Søg
Søg
Sri Lanka
Udsigt over bjergene
Sri Lanka, Sigiriya
Sri Lanka, Minneriya
Sri Lanka, Jeep Safari Yala
Sri Lanka

Sri Lanka - Sommerferie off-the-beaten-track

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 13.995,-

Varighed: 13 dage

Tag ud på en tur, der både inkluderer kendte highlights men også tager dig med til nogle nye steder på Sri Lanka, der ikke er besøgt af så mange turister endnu.

Vi har lavet en tur til dig, der selvom du ikke vil gå glip af de highlights Sri Lanka også byder på, bringer dig til en ukendt nationalpark og et uberørt strandområde, ligesom turen er krydret med et let hike, en traditionel middag, en raftingtur og en cykeltur ud til små landsbyer.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Sri Lanka her


Sæson
Sri Lanka har et tropisk klima. Den tørreste og bedste rejseperiode for Sri Lankas vestkyst, sydkyst og bjergland er fra december til marts og for østkysten og området med de gamle/antikke byer fra april til september. Sri Lanka er blandt meget andet en skøn stranddestination, som kan besøges året rundt. Når det regner i den østlige del, er det normalt solrigt i den vestlige del og omvendt. Derfor kan du altid finde et område i Sri Lanka, som er perfekt for din strandferie. Den bedste wildlife-sæson er fra november-april.


Påfugl, Sri Lanka

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Danmark
Turen starter idag fra Danmark. Du har som regel kun et stop før du lander på Sri Lanka

2. dag: Ankomst og transfer til Kithulgala
Du ankommer til den internationale lufthavn på Sri Lanka, hvor du bliver hentet og kørt direkte til Kithulgala. Byen ligger inde i junglen og er blevet centrum for Sri Lankas adventuresport. Har du tid og overskud kan du trekke i junglen, cykle på mountainbikes eller udforske de nærliggende grotter.
Overnatning på budget hotel

3. dag: Riverrafting
I dag skal du ud og føle adrenalinen suse på dit raftingeventyr. Du starter ud med nogle spændende og hjertebankende rapids, hvor skumsprøjt og adrenalin er blandet sammen i en fascinerende cocktail. Senere, når floden udvider sig, og der kommer mere ro på, vil du igen få overskud til at nyde det naturskønne område. Du vil blandt andet komme forbi det sted, hvor ”Broen Over Floden Kwai” er filmatiseret i 1956. Det er også er et godt sted for en forfriskende dukkert.
Overnatning på budget hotel

4. dag: Med toget til Kandy
Efter morgenmaden transporteres du til den lille stationsby Hatton. Her fra hopper du på den ikoniske, og meget smukke, togtur gennem højlandet til Sri Lankas kulturelle hovedstad Kandy. Det kan anbefales, at tage en gåtur om aftenen ved den store sø midt i byen, hvor du både kan se buddhistiske statuer og tempelområder mens solen går ned over det nærliggende højland.
Overnatning på centralt beliggende standard hotel

5. dag: På egen hånd i Kandy
I dag har du mulighed for at udforske en af Sri Lankas mest charmerende byer. Kandy er beskyttet af UNESCO og omgivet af bakker, dale, floder og vandfald. Tandtemplet, der angiveligt opbevarer en af Buddhas tænder, er et besøg værd ligesom en tur i den botaniske have er en fin oplevelse.
Overnatning på centralt beliggende standard hotel

6. dag: Krydderifarm, hike og traditionel srilankansk middag
I dag er der transfer til Habarana området. Undervejs besøger du en krydderi plantage, hvor du kan lære lidt om anvendelse af krydderier både i medicin, kosmetik samt i madlavning.
Efter besøget her er der indlagt en kortere vandretur gennem rismarker og forbi en flod, hvor du måske har lyst til at blive kølet af i det klare vand. Som afslutning på vandreturen serverer de lokale frokost for dig. Efter ankomst på dit hotel er det tid til en lokal middag, hvor du får serveret stegt fisk ledsaget af srilankansk toddy og tynde sprøde kokospandekager.
Overnatning på 3* hotel

7. dag: Dambulla og Sigiriya med cykeltur inkluderet
Idag skal du først besøge Dambulla klippe templet som udover at være et world heritage site huser over 150 buddha figurer heraf en der er hugget ud af klippen og som er over 14 m lang.
Dagen fortsætter med en cykeltur forbi små landsbyer inden du kommer til Sigiriya - et andet world heritage site. Løveklippen der ligger her er et helligt sted som både lokale og turister tager til og som begejstrer de fleste med sin spændende historie og med den fantastiske udsigt du belønnes med fra toppen.
Overnatning på 3* hotel

8. dag: Anuradhapura og Wilpathu Nationalpark
På vejen fra Habarana til Wilpathu besøger du den gamle, og første, hovedstad Anuradhapura. Byen ligger i smukke omgivelser ved bredden af en flod, og er mest kendt for sine velbevarede, historiske ruiner og templer. Desuden kan du opleve verdens ældste træ i byen, som har stor historisk betydning for landet. Anuradhapura er en af Sri Lankas otte UNESCO steder på verdensarvslisten.

Senere på dagen fortsætter du mod Wilpathu parken, som er en af de største og ældste parker på øen. Her bliver du indlogeret i en teltcamp helt tæt nationalparken. Her kommer du til at bo i de naturskønne områder i et klassisk safaritelt i en charmerende teltcamp.

Overnatning med middag i teltcamp.

9. dag: Safari i Wilpathu og transfer med jeep og båd til Kalpitiya
Morgenmaden bliver medbragt på dagens morgensafari i Wilpathu Nationalpark. Parken huser et bredt dyreliv, som I har mulighed for at spotte på jeres jeepsafari. Blandt andet kan du nyde et rigt fugleliv, elefanter, krokodiller, næsebjørne – og med lidt held den ikoniske srilankanske leopard.

Efter denne spændende oplevelse bliver du kørt med jeep til udkanten af Wilpathu parken og herfra hentet i båd og sejlet til Kalpitiya lagunen.
Overnatning på strandhotel

10.-11. dag: Afslapning på hotellet ved Kalpitiya
Området er kendt som et rigtigt godt surf spot og du kan også dykke, bade, se delfiner og slappe af i området.
Overnatning på strandhotel

12. dag: Hjemrejse
Efter morgenmad er der transfer til lufthavnen, hvor din hjemrejse påbegyndes.

13. dag: Ankomst DanmarkOvernatning:
9 nætter på 2 og 3* hoteller
1 nat i telt camp

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 13.995,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

  • Fly t/r Danmark - Sri Lanka
  • Udflugter og transfers iht beskrivelse
  • 9 overnatninger på hotel
  • 1 nat i telt camp

Prisen er eksklusiv

  • Udgifter til visa
  • Rejseforsikring
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

Sri Lanka og Maldiverne: 21-08-2018 18:00:00 : 10880
Aarhus
21. august 2018 kl. 18:00

Sri Lanka og Maldiverne

Sri Lanka og Maldiverne: 10-09-2018 18:00:00 : 11837
Aarhus
10. september 2018 kl. 18:00

Sri Lanka og Maldiverne

Sri Lanka og Maldiverne: 01-10-2018 18:00:00 : 11838
Aarhus
1. oktober 2018 kl. 18:00

Sri Lanka og Maldiverne

Se mere her
Til top
Find os på: