18 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 17.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Efter to dage i Kathmandu tager dette rejseforslag dig med bus til Pokhara, hvor dit trek til Annapurna Base Camp starter.

På trekket overnatter du i små hyggelige tehuse. Det højeste punkt på ruten er i 4.130 meters højde, og undervejs har du fantastiske panoramaudsigter til de sneklædte tinder i Himalaya - blandt andet Machhapuchhare, også kaldet ”Fiskehalebjerget” (6.993 m), Tarke Kang (7.202 m), Annapurna South (7.219 m), Gangapurna (7.454 m) og Annapurna III (7.555 m).

Annapurna betyder ”Høstens Gudinde”, og er et af Himalayas mægtigste bjergkæder. Din trekkingtur ender i Pokhara, hvor du har to dage, inden turen går tilbage til Kathmandu og videre hjem til Danmark.

Få information og fakta om Nepal her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Nepal her

Bedste rejseperiode

Det er ideelt at besøge Nepal fra slutningen af september til og med november, hvor luften er klar, og udsigten fra bjergene er bedst. Fra marts til midt i maj er vejret også fint, men luften er knap så klar som i efteråret. Til gengæld kan du i foråret nyde frodigheden og specielt smukke rhododendron, som blomstrer på bjergskråningerne på denne tid af året.

Vintermånederne er kun at anbefale for rutinerede trekkere eller dem, der vil nøjes med at besøge lavlandet, da vintermånederne kan være særdeles kolde i bjergene. Om sommeren anbefaler vi at rejse i området Mustang, som ikke er stort berørt af monsunregnen.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Nepal er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Nepal kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse Danmark
Afrejse fra Danmark mod Kathmandu.
2. dag: Ankomst Kathmandu
Ankomst til Kathmandu. Husk at medbringe cirka 50 USD i kontanter og to pasfotos til dit nepalesiske visum, der udstedes direkte i lufthavnen. Du bliver afhentet i lufthavnen og kørt til dit guesthouse i Kathmandu, hvor du har 2 overnatninger. Resten af dagen har du på egen hånd i Kathmandu.
3. dag: På opdagelse i Kathmandu
På egen hånd i Kathmandu. Jysk Rejsebureau anbefaler, at du tager på en byrundtur, mountainbiketur eller raftingtur.
4. dag: Kathmandu - Pokhara
Om morgenen tager du med turistbus til Pokhara (ca. 7 timer), der ligger i 820 meters højde, og er omgivet af bjerge. Nyd synet af den smukke sø Phewa Tal og bjergene, der spejler sig i vandet.
5. dag: Pokhara - Tikedhunga
Fra Pokhara er der cirka halvanden times bustur til Naya Pul (1.070 m), hvor fra selve trekket starter. Herfra går turen op gennem lavlandet igennem små landsbyer og smukke skovområder til Tikhedhunga. Trekkingtid: Cirka 4-5 timer. Højde: Tikedhunga 1.540 m.
6. dag: Trek Tikhedhunga – Ghorepani
Vær forberedt på en hel dags vandring, hvor den første stejle strækning op ad bjergryggen til Magar-byen Ulleri tager cirka 2-3 timer. Der er god tid undervejs til at holde små pauser, hvor der er mulighed for at tage fotos og nyde de storslåede udsigter til Annapurna South og Hiunchuli. Fra Ulleri går ruten videre opad igennem skovområder, hvor vi følger de små vandløb frem til Ghorepani. Trekkingtid: Cirka 6-7 timer. Højde: Ghorepani 2.800 m.
7. dag: Trek Ghorepani – Tadapani
Tidligt om morgenen vandrer vi op til udsigtspunktet Poon Hill, der ligger i 3.100 meters højde, og byder på enestående solopgange over Himalaya. Fra Poon Hill kan du i klart vejr opleve nogle helt fantastiske panoramaudsigter – blandt andet til verdens syvende højeste bjerg Dhaulagiri (8.167 m.) samt Macchapuchhare, Annapurna-bjergene og Manaslu. Herfra vandrer vi ned til Ghorepani igen, og efter en velfortjent morgenmad fortsætter vi mod Tadapani. Resten af dagen vandrer vi op og ned igennem flotte rhododendron- og magnoliaskove. Trekkingtid: Cirka 4-5 timer. Højde: Tadapani 2.630 m.
8. dag: Trek Tadapani – Chhumrong
Dagen starter med et par timers vandring ned til Kimrung Khola efterfulgt af en times stejl og hård vandring. Den sidste del af dagens strækning er flad, og undervejs passerer vi gennem små gurung-landsbyer. Chhomrong er en relativ stor gurung-landsby, hvor der er gode tehuse og smukke bjergudsigter. Trekkingtid: Cirka 4-5 timer. Højde: Chhumrong 2.170 m.
9. dag: Trek Chhumrong - Dovan
Vandreturen i dag tager os fra Chhomrong op igennem stejle skove med smukke rhododendronbuske og bambusplanter. Vi følger floden og ender ved en lille landsby, som kaldes Bamboo, hvor der findes et par te-huse. Vi fortsætter dog videre over 3 små floder, før vi ankommer til dagens mål Dovan. Trekkingtid: Cirka 6 timer. Højde: Dovan 2.430 m.
10. dag: Trek Dovan – Machhapuchhre Base Camp
I dag er der en konstant stigning på hele ruten. Det belønnes med smukke udsigter, mens du vandrer igennem bambus skove. Inden du tager turen helt op til Hinko (3139 m), er der mulighed for at holde en pause på det fine Himalaya Hotel, som ligger i 2873 meters højde. Derefter vandrer du videre op til Machhapuchhre Base Camp. Trekkingtid: Cirka 6-7 timer. Højde: Machhapuchhre Base Camp 3.700 m.
11. dag: Trek Machhapuchhre Base Camp – Annapurna Base Camp
I dag venter der en stejl stigning op til Annapurna Base Camp. Målet i 4.130 meters højde kan nås på et par timer, og er trekkingturens højeste punkt. Resten af dagen kan du slappe af og nyde den smukke udsigt til det legendariske bjerg og gletsjeren. Glæd dig til de fantastiske udsigter over Machhapuchhare (6.993 m.), Tarke Kang (7.202 m.), Annapurna South (7.219 m.), Gangapurna (7.454 m.) og Annapurna III (7.555 m.). Trekkingtid: Cirka 2-3 timer. Højde: Annapurna Base Camp 4.130 m.
12. dag: Trek Annapurna Base Camp – Bamboo
Fra basecamp er der cirka 7 timers vandring igennem bambus- og rhododendron-skove ned til Bamboo. Trekkingtid: Cirka 6-7 timer. Højde: Bamboo 2.310 m.
13. dag: Trek Bamboo – Jhinu Danda
Ruten i dag går skiftevis op og ned ad bjergsiderne, og hele dagen nyder vi den smukke udsigt, som møder os overalt. Trekkingtid: Cirka 5 timer. Højde: Jhinu Danda 1.700 m.
14. dag: Trek Jhinu Danda - Pokhara
Trekkingturens sidste dag starter med en vandretur på 6 timer ned ad bakke igennem skove og små landsbyer til Nayapul. Derefter tager det cirka 1 time i bil tilbage til Pokhara, hvor trekkingturen slutter. Trekkingtid: Cirka 6 timer.
15. dag: På opdagelse i Pokhara
Efter 11 dage i bjergene er der nu mulighed for afslapning i den smukke by Pokhara. Her er mulighed for at tage på mindre vandreture, paraglide, leje en ro-båd eller bare nyde udsigten over søen Phewa Tal og bjergene.
16. dag: På opdagelse i Pokhara
Dagen på egen hånd i Pokhara.
17. dag: Pokhara - Kathmandu
I dag går turen tilbage til Kathmandu med turistbus (cirka 7 timer). Efter ankomst til Kathmandu har du dagen på egen hånd
18. dag: Fly fra Kathmandu og ankomst til Danmark
Afrejse fra Kathmandu og ankomst samme dag til Danmark efter et fantastisk eventyr i Nepal.

Overnatninger

3 overnatninger på Highlander Inn i Kathmandu
9 overnatninger i forskellige tehuse
4 overnatninger på guesthouse i Pokhara

Overalt i Nepals bjerge ligger tehuse "teahouses". Det var - og er steder, hvor bærere, rejsende og handelsfolk boede og spiste under meget simple vilkår. I dag er mange tehuse blevet renoveret, og standarden er blevet højere. Men det er stadig simpel indkvartering og ikke luksus.
Indkvartering er i twinrooms, og der er fælles toiletforhold.

Bemærkninger

Husk at medbringe to pasbilleder og et kopi af dit pas til trekking-tilladelsen. Derudover skal du fremvise bevis for, at du er dækket af en rejseforsikring undervejs på trekket. Dette skal afleveres på vores servicekontor i Kathmandu senest 24 timer inden trekket starter.

Vær opmærksom på, at man kun kan have 1 taske med per 2-3 deltagere pga. det antal bærer, som er med på trekket. Det er muligt, mod ekstra betaling, at få en ekstra bærer med på trekket.

Det er muligt at tilkøbe en flybillet tilbage til Kathmandu fra Pokhara mod tillæg, for at spare den lange køretur tilbage til Kathmandu. Hør din rejsekonsulent for nærmere informationer.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Vær opmærksom på, at højdesyge kan opstå på alle treks, uanset om de anbefalede retningslinjer på området overholdes (For yderligere information henvises til Statens Serum Institut).
Ligeledes skal det bemærkes, at en del treks ikke overholder de anbefalede retningslinjer vedrørende for eksempel overnatningshøjde, da de ellers ikke kan gennemføres.
Alle Jysk Rejsebureaus trekkingture er gennemprøvede, og vi oplever sjældent, at vores rejsende får højdesyge. Dog er det særdeles vigtigt, at du søger ned i højde, hvis du mærker symptomer på højdesyge (for eksempel hovedpine, åndenød og opkast). Højdesyge er en akut tilstand, der skal tages meget alvorligt.
Du bør kontakte din læge og diskutere muligheden for at forebygge højdesyge i forhold til dit trek. Jysk Rejsebureau refunderer ikke trek, som bliver påvirket eller afbrudt på grund af højdesyge.

Annapurna Base Camp trekket er et hårdt trek og derfor er der ingen garanti for at komme med hele vejen til Base Camp.

Denne tur anbefales ikke til børn under 12 år.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Gruppestørrelse

Du rejser individuelt i Kathmandu og Pokhara. På trekket rejser du i små grupper med maksimum 8 personer. Du kan mod merpris sikre dig, at turen bliver sikret som privattur. Hør nærmere hos din rejsekonsulent.

September - november og marts - april

Pakkeliste

 • Rygsæk
 • Lange og korte trekkingbukser
 • T-shirts og langærmet trøje/skjorte
 • Trekkingstøvler
 • Badetøj og let håndklæde
 • Toiletsager
 • Gode sandaler
 • Let regnfrakke
 • Let lommelygte/pandelygte
 • Solbriller, solcreme og myggebalsam
 • Medicin
 • Fotoudstyr
 • Evt. lagenpose og egen sovepose
 • Evt. egen vandflaske og lommekniv
 • Vandtætte pakkeposer

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Kathmandu t/r (inkl. bagage)
 • Ankomsttransfer ved ankomst til Kathmandu
 • Overnatninger ifølge program
 • Turistbus t/r mellem Kathmandu og Pokhara
 • 10 dages trekkingtur med engelsktalende guide samt bærere
 • Trekkingtilladelse og nationalparkgebyr
 • Prisen inkluderer desuden dækning af guide og bæreres udgifter til overnatninger, måltider og forsikringer
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge - I Nepal er det god skik at give drikkepenge til guider og chauffører
 • Drikkevarer
 • Måltider
 • Visum
 • Leje af sovepose og/eller dunjakke

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Nepal

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Service Center, Kathmandu, Nepal

Nepal

Jysk Servicecenter Kathmandu ligger centralt placeret i backpacker-bydelen Thamel (tæt ved Kathmandu Guest House, der et af de ældste i byen, så godt at spørge efter det, når man skal finde kontoret) i Nepals hovedstad Kathmandu.


Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top