KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
8 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 12.695,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Denne rejse gennem Islands højland er for de eventyrlystne, der ønsker at sætte tempoet ned og erstatte fart med fred og ro. Islands centrale højland er et perfekt sted til at gøre netop dette. Her er ingen støj fra byer, biler og mennesker. Islands højland er en utæmmet blanding af stenede ørkener, vulkaner, dale, varme kilder, forrevne bjergtinder og iskapper. I århundreder var højlandet utilgængeligt, hvorfor det en overgang fungerede som ly for lovløse. Via bjergvejene Kjölur og Sprengisandur er det utæmmede vildnis af Islands bjergprægede midte i dag åbent for turister.

Rejsen starter med to nætter i Reykjavik, som giver dig tid til at nyde Islands charmerende hovedstad og proviantere til din ekspedition. Herefter henter du din 4wd, som er specialbygget til at klare grusveje og flodkrydsninger. Du har bilen i seks dage, så der er masser af tid til at udforske højlandet og tage på trekkingture i den fantastiske natur. Du skal have alt campingudstyr med hjemmefra (kan også lejes lokalt) og proviant kan købes i de lokale supermarkeder eller outdoor-butikker. Du skal holde dig til de offentlige vejnet, men med en 4wd kan du køre ad f-roads, som er grusveje der går off-the-beaten-track. Det er muligt at forkorte eller forlænge billejen, hvis du ønsker det. Vi kan også booke overnatninger til dig på B&B, hotel eller motel, men vil anbefale camping. Bilen afleverer du tilbage i Reykjavik og tager derefter i lufthavnen og flyver tilbage til Danmark.

Få information og fakta om Island her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Island her

Bedste rejseperiode

Rejser i det centrale højland, er begrænset til sommertiden fra sidste uge i juni til midt september.

Vejret på Island er meget foranderligt, og du bør være forberedt på uventede vejrforhold.
Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt til Island er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til Island
Afgang fra Danmark mod Reykjavik, hvor du ankommer samme dag. Ved ankomst kan du tage bussen fra Keflavik til Reykjaviks bymidte, hvor dit hotel ligger. Resten af dagen har du på egen hånd til at udforske byen. Reykjavik omtales som en af Europas hotteste byer, og byder på et rigt kulturliv, masser af koncerter, gode restauranter og et livligt natteliv. Det er nemt at udforske byen og dens seværdigheder til fods eller på cykel.
2. dag: På opdagelse i Reykjavik
I dag kan du udforske Reykjavik på egen hånd og proviantere til din tur ud i højlandet. Centralt i byen finder du flere gode outdoor-butikker og udenfor bymidten ligger der flere supermarkeder.
3-7. dag: På eventyr i Islands højland med 4wd
Du afhenter din Land Rover Defender i Reykjavik og begiver dig derefter ud på eventyr i det islandske højland. Det er muligt at opgradere din Land Rover Defender til en Land Rover Super Defender (ekstra pris cirka DKK 1.500,- pr person ved 2 personer). Begge modeller har plads til 7 personer og er udstyret med snorkel til flodkrysninger. Det er muligt at tilkøbe leje af GPS, roof rack, m.m. Læs mere om F-roads.
8. dag: Afrejse fra Keflavik
I dag går turen tilbage til Danmark. Du afleverer din lejebil i Reykjavik og sørger selv for at komme i lufthavnen. Her afgår dit fly tilbage til Danmark, hvor du ankommer samme dag.

Overnatninger

2 overnatninger i Reykjavik på Kex hostel i eget dobbeltværelse med fælles bad/toilet

Det er muligt at opgradere overnatningerne i Reykjavik til hotel eller b&b.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag fra slut juni til midt september.

Juni - September

Pakkeliste

 • Fleecetrøje eller varm trøje
 • Let regn- eller skaljakke
 • Skiundertøv
 • Vandrestøvler
 • Badetøj og håndklæde
 • Sovepose
 • Liggeunderlag
 • Telt
 • Koge- og køkkengrej
 • Evt. kikkert
 • Internationalt kørekort
 • Kreditkort

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Keflavik t/r (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • 6 dages leje af Land Rover Defender inkl. CDW (Collision Damage Waiver) forsikring (med selvrisiko på ISK 500.000,-), 4 chauffører og fri kilometer
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Entré til attraktioner/nationalparker
 • Parkeringsafgifter
 • Super CDW forsikring (kan tilkøbes lokalt for ISK 7.000,- pr. dag og nedsætter selvrisiko til ISK 125.000,-)

Prisbemærkning

Det er muligt at opgradere din Land Rover Defender til en Land Rover Super Defender (ekstra pris cirka DKK 5.000,- pr person ved 2 personer).

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top