12 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 61.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
At stå ansigt til ansigt med Papua Ny Guinea’s farverige stammefolk er en oplevelse man aldrig glemmer: dans, spis og snak med alt fra Huli Wigman til Goroka's Mudmen. Dette er den ultimative rejse for dig der elsker eventyr, og som vil opleve noget helt unikt. Meget få turister tager til Papua Ny Guinea, og dem der gør vil blive belønnet med verdensklasse kulturoplevelser, som ikke findes andre steder på jorden. Sammen med din erfarne engelsktalende guide vil du i en international gruppe af 4-14 personer udforske to af Papua Ny Guinea's smukkeste festivaler: Goroka Festival og Kalam Cultural Festival. Efter godt en uge i Papua Ny Guinea's højland går turen tilbage til Port Moresby, hvor du tager afsked med gruppen og flyver tilbage til Danmark.

Rejsen inkluderer alle overnatninger, engelsktalende rejseleder, oversøiske flybilletter fra Danmark til Port Moresby t/r, indenrigsbilletter på rutefly, chartrede privatfly, overnatninger, entreer til festivalerne og samt transfers.

Jysk Rejsebureau skræddersyer rejser til Papua Ny Guinea, så ønsker du f.eks. at forlænge dit ophold efter turen eller udforske andre regioner, så kan vi sagtens tilpasse rejsen.

Få information og fakta om Papua Ny Guinea her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Papua Ny Guinea her

Bedste rejseperiode

Den bedste tid at besøge Papua Ny Guinea er fra maj til oktober. Denne tid på året kendetegnes ved en lavere regnmængde og mildere temperaturer. I april og november skal du forvente mere uregelmæssigt vejr med højere luftfugtighed. Regnsæsonen ligger fra december til marts, hvor du skal forvente store regnmængder.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse Danmark
Der er afrejse fra Danmark mod Papua Ny Guinea. Undervejs vil der være mellemlandinger, og det er muligt at gøre stop undervejs i fx Singapore eller Manila. Snak med din rejsekonsulent om de mange muligheder.
3. dag: Ankomst til Goroka
Du ankommer tidligt om morgenen til Port Moresby Airport, hvor du møder resten af gruppen og din engelsktalende rejseleder. I fortsætter alle rejsen videre med indenrigsfly til Goroka. I Goroka bliver I hentet og kørt til jeres hotel, hvor du har resten af dagen på egen hånd.
4. dag: På festival i Goroka og Asaro Village
Efter morgenmaden skal I til Goroka for at opleve den årlige festival, Goroka Show, som har eksisteret siden 50’erne. Denne fantastiske begivenhed giver mulighed for at opleve forskellige stammer fra hele Papua Ny Guinea, som samles for at fremvise deres kultur med sang og dans, farverige kostumer og kropsmaling udført på den mest kunstneriske måde. Om eftermiddagen besøger I Asaro Village, hvor I vil opleve de berømte Asaro muddermænd, som opfører en kulturel optræden. Mændene er kendt for at bære skræmmende masker mens deres kroppe er dækket af hvidt mudder. Dette får dem til at ligne spøgelser, som træder frem fra morgentågen, når de angriber rivaliserende stammer. Du har tid til at gå rundt i byen og tale med de lokale inden turen går tilbage hotellet, hvor I har resten af dagen på egen hånd. (M,F)
5. dag: På festival i Goroka og landsbyliv
I dag nyder I festivalens 2. dag med masser af sang og dans opført af de lokale stammer fra højlandet. Om eftermiddagen tager I med til Kennedi Village og besøger de lokale. Her kan gruppen prøve kræfter med bueskydning, se en traditionel sing-sing og hjælpe med at forberede en traditionel frokostret, kaldet Mumu. Mumu laves ved at maden pakkes ind i bananblade, dækkes med varme sten og tilberedes i jorden. Om eftermiddagen kommer I tilbage til jeres hotel og har resten af aftenen på egen hånd. (M,F)
6. dag: Goroka til Mt. Hagen
I dag fortsætter rejsen i Papua Ny Guinea’s højland fra Goroka til Mt. Hagen. Landskabet er smukt med dale og dybe kløfter, og I passerer masser af små landsbyer undervejs. I Mt. Hagen besøger I det lokale marked, som er et af landets største, hvor de lokale sælger det, de selv dyrker. Efter check in på hotellet, har I resten af dagen til fri disposition. (M)
7. dag: Mt. Hagen til Simbai
Efter en tidlig morgenmad er der afgang til lufthavnen. Herfra flyver gruppen til Simbai, som er meget isoleret og kun kan nås med et lille fly. Der kommer meget få turister herud, hvilket gør oplevelsen endnu mere unik. Efter en times flyvning lander I i bjergene ved Simbai og bliver mødt af lokale, som entusiastisk kommer for at modtage jer. En lokal guide henter gruppen ved flyet og kører jer til byens guesthouse. Indkvarteringen er meget basic med simple bade- og toiletfaciliteter. Maden består af lokale retter (ikke vestligt mad), men smager dejligt og er tilberedt af de lokale kvinder. Efter frokosten er der mulighed for at vandre en tur rundt i landsbyen og se de lokales måde at leve på. (M,F,A)
8. dag: På Kalam festival
Kalam-festivalen finder sted hvert år, men det er relativt nyt, at turister har fået lov til at deltage og overvære de cermonier, der bliver gennemført under denne 2-dages begivenhed. Ceremonier som manddomsprøver, hvor de unge drenge bliver til mænd, betaling af brudepris til brudens familie samt afklaring på uoverensstemmelser, er en del af nabolandsbyernes årlige samling. Unge mænd i deres imponerende grønne hovedbeklædninger fremfører deres traditionelle sing-sing som en del af festivalen. Gæster kan frit gå rundt i landsbyerne, besøge de lokale og deltage i deres daglige gøremål, som stadig udføres på traditionel vis. Det er en unik og intim oplevelse, da her kun kommer ganske få besøgende. Om eftermiddagen på dag 9 siger I farvel til de venlige mennesker i Simbai. Herfra går turen videre i fly til den smukke kystby, Madang, som er kendt som Stillehavets perle. I bliver bragt til jeres indkvartering på en lille halv-ø, omgivet af palmer og krystalklart vand. (M,F)
9. dag: Simbai til Port Moresby
I dag siger du farvel til Simbai og flyver tilbage til Port Moresby via Mt. Hagen Her tager du afsked med gruppen og køres til dit hotel ved lufthavnen. (M)
10. dag: Simbai til Port Moresby
Nyd en dag på dit hotel, hvor du kan dase i poolen og slappe af på egen hånd. Der findes flere restauranter og en bar på hotellet. Du kan også tage på byrundtur i Port Moresby eller besøg Port Moresby Nature Park. (M)
11. dag: Afrejse fra Port Moresby
I dag tager du fra Port Moresby og flyver tilbage til Danmark. (M)
12. dag: Ankomst til Danmark
Du ankommer til Danmark efter et fantastisk eventyr i Papua Ny Guinea.

