Søg
Søg
De skønne strande omkring Tangalle
Sri Lanka, Colombo
Galle Fort, Sri Lanka
Skildpaddeunger ved kysten på Sri Lanka
Sri Lanka

Sri Lankas skønneste strande

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 11.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: 12 dage

Slap af på stranden i hængekøjer, led efter spor fra skildpadderne der har været oppe og lægge æg i nattens løb og saml smukke lilla skaller. Oplev de majestætiske blåhvaler og slut af i pulserende Colombo.

Kom med på tur til Sri Lankas uspolerede strande, hvor du kan nyde den farverige afslappede Sri Lankanske levevis. Tag med ud og få en oplevelse af de store, når du møder en blåhval. Du kommer også på en af de smukke togture, Sri Lanka er så kendt for, krydret med transport med chauffør der giver dig en god frihed på din tur.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Sri Lanka her


Sæson

Sri Lanka er blandt mange andre ting en skøn destination, som kan besøges året rundt. Når det regner i den østlige del, er det ofte solrigt i den vestlige del og omvendt. Sri Lanka har et tropisk klima og den tørreste og bedste rejseperiode for Sri Lankas vestkyst, sydkyst og bjergland er fra december til marts og for østkysten og området med de antikke byer fra april til september.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Sri Lanka er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Sri Lanka kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Blåhval, Sri Lanka

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Danmark

2. dag: Ankomst farverige Colombo
Du bliver hentet i lufthavnen og kørt til dit lille hyggelige guesthouse i Colombo. Nyd byens pulserende stemning og storbyens puls inden du skal sydpå til de næste 7 dages afslapning.

3. dag: Med tog sydpå
Efter morgenmaden er der afgang til togstationen, hvor du de næste 4 timer kan læne dig tilbage og nyde udsigten fra dit vindue. Du ankommer til Matara, hvor din chauffør venter på at køre dig til Tangalle. I kan stoppe et sted undervejs, hvis du vil have lidt frokost. Sidst på dagen ankommer du til den uspolerede strand ved Tangalle hvor du kan nyde roen og en dejlig middag. (M)

4. dag: Tangalle
Nyd en dag i afslapningens tegn - du kan besøge et skildpaddecenter, hvis du vil vide noget om deres livscyclus eller bare nyde en slentretur langs havet. (M)

5. dag: Tangalle
Der er dømt stranddag - slap af i hængekøjen, snup en svømmetur og nyd den smukke øde strand. (M)

6. dag: Tangalle
Endnu en dag i dit eget tempo. (M)

7. dag: Tangalle - Mirissa
I dag hentes du og bliver kørt til Mirissa - du kan lave stop i Tangalle by for en tidlig frokost og på vejen besøge Buddha templet Wewurukannala Vihara og få et indblik i det lokale tempelliv samt se Sri Lankas største Buddha på 50 meter. Sidst på dagen ankommer ud til Mirissa og kan slappe af i haven til dit guesthouse eller nyde solnedgangen fra stranden. (M)

8. dag: Spotte blåhvaler på hvalsafari
Stå tidligt op og tag på eventyr på havet. Kaptajnen sejler jer ud og I leder efter de store majestætiske blåhvaler. Der er få andre steder i verden, hvor du kan være heldig at komme så tæt på dette kæmpestore dyr. Morgenmad serveres ombord. (M)

9. dag: Mirissa
Afslapning i Mirissa, hvor du kan nyde den sidste stranddag. (M)

10. dag: Tilbage til Colombo
Efter morgenmaden går turen tilbage mod Colombo via Galle - en tidligere hollandsk by med en skøn atmosfære fra kolonitiden. Gå en tur i det gamle fort, der er lavet om til en hyggelig bydel med små kaffebarer og charmerende butikker og gallerier. (M)

11. dag: Afslappende massage inden flyrejsen tilbage til Danmark
Start din sidste feriedag med en skøn omgang massage. Massagen udføres af dygtige blinde massører, som vil få dig til at slappe af inden du påbegynder din hjemrejse. (M)

12. dag: Ankomst Danmark


Overnatning:
1 nat i Colombo
4 nætter i Tangalle
3 nætter i Mirissa
1 nat i Colombo
Alle nætter er på omhyggeligt udvalgte guesthouses inkl. morgenmad

Turen kan opgraderes til comfort hoteller - forhør dig hos din rejsekonsulent.

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Turen kan også laves på Comfort hoteller og/eller arrangere for børnefamilier. Spørg din rejsekonsulent for nærmere detaljer.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 11.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Rejsen arrangeres som en privat rejse, men det kan tænkes at der er på både transporter og turene inluderet er andre rejsende med.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

  • Flybillet t/r Danmark - Colombo
  • 9 nætter på udvalgte guesthouses inkl. morgenmad
  • Tog fra Colombo og chaufførtransfer mellem de øvrige destinationer. Chaufføren snakker begrænset engelsk
  • Hvalsafari
  • 1 x massage

Prisen er eksklusiv

  • Visa
  • Rejseforsikring
  • Forplejning udover det beskrevne
  • Drikkepenge
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

Sri Lanka og Maldiverne: 26-08-2019 18:00:00 : 13443
Aarhus
26. august 2019 kl. 18:00

Sri Lanka og Maldiverne

Sri Lanka: 04-09-2019 18:00:00 : 13435
Kolding
4. september 2019 kl. 18:00

Sri Lanka

Sri Lanka og Maldiverne: 26-09-2019 18:00:00 : 13444
Aarhus
26. september 2019 kl. 18:00

Sri Lanka og Maldiverne

Se mere her
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: