Søg
Søg
Oplev store natur- og dyreoplevelser i Chitwan Nationalpark
Glade børn i Kathmandus gader
Trekkingturen tager jer blandt andet til bjergbyen Ghandruk
Badende elefanter ved Chitwan N.P.
Solopgang over Annapurna fra Ghandruk
Oplev fascinerende Bhaktapur i Kathmandu Valley
Hellig Saddhu tiggermunk ved Pashupatinath
Find spændende souvenirs med familien i Kathmandus farverige gader
Få de fantastiske udsigter over Himalaya ved Nagarkot
Kathmandu
Udsigten over bjergene fra Phewa Tal søen i Pokhara
De fantastiske templer ved Bhaktapur
Mød en imødekommende og nysgerrig befolkning i Nepal
Oplev de farve- og folkerige lokale markeder
Oplev det spændende dyreliv i Chitwan Nationalpark
Boudnath Stupaen i Kathmandu
Udsigt over Annapurna fra Australian Camp
Hellig ko i tempelområdet ved Pashupatinath i Kathmandu
Buddhistisk munk med bedemølle
En nepalesisk ko i Annapurna regionen

Med familien i Nepal

Frapris pr. voksen ved 2 voksne og 2 børn

DKK 13.495,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Børnepris fra

DKK 12.495,-

Varighed: 17 dage

I dette rejseforslag, som er specielt designet til aktive familier, kommer I både på trek i Nepals smukke bjerge, får store dyroplevelser i Chitwan Nationalpark og kommer helt tæt på den fascinerende nepalesiske kultur.

I Kathmandu oplever I blandt andet byens hinduistiske og buddhistiske templer, men I har også tid på egen hånd til at gå på opdagelse i byens snørklede og farverige gader.

Herefter fortsætter turen til landsbyen Nagarkot. Byen ligger fantastisk i forhold til at opleve solopgang over Himalayakæden, og området byder desuden på gode muligheder for vandring i de omkringliggende landsbyer eller tage på mountainbiketure.

Derefter går turen mod vest, hvor I skal på en spændende trekkingtur over fire dage. Trekkingen foregår i nærheden af den storslåede Annapurna region. Hårdheden på denne trekkingtur er medium, så de fleste kan være med. Undervejs overnatter man på de simple, men charmerende, tehuse.
Undervejs på trekket kommer I igennem traditionelle nepalesiske landsbyer, tætte rododendronskove med et rigt fugleliv samt åbne bjerglandskaber med udsigt over Himalayabjergkæden.

Efter oplevelserne i bjergene går turen videre til Chitwan Nationalpark. Her venter tre dage med fantastiske natur- og dyreoplevelser. Chitwan er Nepals mest kendte nationalpark og ligger i det tropiske lavland på grænsen til Indien. I parken kan du opleve Nepals jungle og et spændende dyreliv – blandt andet Østens største bestand af indiske pansernæsehorn. Derudover har du chancen for at se langur-aber, over 270 eksotiske fuglearter, diverse hjortearter – og har du heldet med dig, er der også mulighed for at støde på tigre, læbebjørne, leoparder, krokodiller og vilde elefanter.

Turen slutter tilbage i Kathmandus travle gader, inden I rejser hjem til Danmark.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Nepal her

Sæson

Det er ideelt at besøge Nepal fra slutningen af september til og med november, hvor luften er klar, og udsigten fra bjergene er bedst. Fra marts til midt i maj er vejret også fint, men luften er knap så klar som i efteråret. Til gengæld kan du i foråret nyde frodigheden og specielt smukke rhododendron, som blomstrer på bjergskråningerne på denne tid af året. Vintermånederne er kun at anbefale for rutinerede trekkere eller dem, der vil nøjes med at besøge lavlandet, da vintermånederne kan være særdeles kolde i bjergene. Om sommeren anbefaler vi at rejse i området Mustang, som ikke er berørt af monsunregnen.

Få en fantastisk familieoplevelse i Nepal

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse Danmark
Afrejse fra Danmark mod Kathmandu

2. dag: Ankomst Kathmandu
Ankomst til Kathmandu. Husk at medbringe cirka 50 US Dollars i kontanter og to pasfotos per person til jeres nepalesiske visum, der udstedes direkte i lufthavnen. I bliver afhentet i lufthavnen og kørt til jeres guesthouse i Kathmandu. I kommer desuden ind forbi vores centralt beliggende servicecenter, hvor I kan få masser af råd og inspiration til jeres rejse rundt i Nepal. Resten af dagen har I på egen hånd i byen.

Overnatning på budgethotel i Kathmandu.

3. dag: Sightseeing i Monkey Temple, Kathmandu Durbar Square og gåtur tilbage via det lokale marked
I dag skal I besøge nogle af de smukke og interessante UNESCO verdensarvsseværdigheder i byen. Dagen starter med et besøg ved Swyambhunath – også kaldet monkeytemple - som ligger på toppen af en bakke. Det er et meget gammelt buddhistisk område, som består af en Stupa (et monument til opbevaring af relikvier), helligdomme og templer. Stupaen har Buddhas øjne påmalet sine sider, som skuer I alle fire verdensretninger. Stupaen er efter sigende 2000 år gammel. Herefter besøger I Kathmandu Durbar Square, som er området for det gamle royale palads. Her findes den levende gudinde “Kumari”, som hilser på hengivne besøgende fra balkonen i sit tempel.

Efter besøget vandrer I tilbage gennem det ældste nepalesiske marked, som er fyldt med små farverige butikker.

Overnatning på budgethotel i Kathmandu.

4. dag: Sightseeing i Boudhanath, Pashupatinath og køretur til Nagarkot
Denne dag besøger I den største buddhistiske stupa og det største hinduistiske tempel.

Boudhanath-stupaen fra det 5. århundrede er et af de vigtigste buddhistiske pilgrimsmål og en af de største stupaer i verden. Omkring stupaen findes tibetanske klostre, hvor mange af de munke, som er flygtet fra det kinesiske styre, lever i dag.

Herefter besøger I templet Pashupatinath, som er et af de mest hellige templer dedikeret til guden Shiva. Det er beliggende i frodige, grønne omgivelser ved bredden af den hellige flod, Bagmati. Templet er bygget i pagodestil med smukt udskårne træbjælker og en guldtinde, som er symbolet for religiøse tanker. Det er strengt forbudt for ikke-hinduer at komme ind i selve templet, men I har mulighed for at se templet fra østbredden af Bagmatifloden.
Pashupatinath-templet er et af de vigtigste pilgrimsmål for hinduister i verden. Besøgende her får et unikt indblik i de hinduistiske begravelsesritualer, da området benyttes til at kremering af de døde. Man ser ligafbrændingerne på behørig afstand, og ser hvordan asken bliver sendt ned i den hellige Bagmati flod, hvor den afdødes synder skylles bort.
Området er desuden kendt for at huse de meget ikoniske og hellige mænd – sadhuerne. Disse tiggermunke sidder i deres farverige klæder og med langt uvasket hår og tigger sig gennem livet i tempelområdet.

Efter disse spændende kulturindtryk fortsætter I mod byen Nagarkot, hvor I kan slappe af resten af dagen.

Overnatning på budgethotel i Nagarkot.

5. dag: Oplev Nagarkot på egen hånd
I dag oplever I på egen hånd den skønne bjerglandsby Nagarkot, som ligger i 2100 meters højde. Nyd solopgangen imellem bølgende bjerge og nåletræsskov, hvor der på klare dage er panoramaudsigt over en stor del af Himalayakæden. Gå en tur til de omkringliggende små landsbyer eller nyd udsigten fra udkigstårnet i byen. Er I en familie, som kan lide at være meget aktive, så er der rigtig gode mountainbikestier samt mulighed for paragliding i Nagarkotområdet.

Overnatning på budgethotel i Nagarkot.

6. dag: Køretur fra Nagarkot til Bhaktapur, sightseeing i Bhaktapur og kørsel tilbage til Kathmandu
Efter I har nydt den smukke solopgang, tager I på en kort køretur for at besøge Bhaktapur, som er en af de tre ældgamle kongebyer i Kathmandu-dalen. Den er kendt som de hengivnes by, og byder på middelalderkunst og -arkitektur. Det er en af de mest historiske byer i Nepal - fyldt med kulturel rigdom, hvor gamle traditioner og levevis stadig eksisterer.

Overnatning på budgethotel i Kathmandu.

7. dage: Køretur fra Kathmandu til Pokhara
Tidligt om morgenen tager I på en 7-timers køretur gennem dale med floder, risterrasser, landsbyer og større byer langs vejen til den smukke by, Pokhara. Resten af dagen slapper I af på jeres hotel eller går en tur på egen hånd.

Hvis køreturen synes for lang, så kan I mod merbetaling overveje at booke en privattransport eller eventuelt at flyve mellem Kathmandu og Pokhara. Forhør dig hos din rejsekonsulent for yderligere information.

Overnatning på budgethotel i Pokhara.

8. dag: Trek til Australian Camp
I dag begiver I jer ud på en smuk rejse til bjergene. I skal først køre cirka en time til Kande, hvor I starter jeres milde opstigning gennem skoven til Australian Camp, som byder på en fantastisk udsigt over Himalaya. Heriblandt kan I se både Annapurna og Fishtail Mountain.

Ved Australian Camp overnattes der i tehus, hvor der om aftenen bliver serveret et dejligt lokalt måltid.

Overalt i Nepals bjerge ligger tehuse "teahouses". Det var – og er stadig - steder, hvor bærere, rejsende og handelsfolk boede og spiste under meget simple vilkår. I dag er mange tehuse blevet renoveret, og standarden er blevet højere. Men det er stadig simpel indkvartering og ikke luksus.
Indkvartering er i dobbelt- eller enkeltværelse, og der er fælles toiletforhold. (F,A)

Trekkingtid: 2-3 timer. Højde: Australian Camp, 1900 m. Overnatning i tehus.

9. dag. Trek til Landruk
Stien stiger gradvist opad gennem Rhododendron- og nåletræsskove til Deurali. Deurali lader jer nyde den imponerende udsigt til Dhaulagiri og Machhapuchre (Fishtail) Mountain. Stien drejer ned mod Tolka og en let vandring her fra fører jer til Landruk, som er en smuk landsby i Gurung-stil, der befinder sig ved foden af Annapurna Himalaya. (M,F,A)

Trekkingtid: 4-5 timer. Højde: Landruk, 1550 m. Overnatning i tehus.

10. dag: Trek fra Landruk til Ghandruk
Idag vandrer I langs risterrasser til Modi-floden. Efter I har krydset broen, er der en stejl to timers vandring i bakket terræn op til den smukke landsby, Ghandruk. Her vil I blive imponerede over den vidunderlige udsigt til sydsiden af Annapurna, Hiunchuli og Fishtail Mountain. Denne landsby er samtidig en model-og museumsby, da den er en typisk etnisk Gurung-landsby med omkring 1318 huse. (M,F,A)

Trekkingtid: 3-4 timer. Højde: Ghandruk, 1940 m. Overnatning i tehus.

11. dag: Ghandruk trek til Syauli Bazaar og køretur tilbage til Pokhara
Dagen starter med en markant nedstigning i højderne - dernæst følger vandring i mere fladt terræn. Herefter går det igen ned ad bakke gennem små landsbyer til Syauli Bazaar, hvor fra I kører tilbage til Pokhara (cirka 2 timer), hvor I kan slappe af resten af dagen. (M)

Trekkingtid: 2-3 timer. Overnatning på budgethotel i Pokhara.

12. dag: På egen hånd i Pokhara
Udforsk selv de fredfyldte søer, udkigspunkter, huler og vandfald, som findes i de smukke omkringliggende områder. Pokhara er en større by, som dog er knapt så hektisk som Kathmandu. Det er derfor et perfekt sted for jer til at slappe af og lade de store oplevelser fra trekkingturen synke ind.

Overnatning på budgethotel i Pokhara.

13. dag: Køretur til Chitwan Nationalpark
Køreturen til Chitwan Nationalpark tager omkring 5 timer. Chitwan ligger i lavlandet i den sydlige del af Nepal. Parken strækker sig over et areal på 932 kvadratkilometer og har været på UNESCO’s Verdensarvslisten siden 1984 på grund af sit varierede dyreliv. Efter ankomsten bliver I transporteret til jeres lokale guesthouse. Efter frokosten er det tid til en gåtur rundt i landsbyen og senere er der arrangeret madlavningskursus for jer med efterfølgende lokal middag og kulturel dans. (F,A)

Overnatning på guesthouse i Chitwan.

14. dag: På safari i Chitwan
Dagen starter ud med en kanotur op ad floden. Det er en af de bedste måder at opleve naturen og dyrelivet på. Der er blandt andet mulighed for at se krokodiller på kanoturen.

Herefter vil I gå igennem et område med skov, græssteppe og jungle i nationalparken. En guide ledsager jer, og hjælper med at identificere de forskellige fugle-, plante- og dyrearter, som I støder på undervejs.

Efter frokost kan I vælge enten at udforske junglen yderligere på en guidet jeepsafari, eller også kan I vælge at deltage på en spændende cykelrundtur i området. (M,F,A)

Overnatning på guesthouse i Chitwan.

15. dag: Køretur tilbage til Kathmandu
Efter morgenmaden er der afgang mod hovedstaden, Kathmandu, og undervejs kan I nyde synet af floddale, terrasser og byer. (M)

Overnatning på budgethotel i Kathmandu.

16. dag: Afslapningsdag med mulighed for shopping inden hjemrejsen
Kathmandu er en fantastisk spændende by, og I har hele dagen til at tage flere af byens indtryk til jer samt få købt de sidste souvenirs.

Overnatning på budgethotel.

17. dag Kørsel til lufthavnen
På turens sidste dag bliver I kørt til lufthavnen til jeres hjemrejse. I er tilbage i Danmark samme dag efter et fantastisk eventyr i Nepal.


Overnatning:
5 overnatninger på budgethotel i Kathmandu, 2 overnatninger på budgethotel i Nagarkot, 3 overnatninger på budgethotel i Pokhara, 3 overnatninger i tehus på trekkingturen, 2 overnatninger på guesthouse i Chitwan.

Overnatningsstandarden kan opgraderes mod merbetaling. Hør nærmere hos din rejsekonsulent.

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da turforslaget både inkluderer lange transporttider samt trekking med både længere vandredage og i højderne, så anbefales denne tur ikke som udgangspunkt til familier med meget små børn.

Vær opmærksom på, at højdesyge kan opstå på alle treks, uanset om de anbefalede retningslinjer på området overholdes (For yderligere information henvises til Statens Serum Institut).
Ligeledes skal det bemærkes, at en del treks ikke overholder de anbefalede retningslinjer vedrørende for eksempel overnatningshøjde, da de ellers ikke kan gennemføres.
Alle Jysk Rejsebureaus trekkingture er gennemprøvede, og vi oplever sjældent, at vores rejsende får højdesyge. Dog er det særdeles vigtigt, at du søger ned i højde, hvis du mærker symptomer på højdesyge (for eksempel hovedpine, åndenød og opkast). Højdesyge er en akut tilstand, der skal tages meget alvorligt.
Du bør kontakte din læge og diskutere muligheden for at forebygge højdesyge i forhold til dit trek. Jysk Rejsebureau refunderer ikke trek, som bliver påvirket eller afbrudt på grund af højdesyge.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Priser

Frapris pr. voksen ved 2 voksne og 2 børn

DKK 13.495,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Børnepris fra

DKK 12.495,-


Prisbemærkning

Børnepriser gælder for børn op til 8 år. Børn ældre end dette har samme pris som voksne.

I Nepal er det god skik at give drikkepenge til guide og bærere efter endt tur.

Det er muligt at tilkøbe indenrigbilletter, privat transfer eller opgradere standarden på overnatninger.

Priserne er afhængig af afrejsetidspunkt og pladssituation. Tilbuddet er sammensat som inspiration - kontakt Jysk Rejsebureau og få skræddersyet din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

I rejser individuelt i Kathmandu, Nagarkot og Pokhara. På trekkingturen og i Chitwan kan I komme komme til at rejse i små grupper.

Sværhedsgrad

Moderat

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Kathmandu t/r
 • Afhentning i lufthavn ved ankomst
 • 5 overnatninger på budgethotel i Kathmandu
 • Byrundture jf. programbeskrivelse med engelsktalende guide
 • 2 overnatninger på budgethotel i Nagarkot
 • Bustransport mellem Kathmandu og Pokhara
 • 3 overnatninger på budgethotel i Pokhara
 • Privattransport mellem Pokhara og trekkingstart og -slutsteder
 • 3 overnatninger i tehus på trekkingturen
 • Alle måltider undervejs på trekket - morgenmad, frokost og aftensmad
 • Engelsktalende guide og bærere til bagage undervejs på trekket
 • Alle nødvendige trekkingtilladelser
 • Bustransport mellem Pokhara og Chitwan
 • 2 overnatninger på guesthouse i Chitwan Nationalpark
 • Alle måltider mens i Chitwan Nationalpark - morgenmad, frokost og aftensmad
 • Ture i Chitwan Nationalpark jf. programbeskrivelse med engelsktalende guide
 • Bustransport mellem Chitwan og Kathmandu
 • Prisen inkluderer desuden overnatninger, måltider og forsikringer til guide og bærere på trekkingturen.

Prisen er eksklusiv

 • Personlig rejseforsikring
 • Sovepose
 • Personligt trekkingudstyr
 • Lokale turistskatter i Bhaktapur og Nagarkot (ca. 30 DKK per sted per person), som indkræves til genopbygning efter jordskælvet i 2015.
 • Drikkepenge til guide og bærere
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

Nepal og Bhutan: 24-01-2019 18:00:00 : 12173
København
24. januar 2019 kl. 18:00

Nepal og Bhutan

Nepal: Everest Basecamp med dansk rejseleder: 19-02-2019 18:00:00 : 12324
Herning
19. februar 2019 kl. 18:00

Nepal: Everest Basecamp med dansk rejseleder

Nepal: Everest Base Camp med dansk rejseleder: 25-03-2019 18:00:00 : 12876
Kolding
25. marts 2019 kl. 18:00

Nepal: Everest Base Camp med dansk rejseleder

Se mere her

Servicecenter

Nepal Få hjælp og service til rejsen
Service Center, Kathmandu, Nepal
Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: