Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
5 dage
Studietur i Danmark
Fra 2.195,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Klippeøen Bornholm har en helt fantastisk natur og er perfekt for jer, der ønsker at være aktive. I kan udfordre hinanden med teambuilding, cykle øen tyndt, se øen fra vandsiden fra en kajak og meget meget mere.

I dette rejseforslag har vi inkluderet følgende oplevelser på Bornholm:


Workshop på Bornholms Forsvarsmuseum:
Formålet med denne workshop er at bibringe jer en specifik viden om de Bornholmske Militære forhold, specielt med fokus på 2. verdenskrig. 2. verdenskrig havde nemlig en anden afslutning på Bornholm end i det øvrige Danmark. I bliver taget med på en guidet tur på museet med hovedfokus på 2. verdenskrig. Efter turen, som tager ca. 5 kvarter, får I udleveret nogle opgaver som omhandler den tur, I netop har været på. I vil blive delt op i mindre grupper og har nu lidt over en time til at løse opgaverne. Når I er færdige, udleveres opgaverne til museumslederen og imens der bliver fundet et vinderhold, kan I nyde lidt kaffe og kage.

Aktiv Workshop:
Få kroppen og musklerne i gang med en aktiv dag på Bornholm. På denne tur får I mulighed for at bygge jeres egen rebbane 2-3 meter over jorden med forskellige forhindringer på 175 meters længde. I kan også vælge 2-5 af aktiviteter som klatring op ad reb, bueskydning med skum-pile, pull-ups og elastikgang. Der vil selvfølgelig være instruktør på under hele aktiviteten. Varigheden af workshoppen er omkring 3 timer.

Mønstergård og Bornholmerhampen:
På denne tur har I mulighed for at slå to fluer med ét smæk. Vi har nemlig kombineret en tur på Mønstergård og Bornholmerhampen, hvor I får mulighed for at lære om dyrkning af meget gamle kornsorter samt hamp-produktionen på Bornholm.
Gården påbegyndte økologisk drift i 1996 og har langsomt videreudviklet sig i en biodynamisk retning siden 2017. Hovedaktiviteterne er dyrkning af meget gamle kornsorter- emmer og svedjerug, som der er fundet spor efter i udgravninger på øen helt tilbage til bondestenalderen.
Derudover dyrkes hamp til Bornholmerhampen og græsfrø til Dansk Landbrugs Frøforsyning. En stor del af markerne er dog dækket med forskellige græsser til binding af kulstof og kvælstof fra atmosfæren. En flok kvæg udfører ekstensiv afgræsning i det nærliggende fuglereservat, Ølene, for at fremme biodiversitet på stedet. Derudover indgår køerne som en obligatorisk og central del i markdriften til at fremme vitaliteten i jorden. Det lokale Campus har i mange år brugt gården til eksperimentelt arbejde i biologi, naturgeografi og kemi.
Turen tager ca. 2 timer og kan tilpasses jeres ønsker til specifikke emner.

Hvad kan vi hjælpe med?

Udover at vi selvfølgelig kan være behjælpelige med overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere dagsture, lokal transport, guider og meget mere.
Dette rejseforslag er et eksempel på, hvordan en studietur til Bornholm kan se ud og hvad den kan inkludere. Jysk Rejsebureau kan selvfølgelig hjælpe med mange andre oplevelser, såsom cykeludlejning og forslag til cykelture med eller uden guide, ”Beach Safari” hvor I bl.a. hører om de mange planter langs kysten, busture rundt på øen og meget mere.
Tryghedsgaranti

Prisen er inklusiv

  • Bornholm 5 dage / 4 nætter
  • Transfer fra Rønne til Gudhjem t/r
  • Overnatning på vandrerhjem i fællesværelse inkl. fuld forplejning
  • Workshop på Bornholms Forsvarsmuseum
  • Aktiv workshop/teambuilding
  • Besøg på Mønstergård og Bornholmerhampen


Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

På Bornholm ligger Danmarks mindste affaldsselskab med den største mission. Besøg BOFAs formidlingscenter, Affaldstårnet, og bliv klogere på Bornholms vilde vision om at blive det første samfund i den vestlige verden, der dropper affaldsforbrænding og overgår til en 100% cirkulær økonomi. Besøget består både af et mundtlig oplæg i Affaldstårnet og en rundvisning rundt på BOFAs affaldsforbrændingsanlæg, deponiplads og genbrugsplads.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Rejsekonsulent Jette Brinch Vestergaard

Jette Brinch Vestergaard

Rejsekonsulent

jeve|jr.dk
Rejsekonsulent Lasse Toftdahl Klejnstrup

Lasse Klejnstrup

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk
Jane Judith Jørgensen, rejsekonsulent

Jane Judith Jørgensen

Rejsekonsulent

jajo|jr.dk
Til top