Søg
Søg
Strand, Sri Lanka
Sri Lanka, Colombo
Galle Fort, Sri Lanka
Skildpaddeunger ved kysten på Sri Lanka
Sri Lanka

Sri Lankas skønneste strande

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 11.995,-

Varighed: 12 dage

Slap af på stranden i hængekøjer, led efter spor fra skildpadderne der har været oppe og lægge æg i nattens løb og saml smukke lilla skaller. Oplev de majestætiske blåhvaler og slut af i pulserende Colombo.

Kom med på tur til Sri Lankas uspolerede strande, hvor du kan nyde den farverige afslappede Sri Lankanske levevis. Tag med ud og få en oplevelse af de store, når du møder en blåhval. Du kommer også på en af de smukke togturer Sri Lanka er så kendt for krydret med transport med chauffør der giver dig en god frihed på din tur.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Sri Lanka her


Sæson
Sri Lanka er blandt mange andre ting en skøn destination, som kan besøges året rundt. Når det regner i den østlige del, er det ofte solrigt i den vestlige del og omvendt. Sri Lanka har et tropisk klima og den tørreste og bedste rejseperiode for Sri Lankas vestkyst, sydkyst og bjergland er fra december til marts og for østkysten og området med de antikke byer fra april til september.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Sri Lanka er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Sri Lanka kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Blåhval, Sri Lanka

Detaljeret beskrivelse

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Dag 2: Ankomst farverige Colombo
Du bliver hentet i lufthavnen og kørt til dit lille hyggelige guesthouse i Colombo. Nyd byens pulserende stemning og storbyens puls inden du skal sydpå til de næste 7 dages afslapning.

Dag 3: Med tog sydpå
Efter morgenmaden er der afgang til togstationen, hvor du de næste 4 timer kan læne dig tilbage og nyde udsigten fra dit vindue. Du ankommer til Matara, hvor din chauffør venter på at køre dig til Tangalle. I kan stoppe et sted undervejs, hvis du vil have lidt frokost. Sidst på dagen ankommer du til den uspolerede strand ved Tangalle hvor du kan nyde roen og en dejlig middag.

Dag 4: Tangalle
Nyd en dag i afslapningens tegn - du kan besøge et skildpadde center, hvis du vil videre noget om deres livscyclus eller bare nyde en slentre tur langs havet.

Dag 5: Tangalle
Der er dømt stranddag - slap af i hængekøjen, snup en svømmetur og nyd den smukke øde strand.

Dag 6 Tangalle
Endnu en dag i dit eget tempo

Dag 7: Tangalle - Mirissa
I dag hentes du og bliver kørt til Mirissa - du kan lave stop i Tangalle by for en tidlig frokost og på vejen besøge Buddha templet Wewurukannala Vihara og få et indblik i det lokale tempel liv samt se Sri Lankas største Buddha på 50 meter. Sidst på dagen ankommer ud til Mirissa og kan slappe af i haven til dit guesthouse eller nyde solnedgangen fra stranden.

Dag 8-9 : Mirissa
Afslapning i Mirissa, hvor du kan nyde de sidste stranddage.

Dag 10: Hvalsafari i Mirissa og tilbage til Colombo
Stå tidligt op og tag på eventyr på havet. Kaptajnen sejler jer ud og I leder efter de store majestætiske blåhvaler. Der er få andre steder i verden, hvor du kan være heldig at komme så tæt på dette kæmpe dyr. Morgenmad serveres ombord.
Vel tilbage på land går turen tilbage mod Colombo via Galle - en tidligere hollandsk by med en skøn atmosfære fra kolonitiden. Gå en tur i det gamle fort der er lavet om til en hyggelig bydel med små kaffebarer og charmerende butikker og gallerier.
Sidst på eftermiddagen går turen tilbage mod Colombo

Dag 11: Afslappende massage inden fly tilbage til Danmark
Start din sidste feriedag med en skøn omgang massage. Massagen udføres af dygtige blinde massører, som vil få dig til at slappe af inden du påbegynder din hjemrejse.

Dag 12: Ankomst Danmark


Overnatning:
1 nat i Colombo
4 nætter i Tangalle
3 nætter i Mirissa
1 nat i Colombo
Alle nætter er på omhyggeligt udvalgte guesthouses inkl. morgenmad

Turen kan opgraderes til comfort hoteller - forhør dig hos din rejsekonsulent.

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Turen kan også laves på Comfort hoteller - spørg din rejsekonsulent efter priser

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 11.995,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

  • Flybillet t/r Danmark - Colombo
  • 9 nætter på udvalgte guesthouses inkl. morgenmad
  • Tog fra Colombo og chauffør transfer mellem de øvrige destinationer
  • Hvalsafari
  • 1 x massage

Prisen er eksklusiv

  • Visa
  • Rejseforsikring
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

Sri Lanka og Maldiverne: 21-03-2018 18:00:00 : 10878
Aarhus
21. marts 2018 kl. 18:00

Sri Lanka og Maldiverne

Sri Lanka med en afstikker til Maldiverne: 19-04-2018 18:00:00 : 10739
Herning
19. april 2018 kl. 18:00

Sri Lanka med en afstikker til Maldiverne

Sri Lanka og minicruise på Maldiverne: 07-05-2018 18:00:00 : 10713
Aalborg
7. maj 2018 kl. 18:00

Sri Lanka og minicruise på Maldiverne

Se mere her
Til top
Find os på: