Søg
Søg
Badende sneaber ved Jigokudani Abepark
Tsukiji Fish Market i Tokyo er blandt verdens største
En tur gennem Kyotos smukke bambusskove
Risbonde i gang med at plante risplanter nær Mount Fuji
De smukke Shinto porte i Kyoto
Et Japan Rail Pass giver dig ubegrænset brug af Japan Railways Group i 7, 14 eller 21 dage
Lyskrydset ved Shibuya togstation i Tokyo går for at være en af verdens travleste. I myldretiden krydser flere tusinder mennesker krydset, når der bliver grønt
Mt Fuji og Pagoda, Japan
Sneaber i Jigokudani abepark, Matsumoto
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Japan

Kontrasternes Japan

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 23.995,-

Varighed: 13 dage

Oplev det kontrastfyldte Japan, hvor pulserende og moderne metropoler står over for yndefuld natur, smukke geishaer og historiske templer. Rejsen er en grupperejse med folk fra hele verden og engelsktalende rejseleder.

På denne tur vil du komme til at opleve forskellige sider af japansk kultur og natur. Tokyo og Kyoto, henholdsvis den moderne og den imperiale hovedstad i Japan, hver især repræsenterer de den perfekte fusion mellem det forhistoriske og det nutidige. På denne tur kommer du til at udforske begge dele, og alt ind imellem, grundigt. Lige fra de traditionelle landsbyer og milevis af sirlige rismarker, til de forhistoriske templer, og de betagende udsigter udover de japanske alper. Sneaber, geishaer, myldrende fodgængere som farer af sted i Tokyos Shibuya distrikt, og det umulige venlige personale fra den traditionelle ryokan er bare nogle af de få lokale du vil komme til at møde og aldrig nogensinde glemme.

Se alle Jysk Rejsebureaus aktiviteter i Japan her
Læs mere om Japan

Sæson
Denne tur afgår hele året.

Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Japan

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse Danmark
Afgang fra Danmark mod Japan, hvor du ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet, vil der være én til to mellemlandinger undervejs.

2. dag: Ankomst Tokyo
Ankomst til Tokyo. Da dine medrejsende vil ankomme på forskellige tidspunkter, er der ingen planlagte aktiviteter på denne dag. Husk at tjekke i receptionen om der er en besked fra din turleder med detaljerne vedrørende gruppemødet om aftenen. På dette møde, vil du blive introduceret for din turleder samt dine medrejsende, og logistikken vedrørende de kommende dage vil blive gennemgået.

3-4. dag: På opdagelse i Tokyo
Tokyo, Japans hovedstad, er en af de mest moderne byer i verden. Det virker som om, at alle mennesker på gaden har den sidste nye version af alt. Tag en tur i de pulserende og moderne områder ved Harajuku og Shibuya når de når deres kulturelle klimaks i weekenden, og tilbring en fridag med at udforske andre områder af dette enorme urbane land, eller vov dig ud på en dagstur til Mount Fuji.

Ginza er fyldt med stormagasiner som sælger den sidste nye mode, Akihabara er stedet hvor man kan prøve de sidste nye gadgets før de bliver tilgængelige i vesten, og Shinjuku er det hektiske natklubområde. Men hvis du kigger under den glansfulde facade, så er Tokyo meget traditionel. Damerne er stadigvæk iført kimono når de går rundt i byen, folk går til templerne såsom Senso-ji for at sige et par bønner på deres vej til arbejde, og par bliver gift i deres traditionelle bryllupstøj ved de smukke arealer omkring Meiji helligdommen. Om foråret sidder par, familier og venner under træerne og drikker sake og beundrer kirsebærblomsterne.

5. dag: Tokyo til Nagano
Denne dag rejser vi til de Japanske Alper og Nagano, som var værtsby for Vinter Olympiaden i 1988, og besøger det historiske Zenkoji tempel fra det 7. århundrede.

6. dag: Nagano til Matsumoto
Vi får i dag mulighed for at tage ud til den verdens berømte Jigokudani Abepark, hvor vilde sneaber kan ses badende i naturlige varme kilder.

Matsumoto er en særpræget slotsby med et af Japans mest skattede slotte, som har bibeholdt sit originale træinteriør og steneksteriør. Sammen skal vi udforske dette slot hvor samuraier fra det 16. århundrede engang strejfede omkring, før vi begiver os ud i Matsumotos forhistoriske gader, eller spiser i et traditionelt pakhus.

7-8. dag: På opdagelse i Takayama
Rejs gennem en baggrund fyldt med bjerge, rismarker og traditionelle hjem til Takayama. Byen Takayama er beliggende i de Japanske Alper, og har fået tilnavnet “Lille Kyoto” på grund af sine dygtige håndværkere som byggede huse og templer til kejserne i Kyoto. Takayama er hjemsted for mange gamle enestående træhuse som er bygget til at kunne modstå det barske alpine klima. I Takayama oplever vi den traditionelle japanske levevis, og bor i et familieejet gæstehus. Vi besøger husene ”de bedende hænder”, som er kæmpe store stråtækte huse og velbevarede Edo Samurai beboelser, de er placeret nedenunder bjergtoppende.

Fra Hilda Folkelandsby til sake smagning på et traditionelt lokalt bryggeri, Takayama byder på mange forskellige muligheder for at udforske, og vores rejseplan giver plads til at der om eftermiddagen er fri tid til at vandre via en skovsti, cykle en tur, tage en lur på en Tatamimåtte i ryokanen eller slappe af i en japansk onsen (varm kilde), før du sammen med gruppen skal nyde en traditionel middag. (A)

9-10. dag: På opdagelse i Kurasheki
En togtur bringer os til vores næste destination er Kurashik. Byen var vigtig for handlen under Edo- perioden (1600–1868). Kurashik har bibeholdt meget af sin gamle verdens charme og kanaler med smukt bevarede sort- og hvid væggede handelshjem og lagerbygninger, beliggende i et billedskønt område med piletræer ved en kanal. Mange af lagerbygningerne er blevet konverteret til museer, souvenirforretninger, butikker og cafeer. Mest berømt blandt Kurashikis museer er måske nok kunstmuseet Ohara, som huser et galleri med vestlig kunst og et håndværksmuseum.

Denne dag påbegynder vi en cykelrejse gennem sletterne ved Kibi. Denne fantastiske sceniske cykelrute på 15 kilometer, tager os gennem rismarker, forhistoriske begravelsespladser, helligdomme og templer.

11-12. dag: På opdagelse i Kyoto
I dag fortsætter vi vores rejse og transporteres tidligt om morgen til Kyoto, det kulturelle centrum i Japan. Kyoto har nogle af de mest storslåede templer i landet der daterer århundreder tilbage. Det siges at der er 2.000 templer, helligdomme, paladser, museer og traditionelle haver i Kyoto.
Vi starter med en vandretur up til Fushimi Inari gennem 10.000 betagende torii porte, din turleder vil hjælpe dig med at opdage buddhisme, zen og Shinto nuancer, idet vi udforsker nogle af sæsonens smukkeste templer, så som Kiyomizu templet (kærlighedstemplet) eller det utrolige Chion-in tempel.

Anden dagen forsyner os med flere muligheder for at udforske zen haver, paladser og templer i Kyoto.

Drist dig til at tage på en uafhængig tur til en nærliggende attraktion eller du kan gå rundt i Gion, og måske få et glimt af en geisha som går fra tehus til tehus. Du ønsker måske endda at tage en tur med tog til den kreative, moderne og energiske storby Osaka eller de fredfyldte haver og forhistoriske templer ved Nara, som er hjemsted for Japans største Buddha, og et antal søde og medgørlige rådyr, der er hellige symboler for helligdommen Kasuga Taisha.

13. dag: Afrejse fra Kyoto og ankomst til Danmark
Efter en spændende rejse rundt i Japan går turen hjemad. Du tager selv til lufthavnen som ligger ved Osaka, tidspunktet afhænger af, hvornår dit oversøiske fly afgår. Ankomst samme dag til Danmark.

Overnatning:
11 overnatninger på hoteller og traditionelle guesthouses/onsens

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

I løbet af de koldere måneder (oktober - april) kan bjergene være meget kolde, så husk at pakke ekstra varmt tøj.

Der er en lokal engelsktalende guide med under hele turen.

Afrejsedatoer

Forhør dig om afgangsdatoer hos din rejsekonsulent.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 23.995,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Max 16 deltagere (gennemsnitet ligger på 12 deltagere).

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Tokyo // Osaka - Danmark
 • Engelsktalende turleder under hele opholdet i Japan
 • 7 dages Japan Rail Pass
 • Tur til fods i det moderne Tokyo
 • Entré til Jigokudani Monkey Hot Springs
 • Entré til Zenkoji tempel
 • Entré til Matsumoto slot
 • Hida No Sato landsby besøg
 • Cykeltur i Kibi sletterne
 • Entré til Fushimi Inari Taisha
 • Overnatning og måltider ifølge program
 • Transport mellem byer og seværdigheder nævnt ovenfor

Prisen er eksklusiv

 • Resterende måltider betales lokalt, hvor der anbefales et budget på cirka $500.
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

Japan: 20-08-2018 18:00:00 : 10749
Herning
20. august 2018 kl. 18:00

Japan

Japan: 08-10-2018 18:00:00 : 11863
Aarhus
8. oktober 2018 kl. 18:00

Japan

Japan: 22-10-2018 18:00:00 : 10750
Herning
22. oktober 2018 kl. 18:00

Japan

Se mere her
Til top
Find os på: