Vil du opleve verden på en ungdomsrejse med andre jævnaldrende backpackere?

Så tag med på en Backpacker Adventure ungdomsrejse, som er Jysk Rejsebureaus ungdomsrejser for eventyrlystne unge, der drømmer om at opleve verden. I rejser afsted sammen som gruppe og følges ad på turen, enten fra start til slut eller delvist undervejs.

Unikt ungdomsrejse-koncept hos Jysk Rejsebureau
 • Grupperejser for unge backpackere i aldersgruppen 18-30 år
 • Frihed til at backpacke på egen hånd
 • Mulighed for at dele oplevelserne med de andre i gruppen
 • Bestem selv hvor meget, du vil rejse sammen med gruppen
 • Flybilletter, ankomstpakker og udvalgte ture er altid inkluderet
 • Infomøde før afrejse med praktisk information og rejseinspiration
 • Få hjælp på din rejse via vores servicecentre


Hjælp inden, under og efter rejsen fra din rejsekonsulent
 • Rådgivning undervejs på rejsen via mail og telefon
 • Døgnbemandet nødtelefon under rejsen
 • Rådgivning om rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Rådgivning om din billet ved f.eks. ændringer, afbestilling osv.
 • Rådgivning om visumprocedurer
 • Rådgivning om realistisk rejsebudget
 • Rabat på udstyr og guidebøger og mulighed for at leje en rygsæk for 100 kr. pr. måned


Sammen med de andre i gruppen bestemmer I selv, hvor meget I har lyst til at rejse sammen. På dele af rejsen kan I vælge af dele jer ud i mine grupper, eller du kan rejse alene og slutte dig til gruppen senere på rejsen igen. På denne måde har du frihed til at opleve verden på egen hånd, samtidig med at du kommer til at opleve glæden ved fællesskabet.

Alle vores ungdomsrejser er inklusiv fly t/r samt udvalgte overnatninger og oplevelser. Fælles for alle ungdomsrejserne er, at du oplever verden sammen med andre unge og danner unikke venskaber.

Herunder kan du læse mere om de enkelte Backpacker Adventure ungdomsrejser. Ungdomsrejserne kan kombineres på forskellig vis efter dine ønsker, og det er også muligt at forlænge din rejse med udvalgte oplevelser, både før og efter din Backpacker Adventure ungdomsrejse.

Se alle vores ungdomsrejser herunder.

Viser 33 oplevelser

Mand, Kelingking Beach, Nusa Penida, Indonesien

Bali, Gili Trawangan og Nusa Lembongan

Rejs rundt på øerne Bali, Gili Trawangan og Nusa Lembongan i Indonesien med andre unge backpackere. Rejsen byder på surfundervisning, madlavningskursus, vandring på vulkanen Mt. Batur, snorkeltur, hvide sandstrande, ø-liv og meget mere.
Læs mere
17 dage
03-07-2024
fra 22.995,-
Vietnam, Cambodja og Thailand

Vietnam, Cambodja og Thailand

Oplev østens mystik i Vietnam, Cambodja og Thailand sammen med andre backpackere. Med Backpacker Adventure får du både friheden ved backpacker-livet og muligheden for at dele oplevelserne med andre rygsækrejsende.
Læs mere
1,5 mdr.
20-06-2024
fra 19.995,-
Vietnam, Ninh Binh

Vietnam

Rejs fra nord til syd i smukke Vietnam og nyd dette fantastiske land sammen med andre unge backpackere. Oplev Hanoi og Halong Bay i nord. Besøg Ninh Binh, Dong Hoi og Hoi An i den centrale del. Fortsæt herefter mod Dalat og Mui Ne, inden rejsen afsluttes i Ho Chi Minh City i det sydlige Vietnam.
Læs mere
18 dage
07-07-2024
fra 21.995,-
Singapore, Sumatra, Bali og Lombok

Singapore, Sumatra, Bali og Gili-øerne

Tag med på denne backpacker-grupperejse til Singapore og Indonesien sammen med andre unge. I vil komme tæt på orangutangerne i Sumatras jungle, prøve kræfter med surfing på Bali, vandre på vulkanen Mt. Batur og udforske livet under vand når I skal snorkle på paradisøen Gili Trawangan.
Læs mere
5 uger
25-06-2024
fra 23.995,-
Backpacker Adventure Japan

Japan

Oplev det ægte Japan med besøg i storbyerne med mærkelige Manga-markeder og sushiboder på hvert et hjørne. Se imponerende Mt. Fuji og mærk historiens vingesus i Hiroshima. I bor på hostel og rejser med tog mellem byerne.
Læs mere
15 dage
03-07-2024
fra 29.995,-
Grupperejse for unge til Maldiverne

Thailand, Sri Lanka og Maldiverne

Oplev den thailandske natur, kom med på rundrejse i Sri Lanka og oplev Maldivernes bountyøer og smukke koralrev.
Læs mere
2 mdr.
18-06-2024
fra 29.995,-
Mojo Surf, Australien

Australien, Bali og Gili-øerne

Oplev den Australske østkyst med bl.a. verdensklasse surfing, snorkel med skildpadder på verdens største koralrev "Great barrier reef". Afslut turen i verdens største ørige Indonesien med dejlig afslapning, kridhvide sandstrande og se solopgangen fra toppen af Batur-vulkanen.
Læs mere
2 mdr.
24-06-2024
fra 28.995,-
USA Backpacker Adventure

USA

Rejsen kombinerer de fortryllende storbyer New York, San Francisco, Las Vegas og Los Angeles med de storslåede nationalparker Yosemite, Grand Canyon og Death Valley. I kan glæde jer til roadtrip med lokal guide gennem vest USA’s unikke natur og ultimativ frihed til at udforske storbyerne på egen hånd i gruppen - mulighederne er mange.
Læs mere
20 dage
24-06-2024
fra 26.995,-
Ngorongoro Safari

Tanzania og Zanzibar

Tag med på en grupperejse med andre unge backpackere til Tanzania og Zanzibar. Rejsen starter i Tanzania, hvor I skal på safari blandt Østafrikas vilde dyr og besøge Hadzabe-stammefolket. På Zanzibar kan I udforske livet under havets overflade, og slutte rejsen af med hygge og afslapning på de kridhvide sandstrande.
Læs mere
16 dage
27-06-2024
fra 26.995,-
Ecuador, Galapagos og Peru

Ecuador, Galapagos og Peru

Sammen med andre unge finder du nogle af Sydamerikas allerstørste oplevelser: Galapagos, Amazonas, Andesbjergene og Inkaruiner.
Læs mere
2 mdr.
20-06-2024
fra 28.995,-
BPA

Brasilien, Argentina, Chile, Bolivia og Peru

Rejs sammen med andre unge og oplev nogle af de fedeste steder i Sydamerika. I rejser fra Rio de Janeiro i Brasilien via Andesbjergene i Argentina og Chile til saltørkenen i Bolivia. I oplever Amazonasjunglen og trekker op til Machu Picchu i Peru - og får masser af andre storslåede oplevelser i Sydamerika.
Læs mere
3 mdr.
25-06-2024
fra 35.995,-
Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam og Indonesien

Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam og Indonesien

Oplev alt fra uspoleret ø-hav, frodige rismarker, imødekommende folkefærd, storslåede templer og eksotiske køkkener på denne rejse gennem Asien.
Læs mere
3 mdr.
30-06-2024
fra 29.995,-
Hængebro, Costa Rica

Costa Rica

Udforsk Costa Rica på denne grupperejse for unge. Du kan glæde dig til masser af unikke oplevelser og adventure, bl.a. jungle, riverrafting, vulkaner, zipline, rappelling, dykning, havskildpadder, surfing og flotte strande.
Læs mere
22 dage
02-07-2024
fra 19.995,-
Grupperejse i Mellemamerika

Mexico, Guatemala, Belize og Cuba

Oplev Mayaruiner, jungle, homestay, vulkaner, zipline, dykning og flotte bountystrande i Mexico, Guatemala, Belize og Cuba.
Læs mere
2 mdr.
01-10-2024
fra 26.995,-
Cartagena, Colombia

Colombia, Costa Rica og Panama

Tag på backpacking i Syd- og Mellemamerika på denne grupperejse for unge, hvor I skal zipline mellem trætoppene i Costa Rica, gå i Pablo Escobars fodspor i Colombia, snorkle i det azurblå hav ved San Blas-øerne, bo hos lokale stammer i Panama og meget, meget mere.
Læs mere
2 MDR.
30-10-2024
fra 34.995,-
Street art, Mexico City

Mexico, Guatemala, Belize og Costa Rica

Udforsk Mellemamerika på denne grupperejse for unge til Mexico, Guatemala, Belize og Costa Rica. Rejsen byder på masser af unikke oplevelser og adventure, bl.a. Mayaruiner, jungle, homestay, unikt dyreliv, vulkaner, ziplining, dykning og flotte bountystrande.
Læs mere
2,5 mdr.
24-09-2024
fra 26.995,-
Skydive, New Zealand

Thailand, Australien, New Zealand og Maldiverne

Denne rundrejse byder på storslået natur, spændende kultur samt udfordrende og sjove aktiviteter. Med Backpacker Adventure får du både friheden ved backpacker-livet og muligheden for at dele oplevelserne med andre rygsækrejsende.
Læs mere
3 mdr.
28-08-2024
fra 47.995,-
Grupperejse for unge til Sydafrika

Sydafrika

Rejsen inkluderer alt det bedste, som Sydafrika har at byde på. Safari med løver, zebraer og giraffer. Grønne, frodige bjerge og dybe kløfter, som I får mulighed for at vandre i. I får også friheden med et fleksibelt buspas, til selv at udforske dette fascinerende land med alle dets muligheder, som f.eks. pulserende storbyer og smukke strande.
Læs mere
29 dage
01-10-2024
fra 25.995,-
Lækker strand, Maldiverne

Maldiverne

Kom med på et tropisk backpackereventyr til Maldivernes bountyøer og smukke koralrev. På rejsen skal du prøve snorkling, hvor du kan være heldig at spotte skildpadder og hvalhajer.
Læs mere
16 dage
30-07-2024
fra 22.495,-
Gruppebillede Franz Josef Glacier

Thailand, New Zealand, Australien, Fiji og USA

Rejs jorden rundt sammen med andre unge backpackere på denne rundrejse til Thailand, New Zealand, Australien, Fiji og USA. Med Backpacker Adventure får du både friheden ved backpacker-livet og muligheden for at dele oplevelserne med andre rygsækrejsende.
Læs mere
3,5 mdr.
22-02-2025
fra 64.995,-
Frivilligt arbejde, Sydafrika

Sydafrika, Thailand, Indonesien og frivilligt arbejde

Prøv kræfter med frivilligt arbejde på projekter med både børn og dyr i Sydafrika og Indonesien, og glæd dig til storslået natur og spændende kulturoplevelser i Thailand. På denne rejser kan du nyde friheden ved backpacking og det unikke sammenhold på en grupperejse for unge.
Læs mere
3,5 mdr.
14-02-2025
fra 47.995,-
Højskoleelever på Bali

Højskole for unge på Bali

Få en fantastisk højskoleoplevelse i et af verdens mest kulturrige lande. Her vil du opleve personlig udvikling, få venskaber for livet, udvikle nye kompetencer gennem spændende valgfag og meget mere.
Læs mere
44 dage
07-07-2024
fra 31.995,-
Backapacker Adventure til Ecuador og Galapagos

Ecuador, Amazonas og Galapagos

Rejsen byder på masser af adventure, dyreliv, farverig kultur, sneklædte vulkaner, Sydamerikas bedste markeder og meget mere - alt dette sammen med andre unge backpackere.
Læs mere
23 dage
02-07-2024
fra 29.995,-
Indien, Nepal, Thailand og Vietnam

Indien, Nepal, Thailand og Vietnam

Natur, kultur og strand i Asien sammen med andre unge.
Læs mere
3 mdr.
11-09-2024
fra 32.995,-
Tag på jordomrejse med Jysk Rejsebureau

USA, Fiji, New Zealand, Australien og Thailand

Rejs jorden rundt sammen med andre unge backpackere på denne rundrejse til USA, Fiji, New Zealand, Australien og Thailand. Med Backpacker Adventure får du både friheden ved backpacker-livet og muligheden for at dele oplevelserne med andre rygsækrejsende.
Læs mere
3,5 mdr.
06-08-2024
fra 64.995,-
Helligmand i Kathmandu, Nepal

Nepal

I starter i Kathmandu, inden I tager på et ni dages trek i Langtangområdet nord for Kathmandu. Undervejs kan I både nyde den imponerende natur i Himalaya og Nepals fantastiske kultur. Efter trekking turen tager I videre til Chitwan junglen, hvor det er muligt at spotte vilde dyr som bjørne, næsehorn og i sjældne tilfælde en tiger.
Læs mere
3 uger
15-10-2024
fra 19.995,-
Skildpadde projekt, Indonesien

Indonesien, Thailand, Sydafrika og frivilligt arbejde

Tag på en grupperejse for unge med fokus på frivilligt arbejde. I Indonesien skal du hjælpe de truede havskildpadder, og I Sydafrika kommer du tæt på de vilde dyr, der bliver reddet fra savannen. På denne rejse oplever du både friheden ved backpacking og får mulighed for at dele dine oplevelser med andre unge.
Læs mere
3,5 mdr.
16-08-2024
fra 47.995,-
På surfcamp i Australien

Thailand, Australien, New Zealand og Fiji

Denne rejse byder på storslået natur, spændende kultur samt udfordrende og sjove aktiviteter. Med Backpacker Adventure får du både friheden ved backpacker-livet og muligheden for at dele oplevelserne med andre rygsækrejsende.
Læs mere
3 mdr.
09-01-2025
fra 47.995,-
Dykkerkursus på Koh Tao

Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam og Filippinerne

Oplev alt fra uspoleret ø-hav, frodige rismarker, imødekommende folkefærd, storslåede templer og eksotiske køkkener på denne rejse gennem Asien.
Læs mere
3 mdr.
22-08-2024
fra 29.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau på højskole på Filippinerne

Højskole for unge i Filippinerne

Få en unik højskoleoplevelse på en af verdens smukkeste destinationer. Her vil du opleve personlig udvikling, få nye venner for livet, udvikle nye kompetencer gennem valgfag, hjælpe til i lokalområderne og meget mere.
Læs mere
44 dage
Afrejsedatoer på vej
fra 33.995,-
Grupperejser for unge til Mexico

Mexico

Rejs i spændende Mexico sammen med andre unge backpackere. Oplev storbyen Mexico City, rappelling ned igennem vandfald, river rafting, surfcamp ved Puerto Escondido, dykning og flotte bountystrande.
Læs mere
5 uger
02-07-2024
fra 23.995,-
Peniche surfcamp

Portugal

Oplev Portugal på denne Backpacker Adventure-grupperejse for unge. Rejsen starter med en uges surfcamp ved Peniche. Herefter har I tid på egen hånd med et Interrail togpas inkluderet. I bestemmer selv, om I vil hænge ud i strandbyerne, shoppe i storbyerne eller få aktive oplevelser i bjergene.
Læs mere
21 dage
03-07-2024
fra 10.995,-
Grækenland

Grækenland

Tag med til Grækenland på denne backpacker-grupperejse sammen med andre unge. Oplev Grækenlands hovedstad, Athen, vandring i det uberørte nordlige Grækenland i nationalparken Vikos-Aoos igennem den dybeste kløft i verden og riverrafting på den krystalklare flod, Aoos. Rejsen slutter med et færgepas, så I kan ø-hoppe og have frihed til selv at bestemme, hvilke øer I vil besøge.
Læs mere
21 dage
22-06-2024
fra 14.995,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Helene Glavid Schütt, rejsekonsulent

Helene Glavind Schütt

Rejsekonsulent

hesc|jr.dk
Rejsekonsulent Kamilla Hougaard

Kamilla Hougaard

Rejsekonsulent

kajo|jr.dk
Nichlas Helt Andersen, rejsekonsulent

Nichlas Helt Andersen

Rejsekonsulent

nian|jr.dk

Afrejsekalender

Find en afrejsedato der passer dig.

Status
Rejseperiode
Frapris pr. pers.
10.06.24 - 08.08.24
28.995,-
12.06.24 - 27.06.24
26.995,-
18.06.24 - 16.08.24
29.995,-
20.06.24 - 18.08.24
28.995,-

Værd at vide om ungdomsrejser

Få info og fakta om vores ungdomsrejser lige her!

Eventyrlige ungdomsrejser i grupper

Mens nogle springer direkte ud i enten solo backpacking eller en backpackerrejse med en god ven, så oplever mange, at der er fedt at opleve verden på en ungdomsrejse i en gruppe.

Hvis du drømmer om at dele dit eventyr i verden med andre unge, så er vores ungdomsrejser lige noget for dig. Her får du en uforglemmelig rejse, hvor der venter store oplevelser og et unikt fællesskab med andre unge backpackere.

Hos Jysk Rejsebureau sørger vi for alt planlægningen og de praktiske detaljer samt finder dine rejsepartnere til din ungdomsrejse. Du kan tilmelde dig ungdomsrejsen alene eller sammen med en god ven. Det vigtigste er, at du drømmer om at opleve verden med andre unge og er åben for at indgå i et unikt fællesskab. Sammen oplever I verden og skaber minder for livet!
Tag med Jysk Rejsebureau på højskole på Filippinerne

Hvor vil du hen? Vi tilbyder ungdomsrejser til alle verdenshjørner

Har du en drømmedestination øverst på din bucket list? Eller vil du backpacke på tværs af flere lande? Med vores store udvalg af ungdomsrejser har du rig mulighed for at finde en rejse, der matcher dine rejsedrømme; dit foretrukne rejsemål, rejselængde og -tidspunkt.

Måske drømmer du om at opleve magiske Sydøstasien, hvor du kan smage mindeværdig streetfood og tage på trekkingtur i junglen? Eller hvad med et storslået eventyr i Latinamerika og Caribien, hvor du kan udforske gamle civilisationer, vandre på vulkaner eller mærke sandet mellem tæerne på nogle af verdens smukkeste strande? Uanset hvor du vil hen, kan du glæde dig til at opleve eventyret sammen med andre unge på en af vores ungdomsrejser.
Ecuador gruppe

Ungdomsrejser i gruppe fyldt med oplevelser

Med Jysk Rejsebureaus ungdomsrejser kan du glæde dig til at opleve verden helt tæt på. Vores rejser er udviklet til at give dig unikke oplevelser og vilde eventyr med andre unge backpackere. Aktiviteterne er en god blanding af adventure, kultur, natur, must sees og skjulte perler. På vores ungdomsrejser i grupper kan du bl.a. se frem til at:

 • Trekke i storslået natur
 • Udforske det unikke dyreliv
 • Besøge kulturelle og historiske højborge
 • Møde det lokale og imødekommende folkefærd
 • Nyde lokale smagsoplevelser
 • Prøve vilde og vidunderlige vandaktiviteter

San Vicente Pacaya Vulkan, Antigua, Guatemala

Kombiner ungdomsrejserne eller rejs videre på egen hånd

Kan du ikke få nok af eventyr? Så kan du vælge at kombinere din Backpacker Adventure ungdomsrejse med vores andre ungdomsrejser, eller vi kan hjælpe dig med at udbygge din rejse med udvalgte oplevelser og destinationer, som du kan udforske på egen hånd - før, under eller efter din rejse.

Er du i tvivl om valget af destination på ungdomsrejsen? Eller er du sulten efter tips og inspiration til din drømmedestination? Så er du altid velkommen til at deltage i vores gratis foredrag og webinarer, hvor vi giver dig indblik i udvalgte rejsedestinationer. Du kan også ringe ind og få en snak med en af vores rejseeksperter på tlf. 7020 1915.
faq

Kan man forlænge ungdomsrejsen?

Ja, alle vores ungdomsrejser kan kombineres med andre ungdomsrejser eller med nogle ekstra dage i det land, hvor rejsen afsluttes, eller et andet land efter dit ønske. Det er helt op til dig, hvordan din samlede rejse skal forløbe.


Hvordan er grupperne typisk sat sammen?

Vi oplever mange forskellige gruppesammensætninger på vores ungdomsrejser. Det er muligt at tilmelde sig en ungdomsrejse både alene, som par eller sammen med en eller flere venner. Vores ungdomsrejser er for alle mellem 18-30 år, men den typiske alder for deltagere er 19-23 år. For at opnå en god gruppedynamik er det vigtigste, at man er åben for at lære de andre i gruppen at kende, og at man har lyst til at bidrage til, at gruppen får en god oplevelse med at rejse sammen.


Hvad er forskellen på en afbestillingsforsikring og en rejseforsikring?

En afbestillingsforsikring skal købes senest samtidigt med restbetalingen på rejsen. Prisen på en afbestillingsforsikring er 7% af rejsens samlede pris for en Backpacker Adventure ungdomsrejse. Med en afbestillingsforsikring er du dækket, hvis du bliver forhindret i at rejse f.eks. ved sygdom, men du er også dækket, hvis du bliver syg under rejsen og f.eks. ikke kan deltage i en af de planlagte aktiviteter.

En rejseforsikring kan købes helt op til afrejse. Med en rejseforsikring er du dækket under selve rejsen, hvis uheldet er ude.
Hvad din rejseforsikring præcist dækker, kan du læse mere om her.

Valuta – skal man have penge med hjemmefra?

Om du skal have lokal valuta med hjemmefra afhænger af, hvilken Backpacker Adventure ungdomsrejse du skal på. Til infomødet fortæller vi, hvad vi anbefaler i lige netop de lande, du skal besøge på din rejse.


Hvilke vaccinationer skal man have?

Det er forskelligt, hvilke vaccinationer der anbefales, afhængigt af de lande og områder du skal besøge på din Backpacker Adventure ungdomsrejse. Vi anbefaler altid, at du kontakter egen læge eller et vaccinationscenter for råd og vejledning om vaccinationer.


Er flybilletter inkluderet i prisen?

Ja, flybilletter er altid inkluderet i rejsens pris - både ud- og hjemrejse, men også flyvninger mellem destinationer på rejsen (i henhold til program). Det gælder for alle Jysk Rejsebureaus ungdomsrejser.


Hvor og hvordan foregår infomødet?

Infomøderne foregår online, så alle har mulighed for at deltage, uanset hvor i landet man bor. Til infomødet vil en medarbejder fra Jysk Rejsebureau gennemgå programmet for netop den Backpacker Adventure ungdomsrejse, du skal på samt en masse praktiske ting som f.eks. samlet budget og lommepenge, vaccinationer, pakkeliste, forsikringer, om du skal have valuta med hjemmefra samt inspiration til at rejse på egen hånd m.m. Vi kommer omkring det hele, og det er selvfølgelig muligt også at stille spørgsmål.

Vil du vide mere om vores ungdomsrejser i grupper?

Har du svært ved at vælge rejsemålet for din Backpacker Adventure ungdomsrejse? Eller vil du vide mere om praktiske forhold for en given destination? Hos Jysk Rejsebureau kan du altid komme i kontakt med en af vores rejsekonsulenter, hvad end du blot er nysgerrig på at vide mere eller har brug for rådgivning.

Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov, så du er godt klædt på til et uforglemmeligt eventyr. Book et gratis og uforpligtende møde eller ring til os på tlf. 7020 1915.


Til top