1-5 dage
Ekskl. fly
Fra 349,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Gennem Jysk Rejsebureau kan du få salsalektioner i Havana. Vi kan hjælpe dig med bestilling af flybillet, danselektioner, rejseforsikring og logi, så du er garanteret en oplevelse for livet.

Jysk Rejsebureau anbefaler at tilføje salsalektioner til din rejse i Cuba, hvis du vil fordybe dig i den caribiske kultur, komme tæt på de lokale og foretage dig noget aktivt og sjovt under din rejse. Den cubanske salsa er den perfekte adgangsbillet til landets kultur.

Danselektionerne foregår eftermiddage i hverdage hos danseskolen i Havana, som er ejet af vores lokale samarbejdspartner. Vælger du at danse flere dage i træk, vil det så vidt muligt være den samme lokale partner, du danser med hver dag. Salsalektionerne er således den perfekte mulighed for at lære de lokale at kende og komme tæt på den cubanske kultur. Samtidig tilføjer du din rejse et aktivt og sjovt element, og danselektionerne kan nemt kombineres med sightseeing i Havana. I morgen- og formiddagstimerne har du tid til at udforske den charmerende hovedstad, hvorefter du om eftermiddagen kan tage ud til salsaskolen.

Salsaskolen tilbyder undervisning på flere niveauer, så alle kan være med. Hvad enten du er nybegynder eller vil have forbedret dine salsatrin, vil skolen kunne opfylde dine ønsker. Du vælger helt selv, om du blot vil afsætte en enkelt dag til salsaen og derved danse 2 x 45 min., eller om du vil have et længere kursus på helt op til 5 dage med 90 min. salsa hver dag. Mulighederne er mange, og vi sørger også for et sted at bo til dig, hvis du ønsker det - enten på hotel eller i de autentiske guesthouses.

Få information og fakta om Cuba her.
Se alle vores andre spændende rejseforslag i Cuba her.

Bedste rejseperiode

Cuba har et subtropisk klima og kan besøges året rundt. Den årlige gennemsnitstemperatur varierer fra 20 til 28 grader. Det bedste tidspunkt at besøge landet er fra november til april, hvor vejret er mest tørt, og risikoen for orkaner er mindst. Fra april til november er det regntid og orkansæson i Cuba, men det skal ikke afholde dig fra at rejse til landet. Det regner ikke hele tiden, og selvom temperaturerne er høje, føles det ikke slemt, da øen er smal, og der konstant strømmer afkølende luftstrømme ind fra havet.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Cuba er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Cuba kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
Danseskolen i Havana tilbyder salsa og andre latinamerikanske danse på alle niveauer.
Kurset er en god kombination af at lære eller forbedre dine dansetrin samtidig med, at du kommer tættere på den cubanske kultur og livsstil. I din fritid kan du udforske Havana, tage på dagsture, deltage i lokale aktiviteter eller besøge den lokale strand. Du kan vælge at danse en enkelt eftermiddag i 90 minutter, eller du kan vælge at danse helt op til 5 dage i træk med undervisning 90 minutter hver eftermiddag.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Danselektionerne foregår hverdage om eftermiddagen. Kontakt en rejsekonsulent for at høre nærmere.

Gruppestørrelse

Du danser alene med din lokale partner, men der kan selvfølgelig være andre, som modtager undervisning på skolen samtidig med dig.

November - april

Pakkeliste

  • Euro i kontanter til hele opholdet
  • Rejseforsikring på engelsk

Prisen er inklusiv

  • 1-5 dages dansekursus i Havana med en dygtig og kvalificeret lokal underviser.

Prisen er eksklusiv

  • Oversøisk flybillet
  • Rejseforsikring
  • Transport
  • Mad og drikke

Prisbemærkning

Prisen er en frapris med forbehold for pladser, ændrede valutakurser, skatter og afgifter.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top