Søg
Søg
Surfing, Australien

Australien, New Zealand, Thailand og Dubai: Denne backpackerrejse byder fantastiske storbyer, fremmede kulturer, masser af adventure, store naturoplevelser og muligheden for at arbejde undervejs.

Økonomi:
Backpacker dagsbudget pr. person for kost, logi og aktiviteter:
  • Dubai: 300-500 kr.
  • Australien: 500-700 kr.
  • New Zealand: 400-600 kr.
  • Thailand: 200-400 kr.

Gå ikke glip af: livet som surfer langs de australske strande, den røde outback, de smukke fjorde med både hvaler og delfiner samt Thailands smukke strande og spændende kultur.

Herunder kan du læse mere om de forskellige lande. Hvis du ønsker mere information, så tag kontakt til en rejsekonsulent.

AUSTRALIEN
Australien har en storslået natur, hvis karakter ikke finder sin lige noget andet sted i verden. Her kan du opleve både tropisk regnskov, busksteppe og ørken. Australien byder også på en livlig, moderne kultur og spændende aboriginerskikke.
Læs mere om Australien
Praktiske oplysninger om Australien

NEW ZEALAND
New Zealand rummer et væld af fantastiske natur- og adventure oplevelser. Her i det fjerne sydhavsocean kan du komme på trek i både regnskov og på gletsjere, opleve gejsere og vulkaner, ro i kajak og svømme med delfiner samt bungyjumpe og river rafte.
Læs mere om New Zealand
Praktiske oplysninger on New Zealand

THAILAND
Thailand er landet hvor mulighederne er mange. Her kan du trekke i bambusjunglen, rafte på floderne, finde ro i et buddistisk tempel og dykke blandt farverige fisk og koraller.
Læs mere om Thailand
Praktiske oplysninger om Thailand
Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: