I Jysk Rejsebureau skræddersyer vi grupperejser til Tyskland. Så hvad enten du skal med studiet, arbejdet eller med din familie på rejse til Tyskland, kan vi sammensætte din grupperejse.

Se et udvalg af grupperejser til Tyskland nedenfor.

Se alle grupperejser til hele verden her

STUDIEREJSER OG SKOLEGRUPPER

Studietur til Hamborg, Tyskland

Tyskland - Hamborg

Hamborg er en af Tysklands ældste og mest velhavende byer. Her finder du museer og udstillingssteder, shoppingkvarterer og et farverigt natteliv med teatre, restauranter, kasinoer, barer og diskoteker. Kort sagt er Hamborg en energisk storby, der byder på mange forskellige oplevelser.
Læs mere
4 dage
fra 1.298,-
Studietur til Berlin, Tyskland

Tyskland - Berlin

Berlin er med sine ca. 3,5 mio. indbyggere den største by i Tyskland og samtidig landets hovedstad. Byen er ikke kun kendt for dens vigtige del i historiebøgerne og anden verdenskrig, men også for dens kultur, musik, arkitektur, de mange forskellige bydele, markeder, museer, kunst og natteliv. Der er højt til loftet i Berlin og man føler sig bestemt velkommen!
Læs mere
4 dage
fra 1.363,-
Det er nemt at komme rundt i Berlin med offentlig transport

Berlin - Det bæredygtige valg

Med lærerig historie og spændende kultur er Berlin en oplagt destination for en studierejse. Tysklands hovedstad nås nemt med tog fra Danmark og byen har en spændende bæredygtig profil. Berlin er kendt for at være inklusiv og nytænkende, og rundt i byen gemmer der sig interessante oplevelser som markeder med lokale varer og byhaver anlagt på gamle flyvepladser.
Læs mere
5 dage
fra 2.195,-

FIRMA- OG FORRETNINGSREJSER

Firma- og forretningsrejse til Berlin, Tyskland

Tyskland - Berlin

På jeres firma- og forretningsrejse til Berlin har I udover det forretningsrelaterede mulighed for at opleve Berlin som almindelig rejsende. På destinationen er vores varemærke ”mærk verden”, så ud over alle de praktiske elementer på rejsen, så kan vi rådgive jer omkring oplevelser i Berlin, der har lidt mere kant, end sædvanligt.
Læs mere
5 dage
fra 2.550,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Jane Judith Jørgensen, rejsekonsulent

Jane Judith Jørgensen

Rejsekonsulent

jajo|jr.dk
Jan Fischer Pedersen, rejsekonsulent

Jan Fischer Pedersen

Rejsekonsulent

jafi|jr.dk

Sofie Madsen

Rejsekonsulent

soma|jr.dk
Til top