadas.
Rejsen fortsætter til Riobamba, hvor du skal udforske den vilde natur på mountainbike omkring den 6.310 meter høje vulkan Chimborazo.
Fra Riobamba går turen videre til den Cuenca med stop ved Inka-ruinerne Ingapirca. Cuenca emmer af historie fra kolonitiden og er den 3. største by i Ecuador. Byen har et charmerende bycentrum, som er på UNESCOs liste over verdenskulturarv. Der er mulighed for at besøge byens mange hyggelige butikker og markeder.
Fra Cuenca går turen til Guayaquil, hvor du har en overnatning inden du rejser videre til sidste stop på rejsen, den hyggelig kystby Montañita ved Stillehavskysten. Her er der rig mulighed for afslapning, badeferie, yoga, surfing og meget mere. Der er inkluderet en dagstur til Isla de la Plata, hvor du kan opleve mange af de fuglearter du også kan opleve på Galapagos, som f.eks. blåfodede suler, fregatfugle og Galapagosalbatrosser. Fra juni til oktober migrerer pukkelhvaler i farvandet ud for Ecuadors Stillehavskyst og det er muligt at spotte havets kæmpe fra land eller på en bådtur.

Turen kan forlænges med ophold på bl.a. Galapagos.

Få information og fakta om Ecuador her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Ecuador her

Bedste rejseperiode

Ecuador er en helårsdestination. Landet har to sæsoner, den våde og den tørre, men pga. landets topografi er der store regionale forskelle i vejret. Højdeforskellene giver også store udsving i temperaturen.

Højlandet
Den tørre sæson er fra juni til slutningen af september, men i denne periode kan der forekomme mere vind. Der er mindre vind i perioden november til marts, men til gengæld også mere regn.

