23 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 29.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Tag med off the beaten track på denne rejse til Thailand. Efter din start i Chiang Mai kører du din egen tuk tuk gennem smuk natur og små hyggelige landsbyer til charmerende Pai og videre med lokal transport til Mae Hong Son. Nyd roen og den skønne natur inden Bangkok lokker med gadekøkkener, shopping og kultur. Oplev vilde elefanter og overnat i telt på en øde ø, inden det er tid til afslapning på en uspoleret paradis-ø.

Bedste rejseperiode

Turen gennemføres bedst fra november til april/maj.


Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afgang fra Danmark Du flyver i dag mod Nordthailands største by, Chiang Mai, typisk med 1-2 stops undervejs. 2. dag: Ankomst Chiang Mai
Velkommen til Chiang Mai - Thailands næststørste by. Du bliver mødt af din lokale guide, som kører dig til dit hotel. Dagen er afsat til afslapning og måske en gåtur på byens berømte natmarked. Overnatning på Phra Singh Village
3. dag: Chiang Mai på egen hånd
Dagen i dag er på egen hånd. Du kan opleve templet Wat Doi Suthep, gå en tur i den gamle bydel eller lade os arrange en cykeltur med guide. Overnatning på Phra Singh Village(M)
4. dag: Tuk Tuk eventyret begynder
Efter morgenmaden bliver du hentet og kørt til Mae Wang, hvor du bliver introduceret til din tuk tuk. Du får mulighed for at øve dig i at køre tuk tuk'en på en bane inden du slippes løs på de små veje. Du kører ad små veje, gør stop ved vandfald, landsbyer og templer, der ligger gemt væk fra de fleste. Undervejs er der frokoststop. Overnatning er i landsbyen Samoeng, hvor du kan nyde en lækker lokal middag og nyde livet på landet. Overnatning på Samoeng Riverside (M,F,A)
5. dag: Samoeng - Pai
Efter morgenmaden fortsætter din tuk tuk tur mod den charmerende by, Pai. Undervejs stopper du i lokale landsbyer og ved små kilder, og kan nyde det smukke bjergrige landskab, du passerer forbi. Ved ankomst til Pai afleverer du din tuk tuk og kan slappe af på det hyggelige hotel, der ligger i udkanten af byen. Overnatning i Pai på Baantawan i Standard Room (M,F)
6. dag: Pai på egen hånd
Pai er en rigtig hyggelig by, der emmer af charme. Du kan slentre rundt og nyde de små restauranter og slappe af langs floden, eller tage på tur til Wat Phra That Mae Yen-templet, som ligger ca. 45 minutters kørsel udenfor Pai. Overnatning i Pai på Baantawan i Tawan Standard Room (M)
7. dag: Pai på egen hånd
Pai ligger naturskønt i en dal med vandfald, små landsbyer og gode vandrestier. Om aftenen kan du nyde streetfood i de små gader og få en dejlig thai massage eller en sundowner ved floden. Overnatning i Pai på Baantawan i Tawan Standard Room (M)
8. dag: Videre til Mae Hong Son
Efter morgenmaden og udtjekning bliver du hentet og kørt i minivan til bjergrige Mae Hong Son tæt på grænsen til Myanmar. Du kan nyde eftermiddagen blandt byens templer og på de små markeder. Overnatning i Mae Hong Son på Fern Resort i deluxe garden view værelse (M)
9. dag: Mae Hong Son på egen hånd
Du kan stå tidligt op og se om du kan fange solopgangen og udsigten over byen ved templet Doi Kongmu. På markederne kan du nyde synet af de forskellige stammer, der kommer og sælger deres afgrøder og håndarbejder. Overnatning i Mae Hong Son på Fern Resort i deluxe garden view værelse (M)
10. dag: Mae Hong Son på egen hånd
Nyd de smukke omgivelser og slap af på dit hide-away hotel, der ligger i naturskønne omgivelser. Du kan tage en svømmetur i poolen med udsigt til grønne rismarker og bjerge, nyde veltillavet thaimad og en drink omkring bålet i den udendørs bar. Overnatning i Mae Hong Son på Fern Resort i deluxe garden view værelse (M)
11. dag: Med fly til Bangkok
Du flyver idag til Bangkok, hvor du skal bo i det dejlige Silom-område ikke langt fra floden og Bangkoks herlige Chinatown. Har du tid kan vi anbefale du besøger et af de mere ukendte markeder - Hua Takhe Old Market. Overnatning i Bangkok på Grand Sathorn i deluxeværelse (M)
12. dag: Aftencykeltur i Bangkok
Efter morgenmaden har du hele dagen på egen hånd i Bangkok. Tag på opdagelse i byen, hvor mange spændende oplevelser venter dig. Gå ikke glip af Grand Palace, Wat Po, China Town, Lumpini Park, Chatuchak weekendmarked og en sejltur på klongerne. Aftencykelturen starter 16.45 og går igennem Bang Rak ned til floden, hvor du sejler over til den anden og mindre besøgte del af Bangkok. Her cykler I ad små skjulte stier til skildpaddetemplet og videre gennem byens maleriske portugisiske kvarter, hvor der er et kaffestop i en museumscafé, der beretter om kvarterets historie. Turens højdepunkt er et besøg i Wat Arun, "The Temple of Dawn", mens solen går ned og tusmørket sætter ind. Nyd de oplyste pagoder og roen, der fylder området. Turen går tilbage over floden og du får serveret en kold forfriskning inden I cykler forbi blomstermarkedet, hvor du også får smagsprøver på den lækre streetfood. Du er tilbage ved dit hotel ud på aftenen. Overnatning i Bangkok på Grand Sathorn i deluxeværelse (M)
