18 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 45.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Bhutan ligger isoleret fra omverdenen af Himalaya og er stadig den dag i dag indhyllet i mystik. Landet har bevaret sine gamle traditioner og med uspolerede landskaber og gamle buddhistiske traditioner, kan landet ikke undgå at fortrylle dig.

Rejsen starter med to dage i Kathmandu, hvor du oplever Nepals hovedstads vidunderlige kaos, besøger storslåede buddhistiske stupaer og går på opdagelse på byens velsmagende restauranter. Herefter flyver du til Bhutan, hvor der venter dig et fantastisk eventyr på cykel. Cykelturen går via Himalayas mange bjergpas med storslåede udsigter, ren luft, kultur og historie i et af de mest afsondrede lande i verden. Du cykler i alt 210 kilometer i løbet af i opholdet. Herefter flyver du til Thailand, hvor du har et par dage i den pulserende storby Bangkok på et godt hotel. Du slutter rejsen af med velfortjent afslapning på den lille bounty-ø, Koh Samet, der byder på uspolerede sandstrande, dejlig mad og kølige drinks.

Få information og fakta om Bhutan og Thailand.
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Bhutan og Thailand.

Bedste rejseperiode

Bedste rejsetidspunkt i Nepal og Bhutan er fra slutningen af september til slutningen af november, hvor luften er klar og bjergudsigterne flottest. Den næstbedste sæson er foråret fra marts til maj, hvor alting blomstrer, men der er flere skyer og regn end om efteråret. Regntiden er fra juni til og med august.

Du kan rejse i Thailand året rundt, men den bedste periode er fra november til marts, hvor det er tørtid, og temperaturen er behagelig. I april og maj er heden overvældende, og temperaturen kan komme helt op på 40 grader. Regntiden varer fra juni til oktober, hvor august og september generelt er de mest regnfulde.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Nepal, Bhutan og Thailand er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i disse lande kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Afgang fra Danmark mod Kathmandu, Nepals hovedstad, hvor du ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet vil der være en-to mellemlandinger undervejs.
2. dag: Ankomst Kathmandu
Ved ankomst til Kathmandu vil du blive hentet i lufthavnen og kørt ind til dit guesthouse i den charmerende bydel, Thamel. Resten af dagen er til fri disposition i Kathmandu. Jysk Rejsebureaus servicekontor ligger et stenkast fra dit guesthouse. Her kan du få hjælp med ture, transport eller bare gode råd til, hvordan du oplever Kathmandu bedst.
3. dag: Kathmandu
Du har hele dagen til at opleve Kathmandu på egen hånd. Vi anbefaler blandt andet en byrundtur, som indeholder: Boudhanath: Nepals største stupa, hvor hundredvis af farverige bedeflag blafrer i vinden og spreder sine bønner. Hindutemplet Pashupatinath: En både stærk og rørende oplevelse. Her vil du både komme til at overvære ligbrændinger ved flodbredden og møde mange saddhuer - hellige hindumænd. Husk at vise respekt for de sørgende. Durbar Square: En central og betydningsfuld plads omgivet af fascinerende templer og paladser. Swayambhunath (abetemplet): hvorfra du har en fantastisk udsigt over Kathmandudalen.
4. dag: Kathmandu - Paro
Afgang om morgenen fra Kathmandu i Nepal til Paro i Bhutan. Selve flyveturen er en oplevelse i sig selv, og hvis vejret tillader det vil der fra venstre side af flyet være udsigt til selveste Mount Everest. Du bliver afhentet i lufthavnen og kørt til dit hotel. hvor du mødes med de andre i gruppen. Om aftenen besøger du Paro Museum, der ligger i en charmerende bygning, der nærmest er formet som en konkylie. Bygningen tog for nogle år siden stor skade efter et jordskælv, og det er kun for nyligt, at den er genåbnet for besøgende. På museet vil du kunne opleve lokal kunst, tekstiler, artefakter og skulpturer. Herefter besøger du en af områdets mest imponerende dzong’er – en dzong er en klassisk bhutansk bygning, der fungerer som religiøst, politisk og socialt mødested. Dagens rundes af med en god middag sammen med rejsegruppen. (F,A)
5. dag: Paro - Thimphu
Efter morgenmaden går turen fra Paro til Thimphu (ca. to timer), hvor du bruger resten af formiddagen på at besøge museer og National Institute for Zorig Chusum (en kunst- og håndværksskole). Om eftermiddagen cykler du til Dodina forbi små landsbyer, landbrugsland og tætte skove. Ved Dodina kommer du forbi to flotte klostre, som ligger smukt med høje bjerge i baggrunden. Senere på aftenen kan du udforske byen, der er kendt for sine kunsthåndværksbutikker. Denne dag cykler du 54 km. (M,F,A)
6. dag: Thimphu - Punakha
I dag bliver en stor udfordring, hvor du varmer op med fem kilometer, inden du starter opstigningen mod passet til Punakha. Efter 18 kilometer når du op til Dochu La-passet, der er kendt for sin spirituelle energi og 108 chortens. Du spiser frokost på Dochula Café, hvorfra du kan nyde de imponerende udsigter ud over de dybe dale i det østlige Himalaya. Efter frokost cykler du ned gennem skove og passerer flere buddhistiske klostre. Denne dag cykler du 68 kilometer. (M,F,A)
7. dag: Cykeltur til Tashithang
I dag står cykelturen på et loop til Tashithang. Vejen stiger gradvist på vejen til Tashithang, og cykelturen går gennem frodige skove med rhododendron-skov, fugleliv og vilde orkidéer. Rejser du i foråret, er dette område typisk fuld af farverige blomster. Denne dag cykler du 62 km. (M,F,A)
8. dag: Punakha-dalen
Dagens tur er af den mere magelige slags. Du udforsker den smukke, frodige Punakha-dal og besøger Punakha Dzong, der blev bygget i 1638 og er én af de mest imponerende i Bhutan. Fortet blev bygget uden brug af arkitektoniske tegninger, og der er heller ikke brugt et eneste søm. Herefter besøger du templet Chhimi Lhakhang, der dateres helt tilbage til 1499. Templet er også kendt for at være den Guddommelige Galnings tempel – eller the Divine Madman. Bhutanerne kommer fra hele landet til templet i ønske om bedre fertilitet, og i området omkring templet vil du kunne spotte spøjse malerier af fallos på alt fra skilte til husmure. Denne dag cykler du 25 km. (M,F,A)
9. dag: Punakha - Paro
Du tager afsked med Punakha tidligt om morgenen for at køre det sidste stykke tilbage til Paro. Det tager 4-6 timer alt efter vejens beskaffenhed, men der er helt sikkert tid til at besøge ’Tiger’s Nest’ (Taktsang-klostret) – et kæmpe højdepunkt på turen. Klostret blev bygget i 1692 og er helligt for buddhister verden over. Turen til klostret går til fods ad mange trapper. Klostret ligger nemlig imponerende på siden af et stejlt bjerg. Legenden siger, at Guru Padmasambhava, der byggede templet, kom til bjergsiden på ryggen af en flyvende tiger. (M,F,A)
10. dag: Paro - Bangkok
Turen i Bhutan slutter denne morgen. Om formiddagen afgår dit fly til Bangkok i Thailand. Her bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit charmerende hotel, der ligger godt placeret i millionbyen. I Bangkok har du to dage på egen hånd med masser af mulighed for at gå på opdagelse i den spændende storby. (M)
11-12. dag: På egen hånd i Bangkok
De næste par dage kan du nyde, hvad Bangkoks charmerende hovedstad har at byde på – alt sammen fra en god base på et charmerende boutique-hotel. Ved første øjekast kan Bangkok måske synes lidt voldsom og kaotisk, men storbyen gemmer på fantastiske oplevelser, restauranter i verdensklasse, klassiske cocktails på høje tagterrasser og charmerende åndehuller gemt fra byens travle hverdag. De fleste, der lærer Bangkok at kende, ender med at elske byens charmerende kaos. De klassiske seværdigheder i Bangkok inkluderer f.eks. et besøg ved Kongepaladset eller templet, Wat Arun. Har du mod på mere lokale hemmeligheder, kan det anbefales at tage på en guidet cykeltur, at gå på gastronomisk eventyr i China Town eller at drikke en kop kaffe i den hemmelige have, Poomjai Garden. (M)
13. dag: Bangkok - Koh Samet
Du runder rejsen af med et velfortjent strandophold på den lille bounty-ø, Koh Samet. Her har du dage på egen hånd til at slappe af på stranden eller udforske øen. Dit resort ligger ned til en lille privat strand med klart vand og kridhvidt sand. (M)
14-16. dag: Koh Samet
De næste dage har du til at opleve skønne Koh Samet på egen hånd. Dit resort har både strand og pool, og du finder ligeledes et par gode restauranter langs stranden. Får du lyst til at tage ind til øens lille by, kan du lokalt leje en scooter eller arrangere transport gennem hotellet. Der sker ikke meget på Koh Samet, hvilket er en stor del af øens charme. Der er dog ingen tvivl om, at dagene hurtigt går, når rejsens oplevelser fordøjes ved stranden eller poolen. (M)
17. dag: Koh Samet - Bangkok Lufthavn
Om eftermiddagen afhentes du og bringes til Bangkok internationale lufthavn med privat transfer. Tidspunktet for afrejse afhænger af, hvornår dit oversøiske fly afgår. (M)
18. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet.