Overnatninger

3 overnatninger på budgethotel i Goroka
1 overnatning på budgethotel i Mt. Hagen
3 overnatninger på simpelt guesthouse i Simbai
2 overnatninger på turistklassehotel i Port Moresby

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Turen afgår kun en gang årligt. Afgang i 2024 er d. 11. september.

Gruppestørrelse

4-14 personer i en gruppen af forskellige nationaliteter. Den engelsktalende guide har mange års erfaring med guidede ture i Papua Ny Guinea.

Maj - oktober

Pakkeliste

 • Kontanter (ATM hæveautomater findes primært i de større byer)
 • Kikkert
 • Regn- eller skaljakke
 • Fleecetrøje eller varm trøje
 • Vandresko
 • Lommelygte eller pandelampe
 • Dagsrygsæk

Prisen er inklusiv

 • Flybilletter Danmark - Port Moresby t/r (inkl. bagage)
 • Transfers ifølge program
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Ture og aktiviteter ifølge program
 • Entréer og tilladelser til Goroka Show og Kalam Festival
 • Engelsktalende guide mens du er i Papua Ny Guinea
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring (der dækker ved forsinket fremmøde)
 • Måltider ikke nævnt i programmet
 • Drikkevarar
 • Drikkepenge
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Visum (købes lokalt ved ankomst til Port Moresby internationale lufthavn)

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Rejsekonsulent Steffi N. Madsen

Steffi N. Madsen

Rejsekonsulent

stma|jr.dk

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top