Stillehavskysten
Den tørre sæson fra juni til november er køligere end den våde sæson. Så ønsker du strandferie, så er dette tidspunkt ikke anbefalelsesværdigt. Regnsæsonen fra december til og med maj, har oftest klart vejr indtil om eftermiddagen, hvor der for det meste kommer et regnskyl.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til Quito
Afgang fra Danmark mod Ecuadors hovedstad Quito, hvor du ankommer samme dag. Her bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit hostel, hvor du skal overnatte de næste to dage.
2. dag: På opdagelse i Quito
Du har hele dagen på egen hånd til at udforske Quito, som ligger smukt placeret i Andesbjergene i ca. 3.000 meters højde. Byen er inddelt i en gammel og en moderne bydel. Den gamle bydel byder på flotte historiske spanske kirker, brostensbelagte gader og masser af museer om landets historie. Den moderne bydel byder på shopping, restauranter og et livligt aften- og natteliv. Byen ligger i en dal omringet af bjerge og der er flere muligheder for vandreture i området. Du kan bl.a. tage en lift op til udkigspunktet Cruz Loma i 4.100 meters højde. Herfra er der mulighed for at vandre op til 4.680 meters højde og få en fantastisk udsigt over byen. Et andet udflugtsmål kunne være ”Mitad del Mundo” (Verdens midte) nærmere bestemt ækvator, som ligger lidt nord for byen. Her kan du stå med det ene ben på den nordlige halvkugle og det andet ben på den sydlige halvkugle. Der findes også flere spændende seværdigheder i byen, der er et besøg værd. Det kunne være en tur til San Francisco kirken - den ældste kirke i Ecuador eller en tur til Plaza de la Independencia - det centrale torv i Quito som er omgivet af mange vigtige bygninger som f.eks. ærkebiskoppens palads og regeringsbygningen. (M)
3. dag: Quito til Amazonas ved Tena
I dag starter eventyret i Amazonjunglen. Om morgenen bliver du kørt til Tena af en chauffør, en køretur på ca. 5 timer. Herfra går turen videre i kano til dit Liana Lodge, hvor du ankommer om eftermiddagen. Nyd regnskovens summen mens du nyder en drink eller kold lokal øl med udsigten til Amazonas. Liana Lodge er et lille øko-lodge med 9 dobbelthytter, som alle er bygget i traditionel stil og falder naturligt ind i den omgivende regnskov. Alle hytterne har eget badeværelse med varmt vand og en privat terrasse, hvor du kan slappe af og nyde synet af og lydene fra Amazonjunglen. Hytterne har ingen elektricitet. Liana Lodge har egen restaurant der serverer en blanding af lækre lokale og internationale retter. Der er også et fællesområde med en bar og pejs, som indbyder til afslapning, læsning eller hyggesnak med andre rejsende, som du kan dele dine oplevelser med. Fra den lille bar er der udsigt ned over floden. Personalet på Liana Lodge er primært fra det lokale Quichwa samfund og lønninger fra lodget er indkomst for ca. 15 familier i området. Guiderne på Liana Lodge taler Quichwa, engelsk og spansk. (M,A)
4. dag: På eventyr i Amazonas
Der er forskellige aktiviteter/ture du kan vælge imellem på Liana Lodge, f.eks. (M,F,A):
 • The Mirador trek: Tag med ud i junglen og lær en masse om den spændende flora og fauna på et lille trek til udkigspunktet Mirador, hvorfra du har en flot udsigt over øen Anakonda og den lille landsby Ahuano. På vejen tilbage kan du vælge at besøge rehabiliteringscentret AmaZOOnico, som er et rehabiliteringscenter for junglens tilskadekomne dyr. Du kan enten gå tilbage til lodgen, sejle i kano eller tube (flyde med strømmen i store baderinge).
 • Rodriguez floden: Kom med på en lærerig tur ind i junglen og lær en masse om anvendelsesmulighederne for de træer og planter der findes i Amazonas. Første stop er ved udkigspunktet Mirador, hvorfra du har en flot udsigt ned over øen Anakonda og den lille landsby Ahuano. Turen fortsætter mod Rodriguez floden, hvor du kan tage dig en forfriskende dukkert og nyde den medbragte frokost. Henover hele dagen vil din guide fortælle om områdets flora og fauna og udpege de planter, der bruges af Kichwa-indianerne til medicin, tagkonstruktioner, pusterør osv. Du kan se mange forskellige insekter, f.eks. sommerfugle, myrer og termitter og måske padder. Chancen er dog forholdsvis lille for at se pattedyr, da de enten er nataktive eller meget sky. Bagefter går turen tilbage til Liana Lodge, enten med kano eller river tubing.
 • Guldgravning: Du sejler med kano ned af floden til en lille strand med sort sand, hvor din guide vil vise dig hvordan de lokale gravede efter guld. Du får også lov at prøve selv og med lidt held kan det være du finder guld!
 • AmaZOOnico: AmaZOOnico er et rehabiliteringscenter for Amazonjunglens vilde dyr. Formålet er at passe de syge og skadede dyr, til de selv kan klare sig og blive sat tilbage i naturen. Der kan opleves mange spændende fugle- og dyrearter, som du måske ikke selv er heldig at se i den vilde natur. Bl.a. papegøjer, tukaner, store katte, bjørne og aber.
 • Aften-trek: Mange af junglens dyr bliver først aktive om natten, og det er en stor oplevelse at opleve hvor levende junglen bliver når mørket er faldet på. Denne tur kan tilkøbes mod et mindre tillæg og det gøres lokalt på dit lodge.
 • Ceibo Jungle trek: På denne gåtur fra Runa Huasi til AmaZOOnico vil guiden fortælle om junglens spændende flora og fauna. Du vil komme til at se det gigantiske Ceibo-træ med dets imponerende rødder. Træet er et af de største i hele Amazonjunglen.
5. dag: Tena til Baños
Du vil blive hentet på dit lodge om morgenen og kørt til Baños. Baños er lille og hyggelig by og byder på et utal af adventure muligheder, hvad enten du er til vandring, rafting eller mountainbiking. Er du mere til afslapning, er byen også kendt for sine varme kilder. Den aktive vulkan Tungurahua er det helt store trækplaster og med lidt held, vil du opleve vulkanen i udbrud og se masser af lava flyde ned ad vulkanen om natten. (M)
6-7. dag: På opdagelse i og omkring Baños
Du har to hele dage til at udforske Baños og området omkring byen. (M)
8. dag: Baños til Riobamba
I dag går turen til byen Riobamba. Riobamba ligger på en stor slette omkranset af flere sneklædte tinder, heriblandt den mægtige vulkan Chimborazo. Hver lørdag er der marked i byen og er du i byen en torsdag, så er et besøg på markedet i byen Guamote et must. (M)
9. dag: Mountainbiking ved Chimborazo
I dag går turen mod det dramatiske landskab i naturreservatet Reserva Faunística Chimborazo. Køreturen går igennem et ørkenlignende landskab hvor du kan se vicuñas (en slags lama med en meget dyrebar pels). Bilen parkeres i 4850 meters højde og der er mulighed for at trekke til Whymper Refuge i 5060 meters højde. Tilbage på parkeringspladsen er cykler gjort klar og du kan med gruppen og guiden starte mountainbiketuren nedad vulkanen. I kører ned fra 4850 meters højde til 3100 meters højde over en distance på 37 km. De første 8 km er på grusvej og de resterende kilometer er på asfaltvej med meget lidt trafik. På vejen kan du nyde den fantastiske udsigt til Chimborazo vulkanen. Guiden og hjælpebilen holder sig indenfor tæt afstand og er klar til at hjælpe, hvis du skulle have brug for det. Du kommer tilbage til Riobamba sidst på eftermiddagen. (M,F)
10. dag: Riobamba til Cuenca via Ingapirca
I dag går turen ad Pan-American Highway til Cuenca, På vejen gøres der stop ved Inka-ruinerne Ingapirca. Sidst på eftermiddagen ankommer du til Cuenca, Ecuadors kultur-hovedstad, hvor alle museer er gratis. Byen er for mange den helt rigtige kombination af storby og hyggelig atmosfære. Hvor hovedstaden Quito kan virke forvirrende og rigtig stor, så er Cuenca med sine ca. 400.000 indbygger lille og hyggelig og du kan med lethed krydse centrum på gåben på under 20 minutter, hvor alle attraktionerne er indenfor rækkevide. Byen byder desuden på et væld af spanskskoler, gamle kirker, god mad, flot spansk plaza og en utrolig rar og imødekommende kultur. (M)
11-12. dag: På opdagelse i og omkring Cuenca
Du har to hele dage til at udforske Cuenca. Det er muligt at tage på vandretur i El Cajas National Park. (M)
13. dag: Cuenca til Guayaquil
Denne dag går turen videre til Guayaquil og du vil igen blive hentet af din spansktalende chauffør, som kører dig til Guayaquil. Resten af dagen er til fri afbenyttelse. (M)
14. dag: Guayaquil til Montañita
I dag går turen med bus til Stillehavskysten og byen Montañita (alternativt kan vi også bosætte dig i Puerto Lopez). Montañita er gået fra hippie-by i 60’erne til Sydamerikas surferparadis. Stemningen rundt om i byen og på stranden er afslappet og uformel. Der er rig mulighed for yoga, afslapning ved stranden og selvfølgelig surfing i Montañita. (M)
15. dag: Wildlife og smuk natur på Isla de la Plata
Denne dag er der afgang om morgenen til Puerto Lopez og videre til øen Isla de la Plata. Denne ubeboede ø er den mest velbesøgte del af Machalilla National Park. Naturen og dyrelivet på øen minder om Galápagos-øerne. Mens du bevæger dig rundt på øen med din guide kan opleve fugle som blåfodede-, rødfodede- og Nazca-suler, imponerende fregatfugle, Galápagosalbatrosser (afhængigt af sæson) og mange andre fugle, som er enestående for denne ø samt Galápagosøerne. Efter frokost på øen fortsætter turen til Punta Palo Santo eller El faro. Disse er gode steder at snorkle mellem farverige revfisk, og hvis du er heldig ser du måske en havskildpadde. Efter snorkleturen er der afgang tilbage til Montañita. (M,F)
16. dag: Afslapning ved Montañita
Du har en dag på egen hånd i Montañita. (M)
17. dag: Afrejse fra Ecuador
Du bliver afhentet på dit hostel i Montañita og kørt til Guayaquil’s Internationale lufthavn, hvorfra turen går tilbage til Danmark (M)
18. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af dit flyselskab.

Overnatninger

2 overnatninger på Selina Hostel i eget dobbeltværelse i Quito
2 overnatninger på Liana Lodge i eget dobbeltværelseved Tena
3 overnatninger på Selina Hostel i eget dobbeltværelse i Baños
2 overnatninger på Hotel Rincon Aleman i eget dobbeltværelse i Riobamba
3 overnatninger på Selina Hostel eget dobbeltværelse i Cuenca
1 overnatning på Hotel Macaw i eget dobbeltværelse i Guayaquil
3 overnatninger på Kundalini Montañita Beach Hotel i eget dobbeltværelse i Montañita

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra hostels til boutique- og luksushoteller.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne tur kan startes hver dag.

Gruppestørrelse

Turen laves som en privat tur. Dog vil der være andre rejsende på 3-dages amazonturen, mountainbiketuren ved Chimborazo og sejlturen til Isla de la Plata.

Juni - november

Pakkeliste

 • Rejseforsikringspolice på engelsk
 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke
 • Lommelygte eller pandelygte
 • Evt. guidebog
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Quito // Guayaquil - Danmark (inkl. bagage)
 • Transfers ifølge program
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • 3-dages Amazon tur med ture, oplevelser og engelsktalende guide
 • Mountainbiking ved Chimborazo med engelsktalende guide
 • Dagstur til Isla de la Plata med engelsktalende guide

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top