Information om din rejse og COVID-19 Læs mere
12 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 12.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Kom med på tur til Sri Lankas uspolerede strande, hvor du kan nyde den farverige afslappede Sri Lankanske levevis. Tag med ud og få en oplevelse af de store, når du møder en blåhval. Du kommer også på en af de smukke togture, Sri Lanka er så kendt for, krydret med transport med chauffør der giver dig en god frihed på din tur.

Få information og fakta om Sri Lanka her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Sri Lanka her

Bedste rejseperiode

Sri Lanka er blandt mange andre ting en skøn stranddestination, som kan besøges året rundt. Når det regner i den østlige del, er det normalt solrigt i den vestlige del og omvendt.

Den tørreste og bedste rejseperiode for Sri Lankas vestkyst, sydkyst og bjergland er fra december til april, mens østkysten og området med de gamle/antikke byer har sit bedste vejr fra april til september.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Sri Lanka er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Sri Lanka kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Afgang fra Danmark mod Colombo, hvor du ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet, vil der være én til to mellemlandinger undervejs.
2. dag: Ankomst farverige Colombo
Du bliver hentet i lufthavnen og kørt til dit lille hyggelige guesthouse i Colombo. Nyd byens pulserende stemning og storbyens puls inden du skal sydpå til de næste 7 dages afslapning
3. dag: Med tog sydpå
Efter morgenmaden er der afgang til togstationen, hvor du de næste 4 timer kan læne dig tilbage og nyde udsigten fra dit vindue. Du ankommer til Matara, hvor din chauffør venter på at køre dig til Tangalle. I kan stoppe et sted undervejs, hvis du vil have lidt frokost. Sidst på dagen ankommer du til den uspolerede strand ved Tangalle hvor du kan nyde roen og en dejlig middag. (M)
4. dag: Tangalle
Nyd en dag i afslapningens tegn - du kan besøge et skildpaddecenter, hvis du vil vide noget om deres livscyclus eller bare nyde en slentretur langs havet. (M)
5. dag: Tangalle
Der er dømt stranddag - slap af i hængekøjen, snup en svømmetur og nyd den smukke øde strand. (M)
6. dag: Tangalle
Endnu en dag i dit eget tempo. (M)
7. dag: Tangalle - Mirissa
I dag hentes du og bliver kørt til Mirissa - du kan lave stop i Tangalle by for en tidlig frokost og på vejen besøge Buddha templet Wewurukannala Vihara og få et indblik i det lokale tempelliv samt se Sri Lankas største Buddha på 50 meter. Sidst på dagen ankommer ud til Mirissa og kan slappe af i haven til dit guesthouse eller nyde solnedgangen fra stranden. (M)
8. dag: Spotte blåhvaler på hvalsafari
Stå tidligt op og tag på eventyr på havet. Kaptajnen sejler jer ud og I leder efter de store majestætiske blåhvaler. Der er få andre steder i verden, hvor du kan være heldig at komme så tæt på dette kæmpestore dyr. Morgenmad serveres ombord. (M)
9. dag: Mirissa
Afslapning i Mirissa, hvor du kan nyde den sidste stranddag. (M)
10. dag: Tilbage til Colombo
Efter morgenmaden går turen tilbage mod Colombo via Galle - en tidligere hollandsk by med en skøn atmosfære fra kolonitiden. Gå en tur i det gamle fort, der er lavet om til en hyggelig bydel med små kaffebarer og charmerende butikker og gallerier. (M)
11. dag: Afslappende massage inden flyrejsen tilbage til Danmark
Start din sidste feriedag med en skøn omgang massage. Massagen udføres af dygtige blinde massører, som vil få dig til at slappe af inden du påbegynder din hjemrejse. (M)
12. dag: Ankomst Danmark
I dag ankommer du til Danmark

Overnatninger

1 nat i Colombo
4 nætter i Tangalle
3 nætter i Mirissa
1 nat i Colombo
Alle nætter er på omhyggeligt udvalgte guesthouses inkl. morgenmad

Turen kan opgraderes til comfort hoteller - forhør dig hos din rejsekonsulent.

Bemærkninger

Turen kan også laves på Comfort hoteller og/eller arrangere for børnefamilier. Spørg din rejsekonsulent for nærmere detaljer.

Vandene omkring Mirissa kan være med høje bølger (ligesom Vesterhavet), så er du ikke søstærk, anbefaler vi, at du tager søsygetabletter med hjemmefra.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan arrangeres med afgang hver dag.

Gruppestørrelse

Rejsen arrangeres som en privat rejse, men det kan tænkes at der er på både transporter og turene inluderet er andre rejsende med.

DECEMBER - APRIL

Prisen er inklusiv

  • Flybillet t/r Danmark - Colombo
  • 9 nætter på udvalgte guesthouses inkl. morgenmad
  • Tog fra Colombo og chaufførtransfer mellem de øvrige destinationer. Chaufføren snakker begrænset engelsk
  • Hvalsafari
  • 1 x massage

Prisen er eksklusiv

  • Visa
  • Rejseforsikring
  • Forplejning udover det beskrevne
  • Drikkepenge

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top