2-6 måneder
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 14.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Økonomi:
Backpacker dagsbudget pr. person for kost, logi og aktiviteter:
 • Kina: 400-600 kr.
 • Sydkorea: 500-800 kr.
 • Japan: 500-800 kr.
 • Filippinerne: 300-500 kr.
 • Indonesien: 300-500 kr.

Gå ikke glip af: Bo ved en lokal familie ved den kinesiske mur, K-pop koncert i Sydkorea, frisklavet sushi i Japan, dykning i Filippinerne og mødet med orangutanger på Sumtra i Indonesien.

Herunder kan du læse mere om de forskellige lande. Hvis du ønsker mere information, så tag kontakt til en rejsekonsulent.

KINA
Kina, verdens ældste kulturland, gennemgår i disse år en eksplosiv økonomisk udvikling. Betegnelsen 'Riget i Midten' har gang på gang fået ny betydning. Fra kejserrige til kommunistisk republik og nu en kapitalistisk supermagt. Denne udvikling i verdens folkerigeste stat kan du som rejsende opleve på helt tæt hold, for Kina byder på alt fra smukke gamle kulturskatte, natursmukke treks og sjældne pandaer til pulserende storbyliv og masser af shopping.
Læs mere om Kina

SYDKOREA
Sydkorea er meget mere end Gangnam-Style og K-pop. Landet byder på fantastisk natur, masser af historie, fantastiske storbyer og lækre strande. Gå ikke glip af en te-ceremoni i Seouls Insadong distrikt og ej heller en overnatning i de traditionelle træhuse kaldet hanok. Udforsk de mange templer i Gyeongju og nyd roen i landsbyerne i og omkring Andong. Smag på de lokale retter på Dongdaemun Market og oplev den smukke natur mens du vandre i Seoraksan National Park. Tag et kig til Nordkorea ved DMZ og slut rejsen med et ophold på Jeju-do (Sydkoreas Hawaii).
Læs mere om Sydkorea

JAPAN
Rå fisk, biler på samlebånd, sumobrydning og karaoke - Japan har mange ansigter. Japanerne er på én og samme tid utrolig høflige og ganske påtrængende. Samtidig er Japan et behageligt land at rejse i - både i de store pulserende metropoler og på landet, hvor den japanske ynde viser sig i en storslået natur.
Læs mere om Japan

FILIPPINERNE
Filippinerne består af mere end 7.000 eventyrlige øer, hvoraf mange er ubeboede. Øerne rummer brusende floder, smukke kalkstensklipper, smaragdgrønne risterrasser, uberørt jungle og vidtstrakte sandstrande, indrammede af kokospalmer. Dertil kommer et overdådigt øhav med et betagende undervandsliv.
Læs mere om Filippinerne

INDONESIEN
Indonesien passer ind i drømmen om det tropiske og eventyrlige paradis. Her er azurblåt hav, kridhvide strande, dyb regnskov, eksotisk mad og åbne farverige folk, der har let til smil. Indonesien er udover at være verdens største ørige, en nation med utrolig mange skønne og underfundige kulturer.
Læs mere om Indonesien

Rejserute

Danmark Shanghai Beijing Seoul Busan Fukuoka Tokyo Manila Bali Jakarta Danmark

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Prisen er inklusiv

 • Prisen inkluderer ungdoms/studie flybilletter som vist under ruten, ruten kan dog laves til alle.
 • Priserne er inkl. skatter og afgifter, dog med forbehold for eventuelle prisændringer.

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider og drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Entré til attraktioner og nationalparker
 • Ture, treks og oplevelser
 • Bus- og togbilletter
 • Overnatninger
 • Visum

Prisbemærkning

Jysk Rejsebureau hjælper også med rejserådgivning til rejsen og kan tilmed arrangere aktiviteter, transport samt overnatninger på turen, som ønskes booket hjemmefra.


Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top