Op til 90 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 19.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Denne tur viser dig det bedste af både nord- og sydøen i New Zealand. Med et buspas i hånden er der ingen pres - du kan hoppe af bussen hvor som helst. Du kontakter bare busselskabet igen, når du er klar til at se noget nyt og vil hoppe tilbage på den grønne bus. Hvad enten du er til eventyr, en smuk vandretur, kulturelle oplevelser, en weekend på ski, vil tjene penge, møde mennesker eller måske bare trænger til en doven uge på stranden, er et buspas en fordelagtig måde at opleve New Zealand på.

Få information og fakta om New Zealand her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i New Zealand her

Bedste rejseperiode

New Zealand har primært tempereret klima, og om vinteren falder der sne på sydøen. Landet kan besøges året rundt, men vejret er bedst fra november - april.

Dagsprogram

Fold program ud
1.-2. dag: Danmark - Auckland
Der er afrejse fra Danmark mod New Zealand. Pga. tidsforskellen ankommer du først til New Zealand dag på dag tre. Undervejs vil der være mellemlanding, og det er muligt at gøre stop undervejs. Snak med din rejsekonsulent om mulighederne.
3. dag: Ankomst til Auckland
Du ankommer til Auckland, hvor du selv finder ind til dit hostel. Du har en enkelt overnatning i Auckland, men dette kan nemt forlænges, alt efter hvor længe du har lyst til at være i byen.
4.-?. dag: Rundrejse med backpackerbusserne
Ruten på dit buspas er fastlagt, men hvor lang tid du tilbringer de forskellige steder er helt op til dig. På dén måde er alle muligheder åbne på din tur rundt i landet. Der findes desuden en lang række af forskellige buspas du kan vælge imellem, men som regel vil ruten gå forbi nedenstående byer og områder:
Auckland - Hot Water Beach (Coromandel)
Fra Auckland går turen mod Coromandel og de flotte klippeformationer ved Cathedral Cove. Området kan kun nåes til fods eller med båd. Bagefter kan du slappe af ved Hot Water Beach. Her kan du grave din egen spa-pool i sandet. Det varme vand fra undergrunden ligger ved lavvande kun et lille spadestik nede i sandet.
Waitomo
Waitamo er kendt for sine mange hulesystemer. En guidet tur i hulerne er eneste mulighed, hvis du vil opleve de berømte sankthansorme, bedre kendt som 'glow worms', som lyser op i mørket
Rotorua
Rotorua er kendt for sin rige maorikultur og den heftige termiske aktivitet i undergrunden. Her er gejsere, der sprutter og mudder, der bobler. Byen byder på et hav af aktiviteter: white water rafting, zorbing eller måske en tur i den polynesiske spa. Et af højdepunkterne i Rotorua er også at tage ud og opleve et traditionelt Maori show med tilhørende 'Hangi' middag og de termiske områder.
Taupo
Te Puia er New Zealands største geyser og er på programmet denne morgen. Videre mod Taupo med et stop ved det spektakulære Huka vandfald. Vandet her er næsten helt turkisblåt og selvom vandfaldet ikke er så højt er vandtrykket enormt og vandfaldet derfor meget imponerende. Taupo er kendt som Nordøens aktivitetshovestad, så her kan du prøver kræfter med faldskærmsspring, bungy jump og naturligvis New Zealands smukkeste en-dags vandretur, Tongariro Crossing.
River Valley
Nåede du ikke ind i Tongariro National Park fra Taupo får du muligheden nu: der er tid til en gåtur - tag madpakken med og nyd den afsindigt flotte natur. Dagens destination er River Valley - den ultimative “adventure lodge” med mulighed for rafting, ridning, vandring osv.
Wellington
Videre mod Wellington; New Zealands hovedstad. Brug eftermiddagen på at se nærmere på byen. Her er mange indbydende restauranter og cafeer samt museer. Du kan f.eks. besøge Te Papa, som er New Zealands interessante nationalmuseum. Det er også muligt at komme på en guidet tur i parlamentsbygningerne.
Picton - Kaiteriteri
Du kan vælge at sejle fra Wellington på Nordøen til Picton på Sydøen - eller flyve. Du fortsætter mod Abel Tasman, der er New Zealands mindste - men måske smukkeste - nationalpark. Tag på vandretur eller måske en kajaktur. Nationalparken opleves i virkeligheden bedst fra vandet. De smukke strande, den tæt bevoksning, det turkisblå hav med sælkolonier - altsammen ses det bedst fra en kajak.
Kaiteriteri - Westport
Fra Abel Tasman går turen mod den new zealandske vestkyst. Stop ved Buller Gorge, hvor det er muligt at jet-boate, køre på quadbikes eller tage på hesteryg ud i den smukke natur.
Westport - Franz Josef
Den new zealandske vestkyst er barsk med utrolig smuk og oftest har du udsigt til det frådende hav på den ene side og de bregnebeklædte klipper på den anden side. Den new zealandske vestkyst er det vådeste sted i New Zealand. Nogle steder falder der op til otte meter regn om året. Fox & Franz Josef gletsjerne er ganske usædvanlige idet en del af ismassiverne faktisk befinder sig i regnskoven. Tag på en vandretur og kom tæt på gletsjeren. Det er også muligt at flyve op i helikopter for at lande på gletsjeren.
Franz Josef - Wanaka
Lake Matheson er muligvis New Zealands mest fotograferede sø. Bjergene i baggrunden spejler sig i det blikstille vand, og skaber muligheder for at tage det perfekte billede. Videre over Haast-passet mod Mount Aspiring National Park og siden Wanaka.
Queenstown
Queenstown ligger smukt placeret imellem bjergkæden 'The Remarkables' ned til Lake Wakatipu. Det er en by for alle aldre og sjæle. Byen har en hyggelig havnepromenade og et hav af forskellige restauranter, caféer og kasinoer samt en masse butikker inden for et forholdsvist lille område. Som sagt henvender denne by sig også til alle, der elsker et adrenalinrush. Her kan man bungy jumpe, hangglide, paraglide, rafte og prøve at sejle i jetboat. Lidt uden for byen ved Glenorchy, findes nogle af de steder, hvor Ringenes Herre blev optaget. En ridetur i de billedskønne omgivelser kan også anbefales.
Queenstown - Lake Tekapo
Fra Queenstown kører du over Lindis Pass - et bakket og meget grønt område med fantastiske bjerge i baggrunden og videre til Twizel og Lake Tekapo. De bløde bakker bliver efterhånden erstattet af et mere fladt terræn, der giver udsigt til ”The Southern Alps” i horisonten. Naturen omkring Lake Tekapo er enestående, og der er mange gåture af forskellige længder og sværhedsgrader at vælge imellem i området. Herudover har byen også et par varemærker i 'The Church of The Good Shepherd' og 'The Sheep Dog Statue', der begge er bygget af nogle af de tidlige tilflyttere.
Lake Tekapo - Christchurch
Du kører det sidste stykke fra Lake Tekapo til Christchurch, hvor du har en enkelt overnatningen inden hjemrejsen - eller den videre rejse.

Overnatninger

2 overnatninger på hostel

Bemærkninger

Alt efter hvilket buspas, og dermed også hvilken rute, du vælger, er der et minimums krav til antallet af dage du skal være i New Zealand, for at du kan nå rundt på den pågældende rute. Det kan din rejsekonsulent fortælle dig meget mere om, så du kan få det buspas, der passer bedst til din rejse. Der er ingen overnatninger inkluderet i selve buspasset, men chaufføren på bussen vil hjælpe med at reservere overnatninger. Oftest sover alle samme sted (hostels), men det er ikke noget krav.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne tur kan påbegyndes hver dag. Hyppigheden af busafgangene kan dog varierer alt efter om du rejser i en høj- eller lavsæson. Tal med din rejsekonsulent herom.

November - april

Pakkeliste

 • Gode vandresko
 • Badetøj
 • Lommelygte eller pandelygte
 • Varmt tøj til evt. kølige aftener
 • Vandtæt jakke
 • Evt. lagenpose
 • Tabletter mod transportsyge
 • Ørepropper

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Auckland // Christchurch - Danmark (inkl. bagage)
 • 2 overnatninger på hostel i Auckland
 • Backpacker buspas fra Auckland til Christchurch
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Indrejsetilladelse til New Zealand
 • Overnatninger ikke nævnt i program
 • Ture og oplevelser ikke nævnt i program
 • Mad og drikke
 • Lommepenge

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top