14 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Nye priser på vej
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Bhutan ligger isoleret fra omverdenen af Himalaya og er stadig den dag i dag indhyllet i mystik. Landet har bevaret sine gamle traditioner og med uspolerede landskaber og gamle buddhistiske traditioner, kan landet ikke undgå at fortrylle dig.

Turen starter med to dage i Kathmandu, hvor du får mulighed for at opleve alt fra storslåede buddhistiske stupaer til ligbrændinger. Herefter flyver du til Bhutan, hvor der venter dig et fantastisk eventyr på cykel. Cykelturen går via Himalayas mange bjergpas med storslåede udsigter, ren luft, kultur og historie i et af de mest afsondrede lande i verden. Du cykler i alt 190 kilometer i løbet af tre en halv dag. Herefter flyver du til Thailand, hvor der venter fire afslappende dage på Koh Samet, inden turen går tilbage til Danmark.

Få information og fakta om Bhutan og Thailand
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Bhutan og Thailand

Bedste rejseperiode

Bedste rejsetidspunkt i Nepal og Bhutan er fra slutningen af september til slutningen af november, hvor luften er klar og bjergudsigterne flottest. Den næstbedste sæson er foråret fra marts til maj, hvor alting blomstrer, men der er flere skyer og regn end om efteråret. Regntiden er fra juni til og med august.

Du kan rejse i Thailand året rundt, men den bedste periode er fra november til marts, hvor det er tørtid, og temperaturen er behagelig. I april og maj er heden overvældende, og temperaturen kan komme helt op på 40 grader. Regntiden varer fra juni til oktober, hvor august og september generelt er de mest regnfulde.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Nepal, Bhutan og Thailand er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i disse lande kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Afgang fra Danmark mod Kathmandu, Nepals hovedstad, hvor du ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet vil der være én-to mellemlandinger undervejs.
2. dag: Ankomst Kathmandu
Ved ankomst til Kathmandu vil du blive hentet i lufthavnen og kørt ind til dit Guesthouse. Resten af dagen er til fri disposition i Kathmandu. Jysk Rejsebureaus servicekontor ligger i bydelen Thamel i nærheden af dit guesthouse. Her kan du få hjælp med ture, transport eller bare gode råd til, hvordan du oplever Kathmandu bedst.
3. dag: Kathmandu
Du har hele dagen til at opleve Kathmandu på egen hånd. Vi anbefaler blandt andet en byrundtur, som indeholder: Boudhanath: Nepals største stupa, hvor hundredvis af farverige bedeflag blafrer i vinden og spreder sine bønner. Hindutemplet Pashupatinath: Her kan du overvære ligbrændinger ved flodbredden og møde saddhuer - hellige hindumænd. Durbar Square: En central og betydningsfuld plads omgivet af fascinerende templer og paladser. Swayambhunath (abetemplet): hvorfra du har en fantastisk udsigt over Kathmandudalen.
4. dag: Kathmandu - Paro
Afgang om morgenen fra Kathmandu i Nepal til Paro i Bhutan, med Druk Air. Du bliver afhentet i lufthavnen og kørt til dit hotel. hvor du mødes med de andre i gruppen. Om aftenen besøger vi Paro Museum, der byder på lokal kunst, tekstiler, artefakter og skulpturer. Vi besøger også én af de helt store dzongs (et gammelt fort) i Paro. Om aftenen spiser vi en traditionel, bhutansk aftensmad. (F,A)
5. dag: Paro - Thimphu
Efter morgenmaden går turen fra Paro til Thimphu (ca. to timer), hvor vi bruger resten af formiddagen på at besøge museer og National Institute for Zorig Chusum (en kunst- og håndværksskole). Om eftermiddagen cykler vi til Dodina forbi små landsbyer, landbrugsland og tætte skove. Ved Dodina kommer vi forbi to flotte klostre, som ligger smukt med høje bjerge i baggrunden. Senere på aftenen kan du udforske byen, der er kendt for sine kunsthåndværksbutikker. Denne dag cykler vi 34 km. (M,F,A)
6. dag: Thimphu
I dag bliver en stor udfordring, hvor vi varmer op med fem kilometer, inden vi starter opstigningen. Efter 18 kilometer når vi op til Dochula passet, der er kendt for sin spirituelle energi og 108 chortens. Vi spiser frokost på Dochula Café, hvorfra vi kan nyde de imponerende udsigter ud over de dybe dale i det østlige Himalaya. Efter frokost cykler vi ned gennem skove og passerer flere buddhistiske klostre. Denne dag cykler vi 73 kilometer. (M,F,A)
7. dag: Thimphu - Tashithang
Vi sætter kursen tilbage mod Paro på cykel. Vejen stiger gradvist til Tashithang gennem frodige skove, hvor du bl.a. kan opleve rododendron, fugleliv og vilde orkidéer. Denne dag cykler vi 62 km. (M,F,A)
8. dag: Punakha-dalen
Dagens tur er af den mere magelige slags. Vi udforsker den smukke, frodige Punakha-dal og besøger Punakha Dzong, der blev bygget i 1638 og er én af de mest imponerende i Bhutan. Fortet blev bygget uden brug af arkitektoniske tegninger, og der er heller ikke brugt et eneste søm. Herefter besøger vi templet Chhimi Lhakhang. Denne dag cykler vi 20 km. (M,F,A)
9. dag: Punakha-dalen - Paro
Vi tager afsked med Punakha tidligt om morgenen for at køre det sidste stykke tilbage til Paro. Det tager 4-6 timer alt efter vejens beskaffenhed, men der er helt sikkert tid til at besøge ’Tiger’s Nest’ (Taktsang-klostret) – et højdepunkt på turen. Klostret blev bygget i 1692 og er helligt for buddhister verden over. (M,F,A)
10. dag: Paro - Koh Samet
Turen slutter denne morgen. Om formiddagen afgår dit fly til Bangkok i Thailand. Du bliver afhentet i Bangkok lufthavn og kommer med privat transfer til Koh Samet. Her har du fire dage på egen hånd. Her er tid til at fordøje alle indtryk fra dit eventyr i Himalaya.
11. dag: Koh Samet
På egen hånd på Koh Samet. (M)
12. dag: Koh Samet
På egen hånd på Koh Samet. (M)
13. dag: Koh Samet - Bangkok internationale lufthavn
Om eftermiddagen afhentes du og bringes til Bangkok internationale lufthavn med privat transfer. Tidspunktet for afrejse afhænger af, hvornår dit oversøiske fly afgår. (M)
14. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet.

