Information om din rejse og COVID-19 Læs mere
10 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 16.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Med denne yogarejse bor du på det rolige Talalla Retreat - et skønt tropisk resort beliggende på en 2 km lang sand strand. Du er i trygge hænder af de specialiserede instruktører som vil guide dig gennem daglig yoga til et bedre velbefindende.
Slap af med en helkrops massage der er inkluderet i opholdet, nyd den smukke pool og den skønne mad, der serveres fra en buffet af lokale retter.
Retreatet er ledet af de lokalt bosiddende yoga instruktører og i opholdet er der inkluderet udførlig introduktion af de forskellige yoga varianter ligefra vinyasa og balanceøvelser til meditation og yoga filosofi.
Selve yogapakken har startdag én gang om ugen, men opholdet kan forlænges både før og efter kurset. Et ophold her kan naturligvis også indgå i et større skræddersyet rundrejseprogram.

Få information og fakta om Sri Lanka her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Sri Lanka her

Bedste rejseperiode

Sri Lanka er blandt mange andre ting en skøn stranddestination, som kan besøges året rundt. Når det regner i den østlige del, er det normalt solrigt i den vestlige del og omvendt.

Den tørreste og bedste rejseperiode for Sri Lankas vestkyst, sydkyst og bjergland er fra december til april, mens østkysten og området med de gamle/antikke byer har sit bedste vejr fra april til september.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Sri Lanka er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Sri Lanka kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Du rejser idag fra Danmark med 1 - 2 stop undervejs afhængig af valgt flyselskab.
2. dag: Ankomst til Talalla Retreat og velkomst
Du hentes i lufthavnen og bliver kørt til Tallala, hvor du kan indrette dig og akklimatisere dig. (A)
3. dag: Afslapning på Talalla Retreat
Nyd de fantastisk smukke omgivelser, forkæl dig selv med et besøg i hotellets spa og snup en svømmetur i bølgerne. (M,F,A)
4. dag: Yoga og meditation
Idag er der velkomst og tilrettelæggelse af dit yoga forløb med privat yogalærer. Eftermiddags hatha yoga. (M,F,A)
5.-8. dag: Yoga & meditation
De daglige programmer bliver tilrettelagt som følger: 07:30 Vinyasa Yoga (90 min) Dagens starter med denne yogaform, som indeholder en serie af stillinger og åndedrætsteknikker. Der anvises forskellige niveauer af yoga stillingerne undervejs. 11:30 Daglig Workshop (60-90 min) Disse workshops ledes af en af yoga lærerne og fører dig ind i andre aspekter af yogaen f.eks. anatomi, filosofien bag yoga, meditation og tilrettelæggelse af et program der kan udføres når du kommer hjem. 17:00 Genopbyggende Yoga / Yin Yoga (90 min) Denne form for yoga er blid og rolig og er med til at berolige nervesystemet og få kroppen til at slappe af og skabe fornyet energi. 18:45 pm Meditation og Guidede Pranayama øvelser (45 min) Udforsk forskellige meditations teknikker i det åbne yoga område eller på stranden. Du lærer at regulere åndedrættet og bruge det til at øge dit velvære samt at lave åndedrætsøvelser under din meditation. (M,F,A)
9. dag: Checkout fra retreat og transport tilbage til lufhavnen.
I dag er der checkout fra dit retreat
10. dag: Ankomst Danmark
Husk du i programmet skal finde tid en skøn helkrops massage.

Overnatninger

7 nætter i deluxe værelse på Tallala Retreat med helpension

Bemærkninger

Du kan selvfølgelig få arrangeret din tur på Sri Lanka før og efter dit yoga ophold gennem os.
Der er forskellige værelsestyper som kan tilkøbes - forhør dig hos din rejsekonsulent.

Der er mulighed for at tilkøbe surfcamp til dit ophold ligesom du også sagtens kan booke overnatninger på hotellet uden at deltage i en yogapakke.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Forhør dig hos din rejsekonsulent for startdatoer på dit yoga retreat. Vi har lagt to dage ind før dit yoga ophold starter, så du kan akklimatisere dig og finde dig til rette.

Gruppestørrelse

På rejsen er du sammen med andre rejsende på yogalektionerne, som udføres i små grupper.

DECEMBER - APRIL

Prisen er inklusiv

  • Fly t/r Danmark - Sri Lanka
  • 2 nætter før yoga retreatet inkl. helpension
  • 5 overnatninger i deluxe værelser med helpension under yoga programmet
  • Under dit yoga retreat er der daglig morgen meditation og yoga timer ifølge program med engelsktalende instruktør
  • 1 helkropsmassage
  • Transport til og fra lufthavnen

Prisen er eksklusiv

  • Visum
  • Rejseforsikring
  • Drikkevarer
  • Drikkepenge

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top