Overnatninger

2 overnatninger på Highlander Inn i Kathmandu.
2 overnatninger på simpelt hotel i Paro
1 overnatning på simpelt hotel i Thimphu
3 overnatninger på simpelt hotel i Punakha
3 overnatninger i Deluxe Room på The Rose Residence i Bangkok
4 overnatninger i Deluxe Hillside Room på Ao Prao Resort på Koh Samet

Da cykelturen i Bhutan er en gruppetur, er overnatningerne i Bhutan faste. I Nepal og Thailand kan Jysk Rejsebureau tilbyde alt fra hostels til boutique- og luksushoteller.

Bemærkninger

Der er en lokal engelsktalende cykelguide med under Bhutan-delen af turen.

Minimumsalderen på denne tur er 14 år.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Da cykelrejsen i Bhutan er en gruppetur har denne rejse faste afrejsedatoer. Tag kontakt til en rejsekonsulent for mere information.

Gruppestørrelse

Du rejser individuelt i Nepal og Thailand. Gruppestørrelsen i Bhutan er på maks. 16 personer.

Marts - april og oktober-november

Pakkeliste

 • Kontanter (ATM hæveautomater findes primært i de større byer)
 • Cykelshorts med pude
 • Buksefedt
 • Solcreme
 • Lommelygte/pandelygte
 • Badetøj
 • Badehåndklæde

Prisen er inklusiv

 • Flybillet, Danmark - Kathmandu / Kathmandu - Paro / Paro - Bangkok / Bangkok - Danmark (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program (inkl. alle hovedmåltider i Bhutan)
 • Måltider ifølge program
 • Ture og oplevelser ifølge program
 • Lufthavnstransfer ved ankomst til Kathmandu, Paro og Bangkok
 • Engelsktalende guide, leje af cykel og transport i Bhutan
 • Visumgebyr og turistgebyrer til Bhutan
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge - i Nepal, Bhutan og Thailand er det god skik at give drikkepenge til guider og chauffører
 • Drikkevarer
 • Måltider, der ikke er nævnt i programmet
 • Visum til Nepal
 • Entre til seværdigheder i Nepal

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top