Her kan du finde oplevelser, som du kan tilkøbe til din rejse med Jysk Rejsebureau. Oplevelserne er specielt udvalgt af vores rejseeksperter og det er her, du måske kan finde den helt særlige oplevelse, der gør din rejse helt uforglemmelig.

De enkelte oplevelser kan ikke købes særskilt, men forudsætter, at du også booker dine flybilletter gennem Jysk Rejsebureau. Indhent et tilbud, book et møde eller kontakt en rejsekonsulent for at få sammensat din rejse med fly, overnatninger og oplevelser.

Viser 3 oplevelser

Mand i Havana med tromme i Cuba

Salsa i Havana

Lær at danse salsa i Havana. Udforsk byen og tag så hen til salsaskolen om eftermiddagen. Du bestemmer selv, om du vil danse en eller flere dage, og du kan være med uanset niveau.
Læs mere
1-5 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 349,-
Vandrer på Pico Turquino Cuba

Vandretur i Pico Turquino

Oplev den enestående natur i et af Cubas mere ukendte hjørner. Sov i camp, bad i vandfald og nyd den smukke natur, mens du vandrer gennem Turquino National Park.
Læs mere
8 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 8.995,-
Havana, Cuba

Billeje i Cuba

Da vores ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde billje til kunder, der også køber flyrejsen og 3 overnatninger gennem Jysk Rejsebureau.
Læs mere
1 - 30 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 510,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top