KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
Det er ikke uden grund, at Berlin er blandt de mest populære studierejse-byer. Her smelter 2. verdenskrigshistorie sammen med moderne kulturliv, hvilket gør byen oplagt til en oplevelsesrig studietur med både fagligt og socialt indhold i fokus.

I Berlin – Tysklands hovedstad – kan I se frem til at udforske historien, talrige museer, imponerende arkitektur og spændende bydele. Vores gruppeafdeling, der har mere end 30 års erfaring med studierejser, har her samlet nogle forslag og anbefalinger til, hvad I kan sætte på programmet, når jeres studierejse går til Berlin.

En guidet tur i Berlins gader
Oplev byens højdepunkter på en 3-timers sightseeingtur med en engelsk- eller dansktalende guide. Det er altid en fordel at opleve byen med en lokal guide, der kender alle afkroge af byen ud og ind. Her vil I få en dybere forståelse af Berlins historie og høre anekdoter, der går udover det, der står i lærebøgerne.

Gå ikke glip af Sachsenhausen
Et must på en studietur til Berlin er et besøg i koncentrationslejren Sachsenhausen. Denne oplevelse vil uden tvivl give jer en bedre forståelse af de forfærdelige hændelser, der fandt sted under 2. verdenskrig – og være et godt supplement til historiebøgerne.

Oplev Berlins ”mørke verden” i Berliner Unterwelten
Tag på en guidet tur gennem Berlins underjordiske tunneller. Her får I mulighed for at opleve den tyske hovedstads fascinerende underjordiske fortid gennem nedlagte jernbanetunneller, forladte bygningskældre, tomme lagerhaller og meget andet, der ellers normalt er lukket for offentligheden. Et besøg i Unterwelten er en af de mere spændende og anderledes oplevelser, som kan findes i Berlin.

Rejs tilbage i tiden i TimeRide
Bliv taget med tilbage i tiden i en af Berlins nyeste attraktioner, TimeRide. TimeRide er en virtual reality-attraktion, der sender jer tilbage i historien. Her får I mulighed for at opleve livet i hovedstaden i 1980’erne. Med VR-brillerne på kan I opleve muren og grænsekontrollen, som var I der i virkeligheden.

Træd ind i Erich Mielkes kontor
Besøg Stasi-museum og bliv klogere på, hvordan Erich Mielke og Erich Honecker engang styrede Østtyskland. De to mænd var ansvarlige for statens sikkerhed, og udstillingen på museet fremviser overvågningsteknologi i form af infrarøde kameraer og andre overvågningsapparater fra den tid. Det er en ret skræmmende - men også spændende - mulighed for at træde ind i det tidligere Østtysklands virkelighed, der var præget af konstant overvågning.

Besøg det interaktive DDR Museum
Det interaktive DDR Museum giver en god forståelse af livet i Østtyskland under krigen. Her er der rig mulighed for at røre, føle og interagere med udstillingen, hvilket gør læringen til en spændende og anderledes oplevelse.

Tag med S-bahn til det olympiske stadion
Berlin var værtsby for de olympiske lege i 1936, og her fik Hitler i den grad mediedække, da han var vært for et af verdens største sportsevents. I kan tage S-bahn til den vestlige del af Berlin, hvor I kan besøge det olympiske stadion, der blev bygget til legene. Det olympiske stadion er stadig i brug, og i dag spiller Hertha Berlin sine hjemmekampe på banen, og derudover afholdes her også en række store koncerter hvert år.

Fængselsbesøg i Hohenschönhausen
I Hohenschönhausen-fængslet sad modstandere af systemet fængslet. De guidede ture i fængslet udføres ofte af tidligere fanger under DDR-styret, hvilket gør oplevelsen til noget helt særligt og en oplevelse, der med garanti vil gøre stort indtryk på jer.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på jeres studietur
Vores gruppeafdeling sidder klar til at hjælpe med at skræddersy jeres studietur, så den matcher jeres ønsker, behov og budget. Vi har rejsekonsulenter med ekspertviden om bl.a. Berlin, der glæder sig til at inspirere og spare med jer om lige netop jeres tur.

Læs mere om studietur i Berlin her.

Se også vores bæredygtige studierejse til Berlin her.

Se en samlet oversigt over alle vores studierejsedestinationer her.

Send en rejseforspørgsel til vores gruppeafdeling her.

Til top