30 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 20.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Tag på det vildeste backpackereventyr langs Australiens østkyst. Rejsen starter med fem dage i Sydney på et lækkert hostel med udsigt til Sydney havn og Operahuset. Herefter venter et fem-dages surfophold ved Spot X – en unik surfoplevelse med surfundervisning, yoga og måske en strandfest eller to. Surfopholdet slutter ved Byron Bay, hvorefter du har 14 dage med buspas til Cairns i det nordlige Queensland (buspasset er gyldigt i 90 dage, så du kan frit forlænge denne del af rejseforslaget). I Cairns bor du på hostel og har en dagstur til Great Barrier Reef, hvor du får mulighed for at snorkle blandt farverige koraller og tropefisk. Fra Cairns flyver du tilbage til Danmark, men du kan vælge at forlænge dit ophold i Australien eller fortsætte rejsen videre til f.eks. Stillehavet, New Zealand eller Asien. Kontakt en rejsekonsulent for at høre mere om dine muligheder.

Få information og fakta om Australien her.
Se alle vores andre spændende rejseforslag i Australien her.

Bedste rejseperiode

De fleste danskere besøger Australien i den danske vinter (sommermånederne i Australien) for at komme ned og nyde de dejlige somre i de sydligt beliggende delstater i Victoria, New South Wales og Western Australias sydvestlige hjørne. Men det er samtidig det tidspunkt, australierne selv holder ferie. Skolernes sommerferie i Australien ligger fra starten af december til slutningen af januar, så du skal være opmærksom på, at der er flere både lokale og internationale turister i den periode. Det betyder også, at det er en god ide at forhåndsreservere overnatninger, ture, busser og tog samt billeje og/eller camperleje. I denne periode er det regntid med høj luftfugtighed i delstaterne Queensland og Northern Territory.

