4 dage
Med bus
Fra 1.363,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Berlin ligger kun få timer med fly fra Danmark eller en halv dags kørsel – så tæt på og alligevel så anderledes. Byen er meget nem at gå til. Der er seks primære bydele, som man typisk bevæger sig rundt i. De er meget forskellige fra hinanden og har meget at byde på hver især. Berlin-Mitte er den moderne bydel med storcentre og historiske seværdigheder som bl.a. Check Point Charlie og Brandenburger Tor. I Prenzlager Berg finder I hyggelige caféer, restauranter og specialbutikker, mens I i Friedrichshain finder masser af sjove og spændende markeder. Kreuzberg er i manges øjne den mest spændende bydel med en sammensmeltning af en masse forskellige kulturer. Schöneberg og Neukölln er også to rigtig interessante bydele. Schöneberg er mest kendt for det berømte varehus Kaufhaus des Westens samt Heinrich von Kleist parken, mens den hippe bydel Neukölln, som er vokset sammen af flere små-byer, mest er kendt for sin høje koncentration af tyrkiske indbyggere. Især omkring Kottbusser Dam, Hermansplatz og Sonnenalle (kendt som gazastriben) er mange ligheder med Istanbul.

Berlin er en grøn hovedstad med masser af rekreative områder, hvor man kan slappe af eller tage en løbetur på de mange stier.

Er I til design og arkitektur, så tag f.eks. et smut hen til Bauhaus Arkiv Museum, hvor I får et indblik i den tyske bevægelse inden for design og arkitektur, der opstod i 1919 og som efter pres fra nazisterne blev lukket i 1933. En bevægelse og arkitekturperiode, der har haft stor påvirkning på mange danske designere og som den dag i dag er en del af modernismen. Eller prøv en ’alternativ’ tur i Berlin, hvor I kommer rundt og ser Street Art Workshop eller hvad med en rundtur til de økovenlige projekter, der findes rundt omkring i byen.

Om man vil krydre studieturen i Berlin med at lære mere om dens historie, for at shoppe, gå på jagt i antikbutikker eller blot for at nyde storbylivet, er byen en fantastisk oplevelse. Berlin er heldigvis stor nok til at man gang på gang kan opdage nye steder og nye små hyggelige gader, hvor der altid er en lille café eller lokalt spisested om hjørnet.

Hvad kan vi hjælpe med?

Udover at vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere firmabesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

Prisen er inklusiv

  • Berlin, 4 dage/3 nætter
  • Privat bus til Berlin t/r
  • Bussen er til rådighed op til 100 km pr. dag fra kl. 8-18, ankomst- og afrejsedag undtaget
  • Overnatning på hostel

    Fra 1.568,- med tog
    Fra 1.363,- med bus

Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

Brug de offentlige transportmidler. Det er nemt at komme rundt i byen med dens store netværk af undergrundsbaner, busser, tog og sporvogne. Tag på en guidet cykeltur, hvor I på 3-4 timer kommer rundt og ser regeringskvarteret, Brandenburger Tor, Potsdamer Platz, Checkpoint Charlie m.m. Berlin er med sine flade strækninger på et niveau, hvor de fleste kan være med.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Martin Harrig

Rejsekonsulent

maha|jr.dk
Carl Erik Larsen, Rejsekonsulent

Carl Erik Larsen

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk
Amanda Raft, Rejsekonsulent

Amanda Raft

Rejsekonsulent

amra|jr.dk

Værd at vide om Berlin

Få info og fakta om studierejsen til Berlin lige her!

Sådan kan vi hjælpe jer med jeres studierejse til Berlin

Hos Jysk Rejsebureau kan vi give jer inspiration til, hvilke oplevelser I kan udfylde jeres studierejse til Berlin med. Vi kan også hjælpe med al den praktiske planlægning, herunder fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse samt sørge for entrebilletter, arrangere firmabesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere, alt efter hvilke ønsker I har til jeres studietur.

Indhent et uforpligtende tilbud på jeres kommende studietur til Berlin hos os, eller book et gratis og uforpligtende møde med en af vores dygtige rejsekonsulenter.


Berlin er en perfekt by til en studietur

Tag på opdagelse i Berlins mange unikke bydele

Berlin ligger kun få timer med fly fra Danmark eller en halv dags kørsel – så tæt på og alligevel så anderledes.

Hver af hovedstadens seks primære bydele er som sin egen by, og hver især byder de på unikke oplevelser og omgivelser, der giver dig mulighed for at opleve Berlins mange sider og ikke mindst byens rige historie og kultur på alle mulige måder.
Berlin er herlig at opleve på to hjul

Berlin Mitte

Den historiske bydel i det centrale Berlin byder på populære historiske seværdigheder som bl.a. Brandenburger Tor, Rigsdagsbygningen og Checkpoint Charlie, der står tilbage som en vidnesbyrd om den historiske adskillelse af øst og vest under Den Kolde Krig. Overvej også et besøg hos DDR-museet, der viser livet i Østtyskland under socialismen.

Samtidig er Berlin Mitte spækket med moderne shoppingcentre og en masse populære butikker. Og så er det også her, at Berlins café-, restaurant- og natteliv for alvor buldrer løs.


Berlin er en perfekt by til en studietur

Prenzlauer Berg

Prenzlauer Berg, der ligger i den nordøstlige del af centrum, er det oplagte sted at tage hen, hvis I søger hyggelige caféer, gode restauranter og spændende specialbutikker. På jeres besøg i bydelen, bør I heller ikke snyde jer selv for en tur op i TV-tårnet ved Alexanderplatz, der kan præsentere en enestående panoramaudsigt i hele 203 meters højde.
Det er nemt at komme rundt i Berlin med offentlig transport

Friedrichshain

Friedrichshain i det sydøstlige Berlin byder på mulighed for at købe souvenirs, lokalt håndværk og diverse antikviteter på bydelens fantastiske loppemarked, der finder sted om søndagen. I finder også den ikoniske bro Oberbaumbrücke, der forbinder Friedrichshain med Kreuzberg. I bydelen finder I også East Side Gallery, som I bestemt ikke bør gå glip af, hvor over 100 forskellige malerier beklæder den 1,3 km lange rest af Berlinmuren.
Oplev East Side Gallery i Berlin-bydelen Friedrichshain

Kreuzberg og Schöneberg

Kreuzberg er i manges øjne den mest spændende bydel i Berlin med en sammensmeltning af en masse forskellige kulturer. Her bor både studerende, kunstnere og tyrkere, hvilket skaber et unikt og mangfoldigt gadebillede. I finder ligeledes også besøgsværdige historiske museer netop her såsom Det Jødiske Museum i Berlin.

Schöneberg, der ligger i hjertet af Vestberlin, byder på et smukt bybillede med skønne gader, parker, bygninger og kirker. Bydelen er for mange dog nok mest kendt for det berømte stormagain Kaufhaus des Westens samt Heinrich von Kleist-parken.
Kreutzberg er en af Berlins mest spændende bydele

Neukölln

Berlins hippe bydel er om nok Neukölln, der er vokset sammen af flere småbyer. Bydelen er mest kendt for sin høje koncentration af tyrkiske indbyggere, hvilket sætter sit tydlige præg på bydelens atmosfære. Især omkring Kottbusser Dam, Hermansplatz og Sonnenalle (også kendt som gazastriben) finder I helt sikkert mange ligheder i omgivelserne med Istanbul.

Med alle de muligheder, som Berlin byder på, kan vi nemt hjælpe med at gøre jeres studierejse til Berlin til en indholdsrig og læringsrig tur.
Tag til Neukölln og oplev den spændende bydel i Tysklands hovedstad Berlin
faq

Kan vi være sikre på at vores hostel/hotel ligger centralt i byen?

Ja, alle vores hostels/hoteller er centralt beliggende - det sjove med Berlin er nemlig, at der er så mange forskellige områder i Berlin og de betegnes alle som centrale, fordi attraktionerne i byen er så vidt spredt i byen.

Hvordan kommer vi nemmest rundt i Berlin?

Den offentlige transport i byen fungerer rigtig godt. Med transportkortene ”WelcomeCards” kan I benytte jer af alle former for transport rundt i byen i flere forskellige zoner.

Hvad skal vi se, når vi er på studietur i Berlin?

Det kommer meget an på, hvilket formål I rejser med. Der er naturligvis en masse spændende historiske attraktioner i Berlin, som er et must-see såsom Sachsenhausen, Holucaust osv. Derudover har Berlin så meget andet at byde på, så hvis I rejser med et specifikt fag/tema, kan vi altid hjælpe med et mere skræddersyet program. Find inspiration til jeres studietur her: De bedste ting at opleve på studietur i Berlin.

Kan I hjælpe med at planlægge vores rejse?

Ja, hos Jysk Rejsebureau skræddersyer vi studierejsen til jer, helt efter jeres behov og ønsker.

Indret din studierejse til Berlin, som du vil

Hos Jysk Rejsebureau møder vi dig i øjenhøjde, og vi sammensætter hellere end gerne den perfekte studierejse til dine ønsker, behov og budget. Her får du hjælp af vores gruppeafdeling med rejseeksperter, som selv har rejst i hele verden, og som kan tilrettelægge og arrangere både aktiviteter og alt det praktiske. Du får også masser af gode råd og tips samt inspiration til skjulte perler og unikke oplevelser, som du ikke finder i enhver rejseguide.

Send os en online rejseforespørgsel her - så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på din studierejse.


Til top