15 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 24.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Turen er sammensat, så du både får oplevet højdepunktet Angkor Wat, du kommer off the beaten track i Kulen-bjergene, hvor du skal trekke, og du får en helt anden fornemmelse af naturen, når du transporterer dig selv på cykel. Efter en uges aktiv ferie har vi valgt, at du skal slutte af på en dejlig bountyø i glampingtelt. Turen er for dig, der gerne vil have en oplevelse ud over det sædvanlige.

Få information og fakta om Cambodja her
Se vores andre fantastiske turforslag til Cambodja her

Bedste rejseperiode

Rundrejsen kan gennemføres hele året. Den bedste periode er fra november til februar, hvor det er tørt og temperaturen er lavest - dagtemperaturen ligger omkring 30 grader. Fra marts til maj kan temperaturen komme helt op på 39 grader om dagen.
I perioden maj til november er vejret noget omskifteligt, og der kan forekomme tropiske regnskyl.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Dit eventyr starter idag, hvor du skal med flyet til Siem Reap
2. dag: Ankomst til Siem Reap og turens første cykeltur
Du bliver hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel. Efter du har pakket ud og måske taget dig en tur i poolen, er det tid til turens første cykeltur. Eftermiddagens tur går ad små støvede veje, gennem smuk natur forbi gamle templer og små landsbyer til templet ved Phnom Hill, hvorfra du kan nyde solnedgangen. Der stoppes undervejs ved en hængekøjebar, hvor du kan nyde en forfriskning med udsigt over rismarkerne. Der er transfer tilbage til byen. Der er i dag inkluderet aftensmad på en lokal Khmer restaurant, hvor du får lov at smage forskellige delikatesser. Cykeldistancen i dag er ca. 17 km Overnatning på Hotel Angkor Paradise i deluxeværelse (A)
3. dag: Se Angkor Wat på cykel
Du kan roligt glæde dig til dagen i dag. Cykelturen starter ved hotellet med kurs mod Angkor Wat tempelområdet. Du starter med at besøge Ta Prohm templet, som du måske kender fra en af Tomb Raider filmene. Templet er unikt, da det stort set står som da det blev opdaget - det er overgroet med jungle og det fremstår meget malerisk. Du cykler videre gennem junglen forbi et par templer mere inden du kommer til Bayon templet, der ligger præcist midt i det, der engang var byen, og som er kendt for sine mange ansigter hugget i stenen. Dagen slutter ved magiske Angkor Wat - det største religiøse monument i verden, oprindeligt bygget som hindutempel, men blev senere transformeret til et buddhistisk tempel. Det er i dag afbildet i landets flag og symboliserer Khmerfolkets sjæl. Efter dagens cykeltur vil du helt sikkert nyde aftensmaden, der igen i dag byder på Khmer specialiteter. Cykeldistancen i dag er ca. 40 km Overnatning på hotel Angkor Paradise i deluxeværelse (M,F,A)
4. dag: På cykel til Wat Tabeng og Banteay Srei
Efter morgenmaden er det tid til at komme ud og opleve det lokale liv på landet. Du cykler ad mindre veje til landsbyen Wat Tabeng, som er en af de finest beliggende små byer i Cambodja i et hav af rismarker. Din guide kan, hvis du har lyst, hjælpe dig med at snakke med nogle af beboerne. Du fortsætter mod Banteay Srei og undervejs kan du se hvordan rispapir fremstilles og, i sæsonen, palmevin og sukker. Inden templet udforskes er der picnic. Banteay Srei - som direkte oversat betyder "kvindernes kastel" er et af de bedst bevarede templer i Cambodja, bygget i pink sandsten. Her finder du noget af det fineste klassiske Khmer kunst. Senere på dagen får du indblik i den mere dystre del af landets historie, når du skal besøge landminemuseet. Museets grundlægger var børnesoldat under Khmer Rouge regimet og arbejder idag som minerydder. Cykeldistancen i dag er ca. 55 km Til middag serveres der Khmer barbeque, og du skal overnatte i landlige omgivelser i Bong Thom homestay. (M,F,A)
5.dag: Vandredag og camping i Kulen-bjergene
Du vågner op og kan nyde den skønne, friske landluft inden du spiser morgenmad og gør klar til dagens vandretur. Efter en kort transfer mødes du af oceaner af rismarker og Kulen-bjerget, der rejser sig majestætisk i det ellers flade terræn. Bjerget betragtes som fødestedet for Khmerriget og er et helligt sted for dem. Du finder her en liggende buddha og mange skjulte pagoder. Efter en lang tur mod toppen kan du nyde en velfortjent frokost på et populært hangout - Kulen-vandfaldene. Din middag serveres under stjernerne langs floden og natten tilbringes i telt på et hyggeligt campsite på flodbredden. (M,F,A) Vandretid ca. 4 timer
6.dag: Hike til Beng Mealea
Dagens trek starter tidligt, inden det bliver for varmt, med kurs mod Svay Leu Pagoden. Undervejs oplever du noget af Cambodjas uberørte jungle - hold øje med litchie-træerne, som området er kendt for. Efter et hvil i en landsby begynder sporet nedad mod Svay Leu - hvis du er heldig er der stort lokalt marked omkring pagoden. Der er indlagt en kort transfer til Beng Mealea-tempelruinerne, som du kan udforske på træbroerne, der er bygget ved templet. Du kan vælge om du vil fortsætte i bil eller trekke videre til dit homestay i landsbyen (M,F,A) Vandretid ca. 5-6 timer
7.dag: På cykel tilbage til Siem Reap
Nyd din sidste dag på landet. Efter morgenmaden skal du i sadlen igen tilbage mod Siem Reap. Du cykler gennem landsbyer, forbi rismarker og et stykke på hovedvejen inden turen slutter. Middagen serveres i en dejlig have. Overnatning på hotel Angkor Paradise i deluxeværelse (M,F,A)
8.dag: Siem Reap til Koh Rong
Efter morgenmaden er det tid til at flyve mod de skønne strande på Koh Rong. Du bliver hentet og kørt til lufthavnen, hvor vi har booket et fly til Sihanoukville og båd til dit hotel på Koh Rong. Her kan du de næste dage hvile dine ømme muskler, svømme i havet og slappe af inden turen går tilbage til fastlandet. Du skal bo i glampingtelt på det dejlige resort, Tamu. (M)
9.-11. dag: Koh Rong på egen hånd
Hvis du gerne vil opleve lidt af øen mens du er her, kan vi anbefale en kajaktur, en badetur til White Beach eller måske et jungletrek fra Koh Toch stranden til Long Beach. Du kan fra Koh Toch stranden også gå til Long Set Beach (også kaldet 4k stranden) - stranden lever op til enhver drøm om en postkortværdig bountystrand. Du skal bo i glampingtelt på det dejlige resort, Tamu. (M)
12.dag: Med båd og bil til Phnom Penh
Efter morgenmaden bliver du hentet på hotellet og skal med båd og bil tilbage til fastlandet, hvor du de næste dage skal bo i Cambodjas hovedstad, Phnom Penh. Vi har booket dig på et centraltbeliggende hotel, så du kan nyde en aftengåtur langs Tonle Sap-floden og nyde stemningen fra de lokale krydret med de internationale restauranter, du også finder her. Overnatning på Villa Langka (M)
13. dag: På egen hånd i Phnom Penh
Vi kan anbefale, at du i dag udforsker det franske kvarter fyldt med smukke, gamle bygninger. Wat Phnom er også et besøg værd - templet har givet byen sit navn og er altid fyldt med liv. Selvom det er en tankevækkende og skræmmende oplevelse anbefaler vi, at du lægger vejen forbi Toul Sleng-fængslet (også kaldet S-21), hvor du får et indblik i den mørke side af Cambodjas historie. Overnatning på Villa Langka (M)
14. dag: Din tur lakker mod enden
Du bliver i dag efter morgenmaden kørt til lufthavnen efter et par uger, hvor du både har fået rørt kroppen, udforsket både kendte og ukendte sider af Cambodja, og slappet af på en dejlig tropeø.
15. dag: Ankomst til Danmark
Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet

Overnatninger

3 overnatninger i Siem Reap på Angkor Paradise eller lign.
2 overnatninger i homestay
1 overnatning på campsite
4 overnatninger i glampingtelt på Koh Rong
2 overnatninger i Phnom Penh på Villa Langka eller lign.


Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Hele året

Pakkeliste

 • Behageligt og luftigt tøj til varmt klima
 • Komfortable vandresko/sandaler
 • Badetøj
 • Personlig medicin og myggespray
 • Solcreme, solbriller og hat/kasket
 • Personlig rejseforsikring
 • Kameraudstyr
 • Lommepenge

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Siem Reap // Phnom Penh - Danmark (inkl. bagage)
 • Tranfers ifølge program
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Visum

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top