4 dage
Med bus
Fra 860,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Berlin ligger kun få timer med fly fra Danmark eller en halv dags kørsel – så tæt på og alligevel så anderledes. Byen er meget nem at gå til. Der er seks primære bydele, som man typisk bevæger sig rundt i. De er meget forskellige fra hinanden og har meget at byde på hver især. Berlin-Mitte er den moderne bydel med storcentre og historiske seværdigheder som bl.a. Check Point Charlie og Brandenburger Tor. I Prenzlager Berg finder I hyggelige caféer, restauranter og specialbutikker, mens I i Friedrichshain finder masser af sjove og spændende markeder. Kreuzberg er i manges øjne den mest spændende bydel med en sammensmeltning af en masse forskellige kulturer. Schöneberg og Neukölln er også to rigtig interessante bydele. Schöneberg er mest kendt for det berømte varehus Kaufhaus des Westens samt Heinrich von Kleist parken, mens den hippe bydel Neukölln, som er vokset sammen af flere små-byer, mest er kendt for sin høje koncentration af tyrkiske indbyggere. Især omkring Kottbusser Dam, Hermansplatz og Sonnenalle (kendt som gazastriben) er mange ligheder med Istanbul.

Berlin er en grøn hovedstad med masser af rekreative områder, hvor man kan slappe af eller tage en løbetur på de mange stier.

Er I til design og arkitektur, så tag f.eks. et smut hen til Bauhaus Arkiv Museum, hvor I får et indblik i den tyske bevægelse inden for design og arkitektur, der opstod i 1919 og som efter pres fra nazisterne blev lukket i 1933. En bevægelse og arkitekturperiode, der har haft stor påvirkning på mange danske designere og som den dag i dag er en del af modernismen. Eller prøv en ’alternativ’ tur i Berlin, hvor I kommer rundt og ser Street Art Workshop eller hvad med en rundtur til de økovenlige projekter, der findes rundt omkring i byen.

Om man vil krydre studieturen i Berlin med at lære mere om dens historie, for at shoppe, gå på jagt i antikbutikker eller blot for at nyde storbylivet, er byen en fantastisk oplevelse. Berlin er heldigvis stor nok til at man gang på gang kan opdage nye steder og nye små hyggelige gader, hvor der altid er en lille café eller lokalt spisested om hjørnet.

Hvad kan vi hjælpe med?

Udover at vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere firmabesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

Prisen er inklusiv

  • Berlin, 4 dage/3 nætter
  • Bus København – Berlin t/r
  • Overnatning på hostel

    Fra 1.315,- med tog
    Fra 860,- med bus

Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

Brug de offentlige transportmidler. Det er nemt at komme rundt i byen med dens store netværk af undergrundsbaner, busser, tog og sporvogne. Tag på en guidet cykeltur, hvor I på 3-4 timer kommer rundt og ser regeringskvarteret, Brandenburger Tor, Potsdamer Platz, Checkpoint Charlie m.m. Berlin er med sine flade strækninger på et niveau, hvor de fleste kan være med.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Amanda Raft, Rejsekonsulent

Amanda Raft

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk

Sofie Madsen

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk

Anna Maria Seemann Olesen

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk
Til top