KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
19 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 28.995,-
FRA 25.795,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
JULI-KAMPAGNE: Book din rejse til Ecuador senest 31. juli 2024 og spar 10% på rejsen i 2025. Læs mere og se betingelser her.

Dette rejseforslag tager jer fra storbyen Quito ud i Amazon junglen via vulkaner, smukke vandfald og inca-ruiner til fantastiske Galapagos. Denne Ecuador rejse er den perfekte kombination af storby og natur, landdyr og vanddyr - og frihed i veltilrettelagte rammer.
Rejsen er særdeles velegnet til familier med børn.

Turen begynder med et par dage i Quito, hvor der er tid til at udforske byen på egen hånd. Herfra går turen til Amazonas, nær byen Tena. Her har I tre dage til at udforske Amazonjunglen, opleve de vilde dyr og lære om hvordan de lokale lever af og i regnskoven.
Fra Tena rejser I over land til den hyggelige by Baños. Baños er kendt for sine varmekilder, som opleves bedst ved La Piscina de La Virgen. Lej cykler i byen og oplev de imponerende vandfald ad vejen de lokale kalder Ruta de las cascadas.
Rejsen fortsætter til Riobamba, som ligger ved foden af den 6.310 meter høje vulkan Chimborazo. Her er god tid til at udforske den smukke natur på vandre- eller cykelture. Fra Riobamba går turen videre til den Cuenca, den 3. største by i Ecuador. Byen har et charmerende bycentrum, som er på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Der er mulighed for at tage på dagstur til inka-ruinerne Ingapirca eller besøge byens mange hyggelig butikker og markeder.
Fra Cuenca går turen overland til Guayaquil, hvor I har en nat på hotel ved lufthvanen. Næste dag rejser I med fly videre til Galapagos, hvor der venter en uge med ø-hop på øerne San Cristóbal og Santa Cruz. I har masser af tid til at udforske dyrelivet og den smukke natur på egen hånd. Lej snorkelmasker og svøm blandt legesyge søløver eller cykel til nogle af øens strande, hvor I kan opleve kæmpeskildpadder, fugle, iguaner og mange andre af de karakteristiske dyr der lever på Galapagos.

Få information og fakta om Ecuador her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Ecuador her

Bedste rejseperiode

Ecuador er en helårsdestination. Landet har to sæsoner, den våde og den tørre, men pga. landets topografi er der store regionale forskelle i vejret. Højdeforskellene giver også store udsving i temperaturen.

Højlandet
Den tørre sæson er fra juni til slutningen af september, men i denne periode kan der forekomme mere vind. Der er mindre vind i perioden november til marts, men til gengæld også mere regn.

