Op til 90 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 14.795,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Dette rejseforslag giver dig det bedste af både Peru og Bolivia. Du flyver til Perus hovedstad Lima. Her bliver du hentet i lufthavnen og har de første to nætter på et centralt beliggende hostel. Herfra aktiverer du selv dit buspas, når det passer dig. Med et buspas i hånden er der intet pres - du kan hoppe af bussen hvor som helst på ruten og lige så længe du vil. Du kontakter bare busselskabet igen, når du er klar til at se noget nyt og vil hoppe tilbage på bussen. Busserne er kun for turister, og gør derfor flere stop mens du rejser til din nye destination, hvilket lokalbusserne ikke gør. Bussen henter og afleverer dig igen på dit hostel, så du slipper for en taxa til og fra busstationen. Fra du rejser fra Lima og slutter i La Paz, skal du som minimum have 10 dage til denne rute. Jysk Rejsebureau anbefaler at du bruger to til fem uger på denne rejserute. Hjemrejsen er fra Bolivias hovedstad La Paz, men kan sagtens ændres til andre destinationer i Sydamerika.

Buspasset er for alle, som ønsker at rejse på egen hånd med masser frihed. Passet er gyldigt i 12 måneder fra du aktiverer det.

På denne rute er der masser af muligheder for kultur-, adrenalin- og trekkingture. Meget kan bookes lokalt, hvilket Jysk Rejsebureau anbefaler, når du rejser på egen hånd. Skal du på Inca Trail, så anbefaler vi dog at du booker det hjemmefra.

Få information og fakta om Peru her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Peru her
Få information og fakta om Bolivia her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Bolivia her

Bedste rejseperiode

Peru er delt ind i 3 zoner: Kystzonen, bjergzonen og regnskovszonen. I kystzonen er det højsæson fra april til december. I Andesbjergene og regnskoven er klimaet delt ind i regntid og tørtid. Det bedste besøgstidspunkt er i tørtiden fra og med april til og med november. Husk at temperaturen falder drastisk om natten i bjergene.

Bolivia kan overordnet opdeles i tre zoner: højsletten, dalene og lavlandet. I lavlandet mod nord og øst er klimaet fugtigt og tropisk. På højsletten i vest og sydvest er klimaet koldt tempereret. I Bolivia er der vådt om sommeren og tørt om vinteren. Den bedste periode at rejse i landet er derfor om vinteren fra april til oktober. I denne periode er vejret om dagen som regel klart og solrigt. Temperaturen falder dramatisk om natten i dalene og højsletten og temperaturer under frysepunktet forekommer ofte i højsletten i juni og juli. Regnsæsonen varer fra november til marts, og især den heftige regn i januar og februar kan bevirke, at visse områder på den enorme højslette bliver ufremkommelige. Det kan ikke anbefales at rejse i lavlandet i regnsæsonen på grund af de store mængder regn og mange myg.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til Lima
Afgang fra Danmark mod Lima, Perus hovedstad, hvor du som regel ankommer sent på eftermiddagen, afhængigt af flyselskabet. Du bliver hentet i lufthavnen og kørt til dit hostel, der ligger i den hyggelige bydel, Miraflores.
2. dag: På opdagelse i Lima
Du har dagen til rådighed på egen hånd. Lima er en spændende og kontrastfuld storby, hvor indianere blander sig med forretningsmænd. Oplev det historiske centrum med bl.a. Plaza Mayor, regeringspaladset og San Francisco Kirken, der er fredet af UNESCO som verdenskulturarv. Du kan også vælge at tage på foodie-tur til byens fantastiske gadekøkkener.
3. dag: Med buspas fra Lima til La Paz
Ruten på buspasset er fastlagt til Paracas, Huacachina, Nazca, Arequipa, Machu Picchu, Cuzco, Lake Titicaca og La Paz, men hvor lang tid du tilbringer de forskellige steder, er helt op til dig.
?. dag: Afrejse La Paz
Der er afrejse fra La Paz mod Danmark. Du kan også vælge at forlænge din rejse eller flyve hjem fra f.eks. Santiago de Chile, Buenos Aires, Rio de Janeiro m.fl. Jysk Rejsebureau kan også hjælpe med busser videre rundt i Bolivia, og vi anbefaler at du tager den 3-4 dages 4wd-tur gennem Bolivias fantastiske saltørknen - en af de smukkeste og mest rå overland-rejser i hele Sydamerika.
?. dag: Ankomst Danmark
Du ankommer til Danmark efter et fantastisk eventyr.

Overnatninger

2 overnatninger på Selina hostel i dormværelse i Lima

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra hostels til boutique- og luksushoteller.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

April - november

Pakkeliste

 • Fleece eller varm trøje
 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke
 • Lommelygte eller pandelygte
 • Solhat eller kasket
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Evt. guidebog

Prisen er inklusiv

 • Flybilletter Danmark - Lima // La Paz - Danmark (inkl. bagage)
 • Transfers ifølge program
 • Overnatninger ifølge program
 • Buspas fra Lima til La Paz
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top