Vælger du derimod at rejse til Australien i løbet af den danske sommer (vintermånederne i Australien), kan du forvente kølige temperaturer og masser af solskin i de sydlige egne, mens der er varmere vejr og et minimum af regn nordpå i Queensland og Northern Territory.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
I dag påbegynder du din afrejse fra Danmark mod Sydney. Undervejs vil der være mellemlanding, og det er ligeledes muligt at gøre stop undervejs. Snak med din rejsekonsulent om mulighederne.
2. dag: Ankomst til Sydney
Efter ankomst i Sydney tager du til dit hostel i centrum med udsigt til Operahuset. Sydney er hovedstad i New South Wales og Australiens største by. Her bor mere end fire millioner mennesker, og byen er en fortryllende og fantastisk oplevelse. Operahuset er naturligvis en stor oplevelse for de fleste, som besøger Sydney og er et absolut must see. Tag på en guidet rundtur herinde og hør om opførelsen af dette arkitektoniske mirakel. I samme område ligger Harbour Bridge. Her kan du besøge et lille museum og høre mere om opførelsen af broen, og du kan tage de 200 trappetrin til toppen og se udsigten over byen. For de eventyrlystne kan broen bestiges. Ved siden af Operahuset ligger Botanisk Have, hvor ivrige motionister løber og cykler dagen lang. Lav en madpakke og nyd frokosten herfra i skyggen af et træ med udsigt over havnen, Operahuset og Harbour Bridge. Det kan klart anbefales.
3.-5. dag: På opdagelse i Sydney
Du har de næste dage på egen hånd i fantastiske Sydney. Du kan leje en cykel, tage på sightseeing på gåben eller tage en lokalbus rundt til Sydneys mange attraktioner og hyggelige forstæder.
6. dag: Afgang fra Sydney med bus
Du har stort set hele dagen på egen hånd i Sydney. Først kl. 23 afgår din bus mod surfcampen fra Sydney Central Station. Medbring gerne snacks til turen og en pude, så du kan sove behageligt.
7. dag: Ankomst til Spot X surfcamp
Du ankommer om morgenen til Spot X, og der vil være morgenmad til dig ved ankomst. Herefter er det tid til at springe direkte ud i din første surflektion med teorien bag surfing, øvelser på stranden og til sidst en tur i bølgerne. Instruktørerne vil gøre en engageret indsats for at få dig op at stå på surftbrættet allerede første dag. Du har resten af eftermiddagen til til at slappe af, udforske området og prøve nogle af de mange andre aktiviteter, som Spot X tilbyder (ikke inkluderet i rejsens pris). (M),(F),(A)
8-10. dag: Oplevelser på Spot X surfcamp
Din udvikling som surfer fortsætter resten af ugen i den hyggelige surferby. Her er der også mulighed for at holde pause fra surfingen og spille beachvolley, dyrke yoga, sejle en tur i kajak eller blot slænge sig i en hængekøje. De lange dage i bølgerne og på stranden under solen glider ofte over i en fest omkring bålet om aftenen med dine mange nye venner. (M),(F),(A)
11. dag: Fra Spot X til Byron Bay
Desværre er du nået til opholdets sidste dag, og allerede fra morgenstunden er det på tide at sige 'på gensyn' til Spot X. Cirka kl. 8 kører din bus til Byron Bay. Fortvivl dog ikke - Byron Bay er et paradis for surfere, da stranden her er ideel for alle niveauer. Stemningen i byen er meget afslappet, og du vil med sikkerhed få nogle fantastiske dage her. Fra busstationen sørger du selv for at komme til dit hostel. (M)
12.-25. dag: Med buspas fra Byron Bay til Cairns
I dag kan du vælge at starte dit eventyr op langs østkysten med dit buspas eller forlænge dit ophold i Byron Bay - du bestemmer. Med dit buspas i hånden kan du gøre stops i de fleste byer langs den australske østkyst. Du bestemmer selv, hvor længe du vil opholde dig hvert sted. Du skal blot huske at bestille en plads på den næste bus i god tid. Der venter dig masser af eventyr på dette legendariske stræk, som tager dig via Goldcoast, Brisbane, Fraser Island, Magnetic Island, Whitsunday Island, m.fl. Vi har sat cirka 14 dage af til denne del af rejsen, men du kan sagtens forlænge det, da dit buspas er gyldigt i 90 dage, så du har masser af tid til at udforske Australien.
26. dag: Ankomst til Cairns
I dag ankommer du til Cairns, hvor du fra busstationen selv finder vej til dit hostel. Cairns er Queenslands mest besøgte by og centrum for et hav af spændende naturoplevelser.
27. dag: Snorkeltur på Great Barrier Reef
Den sidste store oplevelse med det australske dyreliv venter idag - på verdens største koralrev. Great Barrier Reef byder på noget af det bedste dykning og snorkling i verden. Her lever tusindvis af farverige koraller og fisk, og selv hvis du kun er til snorkling, er oplevelsen ubeskrivelig, fordi korallerne er så tæt på overfladen, at du tydeligt kan se både koraller og farvestrålende fisk. (F))
28. dag: På opdagelse i Cairns
Du har dagen til fri disposition. Du kan evt. vælge at tage på en dagstur til Great Barrier Reef og få endnu flere eventyrlige oplevelser til vands, eller du kan tage en tur mod nord til Cape Tribulation, hvor du finder noget af verdens ældste regnskov.
29. dag: Afrejse fra Cairns
Det er blevet tid til at tage afsked med Australien og drage mod Cairns lufthavn. Herefter er det tid til at sige 'på gensyn' til fantastiske Australien og atter sætte kursen mod Danmark.
30. dag: Ankomst til Danmark
Du ankommer til Danmark efter et skønt eventyr Down Under.

Overnatninger

4 overnatninger på Wake Up i Sydney i dormværelse
1 overnatning i bus mellem Sydney og Spot X surfcamp
3 overnatninger på Spot X surfcamp i dormværelse
1 overnatning på Wake Up i Byron Bay i dormværelse
3 overnatninger på Gilligan's Hostel i Cairns i dormværelse

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Startdatoen afhænger af surfcampen, som afgår en gang om ugen året rundt fra Sydney. Forhør dig om specifikke afgangsdatoer hos din rejsekonsulent.

Hele året

Pakkeliste

 • Lommelygte eller pandelygte
 • Ørepropper
 • Evt. lagenpose
 • Badetøj
 • Evt. snorkel og maske
 • Evt. kikkert

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Sydney // Cairns - Danmark (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Fem dages surfcamp med alt transport (Sydney - Spot X / Spot X - Byron Bay), overnatninger, surflektioner, surfudstyr og yoga-undervisning
 • Måltider ifølge program
 • Transport ifølge program
 • Buspas fra Byron Bay til Cairns
 • Heldagstur til Great Barrier Reef med Passions of Paradise med engelsktalende guide og snorkeludstyr inkluderet
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkepenge
 • Ture og oplevelser der ikke er nævnt i programmet

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top