Galapagos
Den tørre sæson fra juni til december er køligere end den våde sæson. I perioden fra juli til oktober kan der forekomme høje bølger, så undgå disse måneder, hvis du har tendens til søsyge. Dagtemperatur ligger på ca. 20-25 grader og vandtemperaturen på ca. 16-22 grader.
Den våde periode er fra januar til maj. Vejret er varmt og regnfuldt, men havet er ofte roligere. Dagtemperaturen ligger på ca. 30 grader og vandtemperatur på ca. 22-28 grader.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Afgang fra Danmark mod Ecuadors hovedstad Quito, hvor I ankommer samme dag. I Quito bliver I hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel, hvor I skal overnatte de næste to nætter.
2. dag: På opdagelse i Quito
Hovedstaden Quito ligger smukt placeret i Andesbjergene i ca. 3.000 meters højde. Byen er inddelt i en gammel og en moderne bydel. Den gamle bydel byder på flotte historiske spanske kirker, brostensbelagte gader og masser af museer om landets historie. Den moderne bydel byder på shopping, restauranter og et livligt aften- og natteliv. Byen ligger i en dal omringet af bjerge og der er flere muligheder for vandreture i området. I kan bl.a. tage en lift op til udkigspunktet Cruz Loma i 4.100 meters højde. Herfra er der mulighed for at vandre op til 4.680 meters højde og få en fantastisk udsigt over byen. Et andet udflugtsmål kunne være ”Mitad del Mundo” (Verdens midte) nærmere bestemt ækvator, som ligger lidt nord for byen. Her kan du stå med det ene ben på den nordlige halvkugle og det andet ben på den sydlige halvkugle. Der findes også flere spændende seværdigheder i byen, der er et besøg værd. Det kunne være en tur til San Francisco kirken - den ældste kirke i Ecuador eller en tur til Plaza de la Independencia - det centrale torv i Quito som er omgivet af mange vigtige bygninger som f.eks. ærkebiskoppens palads og regeringsbygningen. (M)
3. dag: Quito til Tena og på eventyr i Amazonjunglen
I dag går turen fra Quito til Amazonas jungle i minivan med chauffør. Der gøres flere stop undervejs, inden I ankommer til Punta Ahuano, hvor den sidste del af turen fortsætter i kano til Itamandi Eco Lodge. Itamandi Eco Lodge ligger smukt ved Napo River med udsigt til den østlige side af Andesbjergene. Lodgen ligger omringet af tropisk regnskov, ikke langt fra den hyggelige Kichwa-indianerlandsby. Itamandi Eco Lodge emmer af god stemning, og alle værelser er udstyret med elektricitet, varmt vand og egen terrasse med udsigt over floden og regnskoven. Derudover er der pool og udendørsrestaurant, så der er mulighed for at tage et hvil eller en svømmetur mellem dagens aktiviteter. Ved ankomst til lodgen bliver I budt velkommen af personalet. Herefter kan I slappe af i loungen med en frisk tropisk snack efterfulgt af en kort briefing fra personalet, der giver generel information om aktiviteterne for de kommende dage. Eftermiddagen kan I bruge på at nyde de smukke omgivelser på lodgen og tage en svømmetur i poolen. Efter aftensmaden kan I tage med guiden ud i junglen, hvor I skal udforske dyrelivet og de mange dyrearter, der kommer frem om aftenen, såsom flagermus, ugler, insekter, edderkopper, frøer og slanger. (M,F,A)
4. dag: På eventyr i Amazonjunglen
Tidligt om morgenen venter en sejltur i kano sammen med jeres guide ad Napo River. Målet er et naturligt opholdssted for papegøjer, der flyver ned fra trætoppene til en mudret grube i jorden, hvor de nyder at spise det mineralrige ler, der hjælper dem med at fordøje syren fra de frugter og frø, de ellers spiser. Når I vender tilbage til lodgen og har spist morgenmad, er der mulighed for at deltage i en vandretur gennem regnskoven. Under vandreturen vil jeres lokale guide fortælle om flora og fauna samt vise jer, hvordan indianerne jager. Der vil være mulighed for at spotte mange vilde dyr, mens I stille og roligt bevæger jer igennem Amazonas regnskov. Frokosten nydes tilbage på lodgen. Om eftermiddagen venter der en fantastisk kulturel oplevelse med besøg ved Kichwa-samfund. Her vil de lokale vise og fortælle om deres kultur og livsstil og lave aktiviteter langt inde i ukendte dele af junglen. I deltager også i tilberedningen af chicha (en traditionel fermenteret drik), men smagning er naturligvis valgfrit. Besøget afsluttes med en præsentation af traditionelle danse, og I kan også købe håndlavet kunsthåndværk. Dette gøres med det formål at give den lokale kultur og det traditionelle håndværk videre til yngre generationer. Efter en eventyrlig dag i Amazonas nydes aftensmaden til lyden af junglens dyr. (M,F,A)
5. dag: Fra Tena til Baños
Nyd den sidste morgen på jeres lodge, og hvis vejret tillader, er der mulighed for at tage en sidste vandretur i junglen. Om formiddagen vil I blive hentet og kørt til Baños. Baños er en lille og hyggelig by, der byder på et utal af adventuremuligheder, hvad enten I er til vandring, rafting eller mountainbiking. Er I mere til afslapning, er byen også kendt for sine varme kilder. Den aktive vulkan Tungurahua er det helt store trækplaster, og med lidt held kan I opleve vulkanen i udbrud og se masser af lava flyde ned ad vulkanen om natten. (M)
6. dag: På opdagelse i og omkring Baños
I har hele dagen til at udforske Baños og området omkring byen. (M)
7. dag: Baños til Riobamba
I bliver afhentet om morgen og kørt til byen Riobamba. Riobamba ligger på en stor slette omkranset af flere sneklædte tinder, heriblandt den mægtige vulkan Chimborazo. Hver lørdag er der marked i byen og er I i byen en torsdag, så er et besøg på markedet i byen Guamote et must. Det er også muligt at tage på den klassiske jernbanestrækning over Nariz del Diablo ”djævlens næse”. (M)
8. dag: Riobamba til Cuenca
I dag går turen ad Pan-American Highway til Cuenca, Ecuadors helt store kultur-hovedstad, hvor alle museer er gratis. Byen er for mange den helt rigtige kombination af storby og hyggelig atmosfære. Hvor hovedstaden Quito kan virke forvirrende og rigtig stor, så er Cuenca med sine ca. 400.000 indbygger lille og hyggelig og man kan med lethed krydse centrum på gåben på under 20 minutter, hvor alle attraktionerne er indenfor rækkevide. Byen byder desuden på et væld af spanskskoler, gamle kirker, god mad, flot spansk plaza og en utrolig rar og imødekommende kultur. (M)
9. dag: På opdagelse i og omkring Cuenca
I har hele dagen til at udforske Cuenca. Det er muligt at tage på dagstur til Inka-ruinerne Ingapirca eller tage på vandretur i El Cajas National Park. (M)
10. dag: Cuenca til Guayaquil
Nyd dagen Cuenca inden I ved middagstid bliver kørt i bil med chaufør til Guayaquil. (M)
11. dag: Med fly fra Guayaquil til Galapagos
I dag går turen med fly til San Cristóbal på Galapagos i Stillehavet. Ved ankomst bliver I kørt til dit hotel i byen. (M)
12-13.dag: På eventyr på øen San Cristóbal
San Cristóbal byder på masser af gode vandreruter samt mulighed for ridning. I kan også leje cykler og udforske øen på egen hånd. Lej snorkeludstyr og snorkel blandt de legesyge søløver i øens isolerede bugter. Der er masser af hyggelige restauranter på øen, hvor I om aftenen kan nyde den afslappede stemning, mens I nyder godt af de lokale retter. (M)
14. dag: San Cristóbal til Santa Cruz
I dag går turen til Santa Cruz med speedbåd, hvor I har tre overnatninger på hotel i havnebyen Puerto Ayora. I kan gå en tur langs havnepromonaden, hvor der er mange hyggelige restauranter og cafeer. I kan også tage en svømmetur på hotelets pool. Ved den lille fiskerihavn kan I se de lokale fiskere komme ind med deres fangst. Her møder I ofte både søløver, fregatfugle, pelikaner og andre fugle. (M)
15-16. dag: På opdagelse på Santa Cruz
I har to hele dage til fri disposition. Der er mulighed for at besøge Charles Darwin Research Station, komme tæt på de enorme kæmpespildpadder, tage en svømmetur ved Tortuga Bay, sejle havkajak, leje cykler, tage på rideture i det vulkanske terræn eller snorkle blandt hvidtippede revhajer, iguaner og legesyge søløver ved Punta Estrada. (M)
17. dag: Med fly fra Santa Cruz til Guayaquil
Det er blevet tid til at forlade Galapagos. I flyver fra Santa Cruz til Guayaquil, hvor I bliver afhentet og kørt til jeres hotel nær lufthavnen. (M)
18.dag: Afrejse fra Guayaquil
Tidlig morgen bliver I afhentet på jeres hotel og kørt til lufthavnen. Her påbegynder I jeres hjemrejse til Danmark. (M)
19.dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af jeres flyselskab.

Overnatninger

2 overnatninger på Hotel San Francisco i Quito
2 overnatninger Itamandi Eco Lodge i Amazonjunglen ved Tena
2 overnatninger på La Floresta Hotel i Baños
1 overnatning på Casa Real Hotel & Spa i Riobamba
2 overnatninger på Hostal Posada del Angel i Cuenca
1 overnatning på Hostal Macaw i Guayaquil ved lufthavnen
3 overnatninger på Blue Marlin Hotel på øen San Cristobal (Galapagos)
3 overnatninger på Hotel Fiesta på øen Santa Cruz (Galapagos)
1 overnatning på Hostal Macaw i Guayaquil ved lufthavnen

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra hostels til boutique- og luksushoteller.

Bemærkninger

Børn kan som udgangspunkt fint deltage på denne tur, men da det er meget individuelt hvad børn kan klare, så anbefaler vi at du tager en snak med din rejsekonsulent, om netop denne tur er velegnet til dit barns temperament og fysiske formåen.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne tur starter hver dag.

Gruppestørrelse

Turen laves som en privat tur. Dog vil der være andre rejsende på lodgen i Amazonas.

Hele året

Pakkeliste

 • Rejseforsikringspolice på engelsk
 • USD 120 i kontanter pr. person til betaling af nationalpark entré og transitkort ved ankomst til Galapagos
 • Let regn- eller skaljakke
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde
 • Snorkeludstyr
 • Evt. kikkert

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Quito // Guayaquil - Galapagos - Guayaquil - Danmark (inkl. bagage)
 • Transfers ifølge program
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • 3-dages Amazonas tur inkl. ture, oplevelser og med engelsktalende guide

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Nationalpark gebyr (100 USD - stiger pr. 1 august 2024 til 200 USD for voksne og 100 USD for børn op til og med 12 år) og turistkort (20 USD)
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge

Prisbemærkning

Prisen forudsætter at man rejser 2 voksne og 2 børn sammen.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top