12 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 36.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
På denne tur vil du komme til at opleve forskellige sider af japansk kultur og natur. Tokyo og Kyoto, henholdsvis den moderne og den imperiale hovedstad i Japan, hver især repræsenterer de den perfekte fusion mellem det forhistoriske og det nutidige. På denne tur kommer du til at udforske begge dele, og alt ind imellem, grundigt. Lige fra de traditionelle landsbyer og milevis af sirlige rismarker, til de forhistoriske templer, og de betagende udsigter udover de japanske alper. Sneaber, geishaer, myldrende fodgængere som farer af sted i Tokyos Shibuya distrikt, og det umulige venlige personale fra den traditionelle ryokan er bare nogle af de få lokale du vil komme til at møde og aldrig nogensinde glemme.

Få information og fakta om Japan her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Japan her

Bedste rejseperiode

Du kan rejse i Japan hele året rundt, men særligt forår og efterår er milde årstider, hvor det hverken er for koldt eller for varmt, og derfor anbefales det at rejse på disse tidspunkter i Japan. I foråret kan du opleve kirsebærtræerne springe ud (sakura), hvilket tiltrækker mange rejsende i marts og april. I sommermånederne er der færre turister, men du skal være forberedt på en del mere regn. I efteråret kan du opleve de smukke løvfaldsfarver (koyo), som står i smuk kontrast til landets farverige templer, og i vintermånederne er det muligt at stå på ski i den nordlige del af Japan.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Japan er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Japan kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse Danmark
Afgang fra Danmark mod Japan, hvor du ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet, vil der være én til to mellemlandinger undervejs.
2. dag: Ankomst Tokyo
Ankomst til Tokyo. Da dine medrejsende vil ankomme på forskellige tidspunkter, er der ingen planlagte aktiviteter på denne dag. Husk at tjekke i receptionen om der er en besked fra din turleder med detaljerne vedrørende gruppemødet om aftenen. På dette møde, vil du blive introduceret for din turleder samt dine medrejsende, og logistikken vedrørende de kommende dage vil blive gennemgået.
3. dag: På opdagelse i Tokyo
Tokyo, Japans hovedstad, er en af de mest moderne byer i verden. Det virker som om, at alle mennesker på gaden har den sidste nye version af alt. Vi starter dagen med en gåtur i de pulserende og moderne områder ved Harajuku, Shinjuku og Shibuya. Resten af dagen har du på egen hånd i Tokyo. Ginza er fyldt med stormagasiner som sælger den sidste nye mode, Akihabara er stedet hvor man kan prøve de sidste nye gadgets før de bliver tilgængelige i vesten. Men hvis du kigger under den glansfulde facade, så er Tokyo meget traditionel. Damerne er stadigvæk iført kimono når de går rundt i byen, folk går til templerne såsom Senso-ji for at sige et par bønner på deres vej til arbejde, og par bliver gift i deres traditionelle bryllupstøj ved de smukke arealer omkring Meiji helligdommen. Om foråret sidder par, familier og venner under træerne og drikker sake og beundrer kirsebærblomsterne.
4. dag: Tokyo til Nagano
Denne dag rejser vi til de Japanske Alper og Nagano, som var værtsby for Vinter Olympiaden i 1988, og besøger det historiske Zenkoji tempel fra det 7. århundrede. Vi får i dag mulighed for at tage ud til den verdens berømte Jigokudani Abepark, hvor vilde sneaber kan ses badende i naturlige varme kilder.
5. dag: Nagano og Matsumoto
Vi får i dag mulighed opleve Matsumoto, en særpræget slotsby med et af Japans mest skattede slotte, som har bibeholdt sit originale træinteriør og steneksteriør. Sammen skal vi udforske dette slot hvor samuraier fra det 16. århundrede engang strejfede omkring, før vi begiver os ud i Matsumotos forhistoriske gader, eller spiser i et traditionelt pakhus. Derefter går turen tilbage Nagano, hvor vi udforske det historiske Zenkoji Tempel.
6. dag: Nagano til Otsu
I dag fortsætter vi til Otsu, som ligger smukt ved Lake Biwa’s kyst, Japans største ferskvandssø. Her skal vi nyde de varme kilder i områdets onsens. (A)
7. dag: Otsu til Hagi
Nyd formiddagen i Otsu, hvorefter vi sætter kursen mod Hagi, en velbevaret borgby ved Det Japanske Hav. Overalt i byen finder du historiske templer og små hyggelige keramik butikker. (M,A)
8. dag: På eventyr i Hagi
I dag skal vi udforske den gamle borgby på en cykeltur. Herefter går turen til vores homestay, hvor vi skal spise og hygge os med de lokale værter. (M,A)
9. dag: Hagi via Miho-misumi til Tottori
Vi tager afsked med vores værter på homestay efter morgenmad, og tager med toget videre til Miho-misumi. Her skal vi lære den ældgamle kunst at lave ”washi” (traditionel japansk papir), en metode særlig anerkendt Unesco. Herfter fortsætter vi rejsen til kystbyen Tottori. (M)
10. dag: Tottori til Kyoto
Morgenen bruger vi på at udforske de enorme sandklitter, som kan blive op til 50 meter høje. Herefter besøger vi det lokale fiskemarked. Her får vi mulighed for at nyde en frokost inden vi sætter os i toget til Kyoto.
11. dag: På opdagelse i Kyoto
Vi bruger sammen dagen på at udforske Kyoto, det kulturelle centrum i Japan. Kyoto har nogle af de mest storslåede templer i landet der daterer århundreder tilbage. Det siges at der er 2.000 templer, helligdomme, paladser, museer og traditionelle haver i Kyoto. Vi starter med en vandretur up til Fushimi Inari gennem 10.000 betagende torii porte, din turleder vil hjælpe dig med at opdage buddhisme, zen og Shinto nuancer, idet vi udforsker nogle af sæsonens smukkeste templer, så som Kiyomizu templet (kærlighedstemplet) eller det utrolige Chion-in tempel.
12. dag: Afrejse fra Kyoto og ankomst til Danmark
Efter en spændende rejse rundt i Japan går turen hjemad. Du tager selv til lufthavnen som ligger ved Osaka (kan tilkøbes lokalt eller hjemmefra), tidspunktet afhænger af, hvornår dit oversøiske fly afgår. Ankomst samme dag til Danmark.

Overnatninger

7 overnatninger på hotel
1 overnatning på traditionel guesthouse
2 overnatninger på homestay i dele værelse

Bemærkninger

Der er en lokal engelsktalende guide med under hele turen.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Forhør dig om afgangsdatoer hos din rejsekonsulent.

Gruppestørrelse

Max 16 deltagere (gennemsnitet ligger på 12 deltagere).

April - maj, september - november

Pakkeliste

 • Kontanter (ATM hæveautomater findes primært i de større byer)
 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke
 • Fleece eller varm trøje
 • Evt. guidebog

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Tokyo // Osaka - Danmark (inkl. bagage)
 • Engelsktalende turleder under hele opholdet i Japan
 • Transfers ifølge program
 • Overnatning ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Ture og oplevelser ifølge program
 • 7 dages Japan Rail Pass på 2. klasse
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Entré til attraktioner og nationalparker som ikke er nævnt i programmet
 • Drikkepenge til guide

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top