13. dag: Videre til Sai Yoks nationalpark
Du bliver hentet på dit hotel og kørt til togstationen, hvor du skal med tog ca 2-3 timer mod Kanchanaburi. Det er en fin oplevelse at rejse med lokal tog og indsnuse stemningen af madsælgerne og den aktivitet der hersker omkring stationerne. Du bliver hentet på stationen og transporteret til basecamp, hvor du kan opbevare din bagage inden du forlader civilisationen de næste par dage. Sai Yok nationalpark er del af et kæmpe skovområde på cirka 18.730 km2. Bjergene er dækket af grønne skove og bambus samt teaktræer. I området er der elefanter, gibbonaber samt forskellige hjorte, og rygtet siger, at her stadig er et par vilde tigre. Ved ankomst til parken bliver du budt velkommen af familien, der ejer og driver de flydende bungalows og restauranten. Du bliver indkvarteret i din raftbungalow og får serveret en dejlig middag. Overnatning på Krit's Floathouse i standard bungalow med fan (M,A)
14. dag: Sai Yok nationalpark
Dagen i dag indbyder til ren afslapning ved floden i hængekøjer. I løbet af dagen er der en tur på en stor raft på floden, hvorfra du kan bade og lytte til abernes lyde i junglen - har du lyst kan du hoppe i en kajak og padle et par timer ned ad floden. Overnatning på Krit's Floathouse i standard bungalow med fan (M,F,A)
15. dag: Sai Yok til Chumphon
Efter morgenmaden har du tid til på egen hånd at udforske omgivelserne eller tage en sidste svømmetur i den forfriskende Kwai River. Du bliver hentet og kørt til Bangkok hvorfra du skal med nattog til Chumphon. Overnatning i 2. klasse sovevogn(M)
16.dag: Chumpon – camping på Koh Kye
Her til morgen bliver du hentet på stationen og kørt direkte til Chumpon, hvorfra dit Koh Kye camping eventyr starter. Ved ankomst til fiskerlandsbyen vil guiden fortælle dig om dos & don’ts på den lille ø samt tage dig med til den lokale fiskerlandsby. Her har du den sidste mulighed for at købe snacks og drikkevarer til at tage med til øen, og du vil få udleveret en udstyrspakke bestående af bl.a. telt, sovepose og pandelampe. Fra den lille fiskerlandsby hopper du på en traditionel longtailbåd, som vil sejle dig til Koh Kye – en sejltur på ca. 30 min. Koh Kye er en unik lille ø. Den består faktisk af en koral-kirkegård, som er blevet til det helt hvide sand, som man ser over hele øen. Siden tyfonen Gay ramte Chumpon i 1989 har der samlet sig store mængder af døde koraller her. Som tiden går, ændrer regnvand farven på de døde koraller, så de bliver kridhvide, hvilket skaber den naturlige skønhed, som gør øen unik. Koh Kye er et lille fredeligt paradis med frodig jungle og omgivet af koralrev, og det er her, din og gruppens teltcamp skal sættes op. Her kan du nyde aktiviteter som snorkling blandt de farverige fisk ved koralrevene og en sjov beach volley turnering, mens solen går ned over den smukke strand. Lige efter solnedgang serveres en lækker BBQ middag, bestående af friskfanget seafood samt grøntsager, der er dyrket af det lokale landbrugsfællesskab i Chumphon. Resten af aftenen står på hygge i godt selskab under stjernehimlen, mens I hygger jer ved lejrbålet. Lokale fiskere gør ofte stop på øen og inviterer gæsterne med ud at fange blæksprutter fra deres både, hvilket er en sjov og unik oplevelse! Overnatning: Koh Kye Camping i delt 2-personerstelt (M,F,A)
17. dag: Koh Kye – Chumpon – Koh Phrathong
I dag bliver du vækket klokken 7.30, hvor I sammen skal nyde en dejlig morgenmad i de smukke omgivelser. Bagefter får alle udleveret en pose til at samle det skrald op i, som der måtte ligge på lejrpladsen, så stedet ikke bærer spor af besøget. Herefter går turen med båd tilbage til fastlandet, hvorfra du fortsætter din rejse til øen Koh Phrathong. Her tjekker du ind på dit hotel, og har resten af dagen på egen hånd til at nyde den smukke og uberørte ø. Overnatning på hotel på Koh Phrathong (M)
18. - 21. dag: Koh Phrathong på egen hånd
Du har nu 2 dage på egen hånd til at opleve det, du vil på Koh Phrathongs smukke og rolige strande, nyde atmosfæren på dit hyggelige hotel og fordøje turens mangeartede indtryk. Overnatning på hotel på Koh Phrathong (M)
22.dag: Hjemrejsen starter
Efter morgenmaden går turen i dag med privat transfer til Phuket lufthavn, hvorfra du flyver hjem til Danmark efter mange skønne oplevelser i Thailand. Du kan også vælge at forlænge din rejse med andre oplevelser i Thailand eller flyve videre til en anden destination.
23. dag: Ankomst Danmark
Velkommen hjem efter en anderledes og oplevelsesrig tur til de mere uspolerede dele af dejlige Thailand

