Søg
Søg
Kænguru, Backpacker, Australien
Sydney, Australien
Mojo Surf, Australien
Mojo Surf, Australien
Mojo Surf, Australien
Mojo Surf, Australien
Fraser Island, Australien
Udsigten fra Indian Head på Fraser Island, Australien
Lake McKenzie på Fraser Island, Australien
Lake Wabby, Fraser Island, Australien
Fraser Island, Australien
Australien, Fraser Island, Maheno
Australien, Fraser Island
Whitsundays Islands, Australien
Whitehaven Beach, Whitsundays Islands, Australien
Whitehaven Beach, Whitsundays Islands, Australien
Whitehaven Beach, Whitsundays Islands, Australien
Great Barrier Raaf, familie, Australien
Great Barrier Reef, Australien
Aboriginal oplevelse, Queensland, Australien

Backpacking langs Australiens østkyst

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 11.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: Op til 90 dage

Australiens østkyst er lig med sol, vand, varme og god stemning. Med et buspas har du fuld frihed til at udforske og opleve Australien i dit helt eget tempo.

Australiens smukke østkyst står højt på ønskelisten hos mange. Det er ikke uden grund. Her er sol, vand og varme og alle muligheder for sjov og ballade kombineret med smuk natur.

Uanset om du vil dykke på verdens største koralrev, lære at surfe, sejle blandt de smukkeste øer sammen med en masse andre unge fra hele verden, køre i 4WD på verdens største sandø, bo på en ægte outbackfarm eller bare nyde solen og vandet, er den australske østkyst det rette sted!

Vi har sammensat en rejse, der skaber rammerne for et fantastisk backpacker-eventyr i det store land Down Under - indholdet er op til dig.

Turen begynder med fire overnatninger på et centralt beliggende hostel i Sydney. Dermed får du en blød start på rejsen rundt i Australien, og på et hostel er der altid gode muligheder for at møde andre backpackere, hvoraf mange højst sandsynligt også planlægger at rejse nordpå langs østkysten. Brug dagene til at udforske fantastiske Sydney - Australiens største by og find dig til rette med de australske termer og “The Aussie Way”.

Resten af turen tur står i frihedens tegn. Med et buspas fra Sydney til Cairns kan du selv bestemme tempoet - tilføj så mange stop og brug så lang tid du vil de enkelte steder.

Mærk Australien!

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Australien her

Sæson

Årstiderne i Australien er omvendte i forhold til de danske. Når det er vinter i Danmark, er det sommer i Australien. Men Australien breder sig over så mange klimazoner, at der både kan være sne og hedebølge på samme tid forskellige steder i landet. Det betyder også, at man kan besøge Australien året rundt alt afhængigt af, hvor man skal hen. Tal med din rejsekonsulent og få den bedste vejledning til, hvornår netop din rejse kan finde sted.

Surfing, Australien

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Danmark – Sydney
Afrejse fra Danmark mod Sydney.

2. dag: Sydney
Efter ankomst i Sydney tager du til dit hostel i centrum.

3. - 5. dag: Sydney
Du har de næste dage på egen hånd i fantastiske Sydney. Du kan leje en cykel, gå eller tage lokalbus rundt til Sydneys mange attraktioner og hyggelige forstæder.

6-?. dag: Sydney - Cairns
I dag kan du vælge at starte dit eventyr op langs østkysten med dit buspas eller forlænge dit ophold i Sydney - du bestemmer.

?. dag: Afrejse fra Cairns
Dit buspas og australske visum er gyldigt i op til 90 dage. Du har mulighed for, at tage flyet tilbage til Danmark eller lave stop i Asien. Din billet har en gyldighed på op til 12 måneder, så der er rig mulighed for at udforske Asien.

?. dag: Ankomst til Danmark
Velkommen tilbage til Danmark med rygsækken fyldt med fantastiske oplevelser og ønsket om at komme tilbage til Australien hurtigst muligt.

Overnatning:
Overnatning i dette rejseforslag foregår på hostel. Kontakt os, hvis du har særlige ønsker til hvor og hvordan, du gerne vil overnatte.

-

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Stopover muligheder
Der er mulighed for at lave stop i Asien på enten ud eller hjemrejsen.

Forlæng med dykning på Great Barrier Reef
Live-aboard er den ideelle måde at opleve verdens største koralrev på, da du får mest mulig tid til at dykke og komme ud til de bedste dykkersteder. Der er ingen tvivl om, at du får størst udbytte af dykningen og verdens største koralrev, hvis du bliver ude på havet i nogle dage. På den måde får du mest mulig tid til at slappe af og virkelig nyde omgivelserne – og selvfølgelig mere tid til dykning og snorkling. Læs mere om mulighed for dykning på Great Barrier Reef.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 11.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.


Prisbemærkning

Priserne er afhængig af afrejsetidspunkt og pladssituation. Tilbuddet er sammensat som inspiration - kontakt Jysk Rejsebureau og få skræddersyet din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

  • Flybillet Danmark - Sydney // Cairns - Danmark
  • 4 overnatninger på hostel i Sydney
  • Buspas fra Sydney - Cairns.
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Tilvalgsprodukter

fra: 5.695,-
Whitehaven Beach, Whitsundays Islands, Australien

Fraser og Whitsundays

Helt store naturoplevelser venter på denne tur, der kombinerer kør-selv på sandøen Fraser Island og sejltur ved Whitsundays på Australiens østkyst.

Varighed: 10 dage
fra: 3.500,-
Mojo Surf, Australien

Great Aussie Surfing

Fede dage med sol og surfing, der glider over i hygge og fest omkring bålet. Lær at surfe langs Australiens østkyst og få smag for surfernes fede livsstil.

Varighed: 5 dage
fra: 4.425,-
Dykkerkursus på Great Barrier Reef i Australien

PADI dykkerkursus på Great Barrier Reef

Dette fem dages PADI dykkerkursus på Great Barrier Reef er en oplevelse i særklasse. Mød den fortryllende verden under vandoverfladen på verdens største koralrev.

Varighed: 5 dage
fra: 2.470,-
Awesome Whitsundays

Sov under stjernerne på Great Barrier Reef

Sov under stjernerne på denne todagstur til Great Barrier Reef. Dagen bruges på at snorkle på revet. Når båden sejler tilbage til fastlandet, bliver du på den store flydende ponton, hvor du snorkler videre og overnatter i swag. Næste morgen har du revet helt for dig selv!

Varighed: 2 dage
Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: