15 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 19.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Du får en blød landing i Havana, hvor du kan udforske byens historiske gader, elegante pladser og farverige bygninger. Bliv budt velkommen af salsamusik, rom og cigarer og et smilende folkefærd.

Din cykelrejse udspringer fra den natursmukke Viñales-dal beliggende i Pinar del Río. Området er kendt for sine mange plantager med tobak. Herfra vil turen gå gennem skiftende landskaber på den vestlige del af øen. Ad små cykelstier vil du blandt andet komme helt ud til kysten for at dyppe tæerne i Den Mexicanske Golf, se hundredevis af orkidéer i Soroa og opleve ægte økoturisme i Las Terrazas. Du kommer herefter til charmerende Trinidad og slutter din ferie med lidt afslapning på en skøn strand.

Den første uge rejser du som en del af en international gruppe ledsaget af en lokal engelsktalende guide. Gruppens størrelse er på max 15 deltagere. Efter cykelturen rejser du videre på egen hånd til Trinidad og Jibacoa.

Få information og fakta om Cuba her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag til Cuba her

Bedste rejseperiode

Cuba har et tropisk klima og kan besøges året rundt. Det bedste tidspunkt at besøge landet er fra november til april, hvor vejret er mest tørt, og risikoen for orkaner er mindst. Fra april til november er det regntid, hvor temperaturen og luftfugtigheden stiger, men det bør ikke afholde dig fra at besøge landet, da Cuba uanset klima, er fantastisk.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Cuba er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Cuba kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til Cuba
Du flyver fra Danmark til Havana Lufthavn. Herfra kan du tage en taxi til dit hotel i den charmerende cubanske hovedstad. Overnatning på hotel.
2. dag: Cykelrejsen begynder til Viñales-dalen
Efter morgenmad mødes du med din guide og den gruppe, du skal rejse med på denne tur. Du bliver kørt til Pinar del Río, hvor du vil besøge en af de lokale tobaksfabrikker og få en guidet tur gennem byen. Frokosten indtages på en typisk cubansk restaurant. Dernæst hopper du op på cyklen for at nyde turen til Viñales-dalen med udsigt til tobaksmarker, grotter og stenformationer som lokalt kaldes mogotos. Du vil besøge Cueva del Indio - en fantastisk grotte, hvor San Vicente-floden løber igennem. Estimeret cykeldistance: 10 km. Overnatning på hotel. (M, F)
3. dag: Cykeltur til Cayo Jutías
I dag bliver du kørt til Sierra de los Órganos i nordvest, hvorfra du kan nyde den betagende udsigt og starte den smukke cykeltur hele vejen til Cayo Jutías. Når du ankommer til Cayo Jutías, en smuk strand beliggende på en lille ø, spiser du frokost og vil have mulighed for at leje en båd og tage en svømmetur i havet. Turen tilbage til dit overnatningssted kan foretages i bus eller på cykel. Estimeret cykeldistance: 55 km. Overnatning på hotel. (M, F, A)
4. dag: Mod Valle Ancón på to hjul
Dagen starter med en tur gennem flot landskab og uberørte dale ad Jagua Vieja-vejen til Palma i Ancón-dalen. Der er mulighed for at gøre et stop ved landstedet, hvor Fidel Castro havde hemmelige møder under den Cubanske Revolution. Frokosten nydes i en frodig dal, før turen går til dit hotel beliggende i idyllysk natur. Hotellet ligger i de perfekte rammer for en gåtur eller kort vandretur. Estimeret cykeldistance: 30 km. Overnatning på hotel. (F, A)
5. dag: På cykel til Soroa
Efter morgenmaden bliver du kørt til Cueva de los Portales, som var gemmested for Che Guevara under forhandlingerne med præsident Kennedy under Cubakrisen. Herfra starter dagens tohjulede rejse mod Soroa over Carretera Central. I Soroa anbefaler vi blandt andet, at du besøger øens største orkidéfarm med mere end 700 lokale og globale orkidéarter. Estimeret cykeldistance: 45 km. Overnatning på hotel. (M, A)
6. dag: Sidste cykeldag til natursmukke Las Terrazas
Rejsens sidste cykeldag tager dig til Las Terrazas i Sierra Rosario-bjergene. Det 25.000 hektar store område er et UNESCO-biosfære-beskyttet område med mere end 800 plantearter og et utal af sjældne dyrearter. Frokosten indtages på en gård på vejen. Estimeret cykeldistance: 20 km. Overnatning på hotel. (M, F, A)
7. dag: Mod Havana
Efter morgenmaden vil du blive kørt tilbage til Havana, hvor du kan nyde den gamle bydel og en afskeds-cocktail med cykelgruppen på Havana Club Rum-museet. Din lokale guide vil tage dig på en tur rundt i Cubas hovedstad. Overnatning på hotel. (M, F)
8. dag: Transfer til Trinidad
Efter en aktiv uge på to hjul har du nu mulighed for at slappe af og opleve Trinidad og det omkringliggende landskab i dit eget tempo. Du bor hos en lokal familie i et casa particular, som giver dig en autentisk oplevelse og et større indblik i den cubanske kultur. De fleste casas particulares består af to til tre dobbeltværelser per hjem. Hvert værelse med dobbeltseng eller to enkelte senge, privat badeværelse og en garderobe. Oftest vil der være aircondition og fjernsyn. Overnatning hos casa particular.
9.-10. dag: Oplev lokallivet i Trinidad
Tag en slentretur i de små brostensbelagte gader, nyd salsamusikken eller udforsk det omkringliggende område. Trinidad er en af de mest betagende byer i Cuba. Denne by tager dig en tur med tilbage i tiden med sine charmerende, farverige bygninger og charmerende pladser. Efter at have udforsket byen kan du finde vej ud i naturen på et hike i El Cubano-nationalparken eller slappe af på de nærtliggende strande med udsigt til det Caribiske Hav. Overnatning hos casa particular.
11. dag: Transfer til Jibacoa stranden
Nyd det skønne hav og den fantastiske snorkelling eller dykning i området. Overnatning på hotel (All Inclusive)
12.-13. dag: Strandophold i Jibacoa
Tilbring de sidste dage med at dase ved poolen eller bade i det turkisblå vand, inden du vender retur til Danmark. Overnatning på hotel (All Inclusive)
14. dag: Havana
Du bliver kørt til Havana, hvor din hjemrejse begynder mod Danmark. (M)
15. dag: Ankomst til Danmark
Du ankommer til Danmark efter en begivenhedsrig rejse i Cuba.

Overnatninger

2 overnatninger på hotel i Havana
2 overnatninger på hotel i Viñales
1 overnatning på hotel i Pinar del Río
2 overnatninger på hotel i Soroa
3 overnatninger i casa particular i Trinidad
3 overnatninger på all inclusive hotel i JibacoaBemærkninger

Du kan vælge at køre med supportbilen på et hvilket som helst tidspunkt på alle cykelturene.

Datoer for cykelturen i 2024 og 2025 er følgende:
27.09.24 / 11.10.24 / 18.11.24 / 16.12.24 / 20.01.25 / 17.02.25 / 17.03.25 / 21.04.25 / 05.05.25 / 02.06.25 / 07.07.25 / 04.08.25 / 08.09.25 / 06.10.25

Turen kan også laves som privat tur mod et tillæg. I så fald vælger du selv datoen for turen.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Forhør dig hos din rejsekonsulent omkring startdatoer for cykelturen, så det passer ind i netop dit rejseprogram. Cykelturen foregår i en lille international gruppe.

Gruppestørrelse

Maks. 15 personer på cykelturen

November - april

Pakkeliste

 • Euro i kontanter til hele opholdet i Cuba
 • Cykelhjelm og cykelhandsker
 • Kikkert
 • Vandtæt/vindtæt jakke
 • Lille håndklæde og badetøj
 • Vandflaske

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Havana t/r (inkl. bagage)
 • Visum til Cuba
 • 5 dages guidet cykeltur med engelsktalende guide
 • Besøg på en traditionel cigarfabrik i Pinar del Río
 • Havana byrundtur med en engelsktalende guide
 • Minibus med aircondition
 • Transport af bagage
 • Leje af cykel
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Transport ifølge program
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Ture og oplevelser der ikke er nævnt i programmet
 • Cykelhjelm og cykelhandsker
 • Drikkepenge (i Cuba er det god kutyme at give drikkepenge til guider og andet servicepersonale)

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top