Overnatninger

2 overnatninger i Chiang Mai på Phra Singh Village med morgenmad
1 overnatning i primitivt homestay på vej til Pai
3 overnatninger i Pai på Baantawan med morgenmad
3 overnatninger i Mae Hong Son på The Fern med morgenmad
2 overnatninger på Grand Sathorn i Bangkok med morgenmad
2 overnatninger på Krit's floathouse, Sai Yok
1 overnatning i sovevogn
1 overnatning i telt på Koh Kye
5 overnatninger på Baba Eco Lodge, Koh Prathong


Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Turen starter fra Chiang Mai hver søndag

november-maj

Pakkeliste

 • Myggebalsam og personlig medicin
 • Badetøj og hat/kasket
 • Lommelygte og batterier
 • Håndklæde, toiletsager og vandfast solcreme
 • Kameraudstyr og evt. vandtætte poser
 • Internationalt kørekort
 • Spil og bøger

Prisen er inklusiv

 • Flybillet København ud til Chiang Mai og hjem fra Phuket (inkl. bagage)
 • Flybillet fra Mae Hong Song til Bangkok (inkl. bagage)
 • Program, overnatninger og måltider som beskrevet.
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Thailand

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Thailand, Bangkok

Jysk Servicecenter Bangkok finder du ved siden af Chamberlain Hostel. Her sidder serviceguider klar til at besvare dine spørgsmål og dele ud af deres brede rejseerfaring, så du kan få mest muligt ud af din rejse i Østen.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top