Overnatninger

2 overnatninger på guesthouse i Kathmandu.
2 overnatninger på turistklassehotel i Paro
2 overnatninger på turistklassehotel i Thimphu
1 overnatning på turistklassehotel i Tashithang
1 overnatning på turistklassehotel i Punakha
3 overnatninger på turistklasseresort på Koh Samet

Bemærkninger

Der er en lokal engelsktalende cykelguide med under Bhutan-delen af turen.

Minimumsalderen på denne tur er 14 år.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Tag kontakt til en rejsekonsulent.

Gruppestørrelse

Du rejser individuelt i Nepal og Thailand. Turen i Bhutan er på maks. 16 personer.

Marts - april og september - oktober

Pakkeliste

 • Kontanter (ATM hæveautomater findes primært i de større byer)
 • Cykelshorts med pude
 • Buksefedt
 • Solcreme
 • Lommelygte/pandelygte

Prisen er inklusiv

 • Flybillet, Danmark - Kathmandu / Kathmandu - Paro / Paro - Bangkok / Bangkok - Danmark (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Ture og oplevelser ifølge program
 • Lufthavnstransfer ved ankomst til Kathmandu og Paro
 • Engelsktalende guide, leje af cykel og transport i Bhutan
 • Visumgebyr til Bhutan
 • Privat transfer til og fra Koh Samet

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge - i Nepal, Bhutan og Thailand er det god skik at give drikkepenge til guider og chauffører
 • Drikkevarer
 • Måltider, der ikke er nævnt i programmet
 • Visum til Nepal
 • Entre til seværdigheder i Nepal

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Kontakt en rejsekonsulent på 70 20 19 15 og hør nærmere om priser.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top