5 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 1.998,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Attraktionerne står i kø i Rom. 3000 års historie blander sig med nutiden og venter bare på at blive udforsket.

Peterskirken er en af verdens største kirkebygninger og imponerer alle med Michelangelos mægtige kuppel. Ved Colosseum kan man næsten høre gladiatorernes kamp for livet og ruinerne ved Forum vidner om Romerrigets storhedstid – og fald. Det historiske og kulturelle Rom blander sig med hverdagslivet: biler der dytter, blomstersælgere der tjener til dagen og vejen ved at sælge blomster til turister, og kø ved isboderne, som sælger verdens bedste is.

Men Rom er ikke kun storslåede monumenter og historiske attraktioner. Rom er også hjem for 2,7 millioner indbyggere og enhver rejse til Rom bør indeholde tid til at sidde på en af byens mange piazzaer og drikke en kop kaffe mens man kigger på det enorme mylder af folk midt i deres hverdagsliv, der blander sig med en 3000 år gammel historie. Det er her, man ved, at Rom faktisk er Den Evige Stad.

Afsæt evt. en dag til at besøge Pompei, som blev ødelagt og begravet under et vulkanudbrud i 79 e.Kr. eller besøg den lille by, Tivoli udenfor Rom.

Den vanskeligste ved en studierejse til Rom er næsten at begrænse sig. Man bliver aldrig færdig med Rom!

Hvad kan vi hjælpe med?

Ud over vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere firmabesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

En tur i katakomberne er næsten et must, når man er i Rom. Vi kan hjælpe med billetterne. Eller hvad med at overvære en fodboldkamp på ægte italiensk maner? Faktisk er det også muligt at komme i audiens hos paven – eller besøge en vingård og lære mere om vinproduktion.

Prisen er inklusiv

  • Rom 5 dage/4 nætter
  • Flybillet København - Rom t/r
  • Overnatning i 3-4 personers værelse på centralt beliggende 2-stjernet hotel inkl. morgenmad
  • Alle værelser er med bad/toilet


Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

Husk at studerende tilbydes gratis eller reduceret entre til statslige museer mod forevisning af gyldigt ID.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Jane Judith Jørgensen, rejsekonsulent

Jane Judith Jørgensen

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk

Martin Harrig

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk
Rejsekonsulent Jette Brinch Vestergaard

Jette Brinch Vestergaard

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk

Værd at vide om Rom

Få info og fakta om studierejsen til Rom lige her!

Sådan kan vi hjælpe jer med jeres studierejse til Rom

Hos Jysk Rejsebureau kan vi hjælpe jer med at skabe den bedste studierejse til Rom ud fra netop jeres ønsker og formål med turen. Uanset hvilken balance I ønsker mellem fagligt indhold og sociale oplevelser, er vi erfarne specialister i at skræddersy studierejser til Rom til enhver form for gruppe.

Med os som jeres sparringspartner kan vi sørge for både entrebilletter til oplevelser og seværdigheder, arrangering af firmabesøg, dagsture, lokal transport, lokale guider og meget mere. Vi sørger naturligvis også for fly, overnatning og transport frem og tilbage ved ankomst og afrejse.

Book et uforpligtende rejsemøde med en af vores dygtige rejsekonsulenter, der kender alt til arrangering af grupperejser, eller indhent et skræddersyet tilbud på jeres studietur til Rom.


Kom nemt rundt i de små snoede gader i Rom på cykel.

Besøg Roms berømte seværdigheder

Attraktionerne står i kø i Rom, hvor 3000 års historie blander sig med en spændende nutid.

Ved Colosseum kan I næsten høre gladiatorernes kamp, og ruinerne ved Forum Romanum vidner om Romerrigets storhedstid – og fald. Ved Piazza della Rotonda finder I Pantheon fra omkring 120 e.Kr., der først fungerede som et antikt romersk tempel og sidenhen kirke. Den imponerende bygning har en vigtig arkitektonisk betydning historisk set og har haft en betragtelig indflydelse for en lang række senere opførte bygningsværker rundt om i både Europa og Amerika.

På eventyr rundt i Roms stemningsfyldte gader bør I lægge vejen forbi Trevi-fontænen, der måske er verdens mest berømte springvand. Én ting er i hvert fald sikkert: Ingen andre springvand kan måle sig med Trevi-fontænens storslåede skønhed. Glem heller ikke et besøg ved Den Spanske Trappe, der på elegant og billedskøn vis forbinder Piazza di Spagna og den franske kirke Trinitá. Allerede ved første øjekast vil I opdage, hvorfor netop dette sted er blandt de mest fotograferede og højtelskede attraktioner i verden.


Storslåede Colosseum i centrum af Rom.

Fornem Roms charmerende og energiske byliv

Rom er ikke kun storslåede monumenter og historiske attraktioner. Rom er også hjem for knap tre millioner indbyggere, og enhver studierejse til Rom bør indeholde tid til at sidde på en af byens mange piazzaer og drikke en velsmagende kop kaffe eller smage på det autentiske romerske køkken, mens I kigger på det enorme mylder af folk midt i deres hverdagsliv. Det er her, I for alvor opdager, at Rom faktisk er Den Evige Stad.


Marked på Campo del Fiore

Vatikanet - Den romersk-katolske højborg

I hjertet af Rom ligger Vatikanstaten, der er sin egen uafhængige stat. Vatikanet er i alle henseender en vaskeægte kirkestat og det ubestridte centrum for den romersk-katolske trosretning. Der er her, I finder verdens største kirke, Peterskirken, hvor paven holder de fleste af sine gudstjenester.

Selveste bygningsværket vil få enhver til at tabe kæben. Oplev især det enestående loftsmaleri i Det Sixtinske Kapel med Adams skabelse som det centrale motiv og marmorskulpturen Pietà, der forestiller Jesus og Jomfru Maria. Begge er verdensberømte værker af den mindst ligeså berømte billedhugger, arkitekt og maler Michelangelo.


Peterskirken og Vatikanstaten set fra Tiberen

Oplev Pompeii på jeres studierejse

Selvom køreturen til Pompeii er en af de lidt længere, kan vi klart anbefale et besøg hertil som en del af jeres studietur til Rom. Den - i sin tid - travle og sprudlende by står som et vidnesbyrd om, hvordan arkitekturen, byplanlægningen og livet var i den romerske civilisation. Byens dramatiske skæbne har dog - mere end arkitekturen - sat Pompeii på landkortet. I år 79 e.Kr. blev byen og dens indbyggere komplet begravet under et vulkanudbrud fra Vesuv og glemt i tiden, indtil man i 1700-tallet genopdagede de velbevarede ruiner fra byen.


Brug gerne en dag på at gå rundt i Pompeii og Vesuv

Indret din studierejse til Rom, som du vil

Hos Jysk Rejsebureau møder vi dig i øjenhøjde, og vi sammensætter hellere end gerne den perfekte studierejse til dine ønsker, behov og budget. Her får du hjælp af vores gruppeafdeling med rejseeksperter, som selv har rejst i hele verden, og som kan tilrettelægge og arrangere både aktiviteter og alt det praktiske. Du får også masser af gode råd og tips samt inspiration til skjulte perler og unikke oplevelser, som du ikke finder i enhver rejseguide.

Send os en online rejseforespørgsel her - så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på din studierejse.


Til top