Her kan du finde oplevelser, som du kan tilkøbe til din rejse med Jysk Rejsebureau. Oplevelserne er specielt udvalgt af vores rejseeksperter og det er her, du måske kan finde den helt særlige oplevelse, der gør din rejse helt uforglemmelig.

De enkelte oplevelser kan ikke købes særskilt, men forudsætter, at du også booker dine flybilletter gennem Jysk Rejsebureau. Indhent et tilbud, book et møde eller kontakt en rejsekonsulent for at få sammensat din rejse med fly, overnatninger og oplevelser.

Viser 5 oplevelser

Cuba lokal dame

Vandretur i Pico Turquino

Oplev den enestående natur i et af Cubas mere ukendte hjørner. Sov i campen, bad i vandfald og nyd den smukke natur mens du vandrer i Turquino National Park.
Læs mere
5 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 7.410,-

Sprogskole i Cuba

Lær spansk i naturlige omgivelser i Cubas hovedstad, Havana. Med et sprogkursus kan du lære eller forbedre dit spanske samtidig med at du oplever et nyt land og har friheden til at tage på opdagelsest
Læs mere
14 dage
NOVEMBER - APRIL
Priser på vej
Nyd nogle dage på vandet

På sejltur i Cubas ø-hav

Oplev de mange smukke øer i Cubas ø-hav, ombord på en rummelig og komfortabel katamaran. Nyd en drink, snorkel i det turkisfarvede hav, se de mange leguaner som vandrer rundt eller tag på udkig efter
Læs mere
8 dage
NOVEMBER - APRIL
Priser på vej
Lokal farmer på arbejde i Viñales

Cykeltur på Cuba

Glæd dig til at cykle over grønne bakketoppe, smage cubansk rom, høre salsamusikken flyde og mærke sandet mellem tæerne på en af de hvide sandstrande.
Læs mere
8 dage
NOVEMBER - APRIL
Priser på vej
Havana, Cuba

Billeje i Cuba

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.
Læs mere
1 - 30 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 510,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top