5 dage
Ekskl. fly
Fra 7.410,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Turen er for dig der er naturelsker og foretrækker en aktiv ferie. Du kommer ud på et par længere vandreture og får mulighed for at overnatte i camp i naturen. Efter du har vandret op til Cubas højeste bjerg, vil en svømmetur i et af øens klare vandfald sikkert føles fantastisk. Der bliver også tid til at opleve bylivet i Santiago de Cuba.

Få information og fakta om Cuba her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Cuba her

Bedste rejseperiode

Cuba har subtropisk klima og kan besøges året rundt. Det bedste tidspunkt at besøge landet er fra november til april, hvor vejret er mest tørt, og risikoen for orkaner er mindst. Fra april til november er det regntid, hvor temperaturen og luftfugtigheden stiger, men det bør ikke afholde en fra at besøge landet, da Cuba uanset klima, er fantastisk.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt på Cuba er baseret på hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret på Cuba kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Santiago de Cuba
Velkommen til dit Pico Turquino trek, der starter i Santiago de Cuba. Du ankommer til dit Casa Particular på egen hånd ( vi kan arrange transport hertil). Nyd bylivet i Santiago de Cuba som er Cubas kulturelle hovedstad og arnestedet for Cubas musik, litteratur og arkitektur. Stemningen er et miks af caribiske rytmer og historie.
2. dag: Santiago - Turquino National Park
Der er tidlig afgang omkring kl. 07.00 fra Santiago til Santo Domingo /Alto de Naranja i Sierra Maestra bjergene, hvorfra dit første trek går. Du går fra Alto de Naranja, hvor du vil følge samme stier som de cubanske revolutionære mod Comandancia de la Plata – Fidel Castros tidligere hovedkvarter. Turen tager ca 2 timer. Efter frokost går trekket langs en fantastisk smuk bjergryg gennem frodig regnskov til Aguada de Joaquin, der ligger i 1300 meters højde. Turen tager ca. 5-7 timer. Nyd den smukke natur og den fantastiske stjernehimmel inden du kryber til køjs i de simple bjerghytter.
3. dag: Turquino National Park
Dagen i dag er den mest udfordrende, hvor du skal bestige Cubas højeste bjerg. Du trekker i meget varieret natur og kommer forbi 2 andre peaks inden du ender på toppen af Pico Turquino (1974m). Du bliver belønnet med en fantastisk udsigt inden nedstigning starter ad den anden side af bjerget tilbage til campen. Turen i dag tager 6-7 timer og er hård.
4. dag: Turquino National Park - Santiago
Dagen idag byder på en kort stejl nedstigning til den lille by Las Cuevas hvorfra du bliver kørt ad den smukke kyst tilbage til Santiago de Cuba. Du overnatter i Casa Particular
5. dag: Santiago de Cuba
Din tur fortsætter på egen hånd herfra – vi kan naturligvis være behjælpelige med at rådgive dig om dine muligheder og reservere din tur videre, hvis du ønsker dette.

Overnatninger

2 nætter i Santiago de Cuba i Casa Particular (privat indkvartering)
2 nætter i camp i simple hytter i flersengsværelse

Bemærkninger

Vær opmærksom på at der kan ændres på trekkets rute ved dårligt vejr.
Du skal være i en god grundform for at gennemføre turen, da den visse steder er stejl og krævende.
På campen bor du i simple træhytter med op til 6 køjesenge i værelset. Der er ikke sengetøj så du skal medbringe en sovepose også for at holde varmen da nætterne på bjerget er kølige ( helt ned til 5 grader). Toilet og bade forhold er simple og du skal selv medbringe håndklæde,sæbe og toilet papir. Her er ikke rindende vand men tanke med ferskvand du kan bruge vand fra hvis du ønsker at få et bad.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

November - april

Pakkeliste

 • Sovepose og måske en oppustelig pude
 • Varmt tøj til om aftenen
 • Åndbart tøj til når du trekker
 • Regnjakke
 • Gode sko til at vandre i
 • Snacks til turen
 • Lille rejsehåndklæde
 • Toilet sager
 • Solcreme
 • Lommelygte eller pandelygte
 • Vabelplaster
 • Mindre vandrerygsæk
 • Insektspray
 • Drybags til kameraer etc.
 • Du kan efterlade bagagen på det hotel turen starter, så du ikke behøver tage det hele med.

Prisen er inklusiv

 • 2 overnatninger på casa particular i Santiago de Cuba
 • 2 overnatninger i telt på trekkingturen

Prisen er eksklusiv

 • Flybillet Danmark-Cuba t/r
 • Visum til Cuba
 • Drikkepenge
 • Rejse- og afbestillingsforsikring

Prisbemærkning

Der er gode besparelser hvis I rejser mere end 2 personer.
Prisen per person ved 4 personer er kr. 5.160,-
Prisen per person ved 6 personer er kr. 4.410,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top