Søg
Søg
Efter fire dages vandring på inca-stien ankommer du ved solopgang til Machu Picchu
Sandboarding i de imponerende sand dunes ved Ica
Tag med Jysk Rejsebureau på backpacker eventyr til Peru
Cykel af verdens farligste landevej på mountainbike også kaldet Death Road
Det er et must i Bolivia at komme på 4WD tur ved Salar de Uyuni
Tag hele familien med på eventyr i Peru - her kan masser af fantastiske oplevelser for både børn og voksne
Overalt i Peru oplever du lokale i deres farverige klæder som kendetegner denne del af Sydamerika
Tag med Jysk Rejsebureau på backpacker eventyr til Peru
Lamer ved Machu Picchu ruinerne
Du kan sandboarde eller køre buggy-biler i de enorme sandklitter ved Ica
Du finder masser af gode surfer strande i Peru, bl.a. San Gallan Beach syd for Paracas og Ica
Oplev de hyggelige landsbyer, ruiner og lokalmarkeder i Sacred Valley
Fisk piratfisk og nyd en kold øl i pampasen
Laguna Colorada i Salar de Uyuni
Lamaer på Bolivias højslætter
Tag med del lokale færge fra Copacabana til Isla del Sol ved Lake Titicaca. Denne del af søen er langt mindre turistet og der er masser af fantastiske vandreruter, ruiner og imødekommende lokale
Aymara-indianer kvinde ved Lake Titicaca
Oplev de vilde dyr i Bolivias pampas og amazonas
Cykel af verdens farligste landevej på mountainbike også kaldet Death Road
Rygtet om bowlerhatte i Bolivia går på at to engelske handelsmænd ved en fejl importerede for små bowlerhatte. For at få dem solgt overbeviste de lokale kvinder om at det var nyeste mode fra England
Tag dybt ind i Bolivias miner ved Potosi
Oplev den uberørte stjernehimmel og verdens tørreste ørken, Atacama
Lama-selfie!!!
Peru byder på masser af adventure som f.eks. mountainbiking, rafting, bjergbestigning og meget mere
Den smukke togtur mellem Aguas Calientes og Ollantaytambo
Oplev de vildedyr i Perus amazonas
I Manu Nationalpark finder du et af verdens største antal dyre- og plantearter på ét sted, og derfor er nationalparken blevet anerkendt af UNESCO som verdens naturarv
Tag på opdagelse i den hellige dal udenfor Cuzco, som byder på farverige markeder og ruinbyerne Ollantaytambo, Pisac og Sacsayhuaman
Islas Ballestas er en gruppe små øer med et utroligt dyreliv, der tæller søløvekolonier, pingviner og tusindvis af havfugle
Tag med Jysk Rejsebureau på backpacker eventyr til Peru

Backpacking med buspas i Peru & Bolivia

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 12.895,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: Op til 90 dage

Oplev Peru og Bolivia med et buspas i hånden. Hop af og på som du vil mellem Lima i Peru og La Paz i Bolivia. Du bestemmer selv hvornår du vil videre til næste eventyr. Gør stop i Paracas, Huacachina, Nazca, Arequipa, Machu Picchu, Cuzco, Lake Titicaca og La Paz.

Dette rejseforslag giver dig det bedste af både Peru og Bolivia. Du flyver til Perus hovedstad Lima. Her bliver du hentet i lufthavnen og har de første to nætter på et centralt beliggende hostel. Herfra aktiverer du selv dit buspas, når det passer dig. Med et buspas i hånden er der intet pres - du kan hoppe af bussen hvor som helst på ruten og lige så længe du vil. Du kontakter bare busselskabet igen, når du er klar til at se noget nyt og vil hoppe tilbage på bussen. Busserne er kun for turister, og gør derfor flere stop mens du rejser til din nye destination, hvilket lokalbusserne ikke gør. Bussen henter og afleverer dig igen på dit hostel, så du slipper for en taxa til og fra busstationen. Fra du rejser fra Lima og slutter i La Paz, skal du som minimum have 10 dage til denne rute. Jysk Rejsebureau anbefaler at du bruger to til fem uger på denne rejserute. Hjemrejsen er fra Bolivias hovedstad La Paz, men kan sagtens ændres til andre destinationer i Sydamerika.

Buspasset er for alle, som ønsker at rejse på egen hånd med masser frihed. Passet er gyldigt i 12 måneder fra du aktiverer det.

På denne rute er der masser af muligheder for kultur-, adrenalin- og trekkingture. Meget kan bookes lokalt, hvilket Jysk Rejsebureau anbefaler, når du rejser på egen hånd. Skal du på Inca Trail, så anbefaler vi dog at du booker det hjemmefra.

Se alle Jysk Rejsebureaus aktiviteter i Peru her.
Se alle Jysk Rejsebureaus aktiviteter i Bolivia her.

Sæson

Hele året med undtagelse af februar.

Tag med Jysk Rejsebureau på backpacker eventyr til Peru

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til Lima
Afgang fra Danmark mod Lima, Perus hovedstad, hvor du som regel ankommer sent på eftermiddagen, afhængigt af flyselskabet. Du bliver hentet i lufthavnen og kørt til dit hostel, der ligger i den hyggelige bydel, Miraflores.

2. dag: På opdagelse i Lima
Du har dagen til rådighed på egen hånd. Lima er en spændende og kontrastfuld storby, hvor indianere blander sig med forretningsmænd. Oplev det historiske centrum med bl.a. Plaza Mayor, regeringspaladset og San Francisco Kirken, der er fredet af UNESCO som verdenskulturarv. Du kan også vælge at tage på foodie-tur til byens fantastiske gadekøkkener. (M)

3. dag: Med buspas fra Lima til La Paz
Ruten på buspasset er fastlagt til Paracas, Huacachina, Nazca, Arequipa, Machu Picchu, Cuzco, Lake Titicaca og La Paz, men hvor lang tid du tilbringer de forskellige steder, er helt op til dig.

?. dag: Afrejse La Paz
Der er afrejse fra La Paz mod Danmark. Du kan også vælge at forlænge din rejse eller flyve hjem fra f.eks. Santiago de Chile, Buenos Aires, Rio de Janeiro m.fl. Jysk Rejsebureau kan også hjælpe med busser videre rundt i Bolivia, og vi anbefaler at du tager den 3-4 dages 4wd-tur gennem Bolivias fantastiske saltørknen - en af de smukkeste og mest rå overland-rejser i hele Sydamerika.

?. dag: Ankomst Danmark
Du ankommer til Danmark efter et fantastisk eventyr.

Overnatning:
2 overnatninger i dormværelse på Selina hostel i Lima

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 12.895,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Sværhedsgrad

Moderat

Prisen er inklusiv

  • Flybilletter Danmark - Lima // La Paz - Danmark
  • Afhentning i Lima lufthavn og transport til hostel
  • 2 overnatninger på dormværelse på Selina Hostel i Lima
  • Buspas fra Lima til La Paz

Prisen er eksklusiv

  • Rejseforsikring og evt. afbestillingsforsikring
  • Lufthavnsskatter/afrejseskatter
  • Andre ture og måltider end nævnt i programmet
  • Drikkepenge. I Peru er det en god skik at give drikkepenge
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: