Information om din rejse og COVID-19 Læs mere
15 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 20.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Tag til Sri Lanka og bliv forkælet både med oplevelser, natur og skønne hoteller. Du får set landets kulturelle højdepunkter, den smukke natur, en af de ældste nationalparker og slutter af på den skønne strand Mirissa.

Få information og fakta om Sri Lanka her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Sri Lanka her

Bedste rejseperiode

Sri Lanka er blandt mange andre ting en skøn stranddestination, som kan besøges året rundt. Når det regner i den østlige del, er det normalt solrigt i den vestlige del og omvendt.

Den tørreste og bedste rejseperiode for Sri Lankas vestkyst, sydkyst og bjergland er fra december til april, mens østkysten og området med de gamle/antikke byer har sit bedste vejr fra april til september.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Sri Lanka er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Sri Lanka kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Du flyver fra Danmark til Sri Lanka, hvor du ankommer næste dag.
2. dag: Ankomst til Negombo
Ved ankomsten til Colombo lufthavn, bliver du hentet og kørt til dit hotel i Negombo. Herefter har du tid på egen hånd til at få hvilet dig ovenpå flyturen. Overnatning på Hotel Jetwing Lagoon i deluxe værelse, Negombo.
3. dag: Negombo - Sigiriya
Efter din morgenmad er der transfer til Sigiriya. Du skal i nat overnatte på det skønne Vil Uyana i Garden Dwelling værelse, Sigiriya
4. dag: Udflugt til Polonnaruwa
Efter du har spist morgenmad går turen til Polonnaruwa. Byen er en tidligere hovedstad bygget i det 11. og 12. århundrede og idag et World Heritage Site. Oplev ruinerne af kongepaladset med 4 fantastiske statuer af Buddha skåret ud af klipperne og nyd den smukke flod Parakrama Samudraya. Om aftenen er det tid til at stifte bekendtskab med Sigiriya Rock Fortress, også kendt som løveklippen. Mens du klatrer op ad trapperne nydes de smukke vægmalerier og fantastiske hængende haver inden du når toppen og kan nyde den fantastisk udsigt. Du skal igen i nat overnatte på det skønne Vil Uyana i Garden Dwelling værelse, Sigiriya
5. dag: Transfer til Kandy
Efter ankomst til Kandy er dagen til fri disposition. Kandy er en charmerende gammel kongeby med en smuk beliggenhed ned til en sø omgivet af bjerge, vandfald og jungle. Tag en tur gennem byens gamle, smalle og flotte gader samt en tur omkring bazaren og byens kunsthåndværkscenter. ”Tandens Tempel”, der efter sigende huser en af Buddhas kindtænder, er også et besøg værd. Om aftenen er det muligt at opleve et farvestrålende kulturelt show med musik og prægtige dragter. Overnatning på The Secret i delxuxe room, Kandy.
6. dag: Dagen er på egen hånd i maleriske Kandy
Nyd at slappe af eller måske har du lyst til at booke en trekkingtur i de smukke Knuckles bjerge - forhør dig hos din rejsekonsulent. Overnatning på The Secret i deluxe room, Kandy.
7. dag: Smuk togrejse til Ella
I dag går turen til togstationen, hvor du hopper ombord for at nyde en togtur gennem det smukke landskab til Ella. Ved ankomsten til Ella vil resten af dagen være til fri disposition. Har du lyst til flere oplevelser, kan vi anbefale en tur til det brusende vandfald, Ravana Falls. Overnatning på hotel 98 Acres i standard værelse, Ella
8. dag: Nyd dagen i Ella
Dagen er på egen hånd. Tag på tur til Little Adams Peak eller nyd de smukke omgivelser omkring hotellet. Overnatning på hotel 98 Acres i standard værelse, Ella
9. dag: Udawalawe National park
I dag går turen til Udawalawe National Park, som er én af de ældste nationalparker. Du skal sove i en campsite på kanten til parken, hvor du får fornemmelsen at sove i den vilde natur. Overnatning i Athgira River Camp i telt, Udawalawe.
10. dag: Safari og transfer til Mirissa
I dag er det tidligt op og på morgensafari i parken medbringende morgenmad. Parken er en af de ældste i Sri Lanka og huser kæmpe flokke af elefanter. Efter nogle forhåbentligt skønne naturoplevelser går turen mod badebyen Mirissa. Her har du resten af dagen på egen hånd, og de næste par dage er nu sat af til i ro og mag at fordøje de mange indtryk du har fået på din begivenhedsrige rejse. Slap af ved poolen eller på stranden eller gå på opdagelse i byen. Overnatning på boutiquehotellet Number One Mirissa i first floor suite
11.-13. dag: Mirissa badeferie
Trænger du til at tage på en udflugt en af dagene kan du besøge byen Galle med sit smukke gamle fort eller tage på hvalsafari. Ud for Mirissas kyst passerer flere forskellige slags hvaler, bl.a. den allerstørste, nemlig blåhvalen! Overnatning på boutiquehotellet Number One Mirissa i first floor suite
14. dag: Hjemrejse til Danmark
Efter en spændende rejse går turen hjemad. Hvis du har tid før dit oversøiske fly afgår, kan du nyde en sidste tur i bølgerne eller måske få købt de sidste souvenirs. Du bliver hentet ved hotellet og kørt til lufthavnen. Tidspunktet afhænger af, hvornår dit fly afgår.
15. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet.

Overnatninger

12 nætter på deluxe hoteller
1 nat i standard telt camp ved Udawalawe Nationalpark

Bemærkninger

Rejsen kan gennemføres for familier med børn i alle aldre. Dog betragtes børn over 12 år som voksne ifht. overnatninger, entréer, safariture, togturen og deslige.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan arrangeres med afgang hver dag.

Gruppestørrelse

Rejsen arrangeres som en privat rejse med egen guide/chauffør. Dog må det forventes, at man er en del af en gruppe eksempelvis på safarien i Udawalawe.

DECEMBER - APRIL

Prisen er inklusiv

  • Flybillet t/r Colombo
  • Overnatninger, ture og forplejning i henhold til programmet
  • Engelsktalende chauffør/guide undervejs (dog ikke under strandophold i Mirissa)

Prisen er eksklusiv

  • Forsikringer
  • Visa
  • Drikkepenge
  • Forplejning udover det beskrevne

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top