Søg
Søg
Elefant i Yala
Tooth Temple Kandy
Udsigt fra togtur
Sri Lanka
Smukke strande Sri Lanka

Sommer på Sri Lankas østkyst

Frapris pr. pers. v 2 voksne og 2 børn u .12 år

DKK 14.495,-

Børnepris fra

DKK 8.595,-

Varighed: 16 dage

Langstrakte strande, historiske ruiner, venlige folk, flokke af elefanter, billige priser, smukke togrejser og skøn mad beskriver de oplevelser der venter jer på Sri Lanka.

Tag afsted i børnenes sommerferie og oplev både Sri Lankas natur, righoldige dyreliv og dejlige strande. Vi har sammensat en tur, hvor I får det bedste med uden at skulle rejse videre hver dag, så der er også plads til afslapning og et spil kort.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Sri Lanka her

Sæson
Sri Lanka er blandt mange andre ting en skøn stranddestination, som kan besøges året rundt. Når det regner i den østlige del, er det normalt solrigt i den vestlige del og omvendt.

Den tørreste og bedste rejseperiode for Sri Lankas vestkyst, sydkyst og bjergland er fra december til marts og for østkysten og området med de gamle/antikke byer fra april til september.

Den bedste wildlife-sæson er fra november-april.

Du kan som bonus, afslutte din rejse i Sri Lanka med et smut til Maldiverne for ren bounty-oplevelse.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Sri Lanka er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Sri Lanka kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Sri Lanka

Detaljeret beskrivelse

Dag 1: Afgang fra Danmark

Dag 2: Negombo
Allerede ved ankomst, fornemmer I den srilankanske gæstfrihed når I afhentes og bliver kørt til jeres hotel. I har dagen i dag til at slappe af og måske snuppe det første dyp i havet.
Overnatning i Negombo

Dag 3: Afslapning i Negombo
Dagen er til fri disposition, og I kan enten slappe af ved poolen eller gå på opdagelse i byen.
Negombo er en af Sri Lankas første feriebyer og ligger ca 35 km nord for Colombo. Byen var engang en vigtig handelsby for portugisere og hollændere, men i dag er det ikke længere handel, der lokker gæster hertil, men de skønne strande. Her får I både lokalt byliv, hvor I oplever det ægte Sri Lanka, gode strande samt en masse udflugtsmuligheder.
Overnatning i Negombo

Dag 4: Galle og Østkysten
Efter morgenmaden går turen mod Tissamaharama der ligger ved nationalparken Yala.
Yala er med sine 979 km² et af de største naturreservater i Sri Lanka. Nogle steder kan det godt minde lidt om en støvet savanne i Afrika, mens andre steder er det en tropisk jungle. På denne jeep safari kan I være heldige at opleve bl.a. leoparder, elefanter, krokodiller, vandbøfler, bjørne, antiloper, hjorte, vildsvin og aber. Måske ser I også den flotte påfugl med den store fjerpragt som udover i Indien kun lever vildt i Sri Lanka.
Undervejs gøres stop i Galle, Sri Lankas tredje største by. Galle er et charmerende sted, med mange minder fra landets 450 år som først portugisisk, derefter hollandsk og til sidst britisk koloni. Den gamle bydel i det historiske fort er på UNESCOs verdensarvsliste og de ældste dele af byens gamle fort blev opført af portugiserne. Da hollænderne havde fordrevet portugiserne, videreførte, udbyggede og forstærkede de fæstningsværket. Englænderne har ligeledes sat deres præg både på byen og på fortet bl.a. ved at opføre et klokketårn og en ny og større port i den gamle fæstningsmur. Om aftenen og i weekenderne ses familier og kærestepar på slentretur på fæstningsmuren, som også besøges af mange skoleklasser og ikke mindst
turister. Inden for murene byder byen på kunstgallerier, antikvitetsforretninger og mange små gader med butikker, barer og restauranter.
Ankomst til Tissamaharama, hvor I overnatter

Dag 5: Yala
Efter morgenmaden besøger I Kataragama templet, et af de helligste steder i landet, hvor både hinduer, buddhister og muslimer valfarter til. Om aftenen er det tid til at spotte dyr på safaritur i Yala nationalpark.
Overnatning i Tissamaharama

Dag 6-8: Skønne Ella
Efter morgenmaden går turen mod Ella, som er en af de hyggeligste bjergbyer på Sri Lanka.
I kan besøge bjergkæden ved Little Adams Peak, som er et naturskønt område lidt udenfor byen eller gå en tur og nyde stemningen på den hyggelige hovedgade. Ravana Falls er også et udflugtsmål vi kan anbefale.
Overnatning i Ella.

Dag 9: Med tog til Kandy
Efter morgenmaden er der transfer til Ella togstation hvorfra I skal på den smukkeste togtur til Kandy. Nyd at sidde tilbagelænet og se de maleriske te plantager og de smukke bjerge mens I får serveret te og frokost.
Overnatning i Kandy.

Dag 10: Kandy
I kan i dag nyde stemningen i den kulturelle hovedstad Kandy. Kandy er en charmerende gammel kongeby smukt beliggende ned til en sø omgivet af bjerge, vandfald og jungle. Tag en tur gennem byens gamle, smalle og flotte gader samt en tur omkring bazaren og byens kunsthåndværkscenter. ”Tandens Tempel”, der efter sigende huser en af Buddhas kindtænder, er også et besøg værd. Om aftenen er det muligt at opleve et farvestrålende kulturelt show med musik og prægtige dragter.
Overnatning i Kandy.

Dag 11-14: Daseferie ved stranden
Efter morgenmaden går turen nordpå til de skønne strande ved Trincomalee, hvor I kan slappe af og nyde de sidste dage inden turen går hjem igen

Dag 15: Colombo
Efter morgenmaden går turen tilbage til Colombo. Det er en lang køretur på ca 7 timer så I kan
overveje om I vil betale for en helikoptertransfer eller tage en nat i Negombo inden hjemrejsen
– forhør jer hos jeres rejsekonsulent.

Dag 16: Ankomst til Danmark

Overnatning:
13 nætter på budget hotel med morgenmad
2 nætter på fly

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Du kan vælge at opgradere dine overnatningssteder til turistklasse - forhør dig om merpris hos din rejsekonsulent.
Hvis du ønsker at flyve tilbage fra Trincomalee kan dette lade sig gøre enten i fly eller helikopter - forhør dig hos din rejsekonsulent for pris.

Priser

Frapris pr. pers. v 2 voksne og 2 børn u .12 år

DKK 14.495,-

Børnepris fra

DKK 8.595,-


Prisbemærkning

Du kan opgradere din tur til turistklasse hoteller - forhør dig hos din rejsekonsulent

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

  • Flybillet t/r København - Colombo
  • 13 nætter på budget hoteller inkl. morgenmad
  • Transport med chauffør undervejs, dog ikke under strandophold
  • Togbilletter fra Ella
  • Entre og safari i Yala

Prisen er eksklusiv

  • Visum
  • Rejseforsikring
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

Sri Lanka og Maldiverne: 21-03-2018 18:00:00 : 10878
Aarhus
21. marts 2018 kl. 18:00

Sri Lanka og Maldiverne

Sri Lanka med en afstikker til Maldiverne: 19-04-2018 18:00:00 : 10739
Herning
19. april 2018 kl. 18:00

Sri Lanka med en afstikker til Maldiverne

Sri Lanka og minicruise på Maldiverne: 07-05-2018 18:00:00 : 10713
Aalborg
7. maj 2018 kl. 18:00

Sri Lanka og minicruise på Maldiverne

Se mere her
Til top
Find os på: