Information om din rejse og COVID-19 Læs mere
18 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 11.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Turen starter med to dage i Kathmandu. Her har du mulighed for at udforske byens hinduistiske og buddhistiske templer, tage på cykeltur, riverrafte m.m. Herefter går turen med bus til Pokhara, hvor dit trek til Annapurna Base Camp starter. På trekket overnatter du i små hyggelige tehuse. Det højeste punkt på ruten er i 4.130 meters højde, og undervejs har du fantastiske panoramaudsigter til de sneklædte Himalaya, bl.a. Machhapuchhare, også kaldet ”Fiskehalebjerget” (6.993 m), Tarke Kang (7.202 m), Annapurna South (7.219 m), Gangapurna (7.454 m) og Annapurna III (7.555 m). Annapurna betyder ”Høstens Gudinde”, og er et af Himalayas mægtigste bjerge. Din trekkingtur ender i Pokhara, hvor du har to dage, inden turen går tilbage til Kathmandu og videre hjem til Danmark.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Nepal her

Bedste rejseperiode

Det er ideelt at besøge Nepal fra slutningen af september til og med november, hvor luften er klar, og udsigten fra bjergene er bedst. Fra marts til midt i maj er vejret også fint, men luften er knap så klar som i efteråret. Til gengæld kan du i foråret nyde frodigheden og specielt smukke rhododendron, som blomstrer på bjergskråningerne på denne tid af året.

Vintermånederne er kun at anbefale for rutinerede trekkere eller dem, der vil nøjes med at besøge lavlandet, da vintermånederne kan være særdeles kolde i bjergene. Om sommeren anbefaler vi at rejse i området Mustang, som ikke er stort berørt af monsunregnen.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Nepal er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Nepal kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse Danmark
Afrejse fra Danmark mod Kathmandu.
2. dag: Ankomst Kathmandu
Ankomst til Kathmandu. Husk at medbringe cirka 50 USD i kontanter og to pasfotos til dit nepalesiske visum, der udstedes direkte i lufthavnen. Du bliver afhentet i lufthavnen og kørt til dit guesthouse i Kathmandu, hvor du har 2 overnatninger. Resten af dagen har du på egen hånd i Kathmandu.
3. dag: På opdagelse i Kathmandu
På egen hånd i Kathmandu. Jysk Rejsebureau anbefaler, at du tager på en byrundtur, mountainbiketur eller raftingtur.
4. dag: Kathmandu - Pokhara
Om morgenen tager du med turistbus til Pokhara (ca. 7 timer), der ligger i 820 meters højde, omgivet af bjerge. Nyd synet af den smukke sø Phewa Tal og bjergene, der spejler sig i vandet.
5. dag: Pokhara - Tikedhunga (1.540m.)
Fra Pokhara er der cirka halvanden times bustur til Naya Pul (1.070 m), hvorfra selve trekket starter. Herfra går turen op gennem lavlandet igennem små landsbyer og smukke skovområder til Tikhedhunga. Trekkingtid: Cirka 4-5 timer.
6. dag: Tikhedhunga – Ghorepani (2.800m.)
Vær forberedt på en hel dags vandring, hvor den første stejle strækning op ad bjergryggen til Magar-byen Ulleri tager cirka 2-3 timer. Der er god tid undervejs til at holde små pauser, hvor der er mulighed for at tage fotos og nyde de storslåede udsigter til Annapurna South og Hiunchuli. Fra Ulleri går ruten videre opad igennem skovområder, hvor vi følger de små vandløb frem til Ghorepani. Trekkingtid: Cirka 6-7 timer.
7. dag: Ghorepani – Tadapani (2.630m.)
Tidligt om morgenen vandrer vi op til udsigtspunktet Poon Hill, der ligger i 3.100 meters højde og byder på enestående solopgange over Himalaya. Fra Poon Hill kan du i klart vejr opleve nogle helt fantastiske panoramaudsigter – bl.a. til verdens syvende højeste bjerg Dhaulagiri (8.167 m) samt Macchapuchhare, Annapurna-bjergene og Manaslu. Herfra vandrer vi ned til Ghorepani igen, og efter en velfortjent morgenmad fortsætter vi mod Tadapani. Resten af dagen vandrer vi op og ned igennem flotte rhododendron- og magnoliaskove. Trekkingtid: Cirka 4-5 timer.
8. dag: Tadapani – Chhumrong (2.170m.)
Dagen starter med et par timers vandring ned til Kimrung Khola efterfulgt af en times stejl og hård vandring. Den sidste del af dagens strækning er flad, og undervejs passerer vi gennem små gurung-landsbyer. Chhomrong er en relativ stor gurung-landsby, hvor der er gode tehuse og smukke bjergudsigter. Trekkingtid: Cirka 4-5 timer.
9. dag: Chhumrong - Dovan
Vandreturen i dag tager os fra Chhomrong op igennem stejle skove med smukke rhododendronbuske og bambusplanter. Vi følger floden og ender ved en lille landsby, som kaldes Bamboo, hvor der findes et par te-huse. Vi fortsætter dog videre over 3 små floder, før vi ankommer til dagens mål Dovan. Trekkingtid: Cirka 6 timer.
10. dag: Dovan – Machhapuchhre Base Camp (3.700m.)
I dag er der en konstant stigning på hele ruten. Det belønnes med smukke udsigter, mens vi vandrer igennem bambus skove. Inden vi tager turen helt op til Hinko (3139 m), er der mulighed for at holde en pause på det fine Himalaya Hotel, som ligger i 2873 meters højde. Derefter vandrer vi videre op til Machhapuchhre Base Camp. Trekkingtid: Cirka 6-7 timer.
11. dag: Machhapuchhre Base Camp – Annapurna Base Camp (4.130m.)
I dag venter der os en stejl stigning op til Annapurna Base Camp. Målet i 4.130 meters højde kan nås på et par timer og er trekkingturens højeste punkt. Resten af dagen kan du slappe af og nyde den smukke udsigt til det legendariske bjerg og gletsjeren. Glæd dig til de fantastiske udsigter over Machhapuchhare (6.993 m), Tarke Kang (7.202 m), Annapurna South (7.219 m), Gangapurna (7.454 m), Annapurna III (7.555 m) m.fl. Trekkingtid: Cirka 2 timer.
12. dag: Annapurna Base Camp – Bamboo (2.310m.)
Fra base camp er der cirka 7 timers vandring igennem bambus- og rhododendron-skove ned til Bamboo. Trekkingtid: Cirka 6-7 timer.
13. dag: Bamboo – Jhinu Danda (1.700m.)
Ruten i dag går skiftevis op og ned ad bjergsiderne, og hele dagen nyder vi den smukke udsigt, som møder os overalt. Trekkingtid: Cirka 5 timer.
14. dag: jhinu Danda - Pokhara
Turens sidste dag starter med en vandretur på 6 timer ned ad bakke igennem skove og små landsbyer til Nayapul. Derefter tager det ca. 1 time i bil tilbage til Pokhara, hvor trekkingturen slutter. Trekkingtid: Cirka 6 timer.
15. dag: På opdagelse i Pokhara
Efter 11 dage i bjergene er der nu mulighed for afslapning i den smukke by Pokhara. Her er mulighed for at tage på mindre vandreture, paraglide, leje en båd eller bare nyde udsigten over søen Phewa Tal og bjergene.
16. dag: På opdagelse i Pokhara
Dagen på egen hånd i Pokhara.
17. dag: Pokhara - Kathmandu
I dag går turen tilbage til Kathmandu med turistbus (ca. 7 timer). Efter ankomst til Kathmandu, har du dagen på egen hånd
18. dag: Afrejse fra Kathmandu / ankomst til Danmark
Afrejse fra Kathmandu og ankomst samme dag til Danmark efter et fantastisk eventyr i Nepal.

Overnatninger

3 overnatninger på guesthouse i Kathmandu, 9 overnatninger i forskellige tehuse og 4 overnatninger på guesthouse i Pokhara.

Overalt i Nepals bjerge ligger tehuse (teahouses). Det var og er steder hvor bærere, rejsende og handelsfolk boede og spiste under meget simple vilkår. I dag er mange tehuse blevet renoveret, og standarden er blevet højere. Men det er stadig simpel indkvartering og ikke luksus.
Indkvartering er i fællesrum, og der er fælles toiletforhold.

Bemærkninger

Husk at medbringe to pasbilleder og et kopi af dit pas til trekking-tilladelsen. Derudover skal du fremvise bevis for, at du er dækket af en rejseforsikring undervejs på trekket. Dette skal afleveres på vores servicekontor i Kathmandu senest 24 timer inden trekket starter.

Vær opmærksom på, at man kun kan have 1 taske med per 2-3 deltagere pga. det antal bærer, som er med på trekket. Det er muligt, mod ekstra betaling, at få en ekstra bærer med på trekket.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Vær opmærksom på, at højdesyge kan opstå på alle treks, uanset om de anbefalede retningslinjer på området overholdes (For yderligere information henvises til Statens Serum Institut).
Ligeledes skal det bemærkes, at en del treks ikke overholder de anbefalede retningslinjer vedrørende for eksempel overnatningshøjde, da de ellers ikke kan gennemføres.
Alle Jysk Rejsebureaus trekkingture er gennemprøvede, og vi oplever sjældent, at vores rejsende får højdesyge. Dog er det særdeles vigtigt, at du søger ned i højde, hvis du mærker symptomer på højdesyge (for eksempel hovedpine, åndenød og opkast). Højdesyge er en akut tilstand, der skal tages meget alvorligt.
Du bør kontakte din læge og diskutere muligheden for at forebygge højdesyge i forhold til dit trek. Jysk Rejsebureau refunderer ikke trek, som bliver påvirket eller afbrudt på grund af højdesyge.

Annapurna Base Camp trekket er et hårdt trek og derfor er der ingen garanti for at komme med hele vejen til Base Camp.

For at være sikker på at din sovepose har den rette kvalietet anbefaler, vi at du køber en med fra Danmark.

Denne tur anbefales ikke til børn under 12 år.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Gruppestørrelse

Du rejser individuelt i Kathmandu og Pokhara. På trekket rejser du i små grupper med maksimum 8 personer. Du kan mod merpris sikre dig at turen bliver sikret som privattur. Hør nærmere hos din rejsekonsulent.

September - november og marts - april

Pakkeliste

 • Rygsæk
 • Lange og korte trekkingbukser
 • T-shirts og langærmet trøje/skjorte
 • Trekkingstøvler
 • Badetøj og let håndklæde
 • Toiletsager
 • Gode sandaler
 • Let regnfrakke
 • Let lommelygte/pandelygte
 • Solbriller, solcreme og myggebalsam
 • Medicin
 • Fotoudstyr
 • Evt. lagenpose og egen sovepose
 • Evt. egen vandflaske og lommekniv
 • Vandtætte pakkeposer

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Kathmandu t/r
 • 3 overnatninger på guesthouse i Kathmandu
 • Turistbus til og fra Pokhara
 • Lokal bus til/fra trekkets startsted
 • 1 engelsktalende guide og 1 bærer
 • Overnatninger i tehuse
 • 4 overnatninger på guesthouse i Pokhara
 • Tilladelse til Annapurna Conservation Area
 • Prisen inkluderer desuden overnatninger, måltider og forsikringer til guide og bærere.

Prisen er eksklusiv

 • Personlig rejseforsikring
 • Visumgebyrer
 • Mad og drikke
 • Sovepose
 • Personligt trekkingudstyr
 • Drikkepenge til guide og bærere

Prisbemærkning

I Nepal er det god skik at give drikkepenge til guide og bærere efter endt tur.

Det er muligt at tilkøbe en flybillet tilbage til Kathmandu fra Pokhara mod tillæg.

Priserne er afhængig af afrejsetidspunkt og pladssituation. Tilbuddet er sammensat som inspiration - kontakt Jysk Rejsebureau og få skræddersyet din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Nepal

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Service Center, Kathmandu, Nepal

Nepal

Jysk Servicecenter Kathmandu ligger centralt placeret i backpacker-bydelen Thamel (tæt ved Kathmandu Guest House, der et af de ældste i byen, så godt at spørge efter det, når man skal finde kontoret) i Nepals hovedstad Kathmandu.


Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top