Søg
Søg
Solopgang over Annapurna
Annapurna Base Camp
På vej mod Annapurna Base Camp
Flot morgenudsigt fra Poon Hill i Annapurna
Bedeflag ved Machhapuchhre Base Camp
Tadapani village
Udsigten fra Poon Hill
Tid en pause sammen med sin lokalguide
Annapurna Basecamp
Annapurna Basecamp trekket er et meget 'grønt' trek - Her fra Jhinu Danda
En nepalesisk ko i Annapurna regionen
Den smukke natur i området omkring Annapurna
Udsigten over bjergene fra Phewa Tal søen i Pokhara
Pokhara og Annapurna fra Fewa Lake
Oplev den imponerende Boudhanath stupa i Kathmandu
Helligmand, Kathandu, Nepal
Kathmandu

Annapurna Base Camp trek

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 10.995,-

Varighed: 18 dage

Dette turforslag tager dig til Annapurna Base Camp - et af Nepals smukkeste trekkingture. Undervejs kan du nyde den imponerende natur i Himalaya og Nepals fantastiske kultur.

Turen starter med to dage i Kathmandu. Her har du mulighed for at udforske byens hinduistiske og buddhistiske templer, tage på cykeltur, riverrafte m.m. Herefter går turen med bus til Pokhara, hvor dit trek til Annapurna Base Camp starter. På trekket overnatter du i små hyggelige tehuse. Det højeste punkt på ruten er i 4.130 meters højde, og undervejs har du fantastiske panoramaudsigter til de sneklædte Himalaya, bl.a. Machhapuchhare, også kaldet ”Fiskehalebjerget” (6.993 m), Tarke Kang (7.202 m), Annapurna South (7.219 m), Gangapurna (7.454 m) og Annapurna III (7.555 m). Annapurna betyder ”Høstens Gudinde”, og er et af Himalayas mægtigste bjerge. Din trekkingtur ender i Pokhara, hvor du har to dage, inden turen går tilbage til Kathmandu og videre hjem til Danmark.

Vi tilbyder også denne tur med dansk rejseleder, se den her

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Nepal her

Sæson
Det er ideelt at besøge Nepal fra slutningen af september til og med november, hvor luften er klar, og udsigten fra bjergene er bedst. Fra marts til midt i maj er vejret også fint, men luften er knap så klar som i efteråret. Til gengæld kan du i foråret nyde frodigheden og specielt smukke rhododendron, som blomstrer på bjergskråningerne på denne tid af året. Vintermånederne er kun at anbefale for rutinerede trekkere eller dem, der vil nøjes med at besøge lavlandet, da vintermånederne kan være særdeles kolde i bjergene. Om sommeren anbefaler vi at rejse i området Mustang, som ikke er berørt af monsunregnen.

Annapurna Basecamp

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse Danmark
Afrejse fra Danmark mod Kathmandu.

2. dag: Ankomst Kathmandu
Ankomst til Kathmandu. Husk at medbringe cirka 50 USD i kontanter og to pasfotos til dit nepalesiske visum, der udstedes direkte i lufthavnen. Du bliver afhentet i lufthavnen og kørt til dit guesthouse i Kathmandu, hvor du har 2 overnatninger. Resten af dagen har du på egen hånd i Kathmandu.

3. dag: På opdagelse i Kathmandu
På egen hånd i Kathmandu. Jysk Rejsebureau anbefaler, at du tager på en byrundtur, mountainbiketur eller raftingtur.

4. dag: Kathmandu - Pokhara
Om morgenen tager du med turistbus til Pokhara (ca. 7 timer), der ligger i 820 meters højde, omgivet af bjerge. Nyd synet af den smukke sø Phewa Tal og bjergene, der spejler sig i vandet.

5. dag: Pokhara - Tikedhunga (1.540m.)
Fra Pokhara er der cirka halvanden times bustur til Naya Pul (1.070 m), hvorfra selve trekket starter. Herfra går turen op gennem lavlandet igennem små landsbyer og smukke skovområder til Tikhedhunga.
Trekkingtid: Cirka 4-5 timer.

6. dag: Tikhedhunga – Ghorepani (2.800m.)
Vær forberedt på en hel dags vandring, hvor den første stejle strækning op ad bjergryggen til Magar-byen Ulleri tager cirka 2-3 timer. Der er god tid undervejs til at holde små pauser, hvor der er mulighed for at tage fotos og nyde de storslåede udsigter til Annapurna South og Hiunchuli. Fra Ulleri går ruten videre opad igennem skovområder, hvor vi følger de små vandløb frem til Ghorepani.
Trekkingtid: Cirka 6-7 timer.

7. dag: Ghorepani – Tadapani (2.630m.)
Tidligt om morgenen vandrer vi op til udsigtspunktet Poon Hill, der ligger i 3.100 meters højde og byder på enestående solopgange over Himalaya. Fra Poon Hill kan du i klart vejr opleve nogle helt fantastiske panoramaudsigter – bl.a. til verdens syvende højeste bjerg Dhaulagiri (8.167 m) samt Macchapuchhare, Annapurna-bjergene og Manaslu. Herfra vandrer vi ned til Ghorepani igen, og efter en velfortjent morgenmad fortsætter vi mod Tadapani. Resten af dagen vandrer vi op og ned igennem flotte rhododendron- og magnoliaskove.
Trekkingtid: Cirka 4-5 timer.

8. dag: Tadapani – Chhumrong (2.170m.)
Dagen starter med et par timers vandring ned til Kimrung Khola efterfulgt af en times stejl og hård vandring. Den sidste del af dagens strækning er flad, og undervejs passerer vi gennem små gurung-landsbyer. Chhomrong er en relativ stor gurung-landsby, hvor der er gode tehuse og smukke bjergudsigter.
Trekkingtid: Cirka 4-5 timer.

9. dag: Chhumrong - Dovan
Vandreturen i dag tager os fra Chhomrong op igennem stejle skove med smukke rhododendronbuske og bambusplanter. Vi følger floden og ender ved en lille landsby, som kaldes Bamboo, hvor der findes et par te-huse. Vi fortsætter dog videre over 3 små floder, før vi ankommer til dagens mål Dovan.
Trekkingtid: Cirka 6 timer.

10. dag: Dovan – Machhapuchhre Base Camp (3.700m.)
I dag er der en konstant stigning på hele ruten. Det belønnes med smukke udsigter, mens vi vandrer igennem bambus skove. Inden vi tager turen helt op til Hinko (3139 m), er der mulighed for at holde en pause på det fine Himalaya Hotel, som ligger i 2873 meters højde. Derefter vandrer vi videre op til Machhapuchhre Base Camp.
Trekkingtid: Cirka 6-7 timer.

11. dag: Machhapuchhre Base Camp – Annapurna Base Camp (4.130m.)
I dag venter der os en stejl stigning op til Annapurna Base Camp. Målet i 4.130 meters højde kan nås på et par timer og er trekkingturens højeste punkt. Resten af dagen kan du slappe af og nyde den smukke udsigt til det legendariske bjerg og gletsjeren. Glæd dig til de fantastiske udsigter over Machhapuchhare (6.993 m), Tarke Kang (7.202 m), Annapurna South (7.219 m), Gangapurna (7.454 m), Annapurna III (7.555 m) m.fl.
Trekkingtid: Cirka 2 timer.

12. dag: Annapurna Base Camp – Bamboo (2.310m.)
Fra base camp er der cirka 7 timers vandring igennem bambus- og rhododendron-skove ned til Bamboo.
Trekkingtid: Cirka 6-7 timer.

13. dag: Bamboo – Jhinu Danda (1.700m.)
Ruten i dag går skiftevis op og ned ad bjergsiderne, og hele dagen nyder vi den smukke udsigt, som møder os overalt.
Trekkingtid: Cirka 5 timer.

14. dag: jhinu Danda - Pokhara
Turens sidste dag starter med en vandretur på 6 timer ned ad bakke igennem skove og små landsbyer til Nayapul. Derefter tager det ca. 1 time i bil tilbage til Pokhara, hvor trekkingturen slutter.
Trekkingtid: Cirka 6 timer.

15. dag: På opdagelse i Pokhara
Efter 11 dage i bjergene er der nu mulighed for afslapning i den smukke by Pokhara. Her er mulighed for at tage på mindre vandreture, paraglide, leje en båd eller bare nyde udsigten over søen Phewa Tal og bjergene.

16. dag: På opdagelse i Pokhara
Dagen på egen hånd i Pokhara.

17. dag: Pokhara - Kathmandu
I dag går turen tilbage til Kathmandu med turistbus (ca. 7 timer). Efter ankomst til Kathmandu, har du dagen på egen hånd.

18. dag: Afrejse fra Kathmandu / ankomst til Danmark
Afrejse fra Kathmandu og ankomst samme dag til Danmark efter et fantastisk eventyr i Nepal.

Overnatning:
3 overnatninger på guesthouse i Kathmandu, 9 overnatninger i forskellige tehuse og 4 overnatninger på guesthouse i Pokhara.

Overalt i Nepals bjerge ligger tehuse (teahouses). Det var og er steder hvor bærere, rejsende og handelsfolk boede og spiste under meget simple vilkår. I dag er mange tehuse blevet renoveret, og standarden er blevet højere. Men det er stadig simpel indkvartering og ikke luksus.
Indkvartering er i fællesrum, og der er fælles toiletforhold.

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Husk at medbringe to pasbilleder og et kopi af dit pas til trekking-tilladelsen. Dette skal afleveres på vores servicekontor i Kathmandu senest 24 timer inden trekket starter.

Vær opmærksom på, at man kun kan have 1 taske med per 2-3 deltagere pga. det antal bærer, som er med på trekket. Det er muligt, mod ekstra betaling, at få en ekstra bærer med på trekket.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Vær opmærksom på, at højdesyge kan opstå på alle treks, uanset om man overholder de anbefalede retningslinjer på området ( tjek på ssi.dk). Du skal også være opmærksom på en del treks ikke overholder de anbefalede retningslinjer vedr. fx overnatningshøjde, da de ellers ikke kan gennemføres. Alle Jysk Rejsebureaus trekking turer er gennemprøvede, og vi oplever yderst sjældent, at vores rejsende får højdesyge, som påvirker oplevelsen, dog er det ekstremt vigtigt, at du går ned i højde, hvis du mærker symptomer på højdesyge ( fx kvalme, hovedpine). Lyt kun til dig selv og din krop. Højdesyge er noget, man skal tage alvorligt. I ekstreme tilfælde, hvor trekkere ignorerer symptomerne og er fortsat op af bjerget, har det haft dødelig udgang. Du bør kontakte din læge og diskutere muligheden for at forebygge højdesyge i forhold til dit trek. Vi refunderer ikke trek, som bliver påvirket eller afbrudt pga. højdesyge.

Annapurna Base Camp trekket er et hårdt trek og derfor er der ingen garanti for at komme med hele vejen til Base Camp.

For at være sikker på at din sovepose har den rette kvalietet anbefaler vi at du køber en med fra Danmark.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 10.995,-


Prisbemærkning

I Nepal er det god skik at give drikkepenge til guide og bærere efter endt tur.

Det er muligt at tilkøbe en flybillet tilbage til Kathmandu fra Pokhara mod tillæg.

Priserne er afhængig af afrejsetidspunkt og pladssituation. Tilbuddet er sammensat som inspiration - kontakt Jysk Rejsebureau og få skræddersyet din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Du rejser individuelt i Kathmandu og Pokhara. På trekket rejser du i små grupper med maksimum 8 personer.

Sværhedsgrad

Moderat

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Kathmandu t/r
 • 3 overnatninger på guesthouse i Kathmandu
 • Turistbus til og fra Pokhara
 • Lokal bus til/fra trekkets startsted
 • 1 engelsktalende guide og 1 bærer
 • Overnatninger i tehuse
 • 4 overnatninger på guesthouse i Pokhara
 • Tilladelse til Annapurna Conservation Area
 • Prisen inkluderer desuden overnatninger, måltider og forsikringer til guide og bærere.

Prisen er eksklusiv

 • Personlig rejseforsikring
 • Mad og drikke
 • Sovepose
 • Personligt trekkingudstyr
 • Drikkepenge til guide og bærere
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

Nepal: 18-09-2018 18:00:00 : 10875
Aarhus
18. september 2018 kl. 18:00

Nepal

Nepal: Everest Base Camp med dansk rejseleder: 18-09-2018 18:00:00 : 11751
Herning
18. september 2018 kl. 18:00

Nepal: Everest Base Camp med dansk rejseleder

Nepal: Everest Base Camp med dansk rejseleder: 26-09-2018 18:00:00 : 11214
Aarhus
26. september 2018 kl. 18:00

Nepal: Everest Base Camp med dansk rejseleder

Se mere her

Servicecenter

Nepal Få hjælp og service til rejsen
Service Center, Kathmandu, Nepal
Til top
Find os på: