1 - 30 dage
Ekskl. fly
Fra 510,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Det giver en dejlig følelse af frihed at have sin egen bil. Du bestemmer selv tempoet og kan stoppe, hvor du har lyst. Cuba er et relativt let land at køre i, dels på grund af landets overkommelige størrelse og dels på grund af et simpelt vejnet. Når det er sagt, så skal du være opmærksom på, at der for tiden kan være mangel på brændstof, hvilket kan gøre det en anelse udfordrende at tanke. Vi anbefaler, at du tanker, inden du forlader større byer. Alternativt kan du vælge at udforske Cuba i transfers. Tjek vores rejseforslag og spørg vores rejsekonsulenter om disse muligheder.

Vær desuden opmærksom på, at vejnettet er slidt, og mange steder er der huller i vejen. På motorvejen møder du cykler og hestevogne, og også her er der store huller. Så kør forsigtigt. Cubanerne er ikke gode til at skilte, så nogengange må du rulle vinduet ned og spørge de flinke cubanere om vej. Glæd dig til "road-trip" i Cuba!

Få information og fakta om Cuba her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Cuba her

Information om billeje

Fold program ud
I Cuba er der mangel på transportmuligheder, så ofte vil du se cubanere, der står i vejsiden og blaffer. Har du lyst til at give et lift, så er det en sjov måde at lære cubanerne at kende på. Det er en fordel at kunne en lille smule spansk, da lokalbefolkningen ikke taler meget engelsk. Kan du sige bare et par enkelte spanske gloser, fremkalder det smil og anerkendelse hos cubanerne. Jysk Rejsebureau anbefaler, at du reserverer billejen hjemmefra, da der ofte bliver udsolgt især omkring juli og december-januar måned. Ligeledes anbefaler vi at købe et kort over landet hjemmefra, da de er svære at anskaffe i Cuba.

Bemærkninger

Brændstof er for tiden en mangelvare i Cuba, og der findes ikke så mange benzinstationer uden for byerne, så husk at tanke, inden du forlader en by. Når du afhenter din lejebil, kan de rådgive dig, om hvor det er bedst at tanke. Hav kontanter med til at betale for benzinen, da benzinstationerne oftest ikke tager kreditkort.

Man skal være min. 21 år og have haft kørekort i 1 år for at få lov til at leje bil på Cuba.
Lejeperioden er min. 3-5 dage (afhængig af udbyder og sæson).
Du skal som min. booke 3 overnatninger gennem Jysk Rejsebureau for at kunne leje bil.
Obligatorisk forsikring er inkluderet i lejeprisen.
For et gebyr er det muligt at afhente bilen et sted og levere den et andet sted. Gebyret for drop-off i en anden by samt gebyr for en ekstra chauffør betales med kreditkort på stedet.

På grund af brændstofsituationen i Cuba kan du alternativt overveje at rejse landet rundt i lokale busser eller privat transfer. Vi står klar til at hjælpe dig, uanset hvad du vælger.


Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne aktivitet starter hver dag.

November - april

Pakkeliste

 • Kreditkort, så du kan stille sikkerhedsdepositum (må ikke være udstedt af en amerikansk bank)
 • Internationalt kørekort
 • Kort over Cuba

Prisen er inklusiv

 • Billeje
 • Fri kilometer
 • Obligatorisk forsikring

Prisen er eksklusiv

 • Oversøisk flybillet
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Visum til Cuba
 • Benzin - der betales for en fuld tank ved afhentning og bilen afleveres med tom tank
 • Evt. tillægsforsikringer
 • Evt. ekstra chauffør
 • Evt. envejsleje - forhør dig om pris
 • Lufthavnsgebyr - ved afhentning eller aflevering i lufthavnen kommer et gebyr på
 • (Alle disse forsikringer og gebyrer betales lokalt i Cuba til biludlejeren).
 • Sikkerhedsdepositum som afhænger af bilstørrelsen. Beløbet bliver trukket på dit kreditkort ved afhentning og sat tilbage ved aflevering af bilen.

Prisbemærkning

Prisen tager udgangspunkt i lavsæsonen og er pr. dag og inkluderer en obligatorisk forsikring.
Dette er blot et priseksempel for en økonomibil. Forhør dig hos din rejsekonsulent om andre bilstørrelser og sæsoner.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top