5 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 1.998,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Attraktionerne står i kø i Rom. 3000 års historie blander sig med nutiden og venter bare på at blive udforsket.

Peterskirken er en af verdens største kirkebygninger og imponerer alle med Michelangelos mægtige kuppel. Ved Colosseum kan man næsten høre gladiatorernes kamp for livet og ruinerne ved Forum vidner om Romerrigets storhedstid – og fald. Det historiske og kulturelle Rom blander sig med hverdagslivet: biler der dytter, blomstersælgere der tjener til dagen og vejen ved at sælge blomster til turister, og kø ved isboderne, som sælger verdens bedste is.

Men Rom er ikke kun storslåede monumenter og historiske attraktioner. Rom er også hjem for 2,7 millioner indbyggere og enhver rejse til Rom bør indeholde tid til at sidde på en af byens mange piazzaer og drikke en kop kaffe mens man kigger på det enorme mylder af folk midt i deres hverdagsliv, der blander sig med en 3000 år gammel historie. Det er her, man ved, at Rom faktisk er Den Evige Stad.

Afsæt evt. en dag til at besøge Pompei, som blev ødelagt og begravet under et vulkanudbrud i 79 e.Kr. eller besøg den lille by, Tivoli udenfor Rom.

Den vanskeligste ved en studierejse til Rom er næsten at begrænse sig. Man bliver aldrig færdig med Rom!

Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere firmabesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

En tur i katakomberne er næsten et must, når man er i Rom. Vi kan hjælpe med billetterne. Eller hvad med at overvære en fodboldkamp på ægte italiensk maner? Faktisk er det også muligt at komme i audiens hos paven – eller besøge en vingård og lære mere om vinproduktion.

Prisen er inklusiv

  • Rom 5 dage/4 nætter
  • Flybillet København - Rom t/r
  • Overnatning i 3-4 personers værelse på centralt beliggende 2-stjernet hotel inkl. morgenmad
  • Alle værelser er med bad/toilet


Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

Husk at studerende tilbydes gratis eller reduceret entre til statslige museer mod forevisning af gyldigt ID.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Sofie Madsen

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk
Rejsekonsulent Jette Brinch Vestergaard

Jette Brinch Vestergaard

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk
Kasper Toft, Rejsekonsulent

Kasper Toft

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk
Til top