12 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 15.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Kom med på tur til Sri Lankas skønne strande, hvor du kan nyde den farverige afslappede srilankanske levevis. Tag med ud og få en stor oplevelse, når du møder en blåhval på åbent hav. Du kommer også på en af de togture, som Sri Lanka er så kendt for. Turen har fast baser, hvor fra der er frihed til, at du kan tage på egne opdagelser.

Få information og fakta om Sri Lanka her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Sri Lanka her

Bedste rejseperiode

Sri Lanka er blandt mange andre ting en skøn stranddestination, som kan besøges året rundt. Når det regner i den østlige del, er det normalt solrigt i den vestlige del og omvendt.

Den tørreste og bedste rejseperiode for Sri Lankas vestkyst, sydkyst og bjergland er fra december til april, mens østkysten og området med de gamle/antikke byer har sit bedste vejr fra april til september.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Sri Lanka er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Sri Lanka kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Afgang fra Danmark mod Colombo, hvor du ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet, vil der være én til to mellemlandinger undervejs.
2. dag: Ankomst farverige Colombo
Du bliver hentet i lufthavnen og kørt til dit lille hyggelige guesthouse i Colombo. Nyd byens pulserende stemning og storbyens puls, inden du skal sydpå til de næste 7 dages afslapning
3. dag: Med tog sydpå
Efter morgenmaden er der afgang til togstationen, hvor du de næste 4 timer kan læne dig tilbage og nyde udsigten fra dit vindue. Du ankommer til Matara, hvor din chauffør venter på at køre dig til Tangalle. I kan stoppe et sted undervejs, hvis du vil have lidt frokost. Sidst på dagen ankommer du til den uspolerede strand ved Tangalle, hvor du kan nyde roen og en dejlig middag. (M)
4. dag: Tangalle
Nyd en dag i afslapningens tegn - du kan besøge et skildpaddecenter, hvis du vil vide noget om deres livscyclus eller bare nyde en slentretur langs havet. (M)
5. dag: Tangalle
Der er dømt stranddag - slap af i hængekøjen, snup en svømmetur og nyd den smukke øde strand. (M)
6. dag: Tangalle
Endnu en dag i dit eget tempo. Har du lyst til at besøge én af Sri Lankas berømte nationalparker, så er Tangalle et godt udgangspunkt for det. Her fra kan du enten tage til elefantparken Udawalawa, den mest kendte nationalpark Yala, hvor der er en stor bestand af leoparder. (M)
7. dag: Tangalle - Mirissa
I dag hentes du, og bliver kørt til Mirissa - du kan lave stop i Tangalle by for en tidlig frokost. På vejen besøges Buddha templet Wewurukannala Vihara, hvor du får et indblik i det lokale tempelliv og ser Sri Lankas største Buddha på 50 meter. Sidst på dagen ankommer du til Mirissa, og kan slappe af i haven til dit guesthouse eller nyde solnedgangen fra stranden. (M)
8. dag: Spotte blåhvaler på hvalsafari
Stå tidligt op og tag på eventyr på havet. Kaptajnen sejler ud og leder efter de store majestætiske blåhvaler. Der er få andre steder i verden, hvor du kan være heldig at komme så tæt på dette kæmpestore dyr. Morgenmad serveres ombord. (M)
9. dag: Mirissa
Afslapning i Mirissa, hvor du kan nyde den sidste stranddag. (M)
10. dag: Tilbage til Colombo
Efter morgenmaden går turen tilbage mod Colombo via Galle - en tidligere hollandsk koloniby med en skøn atmosfære fra kolonitiden. Gå en tur i det gamle fort, der er lavet om til en hyggelig bydel med små kaffebarer og charmerende butikker og gallerier. (M)
11. dag: Afslappende massage inden flyrejsen tilbage til Danmark
Start din sidste feriedag med en skøn omgang massage. Massagen udføres af dygtige blinde massører, som vil få dig til at slappe af, inden du påbegynder din hjemrejse. (M)
12. dag: Ankomst Danmark
I dag ankommer du til Danmark

Overnatninger

2 overnatninger på guesthouse i dobbeltværelse i Colombo
4 overnatninger på guesthouse i dobbeltværelse i Tangalle
3 overnatninger på guesthouse i dobbeltværelse i Mirissa

Overnatningerne er baseret på guesthouses, men kan tilrettes efter ønske. Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra budget- til luksushoteller på denne tur.

Bemærkninger

Turen kan også arrangeres for børnefamilier, hvor der kan forespørges på familievenlige hoteller. Spørg din rejsekonsulent for nærmere detaljer.

Vandene omkring Mirissa kan være med høje bølger (ligesom Vesterhavet), så er du ikke søstærk, anbefaler vi, at du tager søsygetabletter med hjemmefra.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan arrangeres med afgang hver dag.

Gruppestørrelse

Rejsen arrangeres som en privat rejse, men det kan tænkes, at der er på både transporter og turene inluderet, er andre rejsende med.

DECEMBER - APRIL

Pakkeliste

 • Rejseforsikring
 • Kontanter (ATM hæveautomater findes primært i de større byer)
 • Kameraudstyr
 • Luftigt tøj til varmt klima
 • Badetøj og håndklæde
 • Solbriller og solhat/kasket
 • Solcreme
 • Personlig medicin og toiletgrej

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark – Colombo t/r (inkl. bagage)
 • Transfer til hotel i Colombo ved ankomst i Sri Lanka
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Tog fra Colombo og chaufførtransfer mellem de øvrige destinationer. Chaufføren snakker begrænset engelsk
 • Hvalsafari fra Mirissa inkl. morgenmad ombord
 • Én times akupressur massage i Colombo
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge - I Sri Lanka er det god skik at give drikkepenge til guider og chauffører
 • Drikkevarer
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Visum
 • Indgang til monumenter

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top