15 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 18.795,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Du får en blød landing i Havana, hvor du får en hel dag til at udforske byen historiske gader og moderne butikker. Bliv budt velkommen af salsamusik, rom og cigarer og et smilende folkefærd.

Din cykelrejse udspringer fra det natursmukke Viñales Valley, beliggende i Pinar del Río. Området er kendt for de mange plantager med tobak. Herfra vil turen gå gennem skiftende landskaber på den vestlige del af øen. Ad små cykelstier vil du blandt andet komme helt ud til kysten for at dyppe tæerne i Den Mexicanske Golf, se hundredevis af orkidéer i Soroa og opleve ægte økoturisme i Las Terrazas.

Du kommer herefter til charmerende Trinidad og slutter din ferie med lidt afslapning på en skøn strand.

Få information og fakta om Cuba her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag til Cuba her

Bedste rejseperiode

Cuba har subtropisk klima og kan besøges året rundt. Det bedste tidspunkt at besøge landet er fra november til april, hvor vejret er mest tørt, og risikoen for orkaner er mindst. Fra april til november er det regntid, hvor temperaturen og luftfugtigheden stiger, men det bør ikke afholde en fra at besøge landet, da Cuba uanset klima, er fantastisk.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt på Cuba er baseret på hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret på Cuba kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til Cuba
Med afrejse fra Danmark først på natten, ankommer du til Havana, Cuba, om eftermiddagen samme dag. Overnatning på hotel.
2. dag: Cykelrejsen begynder, Viñales Valley
Efter morgenmad mødes du med din guide og den gruppe du skal rejse med på denne tur. Du bliver kørt til Pinar del Rio, hvor du vil besøge en af de lokale tobaksfabrikker og få en guidet tur gennem byen. Herefter fortsætter du til Viñales Valley hvor din rejse på to hjul for alvor starter. Frokosten nydes på en typisk cubansk restaurant. Herefter hoppe du op på cyklen for at nyde turen gennem tobaksmarkerne, huler og grotter samt stenformationer som lokalt kaldes mogotos. Du vil besøge Cueva del Indio, en fantastisk grotte hvor River San Vicente løber igennem. Overnatning på Casa Particular. (M,F) Estimeret cykeldistance: 10 km.
3. dag: Cykeltur til Cayo Jutías
I dag bliver du kørt til det Sierra de los Órganos i nordvest, hvorfra du kan nyde den betagende udsigt og starte den smukke cykeltur hele vejen til Cayo Jutías. Når du ankommer til Cayo Jutías, en smuk strand beliggende på en lille ø, spiser du frokost og vil have mulighed for at leje en båd eller måske tage en svømmetur i havet. Turen tilbage til dit overnatningssted kan foretages i bus eller på cykel. Overnatning på Casa Particular. (F) Estimeret cykeldistance: 55 km.
4. dag: Mod Valle Ancón på to hjul
Dagen starter med en tur gennem flot landskab og uberørte dale ad Jagua Vieja vejen til Palma i Ancón Valley. Der er mulighed for at gøre et stop ved det landsted hvor Fidel Castro havde hemmelige møder under den Cubanske Revolution. Frokosten nydes i en frodig dal før turen går videre til dit hotel, beliggende i idyllysk natur. Hotellet ligger i de perfekte rammer for en gåtur eller kort vandretur. Overnatning på hotel. (F,A) Estimeret cykeldistance: 30 km.
5. dag: På cykel til Soroa
Efter morgenmaden bliver du kørt to Cueva de los Portales, som var gemmested for Che Guevara under forhandlingerne med Præsident Kennedy under Cubakrisen. Herfra starter dagens tohjulede rejse mod Soroa over Carretera Central. I Soroa anbefaler vi bl.a. at du besøger øens største orkidéfarm med mere end 700 lokale og globale orkidéarter. Overnatning på hotel. (M,A) Estimeret cykeldistance: 45 km.
6. dag: Sidste cykeldag til natursmukke Las Terrazas
Rejsens sidste cykeldag tager dig til Las Terrazas i Sierra Rosario bjergene. Det 25.000 hektar store område er et UNESCO biosfære-beskyttet område med mere end 800 plantearter og et utal af sjældne dyrearter. Frokosten indtages på en gård på vejen. Overnatning på hotel (M,F,A) Estimeret cykeldistance: 20 km.
7. dag: Mod Havana
Efter morgenmaden vil du blive kørt tilbage til Havana, hvor du kan nyde den gamle bydel og nyde en afskeds cocktail med cykelgruppen på Havana Club Rum museet. Overnatning på hotel (M,F)
8. dag: Transfer til Trinidad
Efter en aktiv uge på to hjul, har du nu mulighed for at slappe af og opleve Trinidad og det omkringliggende landskab i dit eget tempo. Du bor på et Casa Particular. De fleste Casa Particulares består oftest af to til tre dobbeltværelser per hjem. Hvert værelse med dobbeltseng eller to enkeltmandssenge, privat badeværelse og en garderobe. Oftest vil der også være air-condition og fjernsyn. Overnatning på Casa Particular (M)
9.-11. dag: Oplev lokallivet i Trinidad
Tag en slentretur i de små brostensbelagte gader, nyd salsamusikken eller udforsk det omkringliggende område. Overnatning på Casa Particular
11. dag: Transfer til Jibacoa stranden
Nyd det skønne hav og den fantastiske snorkelling eller dykning i området. Overnatning på hotel (All Inclusive)
12.-13. dag: Strandophold i Jibacoa
Tilbring de sidste dage med at dase ved poolen eller bade i det turkisblå vand inden du vender retur til Danmark. Overnatning på hotel (All Inclusive)
14. dag: Havana
Du bliver kørt til Havana hvor din hjemrejse begynder mod Danmark med en enkelt mellemlanding. (M)
15. dag: Ankomst Danmark
Du ankommer igen til Danmark efter en oplevelsesrig rejse rundt i Cuba.

Bemærkninger

Du kan vælge at køre med supportbilen på et hvilket som helst tidspunkt på alle cykelturene.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Forhør dig hos din rejsekonsulent omkring startdatoer på cykelturen, så det passer ind i netop dit rejseprogram. Cykelturen foregår i en lille gruppe.

Gruppestørrelse

Maks. 15 personer på cykelturen

November - april

Pakkeliste

 • Euro i kontanter til hele opholdet i Cuba
 • Cykelhjelm og cykelhandsker
 • Kikkert
 • Vandtæt/vindtæt jakke
 • Lille håndklæde og badetøj
 • Vandflaske

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Havana t/r (inkl. bagage)
 • Visum til Cuba
 • 5 dages guidet cykeltur, med engelsktalende guide
 • Besøg på en traditionel cigarfabrik i Pinar del Río
 • Havana byrundtur med engelsktalende guide
 • Minibus med aircondition
 • Leje af cykel
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Transport ifølge program

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Ture og oplevelser der ikke er nævnt i programmet
 • Cykelhjelm og cykelhandsker

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Resserver

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top