Søg
Søg
Med familien på togrejse i Sri Lankas højland
Tooth Temple Kandy
Udsigt fra togtur
Sri Lanka
Smukke strande Sri Lanka

Sommer på Sri Lankas østkyst

Frapris pr. pers. v 2 voksne og 2 børn u .12 år

DKK 13.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Børnepris fra

DKK 8995,-

Varighed: 15 dage

Langstrakte strande, historiske ruiner, venlige folk, flokke af elefanter, billige priser, smukke togrejser og skøn mad beskriver de oplevelser, der venter jer på Sri Lanka.

Tag afsted i børnenes sommerferie og oplev både Sri Lankas natur, righoldige dyreliv og dejlige strande. Vi har sammensat en tur, hvor I får det bedste med uden at skulle rejse videre hver dag, så der er også plads til afslapning og et spil kort.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Sri Lanka her


Sæson

Sri Lanka er blandt mange andre ting en skøn stranddestination, som kan besøges året rundt. Når det regner i den østlige del, er det normalt solrigt i den vestlige del og omvendt.

Den tørreste og bedste rejseperiode for Sri Lankas vestkyst, sydkyst og bjergland er fra december til marts og for østkysten og området med de gamle/antikke byer fra april til september.

Den bedste wildlife-sæson er fra november-april.

Du kan som bonus, afslutte din rejse i Sri Lanka med et smut til Maldiverne for ren bounty-oplevelse.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Sri Lanka er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Sri Lanka kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Sri Lanka

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afgang fra Danmark

2. dag: Negombo
Allerede ved ankomst, fornemmer I den srilankanske gæstfrihed når I afhentes og bliver kørt til jeres hotel. I har dagen i dag til at slappe af eller gå på opdagelse i byen.
Negombo er en af Sri Lankas første feriebyer og ligger cirka 35 km nord for Colombo. Byen var engang en vigtig handelsby for portugisere og hollændere, men i dag er det ikke længere handel, der lokker gæster hertil, men de skønne strande. Her får I både lokalt byliv, hvor I oplever det ægte Sri Lanka, gode strande samt en masse udflugtsmuligheder.
Overnatning i Negombo

3. dag: Ind i hjertet af telandskabet ved Nuwara Eliya
Fra Negombo bliver I kørt til Nuwara Eliya.
Byen er beliggende i hjertet af landets højland og er særligt kendt for de mange teplantager, der omkranser byen. Historisk er byen kendt som briternes sommerresidens i det mere kølige højland, og bybilledet bærer stadig præg af den victorianske stil i både husenes arkitektur og flotte haver.

Har du lyst, så er der rig mulighed for at besøge en af de omkringliggende teplantager, hvor du kan høre nærmere om Sri Lankas teproduktion og historie.
Overnatning i Nuwara Eliya (M)

4. dag: Vandretur ved Hortons Plains
Med en pakket morgenmad drager I mod nationalparken Hortons Plains, som er én af Sri Lankas mange områder fra UNESCO’s verdensarvsliste. Dette område syd for Nuwara Eliya tilbyder vandreture med smukke udsigter og brusende vandfald. Din vandretur i dette fantastiske område er omkring 10 kilometer langt.
Overnatning i Nuwara Eliya (M)

5. dag: Med tog til Kandy
Idag skal du med på en af verdens smukkeste togstrækninger gennem bjergene med udsigt til teplantager og bjerge. Du ankommer til Kandy først på eftermiddagen, og har resten af dagen på egen hånd.
Overnatning i Kandy. (M)

6. dag: Kandy
I kan i dag nyde stemningen i den kulturelle hovedstad Kandy. Kandy er en charmerende gammel kongeby smukt beliggende ned til en sø omgivet af bjerge, vandfald og jungle. Tag en tur gennem byens gamle, smalle og flotte gader samt en tur omkring bazaren og byens kunsthåndværkscenter. ”Tandens Tempel”, der efter sigende huser en af Buddhas kindtænder, er også et besøg værd. Om aftenen er det muligt at opleve et farvestrålende kulturelt show med musik og prægtige dragter.
Overnatning i Kandy. (M)

7.-10. dag: Daseferie ved stranden i Trincomalee
Efter morgenmaden går turen nordpå til de skønne strande ved Trincomalee, hvor I kan slappe af og nyde de brede strande. Området giver desuden mulighed for noget af Sri Lankas bedste snorkling ligesom der kan arrangeres hval og delfinsafarier fra Trincomalee.
Overnatninger i Trincomalee. (M)

11. dag: Dambulla tempelgrotter
Fra strandene tager I atter ind i landet mod byen Habarana.
På vejen dertil besøger I Dambulla klippe templet som udover at være på UNESCO’s verdensarvsliste huser mere end 150 Buddha figurer - heraf en der er hugget ud af klippen og som er over 14 m lang.
Overnatning i Habarana. (M)

12. dag: Polonnaruwa og Minneriya
Formiddagen nydes i den smukke by Polonnawaruwa med den store sø Parakrama Samudra og de mange arkæologiske sites. Byen er af UNESCO blevet erklæret "World Heritage".
Om eftermiddagen skal du på safari i Minneriya som er kendt for sin store bestand af elefanter. Især om sommeren er det fremtrædende, da elefanterne her samles omkring søerne for at drikke. Hvis du er heldig kan du også spotte en leopard eller en læbebjørn.
Efter en oplevelsesrig dag med både store kulturelle og naturmæssige oplevelser køres du tilbage til Habarana for overnatning.
Overnatning i Habarana (M)

13. dag: Løveklippen ved Sigiriya
I dag bestiger du Sigiriya klippen. Sri Lankas tidligere konger opførte et kæmpe palads på toppen af klippen omkring det femte århundrede. Et palads med alt fra smukke haveanlæg, badebassiner og fæstninger. For at nå til tops skal du gå de mange trin, der løber ind og ud mellem klippeudhæng og formationer. Det er en smuk tur. Giv dig selv tid til at stoppe op og nyde den smukke udsigt ud over den uspolerede natur.
Efter denne storslåede oplevelse får du mulighed for at cykle rundt i området.
Overnatning i Habarana (M)

14. dag: Påbegynd rejsen hjem efter et fantastisk familieeventyr i Sri Lanka
Efter morgenmaden køres I mod lufthavnen og påbegynder jeres flyvning hjem. (M)

15. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet.


Overnatning:
12 nætter på standard hotel med morgenmad
2 nætter på fly

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Du kan vælge at opgradere dine overnatningssteder til højere standarder - forhør dig om merpris hos din rejsekonsulent.

Rejsen kan gennemføres for familier med børn i alle aldre. Dog betragtes børn over 12 år som voksne ifht. entréer, safariture, togturen og deslige.

Priser

Frapris pr. pers. v 2 voksne og 2 børn u .12 år

DKK 13.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Børnepris fra

DKK 8995,-


Prisbemærkning

Du kan vælge at opgradere dine overnatningssteder til højere standarder - forhør dig om merpris hos din rejsekonsulent.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Rejsen arrangeres som en privat rejse med egen guide/chauffør. Dog må det forventes at man er en del af en gruppe eksempelvis på safarien i Minneriya.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

 • Flybillet t/r Danmark - Colombo
 • 12 nætter på standard hoteller inkl. morgenmad
 • Transport med engelsktalende chauffør/guide undervejs (dog ikke under strandophold i Trincomalee)
 • Togbilletter mellem Nuwara Eliya og Kandy
 • Hortons Plain tur
 • Safari tur i Minneriya Nationalpark
 • Entre til Dambulla grottetempler
 • Entre til Sigiriya Løveklippe
 • Cykelleje i Sigiriya

Prisen er eksklusiv

 • Visum
 • Rejseforsikring
 • Drikkepenge
 • Forplejning udover det beskrevne
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

Sri Lanka og Maldiverne: 26-08-2019 18:00:00 : 13443
Aarhus
26. august 2019 kl. 18:00

Sri Lanka og Maldiverne

Sri Lanka: 04-09-2019 18:00:00 : 13435
Kolding
4. september 2019 kl. 18:00

Sri Lanka

Sri Lanka og Maldiverne: 26-09-2019 18:00:00 : 13444
Aarhus
26. september 2019 kl. 18:00

Sri Lanka og Maldiverne

Se mere her
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: