Søg
Søg
Backpacker rejse i New Zealand
Med et buspas har du flexibilitet og du kan nemt komme rundt i New Zealand
Oplev New Zealand med et buspas i hånden. Hop af og på som du vil og se de bedste af New Zealand samtidig med du får nye rejsevenner for livet
Maorierne hilser på hinanden ved at støde næserne sammen - på den måde deler man luft og ånd et kort øjeblik
Tag på vandretur i Tongariro National Park
Udforsk den imponerende gletsjer Franz Josef
Fantastiske Tongariro National Park
Med et Working holiday kan du både rejse og arbejde dig gennem New Zealand
Tag med vennerne på camper-eventyr i New Zealand
Kajak, Cathedral Cove, Coromandel, New Zealand
Waitomo, New Zealand
Rafting, Queenstown, New Zealand
Solnedgang over Mount Ngauruho
Abel Tasman National Park, New Zealand
Hobbiton, New Zealand
Bay of Islands, New Zealand

Backpacking i New Zealand

Frapris pr. pers. v. 1 pers.

DKK 11.195,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: Op til 90 dage

Oplev New Zealand med et buspas i hånden. Hop af og på som du vil og se de bedste af New Zealand samtidig med du får nye rejsevenner for livet.

Denne tur viser dig det bedste af både nord- og sydøen i New Zealand. Med et buspas i hånden er der ingen pres - du kan hoppe af bussen hvor som helst. Du kontakter bare busselskabet igen, når du er klar til at se noget nyt og vil hoppe tilbage på den grønne bus. Hvad enten du er til eventyr, en smuk vandretur, kulturelle oplevelser, en weekend på ski, vil tjene penge, møde mennesker eller måske bare trænger til en doven uge på stranden, er et buspas en fordelagtig måde at opleve New Zealand på.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i New Zealand her

Sæson

New Zealand har primært tempereret klima, og om vinteren falder der sne på sydøen. Landet kan besøges året rundt, men vejret er bedst fra september-april.

Detaljeret beskrivelse

1.-2. dag: Danmark - Auckland
Der er afrejse fra Danmark mod New Zealand. Pga. tidsforskellen ankommer du først til New Zealand dag tre. Undervejs vil der være mellemlanding, og det er muligt at gøre stop undervejs. Snak med din rejsekonsulent om mulighederne.

3. dag: Ankomst til Auckland
Du ankommer til Auckland, hvor du finder til dit hostel. Du har en enkelt overnatning i Auckland.

Ruten på buspasset er fastlagt, men hvor lang tid du tilbringer de forskellige steder er helt op til dig. Rejseruten ser således ud:

Auckland - Hot Water Beach (Coromandel)
Fra Auckland går turen mod Coromandel og de flotte klippeformationer ved Cathedral Cove. Området kan kun nåes til fods eller med båd. Bagefter kan du slappe af ved Hot Water Beach. Her kan du grave din egen spa-pool i sandet. Det varme vand fra undergrunden ligger ved lavvande kun et lille spadestik nede i sandet.

Waitomo
Waitamo er kendt for sine mange hulesystemer. En guidet tur i hulerne er eneste mulighed, hvis du vil opleve de berømte sankthansorme, bedre kendt som 'glow worms', som lyser op i mørket

Rotorua
Rotorua er kendt for sin rige maorikultur og den heftige termiske aktivitet i undergrunden. Her er gejsere, der sprutter og mudder, der bobler. Byen byder på et hav af aktiviteter: white water rafting, zorbing eller måske en tur i den polynesiske spa. Et af højdepunkterne i Rotorua er også at tage ud og opleve et traditionelt Maori show med tilhørende 'Hangi' middag og de termiske områder.

Taupo
Te Puia er New Zealands største geyser og er på programmet denne morgen. Videre mod Taupo med et stop ved det spektakulære Huka vandfald. Vandet her er næsten helt turkisblåt og selvom vandfaldet ikke er så højt er vandtrykket enormt og vandfaldet derfor meget imponerende. Taupo er kendt som Nordøens aktivitetshovestad, så her kan du prøver kræfter med faldskærmsspring, bungy jump og naturligvis New Zealands smukkeste en-dags vandretur, Tongariro Crossing.

River Valley
Nåede du ikke ind i Tongariro National Park fra Taupo får du muligheden nu: der er tid til en gåtur - tag madpakken med og nyd den afsindigt flotte natur. Dagens destination er River Valley - den ultimative “adventure lodge” med mulighed for rafting, ridning, vandring osv.

Wellington
Videre mod Wellington; New Zealands hovedstad. Brug eftermiddagen på at se nærmere på byen. Her er mange indbydende restauranter og cafeer samt museer. Du kan f.eks. besøge Te Papa, som er New Zealands interessante nationalmuseum. Det er også muligt at komme på en guidet tur i parlamentsbygningerne.

Picton - Kaiteriteri
Du kan vælge at sejle fra Wellington på Nordøen til Picton på Sydøen - eller flyve. Du fortsætter mod Abel Tasman, der er New Zealands mindste - men måske smukkeste - nationalpark. Tag på vandretur eller måske en kajaktur. Nationalparken opleves i virkeligheden bedst fra vandet. De smukke strande, den tæt bevoksning, det turkisblå hav med sælkolonier - altsammen ses det bedst fra en kajak.

Kaiteriteri - Westport
Fra Abel Tasman går turen mod den new zealandske vestkyst. Stop ved Buller Gorge, hvor det er muligt at jet-boate, køre på quadbikes eller tage på hesteryg ud i den smukke natur.

Westport - Franz Josef
Den new zealandske vestkyst er barsk med utrolig smuk og oftest har du udsigt til det frådende hav på den ene side og de bregnebeklædte klipper på den anden side. Den new zealandske vestkyst er det vådeste sted i New Zealand. Nogle steder falder der op til otte meter regn om året. Fox & Franz Josef gletsjerne er ganske usædvanlige idet en del af ismassiverne faktisk befinder sig i regnskoven. Tag på en vandretur og kom tæt på gletsjeren. Det er også muligt at flyve op i helikopter for at lande på gletsjeren.

Franz Josef - Wanaka
Lake Matheson er muligvis New Zealands mest fotograferede sø. Bjergene i baggrunden spejler sig i det blikstille vand, og skaber muligheder for at tage det perfekte billede. Videre over Haast-passet mod Mount Aspiring National Park og siden Wanaka.

Queenstown
Queenstown ligger smukt placeret imellem bjergkæden 'The Remarkables' ned til Lake Wakatipu. Det er en by for alle aldre og sjæle. Byen har en hyggelig havnepromenade og et hav af forskellige restauranter, caféer og kasinoer samt en masse butikker inden for et forholdsvist lille område. Som sagt henvender denne by sig også til alle, der elsker et adrenalinrush. Her kan man bungy jumpe, hangglide, paraglide, rafte og prøve at sejle i jetboat. Lidt uden for byen ved Glenorchy, findes nogle af de steder, hvor Ringenes Herre blev optaget. En ridetur i de billedskønne omgivelser kan også anbefales.

Queenstown - Lake Tekapo
Fra Queenstown kører du over Lindis Pass - et bakket og meget grønt område med fantastiske bjerge i baggrunden og videre til Twizel og Lake Tekapo. De bløde bakker bliver efterhånden erstattet af et mere fladt terræn, der giver udsigt til ”The Southern Alps” i horisonten. Naturen omkring Lake Tekapo er enestående, og der er mange gåture af forskellige længder og sværhedsgrader at vælge imellem i området. Herudover har byen også et par varemærker i 'The Church of The Good Shepherd' og 'The Sheep Dog Statue', der begge er bygget af nogle af de tidlige tilflyttere.

Lake Tekapo - Christchurch
Du kører det sidste stykke fra Lake Tekapo til Christchurch, hvor du har en enkelt overnatningen inden hjemrejsen - eller den videre rejse.

?. dag: Afrejse Christchurch
Der er afrejse fra Christchurch mod Danmark.

?. dag: Ankomst Danmark
Du ankommer til Danmark efter et fantastisk eventyr.

Overnatning:
2 overnatninger på hostel

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Det er muligt at forlænge rejsen - tag en snak med din rejsekonsulent.

Det kræver min. 18 dage i New Zealand at bruge dette buspas. Du kan tilgengæld bruge helt op til 3 måneder på at gennemføre ruten (fra første rejsedag på buspasset).

Bemærk: der er ingen overnatninger inkluderet i forslaget her, men chaufføren på bussen vil hjælpe med at reservere overnatninger. Oftest sover alle samme sted (hostels), men det er ikke noget krav.

Afrejsedatoer

Der er flere ugentlige afgange - tag en snak med din rejsekonsulent

Priser

Frapris pr. pers. v. 1 pers.

DKK 11.195,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

  • Flybillet Danmark - Auckland // Christchurch - Danmark
  • Buspas
  • 2 overnatninger i delt værelse på hostel i Auckland

Prisen er eksklusiv

  • Overnatninger udover nævnt
  • Udflugter
  • Mad og drikke
  • Lommepenge
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Tilvalgsprodukter

fra: 1.875,-
Mt. Aspiring, New Zealand

Siberia Experience

Oplev den enestående natur dybt inde i Mt Aspiring National Park. Du flyver ind i dalen. På et øde sted lander du og begynder vandreturen tilbage - ud mod civilisationen igen - indtil du møder en jetboat, som sejler dig det sidste stykke tilbage til din bil.

Varighed: ½ dag
fra: 1.725,-
Med et Working holiday kan du både rejse og arbejde dig gennem New Zealand

Working Holiday visum til New Zealand

Med et Working Holiday Visum kan du kombinere din ferie til New Zealand med et arbejdsophold. Det er en fantastisk mulighed for at møde en masse nye mennesker og få nogle spændende oplevelser.

Varighed: Op til 12 måneder
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: