5 dage
Ekskl. fly
Fra 3.375,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Koh Tao er vanedannende og at de fleste backpackere bliver her flere uger. Over vandoverfladen er Koh Tao en hyggelig lille ø omgivet af varmt turkisblåt vand. Øen er uden sammenligning det mest populære sted for dykkertræning i Sydøstasien. Koh Tao er også kendt for sit festlige natteliv og de famøse ’full moon parties’ på naboøen Koh Phangan, som tiltrækker i tusindvis af festglade turister fra hele verden. Øen er en sand perle med hvide sandstrande, palmer og flere små afsides bugter, hvor man kan slappe af. Stemningen på øen er helt enestående og folk kommer for at dykke, feste og ellers bare hænge ud og slappe af i de hyggelige barer bygget af bambus.

Revet omkring øen har taget en smule skade men takket være en kæmpe indsats for at beskytte og genopbygge det, så trives fisk og koraller her nu igen. Koh Tao kan derfor tilbyde dykning for dykkere på alle niveauer. Mange af dykkerstederne kan tilbyde beskyttede rev med smukke koraller, god sigtbarhed, lavt vand og ingen eller meget lidt strøm, hvilket udgør de perfekte forhold for begyndere. De fleste steder kan nås på kun 20 minutter i båd.

I løbet af hele året kan de heldige se hvalhajer, rokker og havskildpadder. Sammen med din instruktør begynder du her dit dykkereventyr på den bedst mulige måde og du vil opleve et kursus, som er nemt, sjovt og meget givende med et specielt marineliv, der sætter fantastisk kulør på dagen.

Se alle vores andre fantastiske turforslag til Thailand her
Få information og fakta om Thailand her

Bedste rejseperiode

Det er muligt at dykke her året rundt. Kun i oktober og november kan man opleve at regntiden gør det vanskeligt at nå ud til nogle dykkersteder.

Dagsprogram

Fold program ud
1-5. dag: Dykning - Koh Tao
PADI Open Water Diver kurset er et af de mest populære dykkercertifikater og anerkendes over hele verden. Efter at have gennemført dette 3-4 dags kursus må du dykke ned til 18 meter sammen med en buddy. Den teoretiske del er et selvstudie med en lærebog kombineret med videoklip for hvert kapitel. Dykkerinstruktøren gennemgår al teorien med dig for at være sikker på, at alt er forstået. Den praktiske del består af lektioner i pool efterfulgt af fire open water dyk i havet. De første to på 12 meter og de sidste to på maksimum 18 meter. Til sidst er der en eksamen (multiple-choice), som dækker alt, hvad du har lært. Husk på at kurset er baseret på ’performance’ og ikke ’tid’ – dvs. at du først avancerer til open water dykker, når du har forstået og bestået teoridelen og har udført de første prøvedyk i confined water korrekt og ubesværet. Du skal bo på det charmerende luksus hostel The Dearly, hvor du også kan slappe af ved den smukke pool. I prisen er inkluderet ophold i fællesværelse - du kan naturligvis tilkøbe ophold i privatværelse. Det er muligt at lave yoga på stedet

Overnatninger

4 overnatninger i på det skønne hostel The Dearly i dormværelse.

Bemærkninger

Der starter begynderkurser hver dag. Det er muligt at lægge flere overnatninger eller flere dyk oveni din booking (såfremt du har bestået kurset).
Open Water dykkerkurset er for alle i almindelig god form, som er fortrolige med vand.
VIGTIGT: For at kunne deltage på et dykkerkursus skal du udfylde en sundhedsattest inden kurset kan begynde. Det er vigtigt, at du læser denne godt igennem, og skulle der være punkter, hvor du svarer positivt (Astma, graviditet, hjertesygdomme og lignende) er det vigtigt, at du henvender dig til egen læge for forhåndsgodkendelse inden afrejse

Du skal desuden være i stand til at svømme mindst 200 meter og holde dig flydende i 10 minutter.

Jysk Rejsebureau kan ud over Open Water-dykkerkurser arrangere dykning til alle niveauer. Ring ind og hør nærmere.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Gruppestørrelse

Der er max 4 elever per dykkerinstruktør

Hele året

Pakkeliste

  • Alle materialer og udstyr bliver stillet til rådighed, så du skal blot medbringe helbredsattest og badetøj.
  • Vandfast solcreme

Prisen er inklusiv

  • Overnatninger ifølge program
  • Dykkerudstyr
  • PADI kursus materialer
  • Instruktør/divemaster
  • Dykkercertificeringskort

Prisen er eksklusiv

  • Flybillet t/r til Danmark
  • Rejseforsikring- og afbestillingsforsikring
  • Transport til og fra Koh Tao

Prisbemærkning

Alle måltider betales lokalt

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Thailand

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Thailand, Bangkok

Jysk Servicecenter Bangkok finder du ved siden af Chamberlain Hostel. Her sidder serviceguider klar til at besvare dine spørgsmål og dele ud af deres brede rejseerfaring, så du kan få mest muligt ud af din rejse i Østen.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top