KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
I Jysk Rejsebureau skræddersyer vi grupperejser til Italien. Så hvad enten du skal med studiet, arbejdet eller med din familie på rejse til Italien, kan vi sammensætte din grupperejse (min. 10 personer).

Se et udvalg af grupperejser til Italien nedenfor.

Se alle grupperejser til hele verden her

STUDIEREJSER OG SKOLEGRUPPER

Studietur til Rom, Italien

Italien - Rom

Rom. Byernes By, Den Evige Stad. Kært barn har mange navne. Her venter 3000 års historie, enestående arkitektur og et køkken, der kan få de fleste munde til at løbe i vand.
Læs mere
5 dage
fra 2.245,-
Studietur til Milano, Italien

Italien - Milano

Milano – modens by og Italiens finansielle centrum. Mulighederne for shopping er uendelige, hvadenten du går efter designvarer eller blot søger nogle typiske lokale produkter.
Læs mere
5 dage
fra 2.298,-
Studietur til Firenze, Italien

Italien - Firenze

Firenze er et sandt overflødighedshorn af historie, kunst og arkitektoniske perler i verdensklasse, og byen er oplagt som studierejsemål uanset gruppens faglige interesse.
Læs mere
5 dage
fra 2.298,-
Studietur til Bergamo, Italien

Italien - Bergamo

Smukke og charmerende Bergamo hører til én af Norditaliens ældste byer. Byen er opdelt i den moderne by ”Bergamo Bassa” og middelalderbyen ”Bergamo Alta”, som ligger idylisk på toppen af et lille bjerg.
Læs mere
5 dage
fra 2.298,-
Studietur til Napoli, Italien

Italien - Napoli

Napoli er indbegrebet af det autentiske italien - med den vilde natur lige i baghaven, den stolte og måske lidt trodsige befolkning og verdens bedste pizzaer.
Læs mere
6 dage
fra 2.498,-
Studietur til Bologna, Italien

Italien - Bologna

En af Italiens skønneste byer, der byder på en herlig blanding af fortid og nutid med museer, smukke kirker og arkitektoniske perler side om side med et godt storbytempo, livligt cafémiljø og ikke mindst gode shoppingmuligheder.
Læs mere
5 dage
fra 2.498,-
Studietur til Torino, Italien

Italien - Torino

Torino er den magiske og mystiske by ved Po-floden med kongeslottet midt i byen. Den er hjemby for Fiats bilfabrik og fodboldholdet Juventus og så var den værtsby for Vinter OL i 2006.
Læs mere
5 dage
fra 2.998,-

FIRMA- OG FORRETNINGSREJSER

Firma- og forretningsrejse til Gardasøen, Italien

Italien - Gardasøen

På jeres firma- og forretningsrejse til Gardasøen har I udover det forretningsrelaterede mulighed for at opleve området som almindelig rejsende. På destinationen er vores varemærke ”mærk verden”, så ud over alle de praktiske elementer på rejsen, så kan vi rådgive jer omkring oplevelser ved Gardasøen, der har lidt mere kant, end sædvanligt.
Læs mere
4 dage
fra 3.998,-
Firma- og forretningsrejse til Milano, Italien

Italien - Milano

På jeres firma- og forretningsrejse til Milano har I udover det forretningsrelaterede mulighed for at opleve Milano som almindelig rejsende. På destinationen er vores varemærke ”mærk verden”, så ud over alle de praktiske elementer på rejsen, så kan vi rådgive jer omkring oplevelser i Milano, der har lidt mere kant, end sædvanligt.
Læs mere
3 dage
fra 5.700,-
Firma- og forretningsrejse til Rom, Italien

Italien - Rom

På jeres firma- og forretningsrejse til Rom har I udover det forretningsrelaterede mulighed for at opleve Rom som almindelig rejsende. På destinationen er vores varemærke ”mærk verden”, så ud over alle de praktiske elementer på rejsen, så kan vi rådgive jer omkring oplevelser i Rom, der har lidt mere kant, end sædvanligt.
Læs mere
4 dage
fra 6.400,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Mia Raschke Jensen, Rejsekonsulent

Mia Raschke Jensen

Rejsekonsulent

mjen|jr.dk
Roy Winter, rejsekonsulent i Odense

Roy Winter

Rejsekonsulent

rowi|jr.dk
Laura Stærke Jensen, rejsekonsulent i Odense

Laura Stærke Jensen

Rejsekonsulent

laje|jr.dk
Til top