17 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 38.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
På denne tur oplever du nogle af Ecuadors absolutte højdepunkter; den gamle bydel i Quito, Galapagos cruise og efterfølgende ø-hop. Du skal også bo midt i Cotopaxi nationalpark blandt vilde heste og vulkaner, besøge det lokale marked i Latacunga, trekke ved Quilotoa krateret samt nyde kolibrier og vandfald i regnskoven ved landsbyen Mindo.

Efter at have tilbragt et par dage i Ecuadors smukke hovedstad Quito, en by der emmer af historie fra kolonitiden, går turen til Galapagos-øerne i Stillehavet. Du kombinerer ø-hop, hvor du bor på to af øerne, med et fire dages cruise. Du kommer bl.a. til at vandre på vulkaner, snorkle med hvidtippede revhajer og søløver, opleve hvordan landskabet varierer fra ø til ø samt obsevere det unikke dyreliv. Galapagos er helt unikt, og du vil med garanti få en oplevelse for livet.
Fra Galapagos går turen til foden af Cotopaxi-vulkanen, hvor du kan nyde roen og den fantastiske natur på et lodge-ophold. Rejsen fortsætter til via det lokale marked i Latacunga til det smukke vulkankrater Quilotoa midt i Andesbjergene. Her kan du nyde naturen på en vandretur eller hygge dig med en god bog på lodgen. Rejsen slutter i den hyggelig landsby Mindo midt i regnskoven blandt kolibrier, kaffeplantager og vandfald.

Turen kan forlænges med Baños, Cuenca, Riobamba, Tena, Amazonas, m..fl.

Få information og fakta om Ecuador her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Ecuador her

Bedste rejseperiode

Ecuador er en helårsdestination. Landet har to sæsoner, den våde og den tørre, men pga. landets topografi er der store regionale forskelle i vejret. Højdeforskellene giver også store udsving i temperaturen.

Højlandet
Den tørre sæson er fra juni til slutningen af september, men i denne periode kan der forekomme mere vind. Der er mindre vind i perioden november til marts, men til gengæld også mere regn.

Galapagos
Den tørre sæson fra juni til december er køligere end den våde sæson. I perioden fra juli til oktober kan der forekomme høje bølger, så undgå disse måneder, hvis du har tendens til søsyge. Dagtemperatur ligger på ca. 20-25 grader og vandtemperaturen på ca. 16-22 grader.
Den våde periode er fra januar til maj. Vejret er varmt og regnfuldt, men havet er ofte roligere. Dagtemperaturen ligger på ca. 30 grader og vandtemperatur på ca. 22-28 grader.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til Quito
Afgang fra Danmark mod Ecuadors hovedstad Quito, hvor du ankommer samme dag. Ankomst til Quito, som er smukt beliggende i Andesbjergene. På en klar dag er indflyvningen til Quito helt fantastisk. I Quito bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel, hvor du skal overnatte de næste to dage. Hovedstaden Quito ligger smukt placeret i Andesbjergene i ca. 3.000 meters højde. Byen er inddelt i en gammel og en moderne bydel. Den gamle bydel byder på flotte historiske spanske kirker, brostensbelagte gader og masser af museer om landets historie. Den moderne bydel byder på shopping, restauranter og et livligt aften- og natteliv. Byen ligger i en dal omringet af bjerge og der er flere muligheder for vandreture i området. Du kan bl.a. tage en lift op til udkigspunktet Cruz Loma i 4.100 meters højde. Herfra er der mulighed for at vandre op til 4.680 meters højde og få en fantastisk udsigt over byen. Et andet udflugtsmål kunne være ”Mitad del Mundo” (Verdens midte) nærmere bestemt ækvator, som ligger lidt nord for byen. Her kan du stå med det ene ben på den nordlige halvkugle og det andet ben på den sydlige halvkugle. Der findes også flere spændende seværdigheder i byen, der er et besøg værd. Det kunne være en tur til San Francisco kirken - den ældste kirke i Ecuador eller en tur til Plaza de la Independencia - det centrale torv i Quito som er omgivet af mange vigtige bygninger som f.eks. ærkebiskoppens palads og regeringsbygningen.
2. dag: På opdagelse i Quito
Du mødes efter morgenmad med din engelsktalende guide, som tager dig på gåtur rundt i den gamle bydel. Du kommer forbi San Francisco markedet, hvor du kan smage på lokale retter og, hvis du vil, deltage i en shamaner-ceremoni. Fra markedet går turen videre rundt i den charmerende bydels mange attraktioner, inden du om eftermiddagen slutter turen tilbage ved dit hotel. (M)
3. dag: Fly til Galapagos og på Galapagos krydstogt
Tidligt på dagen bliver du kørt til lufthavnen, hvor flyet mod Galapagos afgår. Efter ankomst til øen Baltra, hvor lufthavnen ligger, bliver du hentet og kørt til havnen, hvor du skal påmønstre båden Archipel I, som bliver dit hjem de næste fire dage. (M,F,A) Archipel I er en katamaran med plads til 16 passagerer fordelt i 8 kahytter. Med Archipel I får du en unik sejloplevelse ved Galapagos-øerne. Fordelen ved at sejle med en katamaran, er at den ligger mere stabilt i vandet. Den bruger også kun 1/3 af det brændstof en tilsvarende motorbåd med 16 passagerer ville forbruge pga. vægten. Hvis vejret er til det, er det også muligt at slukke helt for motoren og sætte sejlene, og lydløst glide igennem de spektakulære omgivelser. Der findes både et indendørs- og udendørs spiseområde, hvor måltiderne bliver serveret. Derudover er der et soldæk og et område til afslapning på nettet, der er spændt ud mellem de to skrog. Mandskabet består af 8 personer og en dygtig engelsktalende naturguide. Snorkeludstyr og håndklæder kan lånes gratis på båden.
4-5. dag: Galapagos krydstogt
En dag om bord på en båd ved Galapagos-øerne starter typisk med morgenmad omkring kl. 7.30. Herefter vil guiden give en kort orientering om dagens program og de aktuelle vejrforhold, inden båden i sikkerhedsafstand lægger til ud for kysten af den udvalgte ø. Af hensyn til dyrelivet sejler du i en lille ”panga” (jolle) ind til selve øen. Når du vandrer på øerne, skal du holde dig til de afmærkede stier og følge din guide under hele turen. Du får sædvanligvis mulighed for to besøg om dagen, et om morgenen og et om eftermiddagen. Hvert besøg varer typisk 2 til 3 timer. Frokosten serveres om bord, mens båden sejler videre til eftermiddagens destination. Efter frokosten er der mulighed for afslapning på dækket inden dagens andet besøg. Nationalpark-reglementet kræver, at alle besøgende har forladt øerne senest klokken 18.00. Middagen serveres om bord på båden ca. klokken 19.00, hvorefter guiden kort vil gennemgå næste dags program. Aftenen er fri til at slappe af, læse en bog, nyde en drink eller gennemgå dagens oplevelser med dine medpassagerer. (M,F,A)
6. dag: Galapagos krydstogt og Puerto Villamil (øen Isabela)
På øen Santa Cruz er det blevet tid til at afmønstre og herfra tager du en speedbåd til mod den største Galapagos ø, Isabela. Øen har blot eksisteret 1 million år, hvorfor der her findes en anderledes flora og fauna end det du senere vil opleve. Med offentlig speedbåd ankommer du til Isabela og den lille idylliske by Puerto Villamil, her bliver du mødt af din chauffør som vil køre dig til dit hotel. Resten af dagen er på egen hånd. Byen har en rigtig hyggelig atmosfære, med sand i gaderne og befolkningen er meget imødekommende. De mange små restauranter serverer lækre fisk og hummer til gode priser. (M)
7. dag: Vulkan trekking på Sierra Negra
Tidligt om morgenen, går turen til vulkanen Sierra Negras enorme krater. Det er en vandretur på ca. 12 km for at komme op til krateret, hvor du belønnes med en storslået udsigt ud over det måneagtige landskab og Stillehavet. På vejen op kan du se og lugte svovlskyer, som kommer ud af vulkanen. Sidste gang vulkanen var i udbrud var i 2005 og er det seneste udbrud i Galapagos-øgruppen. Turen fortsætter herefter til den mindre kendte nabovulkan, Chico inden vi sidst på dagen kommer tilbage til dit hotel. Det er i øjeblikket ikke muligt at trekke til Chico-vulkanen. ([M[,F)
8. dag: Snorkeltur til Tintorera
Denne morgen sejler du fra Puerto Villamil til den lille ø Las Tintoreras. I denne bugt findes der en koloni af hvidtippede revhajer, de holder til her og i kanalerne rundt om øen og har også lagt navn til øen. Du vil også her få mulighed for at se og opleve søløver, marineleguaner, blåfoede suler, havskildpadder, pingviner og meget andet spændende marineliv. På din snorkeltur i den fortryllende verden under vandoverfladen er du måske heldig at blive ledsaget af søløver eller hajer. (M)
9. dag: Puerto Villamil (øen Isabela) til øen Santa Cruz
Efter morgenmaden forlader du øen Isabela og sætter kurs mod øen Santa Cruz. Fra havnen går du til dit hotel i Puerto Ayora. Her har du resten af dagen på egen hånd. Puerta Ayora er den største by på øen Santa Cruz. Du kan gå en tur langs havnepromenaden, hvor der er mange hyggelige restauranter og cafeer. Ved den lille fiskerihavn kan du se de lokale fiskere komme ind med deres fangst. Her møder du ofte både søløver, fregatfugle, pelikaner og andre fuglearter. (M)
10. dag: På opdagelse på øen Santa Cruz
Du har hele dagen til fri disposition. Der er mulighed for at besøge Charles Darwin Research Station, komme tæt på de enorme kæmpespildpadder, tage en svømmetur ved Tortuga Bay, sejle havkajak, dykke med hammerhajer ved Gordon Rocks, surfe ved Ratonera Beach, cykle mountainbike i Santa Cruz Highlands, tage på rideture i det vulkanske terræn eller snorkle blandt hvidtippede revhajer, leguaner og søløver ved Punta Estrada. (M)
11. dag: San Cruz til Cotopaxi
Efter morgenmad er der afrejse fra Galapagos til Quito med fly. Ved ankomst til Quito bliver du hentet i lufthavnen og kørt til din lodge i Cotopaxi National Park. Resten af dagen er til fri disposition. (M)
12. dag: På eventyr i Cotopaxi National Park
Du har hele dagen på egen hånd i Cotopaxi National Park. Det er muligt at tage på cykel-, ride-, vandre- eller mountainbiketure i området eller besøge de lokale markeder i byerne Saquisili og Pujili. Du kan også tænde op i brandeovnen, åbne en god bog eller nyde den smukke udsigt over Cotopaxi-vulkanen. Her er virkelig mulighed for både at være aktiv eller bare slappe af og fordøje alle de fantastiske oplevelser du har haft på din rejse. (M)
13. dag: Cotopaxi til Quilotoa via Latacunga marked
Du vil blive hentet på din lodge om morgenen og kørt med privat transport til det imponerende marked i Latacunga. Her får du virkelig et ægte ecuadoriansk marked at opleve, som er langt mindre turistet end andre markeder i Ecuador. Nyd stemningen, få shoppet og prøv nogle af de lokale retter inden du bliver kørt til din lodge ved Quilotoa Lake. (M)
14. dag: Quilotoa til Mindo
Nyd formiddagen ved Quilotoa. Quilotoa er en vulkansk krater sø i 3.500 meters højde over havets overflade. Nyd den fantastiske udsigt over kratersøen eller tag på vandring i eller omkring søen. Efter frokost går turen til den hyggelige landsby Mindo.
15. dag: Blandt kaffefarme og kolibrier i Mindo
Nyd dagen blandt kolibrier og kaffeplantager i regnskoven. For de eventyrlystne er der mulighed for at prøve kræfter med zip-lining og canyoning. Du kan også tage med en fuglekspert rundt i regnskoven for at spotte de mere end 550 forskellige fuglearter der lever i området. Besøg en af områdets kaffefarme eller nyd en god bog til lyden af kolibriernes vingeslag. Mindo er et magisk sted, hvor du kommer helt ned i gear.
16. dag: Afrejse fra Ecuador
Du bliver tidligt om morgenen afhentet på din lodge og kørt til Quitos Internationale lufthavn, hvorfra turen går tilbage til Danmark.
17. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af dit flyselskab.

Overnatninger

2 overnatninger på Hotel San Francisco i Quito
3 overnatninger på skibet Archipel I i egen kahyt
3 overnatninger på Cally Lodge i Puerto Villamil på øen Isabela (Galapagos)
2 overnatninger på Hotel Fiesta i Puerto Ayora på øen Santa Cruz (Galapagos)
2 overnatninger på Tambopaxi Lodge i Cotopaxi National Park
1 overnatning på Samay Kirutoa Lodge ved Quilotoa National Park
2 overnatninger på La Bicok Lodge i Mindo

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra turistklasse-, boutique- og luksushoteller.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne tur kan startes hver dag, men er afhængig af afgangsdatoer på Galapagos cruiset. Hvis der er udsolgt eller cruise datoerne ikke passer med dine rejseplaner, finder vi en anden båd der passer til dine ønsker og budget.

Gruppestørrelse

Turen laves som en privat tur. Dog vil der være andre rejsende på cruiset på Galapagos og på turene på øen Isabela.

Hele året

Pakkeliste

 • Rejseforsikringspolice på engelsk
 • USD 120 pr. person i kontanter til betaling af nationalpark entré og transitkort ved ankomst til Galapagos
 • Mindre vandrerygsæk
 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke
 • Lommelygte eller pandelygte
 • Solhat eller kasket
 • Solcreme
 • Evt. guidebog
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde
 • Snorkeludstyr
 • Evt. kikkert

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Quito - Galapagos - Quito - Danmark (inkl. bagage)
 • Transfers ifølge program
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • 4-dages Galapagos cruise inkl. alle ture, oplevelser og med engelsktalende guide
 • Vulkan trekking på Sierra Negra med engelsktalende guide
 • Snorkeltur til Tintorera med engelsktalende guide

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Nationalpark gebyr (100 USD - stiger pr. 1 august 2024 til 200 USD) og turistkort (20 USD) pr. person
 • Evt. leje af våddragt
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top