Søg
Søg
LAPOINT, Surfing på Sri Lanka
Strand Sri Lanka
Sri Lanka, Surf Camp
Sri Lanka, Surf Camp
Sri Lanka, Surf Camp
Sri Lanka, Surf
Sri Lanka, Surf Camp
Sri Lanka, Surf Camp
Sri Lanka

Surfing i Sri Lanka

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 15.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: 17 dage

Denne tur giver dig mulighed for enten at lære at surfe som begynder eller at fortsætte med at udvikle dine talenter i det lune hav omkring Sri Lanka

Din rejse går til en surf camp hvor du bor lige ned til vandet og kan nyde godt af de perfekte bølger. Villaen du bor i har god udsigt, gode vibes og de perfekte bølger lige foran. Dette er stedet at lære at surfe og det faktum, at vandet er 28 grader gør det ikke svært at hoppe i. Instruktørerne får dig til at ride på bølgerne på ingen tid og personalet vil sørge for at du har det godt og trives i campen. Er du garvet surfer der vil træne dine færdigheder er der også kurser for dig. Der er inkluderet 4 timers yoga under dit ophold så du kan få strukket dine ømme muskler.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Sri Lanka her

Sæson

Fra midt september til midt april

Sri Lanka, Surf Camp

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse Danmark

2. dag: Ankomst og transfer til din surfcamp på Sri Lanka.
Der er rundvisning på camp området og herefter kan du tage en dukkert i de brusende bølger, slappe af under palmerne eller tage en tur rundt i området for at tjekke omgivelserne ud. Senere på aften er der informationsmøde mens der serveres middag.

3. dag: Introduktion og opstart
Vejret vil afgøre hvordan du tilbringer dagen. Alt efter hvornår bølgerne er bedst, starter du med morgenmaden og surfer bagefter eller starter med lidt frugt og kaffe og så morgenmad efter du har surfet. På stranden bliver alle på campen inddelt i grupper baseret på tidligere erfaring og får udleveret et surfbræt. Du starter ud med en udstyrs og sikkerheds introduktion og er du nybegynder starter du med at lære paddling og pop-ups på sandet, som er et af grundprincipperne i surfing. Efter undervisningen kan du blive hængende på stranden for at øve lidt mere eller du kan gå på opdagelse på øen.

4. dag: Surfing og tid på egen hånd
Ny dag, nye vilkår. Kroppen kan være en smule øm efter den foregående dag, men ikke noget som anden lektion ikke kan helbrede! De næste par timer går med at surfe. Efter frokost er der tid på egen hånd og vi foreslår at du tager en tuk tuk for at opleve lidt at det lokale liv omkring dig. Du kan også blive på stranden og slappe af eller se om du er heldig at se skildpadder.

5. dag: Surfing og tur til byen
Alt afhængig af tidevandet, er der tidligt morgenmad og så ud at surfe, eller omvendt. Forhåbentlig føler du dig nu mere sikker på brættet og med bølgerne. Jo mere du får øvet jo hurtigere bliver du dygtigere, der er hele tiden nye ting at lære. Har du lyst tager I i samlet flok til Mirissa for at få nogle drinks og en sjov tur i byen. Der er ikke middag i campen, I vil derimod tage på en af de lokale restauranter.

6. dag: Dagen er til fri disposition
Nogle vil måske surfe mere end andre og nogen vil måske bare slappe af ved poolen og campen. Dagen er til fri disposition. Der findes en masse aktiviteter omkring campen. Du kan besøg de lokale te- plantager, templer eller tage en ridetur i området. Middagen er som sædvanlig i campen.

7.- 14. dag: Surfing
Dagene er sat af til at få surfet rigtig meget, kun afbrudt af frokost og måske en massage. Om aftenen kan du kigge lidt på nattelivet igen, enten i Mirissa eller Hikkaduwa hvor der er der masser af muligheder for at få en god bytur.

15. dag: Sidste surf dag
I dag er sidste dag for at få sat det sidste præg på din surfing, øvet teknik og færdigheder. På dette tidspunkt føler du dig mere tryg, din krop er blevet stærkere, du fanger flere bølger og bliver ikke så hurtigt træt. Du har nu en meget god forståelse for hvad surfing handler om, både i teori og praksis. Nu er alt hvad du behøver, mere tid i vandet for at træne og blive endnu bedre.

16. dag: Afrejse fra Surf Camp
Tid til at checke ud. Eventyret er slut for nu, og du bliver kørt i lufthavnen for at tage dit fly tilbage til Danmark

17.dag: Hjemkomst til Danmark

Overnatning:
14 overnatninger på surf camp i dorm værelser. Du kan tilkøbe privat værelse, forhør dig hos din rejsekonsulent.
Der serveres morgenmad hver dag undervejs samt aftensmad mandag til fredag.

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Du har mulighed for at forlænge dit surfophold, hvis du ønsker det.

Afrejsedatoer

Surfcampen starter hver mandag, så du rejser fra Danmark om søndagen

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 15.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

På rejsen er du sammen med andre rejsende på surflektionerne og på turene, som bliver arrangeret lokalt.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

  • Flybillet t/r til Danmark
  • Afhentning i lufthavn og transfer til surfcampen
  • 14 nætter på Surf Camp, 14 x morgenmad, 10 x aftensmad, 10 dages surfinginstruktion med engelsktalende instruktør, 4 x yoga og gratis brug af udstyr.

Prisen er eksklusiv

  • Rejseforsikring
  • Visumgebyr
  • Forplejning udover det beskrevne
  • Drikkepenge
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

Sri Lanka og Maldiverne: 26-08-2019 18:00:00 : 13443
Aarhus
26. august 2019 kl. 18:00

Sri Lanka og Maldiverne

Sri Lanka: 04-09-2019 18:00:00 : 13435
Kolding
4. september 2019 kl. 18:00

Sri Lanka

Sri Lanka og Maldiverne: 26-09-2019 18:00:00 : 13444
Aarhus
26. september 2019 kl. 18:00

Sri Lanka og Maldiverne

Se mere her
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: