23 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 20.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Trekking blandt risterasser og Ifugaolandsbyer:
På denne tur kommer du til at opleve den hektiske storby Manila, som er en smeltedigel af forskellige folkeslag. Herefter går turen mod nord til mere rolige omgivelser i Banaue, hvor du de næste tre dage skal ud på et fantastisk trek i de imponerende risterrasser, som Ifugaofolket har hugget ind i bjergene for mere end 2000 år siden. Filippinerne kalder det for verdens ottende vidunder, og du vil blive forbløffet over, hvad det flittige Ifugaofolk har været i stand til at udføre med håndkraft.

Strand og jungle på Palawan:
Efter dit trek i nord går rejsen tilbage til Manila med bus og videre med fly til byen Puerto Princesa og til dit retreat midt i Palawans frodige jungle. Palawan er et af de smukkeste steder i Sydøstasien med kilometervis af hvide sandstrande, turkisblåt vand og dramatiske klippeformationer. Også under vandet venter der helt unikke oplevelser med smukke koraller og farverige fisk.

Øhop og telt-camping på smukke bountyøer:
Herefter rejser du til strandparadiset Port Barton, der er udgangspunkt for dit øhop- og telteventyr til nogle af de mange små palmefyldte øer, der ligger spredt langs kysten. De næste dage går med at sejle til forskellige points, som er gode udgangspunkter for snorkling. Der vil også være stop på forskellige øer og strande, hvor du kan slappe af og nyde solen og en fantastisk ø-stemning.

Rejsen fortsætter til El Nido, der kendetegnet ved de mange store klippeformationer, der tårner op af havet og de smukke, kridhvide bountystrande, der kommer til syne mellem klipperne. Glæd dig til unikke øjeblikke i dette naturparadis og en skøn badeferie ved El Nido.

Rejsens sidste destination er bountyøen, Modessa, der omkranses af havets azurblå nuancer. Her kan du trække stikket på øens eneste overnatningssted. Du kommer helt ned i gear, og stedet er oplagt til at nyde de paradisiske omgivelser, den gode mad og forskellige aktiviteter efter eget valg.

Rejsen afsluttes i Manila, hvor du har tid på egen hånd til at fordøje de mange indtryk, og måske nå lidt shopping inden rejsen går tilbage til Danmark.

Få information og fakta om Filippinerne her.
Se vores andre spændende rejseforslag i Filippinerne her.

Bedste rejseperiode

Rejsen kan gennemføres hele året.

Filippinerne har to årstider. Tørtiden ligger i perioden november til maj. Her er gennemsnitstemperaturen ca. 28 grader. Regntiden ligger fra juni til oktober, og her stiger gennemsnitstemperaturen til ca. 32 grader. I regntiden forekommer der kraftige tropiske regnskyl, men der er sjældent tale om heldagsregn, og Filippinerne kan sagtens besøges i denne periode.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
I dag rejser du fra Danmark mod Filippinernes hovedstad, Manila, hvor du ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet vil der være 1-2 mellemlandinger undervejs.
2. dag: Ankomst til Manila
Ved ankomst til Manila bliver du hentet i lufthavnen af en chauffør, som kører dig ind til dit hotel. Resten af dagen er til fri disposition.
3. dag: Byrundtur i Manila
Du starter dagen med en solid morgenmad. Herefter bliver du hentet af din lokale guide, der vil tage dig med på en guidet rundtur i millionbyen. Turen foregår autentisk med offentlig transport, og din guide vil tage dig med til nogle af byens hovedattraktioner såsom Intramuros og Fort Santiago. Hvis du er i humør til at shoppe, er det verdenskendte Mall of Asia også en mulighed at besøge. Efter en lærerig formiddag har du tid til frokost på egen hånd. Du kan overveje at besøge Seaside-markedet eller det travle Divisoria-gademarked, hvor du kan prøve lokal mad og udforske diverse salgsboder. Du har eftermiddagen fri til at fortsætte din sightseeing eller nyde en cocktail på dit hostels tagterasse. (M)
4. dag: Udforsk Manila og videre med natbus til Banaue
Du har dagen i Manila til fri disposition. Du kan f.eks. bruge den til at tage ud og opleve Manila Contemporary, der er byens kunstmuseum, eller du kan opleve det skøre skomuseum i Marikina, hvor den tidligere førstedame Imelda Marcos har hele 749 par sko udstillet. Ved 21-tiden bliver du hentet på dit hotel og kørt til busstationen, hvor en repræsentant hjælper dig med at komme med natbussen til Banaue. Bussen har aircondition, og sæderne kan lægges en smule tilbage (der er ikke tale om en sovebus). Busturen tager ca. ni timer. Du ankommer i Banaue om morgenen den efterfølgende dag. (M)
5. dag: Ankomst i Banaue og trek til Ifugaolandsbyen Cambulo
Tidligt om morgenen (ca. kl. 7) ankommer natbussen til Banaue, hvor du bliver hentet af din guide for de næste par dage. Morgenmaden spises på en lille, lokal restaurant, og herefter vil en chauffør på en trehjulet motorcykel (tricycle) køre dig op til Kinakin, hvor trekket mod Ifugaolandsbyen Cambulo starter. Her vandrer du ad små stier igennem rismarkerne, og der venter smukke udsigter til bjergene og de imponerende terrasser. Undervejs spiser du frokost på et lille, lokalt spisested. Om eftermiddagen ankommer du til den lille Ifugaolandsby Cambulo. Trekkingtid: ca. fire timer. (M,F,A)
6. dag: Trekking til Ifugaolandsby Batad
I dag skal du trekke til den smukke Ifugaolandsby Batad med omgivelser, der minder mest af alt om et amfiteater af risterrasser. Vandreturen dertil tager omkring to timer. I Batad lever de fleste som deres forfædre gjorde. Du kan opleve, hvordan Ifugaofolket gemmer knoglerne fra afdøde familiemedlemmer, og se hvordan de opbevarer de gamle knogler i farverige, håndlavede tæpper. Efter frokost går turen mod Tappiyah-vandfaldene (en time hver vej), hvor der er mulighed for at nyde en forfriskende svømmetur. Aftensmaden nydes tilbage i Batad, og resten af aftenen er til fri disposition. Trekkingtid: ca. 4-5 timer. (M,F,A)
7. dag: Trekking til Ifugaolandsbyen Bangaan, tricycle til Banaue og natbus til Manila
Efter morgenmaden vandrer du videre mod den lille Ifugaolandsby Bangaan. Frokosten serveres i en lokal restaurant i landsbyen, hvor der er en smuk udsigt over områdets mange risterrasser. Trekkingtid: ca. fem timer. Efter et besøg i Bangaan bliver du hentet af en chauffør på en trehjulet motorcykel (tricycle) og kørt tilbage til Banaue, hvor resten af eftermiddagen er på egen hånd. Cirka kl. 18 kommer guiden og følger dig hen til busstationen, hvor du står på natbussen til Manila. Turen tilbage tager ca. ni timer. (M,F)
8. dag: Manila og afgang til øen Palawan
Du ankommer til busstationen i Manila tidligt om morgenen. En lokal repræsentant vil hente dig og køre dig til indenrigslufthavnen, hvorfra flyet til Puerto Princesa på Palawan afgår. Flyveturen tager ca. to timer. Efter ankomst bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit retreat i junglen uden for Puerto Princesa. Resten af dagen er til fri disposition på dit jungle-retreat med mulighed for at slappe af efter den lange transport.
9. dag: Dagstur til den underjordiske flod ved Puerto Princesa
Du bliver hentet tidligt om morgenen, for i dag venter en udflugt til Puerto Princesa Subterranean River National Park, der er kendt for at have verdens længste navigérbare underjordiske flod, som igennem millioner af år har skabt smukke drypstensformationer. Hele området er spektakulært og karakteriseret af et landskab skabt af kalkstensformationer og fuld af underjordiske huler. Den underjordiske flod er hele 8,2 kilometer lang, og du vil opleve ca. 1,5 km af den på en sejltur gennem en fantastisk drypstenshule og ind i et stort "rum" kaldet Katedralen. Navnet kommer af formationerne inde i rummet, der forestiller kristne ikoner. Sejlturen er en helt særlig oplevelse, du sent vil glemme, og det er ikke sært, at floden har fundet vej til listen over verdens syv nye naturvidundere.
10. dag: Afslapning på Atremaru Jungle Retreat
I dag har du en fridag til at nyde dit retreat i junglen. Atremaru Jungle Retreat er et eco-resort, der arbejder aktivt med bæredygtighed. Resortet har særlig fokus på at sikre gode arbejdsforhold for beboere fra den lokale landsby. De arbejder bevidst med deres forsyningskæde ved at bygge med lokale materialer og ved at købe ind lokalt. Og så arbejder man hen imod at kunne drive hele resortet på grøn energi. Som gæst på retreatet kan du slappe af ved poolen i de naturskønnne omgivelser, nyde god mad i den hyggelige restaurant eller tilkøbe en behandling i den tilhørende spa.
11. dag: Fra Atremaru Jungle Retreat til Port Barton
I dag bliver du hentet og kørt til Port Barton, der er et af rejsens højdepunkter. Her finder du nogle af landets smukkeste strande og en lang række smukke og eksotiske bountyøer langs kysten. Turen dertil tager ca. tre timer. Du har resten af dagen til rådighed til at udforske Port Barton på egen hånd.
12-13. dag: Bådeventyr og ø-camping med telt
Du bliver hentet på dit hotel efter morgenmaden af din guide, som følger dig ned til båden, hvorfra turen starter, og hvor du skal tilbringe en del tid de næste dage. Med ombord på båden er din guide, en kok samt en kaptajn. I fællesskab sørger de for, at du får en fantastisk tur. De næste dage går med at sejle til forskellige snorkling-points. Der vil også være stop på forskellige øer ogstrande, hvor du kan slappe af og nyde solen og en forfriskning. Naturen er rigtig smuk ved Barton og i San Vincente-området, og hvide bountystrande kommer til syne på de mange smukke øer i området, mens du sejler gennem det store hav. Der vil også være rig mulighed for at opleve det fantastiske liv under havoverfladen eller se lokale landsbyer og vandfaldene Bigaho og Pamuayan. Aftenerne kan du bruge på at slappe af på stranden ved din camp. Herfra kan du tage en aftensejltur i en lille lokal banca-båd. Du kan også snorkle eller bare sidde og nyde solnedgangen og stilheden i flammernes skær fra bålet, inden det er tid til at krybe ind i teltet og få en god nats søvn. Der vil på overnatningsstedet være mindst en guide til stede, som vil sørge for det fornødne, så du hele tiden er udstyret med vand, toiletpapir, rene håndklæder, lys, osv. (M,F,A)
14. dag: Retur til hotel i Port Barton
Efter tre spændende dage med ø-hop vender du tilbage til dit hotel i Port Barton. Resten af dagen er til fri disposition. (M)
15. dag: Fra Port Barton til El Nido
Dagen starter med en transfer på ca. 4-5 timer til El Nido, der ligger i den nordlige del af Palawan. Resten af dagen er til fri disposition. Eftermiddagen kan du f.eks. bruge på at tage ind til El Nido by, hvor du kan opleve de mange restauranter og barer, der ligger smukt ned til vandet. Du kan også nyde stranden eller måske forkæle dig selv med en omgang massage.
16. dag: Ø-hop ved El Nido
Efter morgenmaden bliver du hentet på dit hotel og fulgt ned til kajen, hvorfra båden afgår mod dagens ø-hop i selskab med andre rejsende. På turen sejler du mellem områdets smukke kalkstensklipper, små bountyøer og gemte paradisstrande. Du vil besøge mange forskellige højdepunkter, f.eks. Secret Beach, Matinloc Island, Hidden Beach, Helicopter Island og Tapiutan Island. Fælles for de forskellige stop er kridhvide sandstrande, krystalklart vand og fantastisk snorkling. Undervejs på ø-hoppet gøres der stop til en bbq-frokost på stranden. (M,F)
17. dag: El Nido på egen hånd
Du har dagen på egen hånd til at opleve mere af El Nido – og der er masser af fantastiske oplevelser at vælge imellem. Har du dykkercertifikat, findes der ca. 30 forskellige dykkersites, og sværhedsgraden varierer, så der er noget for både begyndere og eksperter. Du kan også klatre, ro i kajak, udforske vandfald og huler, windsurfe eller leje en motorcykel, så du kan udforske området. (M)
18. dag: Fra El Nido til Modessa Island
Denne morgen fortsætter rejsen igen sydpå til den lille bounty-ø Modessa, der ligger ca. en times sejlads fra Palawans kyst. Der findes kun ét budgetklasse-resort på øen. Derfor er der rig mulighed for at slappe af helt ugeneret i fantastiske omgivelser. Lige uden for din bungalow finder du en kridhvid sandstrand og krystalblåt hav - perfekt til at hoppe i. Læs en bog i hængekøjen, nyd en forfriskning i solen, og glæd dig til et par dage med total afslapning med det fineste sand mellem tæerne. (M,A)
19-20. dag: Ø-oplevelser på Modessa Island
Dagene er til fri disposition, og på øen finder du et lille dykkercenter, hvor du kan leje snorkel- og dykkerudstyr. Der er også mulighed for at paddle-boarde eller tage på en bådtur. I restaurantområdet kan du - ud over den lækre mad - nyde kolde drikkevarer og lidt snacks samt tage et spil bordtennis, pool, beach volley eller basketball med personalet eller de andre gæster. Det er ikke muligt at betale med dankort på dette budgetklasse-resort, og der findes ingen ATM-hæveautomat på øen, så husk kontanter til leje af diverse udstyr samt drikkevarer. (M,F,A)
21. dag: Fra Modessa Island til Manila
Du starter dagen ud med morgenmad i din bungalow. Efter at have check’et ud, bliver du sejlet ind til havnen i Roxas og kørt til lufthavnen i Puerto Princesa. Herfra flyver du tilbage til Manila (tager ca. to timer). I lufthavnen i Manila venter en chauffør, der kører dig til dit hostel i byen. Resten af dagen er til fri disposition. (M)
22. dag: Afrejse fra Manila
Efter næsten tre begivenhedsrige uger i Filippinerne går turen hjemad. Du bliver hentet på dit hostel og kørt til lufthavnen i Manila. Tidspunktet afhænger af, hvornår dit oversøiske fly afgår. (M)
23. dag: Ankomst til Danmark
Du ankommer til Danmark. Ankomsttidspunktet afhænger af flyselskabet.

Overnatninger

3 overnatninger på Z-Hostel på privatværelse i Manila
2 overnatninger i bus til/fra Banaue
2 overnatninger i simpelt guesthouse på trekkingturen i Banaue
3 overnatninger på Atremaru Jungle Retreat Resort på Palawan
2 overnatninger på budgetklasse resort ved Port Barton
2 overnatninger i telt på eksotiske øer ved Port Barton
3 overnatninger på Orange Pearl Beach Resort i El Nido
3 overnatninger på Modessa Island Resort ved Palawan

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra hostels til boutique- og luksushoteller.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne aktivitet gennemføres hver dag. Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse til Filippinerne, præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

December - april

Pakkeliste

 • Håndklæde og badetøj
 • Evt. eget snorklingsudstyr
 • Evt. langærmet badetrøje til at snorkle i
 • Gode sko og sandaler
 • Vandresko eller sportssko
 • Tøj til trekkingturen, der passer til et fugtigt klima
 • Penge i form af kontanter, idet ATM hæveautomater primært findes i de større byer
 • Husk at det er god skik at give drikkepenge til guider/chauffører

Prisen er inklusiv

 • Fly Danmark - Manila / Manila - Puerto Princesa / Puerto Princesa - Manila / Manila - Danmark (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Transfers og bustransport ifølge program
 • Chauffører og lokalguider med begrænset engelskkundskaber
 • Måltider ifølge program
 • 3-dages Ifugao-trek fra Banaue inkl. alle måltider
 • Halvdagstur til Underground River
 • 3-dages bådeventyr og ø-camping i telt fra Port Barton
 • På bådturen er der telt, luftmadras, snorkeludstyr, mad og forplejning inkluderet
 • 3 nætter på Modessa Island inkl. fuldpension
 • Dagstur med ø-hop fra El nido (gruppetur)
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring.
 • Enkelte lokale betalinger, f.eks. havneskatter (ca. 20 kr. per rejsende)
 • Andre måltider end de nævnte
 • Drikkepenge til guiderne - i Filippinerne er det god skik at give drikkepenge efter endt tur
 • Dagsture og oplevelser som ikke er inkluderet hjemmefra

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top