4 dage
Med bus
Fra 1.298,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Mange passerer Hamborg på deres vej ned igennem Europa, men denne interessante by er helt klart et stop værd. Byen er med sine ca. 5 millioner indbyggere Tysklands næststørste by og landets næstmindste delstat – dertil kommer at den har Europas næststørste havn. I selve byen bor der knap 1,8 millioner.

Hamborg har været universitetsby siden 1919 og Hamborg Universitet har over 40.000 studerende. Dertil kommer, at her også er højere læreanstalter inden for bl.a. musik og billedkunst.

Havnen i Hamborg, som fylder 10% af byens areal, har en stor indflydelse på byens økonomi. Her håndteres ca. 3 millioner containere om året. Derudover er byen også hjemsted for flere værfter samt stål-, aluminiums- og kobberindustri.

I erhvervsregionen findes der bl.a. kemisk industri, fødevareerhverv, vedvarende energi, logistik, maritim økonomi, medier/IT og luftfart. Airbus har en stor samlingsfabrik i byen og dertil kommer en lang række virksomheder, der er underleverandører til luffartsindustrien.

I området omkring søen Aussenalster, kan man se de prangende bygninger fra 1900-tallet, som står flotte på beplantede alléer og gader. Overalt i gadebilledet ser man dyre biler og eksklusive varemærker.

Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over at vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere fagbesøg, dagsture, lokal transport samt guidede rundvisninger.

Der er bl.a. mulighed for at komme på rundvisning på Airbus fabrikken, gå på byvandring i det gamle arbejderdistrikt Ottensen, som er blevet hipt med mange kulturer og bohemer eller byvandring i det nye arkitektoniske Hafencity projekt.

Oplev en fodboldkamp med Hamburger SV, se en musical eller teaterforestilling i det nyopførte skuespilhus i havnekvarteret, besøg en eller flere af de mange flotte kirker eller brug nogle timer i en af de mange shoppinggader. Mulighederne er mange i denne storby, der ligger kun 1-1½ times kørsel fra den dansk/tyske grænse.

Prisen er inklusiv

  • Hamborg 4 dage / 3 nætter
  • Privat bus til Hamborg t/r:
  • Bussen er til rådighed op til 100 km pr. dag fra kl. 8-18, ankomst- og afrejsedag undtaget
  • Overnatning på hostel i flersengsværelser

    Fra 1.369,- med tog
    Fra 1.298,- med bus

Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

Se byen fra vandet. Tag på bådfart enten på søen Aussenalster med mulighed for at komme ud i de små kanaler eller se containerhavnen fra vandsiden på en rundfart. Brug fødderne og mærk byens atmosfære, eller tag på en guidet cykeltur.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Sofie Madsen

Rejsekonsulent

soma|jr.dk

Michael Køhler Lassen

Rejsekonsulent

mlas|jr.dk
Carl Erik Larsen, Rejsekonsulent

Carl Erik Larsen

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk

Værd at vide om Hamborg

Få info og fakta om studierejsen til Hamborg lige her!

Oplev Hamborgs kulturelle perler på jeres studietur

Hamborg byder på kulturelle oplevelser, der uden tvivl vil berige jeres studietur. Træd ind i den ikoniske Elbphilharmonie-koncertsal, hvor I vil blive overvældet af den enestående akustik og den betagende arkitektur. Gå på opdagelse i Hamborgs pulserende teater- og musicalliv, hvor I kan lade jer forføre af de fantastiske forestillinger. Og hvis I er til fodbold, så er en kamp på enten Volksparkstadion eller Millerntor-Stadion et must. Stemningen er elektrisk begge steder, og I vil mærke, hvordan fodboldens stolte traditioner sætter sit præg på byen.
Elbe philharmonic hall, Hamborg

Hamborgs magiske bybillede forener fortiden og nutiden

Hamborg er en by, der formår at forene det gamle og det nye på en helt unik måde. St. Michaelis-kirken er en af Hamborgs ældste og mest imponerende bygninger i barokstil, der også byder på en unik udsigt ud over byen fra 82 meters højde. Et andet historisk vidunder er Speicherstadt, et UNESCO-verdensarvssted, hvor I kan udforske et kompleks af gamle lagerbygninger og kanaler, der emmer af historie og mystik. Men Hamborg er ikke kun fortid - byen har også omfavnet fremtiden. Blot et stenkast fra historiske seværdigheder ligger HafenCity. Dette moderne havneområde imponerer med sin moderne arkitektur og giver en fantastisk udsigt over Elben. Her kan I lade jer fascinere af de futuristiske bygninger og nyde den pulserende energi i området.
Hamborg

Tag på opdagelse rundt i Hamborg på jeres studietur

Bliv klogere på byen og dens historie på jeres studietur til Hamborg. Gå for eksempel på opdagelse i byens maritime historie med en rundfart på Elben ved Hamborg Havn, hvor I kan mærke bølgerne skvulpe og blive klogere på byens imponerende fortid. Lad jer fortrylle af Aussenalster-søens skønhed og de små hyggelige kanaler på en bådrundfart, eller udforsk byens charmerende områder på en fælles gå- eller cykeltur, enten på egen hånd eller med en kyndig guide. Og når natten falder på, er Reeperbahn klar til at byde jer velkommen med sit berømte nattelivsstrøg, hvor barer, klubber og teatre venter på blive udforsket.
Hamborg

Besøg Hamborgs spændende museer på jeres studietur

Oplev byens imponerende udvalg af museer, der passer til forskellige interesser og studieretninger. Et absolut must-see er det berømte Miniatur Wunderland, verdens største modeljernbanemuseum, hvor I kan opleve fantastiske miniaturelandskaber i en utrolig detaljeret skala. Hamburg Kunsthalle er et af Tysklands største kunstmuseer og byder på imponerende værker fra kunstnere som Rembrandt. Vil I gerne lære mere om Tysklands og Hamborgs arbejderhistorie, så besøg Museum der Arbeit, der giver jer en unik indsigt i arbejdsforhold og arbejdernes levevilkår gennem de sidste 150 år. En udflugt til KZ-lejren i Neuengamme, der under 2. Verdenskrig var Nordtysklands største koncentrationslejr, er et vigtigt besøg, som bør være en del af enhver studietur til Hamborg.
Hamborg

Få en skræddersyet studierejse til Hamborg

Hos Jysk Rejsebureau møder vi dig i øjenhøjde, og vi er eksperter i at sammensætte perfekte studierejser, der matcher dine ønsker, behov og budget. Du får hjælp til rejsen af vores gruppeafdeling med rejseeksperter, som selv har rejst i hele verden, og som kan tilrettelægge og arrangere både aktiviteter og alt det praktiske. Vi deler også gerne ud af gode råd, tips og inspiration til skjulte perler og unikke oplevelser i Hamborg, som du ikke finder i den klassiske rejseguide.

Send os en online rejseforespørgsel her - så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på din studierejse.


faq

Hvordan kommer man rundt i Hamborg?

Der er mange måde at transportere sig rundt på i Hamborg. Hamborg er en utrolig smuk storby, hvor man let kan komme rundt til fods. På den måde oplever I de små hyggelige kroge af byen. Den offentlige transport fungerer også særdeles godt, hvor I både kan benytte U- og S-Bahn-tog og "MetroBus".

Hvad skal vi opleve i Hamborg?

Byen har et væld af seværdigheder, der bør opleves. Et lille stykke udenfor byen ligger den historiske konzentrationslejr Neuengamme, som helt sikkert er et besøg værd. Derudover er både Rådhuset og Reeperbahn et must-see samt en kanalrundfart, som er en rigtig fin måde at se hele byen på.

Er Hamborg et godt alternativ til Berlin, hvis vi gerne vil på en lidt kortere tur?

Ja, Hamborg er et virkelig godt alternativ til Berlin, hvis I ikke har helt så mange dage at gøre godt med. Hamborg kan rigtig mange af de samme ting, byder på den samme hyggelige stemning, den spændende historie og giver storbyfølelsen. Det tager ikke lang tid at komme fra Danmark til Hamborg og kan gøres med både rutebus, tog og egen bus, så mulighederne er mange.

Kan I hjælpe med at planlægge vores rejse?

Ja, hos Jysk Rejsebureau skræddersyer vi studierejsen til jer, helt efter jeres behov og ønsker.
Til top