Vil du opleve verden på en adventure rejse med andre eventyrlystne unge?

Så tag med på en Backpacker Adventure rejse, som er Jysk Rejsebureaus adventure rejser for unge. Her rejser du afsted sammen med andre jævnaldrende backpackere, som du følges med og oplever verden sammen med - enten på hele rejsen eller delvist undervejs.

Backpacker Adventure rejser er et unikt rejsekoncept hos Jysk Rejsebureau
 • Grupperejser for unge backpackere mellem 18-30 år
 • Frihed til at backpacke på egen hånd
 • Mulighed for at dele oplevelserne med din rejsegruppe
 • Bestem selv hvor meget, du vil rejse sammen med gruppen
 • Flybilletter, ankomstpakker og udvalgte ture er altid inkluderet i prisen
 • Infomøde før afrejse med praktisk information og rejseinspiration
 • Få hjælp på din rejse via vores servicecentre


Hjælp inden, under og efter rejsen fra din rejsekonsulent
 • Rådgivning undervejs på rejsen via mail og telefon
 • Døgnbemandet nødtelefon under rejsen
 • Rådgivning om rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Rådgivning om din billet ved f.eks. ændringer, afbestilling osv.
 • Rådgivning om visumprocedurer
 • Rådgivning om realistisk rejsebudget
 • Rabat på udstyr og guidebøger og mulighed for at leje en rygsæk for 100 kr. pr. måned


Adventure rejserne er sammensat med en række fælles oplevelser i hvert land, men en stor del af tiden er der frihed til selv at udforske landene og rejse på egen hånd. I gruppen finder I selv ud af, hvor meget I har lyst til at rejse sammen. I kan også inddele jer i mindre grupper. På denne måde skaber du dit eget rejseeventyr, og samtidig oplever du glæden ved fællesskabet på rejsen.

Alle vores adventure rejser er inklusiv fly t/r samt udvalgte overnatninger og oplevelser. Fælles for alle adventure rejserne er, at du oplever verden sammen med andre unge, og du får minder og venskaber for livet.

Herunder ser du vores udvalg af Backpacker Adventure rejser for unge. Find den rejse, der matcher dine drømme eller kombiner flere af turene for endnu mere eventyr.

Viser 30 oplevelser

Mojo Surf, Australien

Australien, Bali og Gili-øerne

Oplev den Australske østkyst med bl.a. verdensklasse surfing, snorkel med skildpadder på verdens største koralrev "Great barrier reef". Afslut turen i verdens største ørige Indonesien med dejlig afslapning, kridhvide sandstrande og se solopgangen fra toppen af Batur-vulkanen.
Læs mere
1,5 mdr.
29-05-2023
fra 26.995,-
Vietnam, Cambodja og Thailand

Vietnam, Cambodja og Thailand

Oplev østens mystik i Vietnam, Cambodja og Thailand sammen med andre backpackere. Med Backpacker Adventure får du både friheden ved backpacker-livet og muligheden for at dele oplevelserne med andre rygsækrejsende.
Læs mere
1,5 mdr.
07-06-2023
fra 19.995,-
Mand, Kelingking Beach, Nusa Penida, Indonesien

Bali, Gili Trawangan og Nusa Lembongan

Rejs rundt på øerne Bali, Gili Trawangan og Nusa Lembongan i Indonesien med andre unge backpackere. Rejsen byder på surfundervisning, madlavningskursus, vandring på vulkanen Mt. Batur, snorkeltur, hvide sandstrande, ø-liv og meget mere.
Læs mere
17 dage
03-07-2023
fra 20.995,-
Hængebro, Costa Rica

Costa Rica

Udforsk Costa Rica på denne grupperejse for unge. Du kan glæde dig til masser af unikke oplevelser og adventure, bl.a. jungle, riverrafting, vulkaner, zipline, rappelling, dykning, havskildpadder, surfing og flotte strande.
Læs mere
22 dage
06-06-2023
fra 19.995,-
Tag på jordomrejse med Jysk Rejsebureau

USA, Fiji, New Zealand, Australien og Thailand

Rejs jorden rundt sammen med andre unge backpackere på denne rundrejse til USA, Fiji, New Zealand, Australien og Thailand. Med Backpacker Adventure får du både friheden ved backpacker-livet og muligheden for at dele oplevelserne med andre rygsækrejsende.
Læs mere
3,5 mdr.
15-08-2023
fra 58.995,-
Ngorongoro Safari

Tanzania og Zanzibar

Tag med på en grupperejse med andre unge backpackere til Tanzania og Zanzibar. Rejsen starter i Tanzania, hvor I skal på safari blandt Østafrikas vilde dyr og besøge Hadzabe-stammefolket. På Zanzibar kan I udforske livet under havets overflade, og slutte rejsen af med hygge og afslapning på de kridhvide sandstrande.
Læs mere
16 dage
06-07-2023
fra 24.995,-
USA Backpacker Adventure

USA

Rejsen kombinerer de fortryllende storbyer New York, San Francisco, Las Vegas og Los Angeles med de storslåede nationalparker Yosemite, Grand Canyon og Death Valley. I kan glæde jer til roadtrip med lokal guide gennem vest USA’s unikke natur og ultimativ frihed til at udforske storbyerne på egen hånd i gruppen - mulighederne er mange.
Læs mere
20 dage
07-06-2023
fra 28.995,-
Grupperejser for unge til Mexico

Mexico

Rejs i spændende Mexico sammen med andre unge backpackere. Oplev storbyen Mexico City, rappelling ned igennem vandfald, river rafting, surfcamp ved Puerto Escondido, dykning og flotte bountystrande.
Læs mere
5 uger
30-05-2023
fra 23.995,-
Indien, Nepal, Thailand og Vietnam

Indien, Nepal, Thailand og Vietnam

Natur, kultur og strand i Asien sammen med andre unge.
Læs mere
3 mdr.
21-09-2023
fra 30.995,-
Skydive, New Zealand

Thailand, Australien, New Zealand og Maldiverne

Denne rundrejse byder på storslået natur, spændende kultur samt udfordrende og sjove aktiviteter. Med Backpacker Adventure får du både friheden ved backpacker-livet og muligheden for at dele oplevelserne med andre rygsækrejsende.
Læs mere
3 mdr.
30-08-2023
fra 44.995,-
Singapore, Sumatra, Bali og Lombok

Singapore, Sumatra, Bali og Gili-øerne

Tag med på denne backpacker-grupperejse til Singapore og Indonesien sammen med andre unge. I vil komme tæt på orangutangerne i Sumatras jungle, prøve kræfter med surfing på Bali, vandre på vulkanen Mt. Batur og det vil være muligt at snorkle og dykke på paradisøen Gili Trawangan.
Læs mere
5 uger
06-06-2023
fra 23.995,-
Grupperejse for unge til Maldiverne

Maldiverne, Sri Lanka og Thailand

Tag på eventyr til Maldivernes bountyøer og smukke koralrev, kom med på rundrejse i Sri Lanka og tag på trekkingtur i Thailands jungle.
Læs mere
2 mdr.
10-11-2023
fra 26.995,-
Skildpadde projekt, Indonesien

Indonesien, Thailand, Sydafrika og frivilligt arbejde

Deltag blandt andet i frivilligt arbejde med truede havskildpadder i Indonesien og med vilde dyr reddet fra savannen i Sydafrika. Oplev også storslået natur og spændende kultur. Med Backpacker Adventure får du både friheden ved backpacker-livet og muligheden for at dele oplevelserne med andre rygsækrejsende.
Læs mere
3,5 mdr.
18-08-2023
fra 50.995,-
Dykkerkursus på Koh Tao

Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam og Filippinerne

Oplev alt fra uspoleret ø-hav, frodige rismarker, imødekommende folkefærd, storslåede templer og eksotiske køkkener på denne rejse gennem Asien.
Læs mere
3 mdr.
24-08-2023
fra 29.995,-
Helligmand i Kathmandu, Nepal

Nepal

I starter i Kathmandu, inden I tager på et ni dages trek i Langtangområdet nord for Kathmandu. Undervejs kan I både nyde den imponerende natur i Himalaya og Nepals fantastiske kultur. Efter trekking turen tager I videre til Chitwan junglen, hvor det er muligt at spotte vilde dyr som bjørne, næsehorn og i sjældne tilfælde en tiger.
Læs mere
3 uger
17-10-2023
fra 18.995,-
Backapacker Adventure til Ecuador og Galapagos

Ecuador og Galapagos

Rejs på eventyr til Ecuador og Galapagos sammen med andre unge backpackere. Rejsen byder på adventure, masser af dyreliv, farverig kultur, sneklædte vulkaner, Sydamerikas bedste markeder og meget mere.
Læs mere
1 mdr.
15-06-2023
fra 33.995,-
Street ark Mexico City

Mexico, Guatemala, Belize og Costa Rica

Udforsk Mellemamerika på denne grupperejse for unge til Mexico, Guatemala, Belize og Costa Rica. Rejsen byder på masser af unikke oplevelser og adventure, bl.a. Mayaruiner, jungle, homestay, riverrafting, vulkaner, zipline, dykning og flotte bountystrande.
Læs mere
2,5 mdr.
26-09-2023
fra 26.995,-
Frivilligt arbejde, Sydafrika

Sydafrika, Thailand, Indonesien og frivilligt arbejde

Denne Backpacker adventure tur har fokus på frivilligt arbejde med både dyr og børn. Desuden byder turen på storslået natur, lækre strande, spændende kultur samt udfordrende og sjove aktiviteter. Med backpacker Adventure får du både friheden ved backpacker-livet og muligheden for at dele oplevelserne med andre rygsækrejsende.
Læs mere
3,5 mdr.
09-02-2024
fra 50.995,-
På surfcamp i Australien

Thailand, Australien, New Zealand og Fiji

Denne rejse byder på storslået natur, spændende kultur samt udfordrende og sjove aktiviteter. Med Backpacker Adventure får du både friheden ved backpacker-livet og muligheden for at dele oplevelserne med andre rygsækrejsende.
Læs mere
3 mdr.
04-01-2024
fra 47.995,-
Backpacker Adventure Japan

Japan

Oplev det ægte Japan med besøg i storbyerne med mærkelige Manga-markeder og sushiboder på hvert et hjørne. Se imponerende Mt. Fuji og mærk historiens vingesus i Hiroshima. I bor på hostel og rejser med tog mellem byerne.
Læs mere
14 dage
25-05-2023
fra 24.995,-
Grupperejse for unge til Sydafrika

Sydafrika

Rejsen inkluderer alt det bedste, som Sydafrika har at byde på. Safari med løver, zebraer og giraffer. Grønne, frodige bjerge og dybe kløfter, som I får mulighed for at vandre i. I får også friheden med et fleksibelt buspas, til selv at udforske dette fascinerende land med alle dets muligheder, som f.eks. pulserende storbyer og smukke strande.
Læs mere
29 dage
03-10-2023
fra 25.995,-
Grækenland

Grækenland

Tag med til Grækenland på denne backpacker-grupperejse sammen med andre unge. Oplev Grækenlands hovedstad, Athen, vandring i det uberørte nordlige Grækenland i nationalparken Vikos-Aoos igennem den dybeste kløft i verden og riverrafting på den krystalklare flod, Aoos. Rejsen slutter med et færgepas, så I kan ø-hoppe og have frihed til selv at bestemme, hvilke øer I vil besøge.
Læs mere
21 dage
24-06-2023
fra 12.995,-
Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam og Indonesien

Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam og Indonesien

Oplev alt fra uspoleret ø-hav, frodige rismarker, imødekommende folkefærd, storslåede templer og eksotiske køkkener på denne rejse gennem Asien.
Læs mere
3 mdr.
18-07-2023
fra 29.995,-
BPA

Brasilien, Argentina, Chile, Bolivia og Peru

Rejs sammen med andre unge og oplev nogle af de fedeste steder i Sydamerika. I rejser fra Rio de Janeiro i Brasilien via Andesbjergene i Argentina og Chile til saltørkenen i Bolivia. I oplever Amazonasjunglen og trekker op til Machu Picchu i Peru - og får masser af andre storslåede oplevelser i Sydamerika.
Læs mere
3 mdr.
28-06-2023
fra 35.995,-
Grupperejse i Mellemamerika

Mexico, Guatemala, Belize og Cuba

Oplev Mayaruiner, jungle, homestay, vulkaner, zipline, dykning og flotte bountystrande i Mexico, Guatemala, Belize og Cuba.
Læs mere
2 mdr.
16-01-2024
fra 26.995,-
Ecuador, Galapagos og Peru

Ecuador, Galapagos og Peru

Sammen med andre unge finder du nogle af Sydamerikas allerstørste oplevelser: Galapagos, Amazonas, Andesbjergene og Inkaruiner.
Læs mere
2 mdr.
03-07-2023
fra 28.995,-
Peniche surfcamp

Portugal

Oplev Portugal på denne Backpacker Adventure-grupperejse for unge. Rejsen starter med en uges surfcamp ved Peniche. Herefter har I tid på egen hånd med et Interrail togpas inkluderet. I bestemmer selv, om I vil hænge ud i strandbyerne, shoppe i storbyerne eller få aktive oplevelser i bjergene.
Læs mere
21 dage
02-07-2023
fra 10.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau på højskole på Filippinerne

Højskole for unge i Filippinerne

Få en unik højskoleoplevelse på en af jordens smukkeste lokationer. Du vil opleve personlig udvikling, få nye venner for livet, udvikle nye kompetencer gennem forskellige valgfag, hjælpe til i lokalområderne og meget mere.
Læs mere
44 dage
Afrejsedatoer på vej
fra 44.995,-
Højskole for unge i Ubud på Bali

Højskole for unge i Indonesien

Få en fantastisk højskoleoplevelse i et af verdens mest kulturrige lande. Du vil opleve personlig udvikling, få nye venner for livet, udvikle nye kompetencer gennem forskellige valgfag, hjælpe til i lokalområderne og meget mere.
Læs mere
44 dage
07-07-2023
fra 44.995,-
Grupperejse for unge til Maldiverne

Thailand, Sri Lanka og Maldiverne

Tag på trekkingtur i Thailands jungle, kom med på rundrejse i Sri Lanka og oplev Maldivernes bountyøer og smukke koralrev.
Læs mere
2 mdr.
05-01-2024
fra 28.995,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Rejsekonsulent Jeppe Dehn Pedersen

Jeppe D. Pedersen

Rejsekonsulent

aalborg|jr.dk

Afrejsekalender

Find en afrejsedato der passer dig.

Status
Rejseperiode
Frapris pr. pers.
04.04.23 - 17.05.23
44.995,-
25.05.23 - 07.06.23
24.995,-
29.05.23 - 12.07.23
28.995,-
30.05.23 - 03.07.23
23.995,-
06.06.23 - 27.06.23
19.995,-

Værd at vide om adventure rejser

Få info og fakta om vores Backpacker Adventure rejser for unge lige her!

Eventyrlige Backpacker Adventure rejser i grupper

Mens nogle springer direkte ud i solo backpacking eller rejser med en god ven, er der mange, som foretrækker at dele rejseeventyret med andre jævnaldrende og eventyrlystne unge.

Hvis du drømmer om at rejse og opleve verden med en gruppe af unge, så er Jysk Rejsebureaus Backpacker Adventure rejser lige noget for dig. Her venter et uforglemmeligt eventyr fyldt med store oplevelser og et unikt fællesskab. Og vil du rejse videre på egen hånd før, under eller efter din adventure rejse, kan du naturligvis vælge det.

Hos Jysk Rejsebureau sørger vi for planlægningen og de praktiske detaljer samt finder en rejsegruppe til dig. Du kan tilmelde dig adventure rejsen alene eller sammen med en god ven. Uanset hvad du vælger, kan du glæde dig til at opleve et unikt socialt sammenhold og skabe rejseminder, der varer evigt.
Filippinerne - Banaue gruppe

Hvor vil du hen i verden? Vi arrangerer adventure rejser til alle verdenshjørner

Har du én bestemt destination på din bucket list? Eller drømmer du om at tage på rundrejse i flere lande? Med vores Backpacker Adventure rejser har du rig mulighed for at indfri alle dine rejsedrømme og finde den rette pakkerejse, der matcher dit foretrukne rejsemål, rejselængde og tidspunkt.

Tag f.eks. på adventure rejse i Sydøstasiens magiske lande, hvor du kan udforske templer, prøve river rafting i junglen eller gå på marked og smage verdens bedste streetfood. Eller hvad med et storslået eventyr i Latinamerika og Caribien, hvor du kan dykke og surfe ved nogle af verdens smukkeste strande, vandre på vulkaner og komme tæt på det unikke dyreliv? Uanset hvor du drømmer om at tage hen, tilbyder vi mange spændende adventure rejser til alle dele af verden.

Oplevelsesrige adventure rejser i grupper

Alle vores Backpacker Adventure rejser er pakkede med store oplevelser, der er særligt målrettet eventyrlystne unge, og som lader dig komme helt tæt på dine rejsedestinationers unikke særpræg. Jysk Rejsebureaus eksperter har nøje udvalgt aktiviteterne, og derfor kan du på vores adventure rejser bl.a. se frem til at:

 • Trekke i storslået natur
 • Komme helt tæt på landets unikke dyreliv
 • Udforske kulturelle og historiske højborge
 • Møde lokalbefolkningen og den lokale kultur
 • Smage traditionelle retter
 • Prøve vilde og vidunderlige vandaktiviteter

Umphang Trek, Thailand

Kombiner adventure rejserne eller forlæng dit eventyr med oplevelser på egen hånd

Du kan frit kombinere din Backpacker Adventure rejse med Jysk Rejsebureaus andre adventure rejser. Det er også muligt at rejse på egen hånd før, under eller efter din adventure rejse, så oplevelsen bliver lige efter dine ønsker.

Vil du kombinere din adventure rejse med eventyr på egen hånd, hjælper vi med planlægningen og skræddersyer gerne rejsen, så den matcher netop dine rejsedrømme. Og har du brug for inspiration til, hvad du kan opleve på rejsen, kan du deltage i vores gratis foredrag og webinarer, hvor vores rejsekonsulenter giver dig tips, råd og inspiration til udvalgte destinationer.
faq

Kan man forlænge adventure rejsen?

Ja, vores Backpacker Adventure rejser kan kombineres med vores andre adventure rejser eller med nogle ekstra dage i det land, hvor rejsen afsluttes, eller i et andet land efter eget ønske. Det er helt op til dig, hvordan dit rejseeventyr skal se ud.


Hvordan er grupperne typisk sat sammen?

Det er meget forskelligt, hvordan sammensætningen er i gruppen. Det er muligt for alle unge mellem 18-30 år at komme med på en Backpacker Adventure rejse, og man kan tilmelde sig alene, som par eller sammen med en eller flere venner. Den typiske deltager er mellem 19-23 år, og vi ser en god blanding af drenge og piger, der tilmelder sig. For at opnå en god dynamik i rejsegruppen er det vigtigste, at du er åben overfor de andre, og at du har lyst til at bidrage til, at alle får en god oplevelse.


Hvad er forskellen på en afbestillingsforsikring og en rejseforsikring?

En afbestillingsforsikring skal købes senest samtidigt med restbetalingen på rejsen. Prisen på en afbestillingsforsikring er 7% af rejsens samlede pris for en Backpacker Adventure rejse. Med en afbestillingsforsikring er du dækket, hvis du bliver forhindret i at rejse f.eks. ved sygdom, men du er også dækket under rejsen, hvis du bliver syg og f.eks. ikke kan deltage i en af de planlagte aktiviteter.

En rejseforsikring kan købes helt op til afrejse. Med en rejseforsikring er du dækket under selve rejsen, hvis uheldet er ude.
Hvad din rejseforsikring præcist dækker, kan du læse mere om her.

Valuta – skal man have penge med hjemmefra?

Det vil være forskelligt fra rejse til rejse. Afhængig af destinationerne på din valgte Backpacker Adventure rejse kan det være en god idé at medbringe lokal valuta hjemmefra. Til infomødet fortæller vi, hvad vi anbefaler til lige netop de lande, du skal besøge på din adventure rejse.


Hvilke vaccinationer skal man have?

Det er forskelligt, hvilke vaccinationer, der anbefales, afhængigt af de lande og områder, du skal besøge på din Backpacker Adventure rejse. Vi anbefaler altid, at du kontakter egen læge eller et vaccinationscenter for råd og vejledning om vaccinationer.


Er flybilletter inkluderet i rejsen?

Ja, flybilletter er altid inkluderet i rejsens pris. Det gælder på alle Jysk Rejsebureaus Backpacker Adventure rejser.


Hvor og hvordan foregår infomødet?

Infomødet foregår online, så alle har mulighed for at deltage, uanset hvor i landet man bor. Til infomødet vil en medarbejder fra Jysk Rejsebureau gennemgå netop den Backpacker Adventure rejse, du skal på, samt en masse praktiske ting som f.eks. forventninger til budget og lommepenge, vaccinationer, pakkeliste, forsikringer, valuta samt inspiration til at rejse på egen hånd. Vi kommer omkring det hele, og det er selvfølgelig muligt at stille spørgsmål undervejs.

Vil du vide mere om vores Backpacker Adventure rejser?

Har du svært ved at vælge rejsemålet for din Backpacker Adventure rejse? Eller vil du vide mere om praktiske forhold for en given destination? Hos Jysk Rejsebureau kan du altid komme i kontakt med en af vores rejsekonsulenter, hvad end du blot er nysgerrig på at vide mere eller har brug for rådgivning.

Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov, så du er godt klædt på til et uforglemmeligt eventyr. Book et gratis og uforpligtende møde eller ring til os på tlf. 7020 1915.


Til top