14 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 35.895,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
På denne tur oplever du nogle af Ecuadors absolutte højdepunkter; Hovedstaden Quito, Amazonjunglen, Otavalo og Galapagos-øerne.

Efter at have tilbragt et par dage i Ecuadors smukke hovedstad Quito, en by der emmer af historie fra kolonitiden, går turen videre til Cuyabeno-reservatet, der ligger i Amazonjunglen.
Her får du mulighed for at komme helt tæt på den spændende flora og fauna som f.eks. omfatter aber, fugle, anakondaer og den lyserøde floddelfin.
Fra junglen går turen videre til indianerbyen Otavalo, hvor du får mulighed for at gøre en god handel på et af Sydamerikas største og mest farverige marked.
I Stillehavet venter endnu en storslående oplevelse; Galapagos! Her skal du på fire dages cruise rundt til flere forskellige øer. Du kommer bl.a. til at vandre på vulkaner, snorkle med søløver og opleve hvordan landskabet varierer fra ø til ø. Galapagos er en helt unik oplevelse, og du vil med garanti få en oplevelse for livet.

Få information og fakta om Ecuador her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Ecuador her

Bedste rejseperiode

Ecuador er en helårsdestination. Landet har to sæsoner, den våde og den tørre, men pga. landets topografi er der store regionale forskelle i vejret. Højdeforskellene giver også store udsving i temperaturen.

Højlandet
Den tørre sæson er fra juni til slutningen af september, men i denne periode kan der forekomme mere vind. Der er mindre vind i perioden november til marts, men til gengæld også mere regn.

Amazonjunglen
De tørreste måneder er august og fra december til marts, men når det er sagt, så regner det året rundt i Amazonas regnskoven.

Galapagos
Den tørre sæson fra juni til december er køligere end den våde sæson. I perioden fra juli til oktober kan der forekomme høje bølger, så undgå disse måneder, hvis du har tendens til søsyge. Dagstemperatur ligger på ca. 20-25 grader og vandtemperaturen på ca. 16-22 grader.
Den våde periode er fra januar til maj. Vejret er varmt og regnfuldt, men havet er ofte roligere. Dagstemperaturen ligger på ca. 30 grader og vandtemperatur på ca. 22-28 grader.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til Quito
Afgang fra Danmark mod Ecuadors hovedstad Quito, hvor du ankommer samme dag. Ankomst til Quito, som er smukt beliggende i Andesbjergene. På en klar dag er indflyvningen til Quito helt fantastisk. I Quito bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel, hvor du skal overnatte de næste to dage.
2. dag: På opdagelse i Quito og natbus videre til Cuyabeno-reservatet
Hovedstaden Quito ligger smukt placeret i Andesbjergene i ca. 3.000 meters højde. Byen er inddelt i en gammel og en moderne bydel. Den gamle bydel byder på flotte historiske spanske kirker, brostensbelagte gader og masser af museer om landets historie. Den moderne bydel byder på shopping, restauranter og et livligt aften- og natteliv. Byen ligger i en dal omringet af bjerge og der er flere muligheder for vandreture i området. Du kan bl.a. tage en lift op til udkigspunktet Cruz Loma i 4.100 meters højde. Herfra er der mulighed for at vandre op til 4.680 meters højde og få en fantastisk udsigt over byen. Et andet udflugtsmål kunne være ”Mitad del Mundo” (Verdens midte) nærmere bestemt ækvator, som ligger lidt nord for byen. Her kan du stå med det ene ben på den nordlige halvkugle og det andet ben på den sydlige halvkugle. Der findes også flere spændende seværdigheder i byen, der er et besøg værd. Det kunne være en tur til San Francisco kirken - den ældste kirke i Ecuador eller en tur til Plaza de la Independencia - det centrale torv i Quito som er omgivet af mange vigtige bygninger som f.eks. ærkebiskoppens palads og regeringsbygningen. Omkring midnat bliver du kørt til stationen, hvorfra du skal med en natbus til Cuyabeno, hvor du ankommer næste morgen. (M)
3. dag: På eventyr i Amazonas
Ved ankomst vil du blive hentet og kørt til indgangen af Cuyabeno-reservatet, som er en del af Amazonjunglen. Her bliver du registreret og møder din guide, der vil fortælle om det spændende område. Du sejles med motoriseret kano op af floden til din lodge, hvor du ankommer hen på eftermiddagen. Inden aftensmaden er der tid til en forfriskende dukkert i den nærliggende lagune, Laguna Grande, hvorfra du også kan nyde solnedgangen. (M,F,A)
4. dag: Amazonas eventyr: jungletrek og wildlife cruise
Efter morgenmaden begiver du dig sammen med guiden ind i den primære jungle på en 3-4 timers vandretur. Guiden vil fortælle om regnskovens komplekse økosystem og om planternes medicinske funktion. Hvis du er heldig kan du også opleve eksotiske fugle og aber i trætoppene. Efter frokost og siesta på lodgen tager vi ud til lagunen. Med lidt held kan du opleve lyserøde floddelfiner eller se anakondaslanger, der solbader i træerne. Efter aftensmaden tages du med i kano op ad floden for at lede efter caimaner. (M,F,A)
5. dag: Amazonas eventyr: Siona landsby og jungletrek
Efter morgenmaden sejles du af sted mod en Siona landsby. Siona indianerne er områdets største oprindelige befolkning og de bor langs Cuyabenofloden. Her får du et unikt indblik i hvordan de holder deres tusindårige kultur og traditioner i live. Du vil bl.a. se hvordan de laver lokalretten ”Casabe” og besøge den lokale Shaman (åndemaner), som vil fortælle mere om livet i junglen. Vi spiser frokost i landsbyen inden vi tager tilbage til lodgen. På turen til og fra landsbyen kan du nyde den smukke natur langs floden og måske du er heldig at spotte eksotiske dyr og fugle. Inden aftensmaden, når mørket falder på, tager vi lommelygter med på en vandretur ind i junglen for at finde interessante insekter som bl.a. gekkoer, edderkopper og skorpioner. Regnskoven bliver meget mere levende, når mørket sænker sig og lydene fra dyr og insekter er overvældene. (M,F,A)
6. dag: Med bus tilbage til Quito
Tidligt om morgenen inden morgenmaden har du mulighed for at tage med på en lille fugletur. Fuglene er meget aktive i de tidlige morgentimer og der kan opleves mange forskellige arter. Tilbage på lodgen spises der morgenmad, inden det er tid til at påbegynde turen tilbage mod Quito. Du vil blive sejlet med motoriseret kano til indgangen af Cuyabenoreservatet. Her spises der en medbragt frokost inden bussen tager dig tilbage til Quito. Her ankommer du først på aftenen. (M)
7. dag: Transfer til Otavalo og oplev det lokale marked
Efter morgenmaden bliver du hentet af din lokale chauffør, der kører dig til Otavalo. Otavavalos skønhed ligger i byens befolkning og de storslåede bjerge der omgiver byen. Otavalo er berømt for byens meget farverige marked, det er uden tvivl et af de vigtigste og mest spektakulære markeder i hele Latinamerika. Hver dag vrimler de lokale, iført flotte ponchoer og de karakteristiske små bowlerhatte, til byen fra områdets mange små indianerlandsbyer for at handle på markedet. Her køber, sælger og bytter de alt fra landbrugsprodukter til tøj og kunsthåndværk. Her er der mulighed for at gøre en god handel, husk at prutte om prisen, og få dig en hyggelig sludder med de lokale. (M)
8. dag: På opdagelse i og omkring Otavalo og transfer til Quito
Efter en god nats søvn har du hele formiddagen til at afslapning og hygge i Otavalo. Først hen på eftermiddagen bliver hentet af din chauffør, der kører dig til et hotel nær lufthavnen i Quito, her skal du have en enkelt overnatning, inden turen går videre til Galapagos øerne i morgen. (M)
9. dag: Fly til Galapagos og på Galapagos krydstogt
Tidligt på dagen bliver du kørt til lufthavnen, hvor flyet mod Galapagos afgår. Efter ankomst til øen Baltra, hvor lufthavnen ligger, bliver du hentet og kørt til havnen, hvor du skal påmønstre katamaranen Archipel I, som bliver dit hjem de næste fire dage. (M,F,A) Archipel I er en katamaran med plads til 16 passagerer fordelt i 8 kahytter. Med Archipel I får du en unik sejloplevelse ved Galapagos-øerne. Fordelen ved at sejle med en katamaran, er at den ligger mere stabilt i vandet. Den bruger også kun 1/3 af det brændstof en tilsvarende motorbåd med 16 passagerer ville forbruge pga. vægten. Hvis vejret er til det, er det også muligt at slukke helt for motoren og sætte sejlene, og lydløst glide igennem de spektakulære omgivelser. Der findes både et indendørs- og udendørs spiseområde, hvor måltiderne bliver serveret. Derudover er der et soldæk og et område til afslapning på nettet, der er spændt ud mellem de to skrog. Mandskabet består af 8 personer og en dygtig engelsktalende naturguide. Snorkeludstyr og håndklæder kan lånes gratis på båden.
10-11. dag: Galapagos krydstogt
En dag om bord på en båd ved Galapagos-øerne starter typisk med morgenmad omkring kl. 7.30. Herefter vil guiden give en kort orientering om dagens program og de aktuelle vejrforhold, inden båden i sikkerhedsafstand lægger til ud for kysten af den udvalgte ø. Af hensyn til dyrelivet sejler du i en lille ”panga” (jolle) ind til selve øen. Når du vandrer på øerne, skal du holde dig til de afmærkede stier og følge din guide under hele turen. Du får sædvanligvis mulighed for to besøg om dagen, et om morgenen og et om eftermiddagen. Hvert besøg varer typisk 2 til 3 timer. Frokosten serveres om bord, mens båden sejler videre til eftermiddagens destination. Efter frokosten er der mulighed for afslapning på dækket inden dagens andet besøg. Nationalpark-reglementet kræver, at alle besøgende har forladt øerne senest klokken 18.00. Middagen serveres om bord på båden ca. klokken 19.00, hvorefter guiden kort vil gennemgå næste dags program. Aftenen er fri til at slappe af, læse en bog, nyde en drink eller gennemgå dagens oplevelser med dine medpassagerer. (M,F,A)
12. dag: Afrejse fra Galapagos og på opdagelse i Guayaquil
På øen Santa Cruz er det blevet tid til afmønstre og herfra flyver du til Guayaquil. I Guayaquil bliver du afhentet og kørt til dit hotel nær lufthavnen. (M)
13. dag: Afrejse fra Guayaquil
Tidlig morgen bliver du afhentet på dit hotel og kørt til lufthavnen. Her påbegynder du din hjemrejse til Danmark efter to fantastiske uger i Ecuador. (M)
14. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af dit flyselskab.

Overnatninger

1 overnatning på Selina Hostel i Quito
1 overnatning i natbus fra Quito til Cyuabeno Reservatet
3 overnatninger på Jamu lodge i Cyuabeno Reservatet i Amazonjunglen
1 overnatning på Selina Hostel i Quito
1 overnatning på Hotel El Indio Inn i Otavalo
1 overnatning på Hosteria San Carlos i Quito ved lufthavnen
3 overnatninger på katamaranen Archipel I i egen kahyt
1 overnatning på Hostel Macaw i Guayaquil ved lufthavnen

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra hostel til boutiquehoteller og luksuslodges.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Dette rejseforslag starter hver søndag.

Gruppestørrelse

Turen er en privat tur. Dog vil der være andre rejsende på lodgen i Amazonas og på Galapagos cruiset.

Hele året

Pakkeliste

 • Rejseforsikringspolice på engelsk
 • USD 120 pr. person i kontanter til betaling af nationalpark entré og transitkort ved ankomst til Galapagos
 • Mindre vandrerygsæk
 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke
 • Lommelygte eller pandelygte
 • Solhat eller kasket
 • Solcreme
 • Evt. guidebog
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde
 • Snorkeludstyr
 • Evt. kikkert

Prisen er inklusiv

 • Flybilletter Danmark - Quito - Galapagos - Guayaquil - Danmark (inkl. bagage)
 • Transfers ifølge program
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • 4-dages Galapagos cruise inkl. alle ture, oplevelser og med engelsktalende guide

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Nationalpark gebyr (100 USD - stiger pr. 1 august 2024 til 200 USD) og turistkort (20 USD) pr. person
 • Evt. leje af våddragt
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top